Skip to content
View in the app

A better way to browse. Learn more.

Arta Culinara

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

Cand basmul ia sfarsit....

Featured Replies

• 1 month later...

Gianino :) :) Imi pare rau.Dzeu s-o hodineasca pe soacra ta.

Multumesc :)

aoleu, asa dintr-odata?

Condoleante!

Gianino :) :) Imi pare rau.Dzeu s-o hodineasca pe soacra ta.

Multumesc :)

aoleu, asa dintr-odata?

Condoleante!

Se vede treaba ca nu a fost chiar asa dintr-o data,dar eu parca am fost legata la ochi,abea in urma desfasurarii evenimentelor cand m-am putut linisti si eu ca parca am fost pe alta lume,am tras o linie ,si erau multe semne clare ,pe care eu trebuia sa le vad ,dar nu am vazut nimic.Imi reprosez multe ,dar cum mi-au spus medicii nu se mai putea face nimic,nimeni nu-i mai putea face nimic pe lumea asta.Eu m-am axat fix pe piciorul rupt in sold ,operatia ,proteza sa fie totul ok.,dar nu asta a fost problema ,ea dupa anestezie a delirat si halucinat mult (zile intregi)si de aceea cand si-a revenit si a devenit lucida eu am zis ca in sf. era bine,ca medicii ne asigurau ca operatia e bine si ca din punctul acela de vedere (ortopedic) se recupera bine,dar problemele erau altele mai vechi de care nu ni s-a spus si nu stiam detalii ca ne-au fost ascunse .Se vede treaba ca ea nu se mai alimenta de mult dinainte de operatie,si in spital voia sa duca mancarea la gura si ii venea sa verse,organismul nu-i mai primea nimic,ficatul ei era varza,analizele ei ceva de speriat,o anemie pana la stele,iar eu nu stiam,o fortam sa manance si dadeam vina pe ea ca e incapatanata si nu vrea sa manance.S-a si umflat f. mult,si abea atunci mi-au spus ca nu se poate face nimic (nu s-a mai incumetat nimeni sa o mai opereze ca nu mai era nimic de operat) la ea era problema veche,cei din jur stiau dar mie si lui Valy nu ne-au spus nimeni nimic,asa ca eu nici prin vf. creierului nu mi-a trecut asa ceva.Nu stiu unde mi-a fost capul ,trebuia sa vad poate singura chiar daca nu mi sa spus...nu stiu...Nu mai stiu nici eu.Imi tot reprosez ca trebuia sa fac poate asa sau nu asa,desi mi s-a spus clar ca oricum asta era sf. mai devreme sau mai tarziu si ca nu se putea face nimic.In fine am ramas tot singuri sa ne ocupam de tot si nu e usor de loc,rudele sunt de departe si vin la pune-te masa scoala-te masa ,dar pretentii sunt cat China ,incercam sa multumim pe toata lumea ,in limita posibilitatilor.Asta e,inca suntem in stare de soc.

Merci mult de sustinere ,si va pup,multa sanatate tuturor!

Of Geany, mie nici acum nu-mi vine sa cred, asa ca imi imaginez cam cum va simtiti voi. Va doresc multa forta si curaj, mai ales tie ca sa-l sustii moral si pe sotul tau.

Gianino :) :( Imi pare rau.Dzeu s-o hodineasca pe soacra ta.

Multumesc :(

Condoleante :) :) !

Merci mult! Mai stii Anutz',cand faceam pui cu smantana,branza cu smantana ,sau placinte ,ca deja stiai ca-mi vine socrela in vizita ?!Ca erau mancarurile ei preferate,astea si mititeii.Unde nu ar mai veni acuma sa-i mai fac?!,am visat ca m-au sunat de la spital ca si-a revenit,acum e bine si ca pot veni la ea,si am cerut-o la telefon ,si imi spunea ca e bine acum.Eu i-am spus daca acum poate manca si ca daca sa-i aduc o ciorbita ceva,si mi-a spus ca da,pot sa-i aduc,dar ca vrea si sarmale.Asteapta pomana saracuta,dar ma astepta,asa s-a si stins asteptandu-ma sa vin ,dar nu m-au mai lasat,am sta vineri pana la ora 23 si la 4 s-a stins dar era perfect constienta cand am lasat-o.

Asta e,scuzati ca am ocupat spatiul aici la han cu necazul asta,dar macar sa stiti ce-i cu mine de mai absentez.

Gianino, e greu dar gandeste-te cat ar fi suferit. Dzeu s-o odihneasca .Ma gandesc la voi zilele astea.

Condoleante sotului tau si voua mult curaj.

Geany, condoleante! Imi pare sincer rau pentru pierderea suferita si de suferinta voastra.
Condoleante Geany!! Sa va dea Dumnezeu putere sa treceti si de asta!!

Of, Geany, condoleanţe. Îmi pare rău.

Vă doresc multă putere şi alinare. https://forum.artaculinara.ro/public/style_emoticons/default/pupic.gif

Geany, condoleante! Dumnezeu s-o odihneasca si voua sa va dea putere sa treceti peste necaz