Skip to content
View in the app

A better way to browse. Learn more.

Arta Culinara

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

Ce am mai cumparat pentru bucataria noastra

Featured Replies

• 2 weeks later...

Lili eu nu le-am gasit, dar cum o sa ma cam duc des deacu inainte acolo le mai caut.

Dana, daca citesti pe aici, am vazut ca aveau biblia gratarului editata de Weber, o cunosti? Merita achizitia? Costa mi se pare 24,90 €

Lili eu nu le-am gasit, dar cum o sa ma cam duc des deacu inainte acolo le mai caut.

Dana, daca citesti pe aici, am vazut ca aveau biblia gratarului editata de Weber, o cunosti? Merita achizitia? Costa mi se pare 24,90 €

Au si pe site-ul lor de vanzare online, placi de cedru.

• 2 weeks later...

Am vazut la Lidl aparat pentru fragezit carnea. E ceva de capul lui? Se merita sa dau banii? Cum se procedeaza? Si, cel mai important, ce efect are asupra "materiei prime"?

Din ce pricep eu, acele lamele intra in carne si o gauresc, condimentele se patrund mai bine, iar carnea se coace mai usor. Corect?

Chiar e diferenta intre bucata de carne fiarta / fripta intreaga si cea "fragezita"?

Poza de pe net:

post-46-13337052723171_thumb.jpg

Multumesc pentru lamuriri! :(

Pe 18 martie am facut ziua la baieti...si mi-am comandat special pt. aceasta zi copaceii de infipt aperitive si farfuriile pt. oua umpute...nu am poze cu ele "goale"...

post-199-13337103808481_thumb.jpg

post-199-13337104026179_thumb.jpg

post-199-13337104251742_thumb.jpg

Pe 18 martie am facut ziua la baieti...si mi-am comandat special pt. aceasta zi copaceii de infipt aperitive si farfuriile pt. oua umpute...nu am poze cu ele "goale"..

Copaceii inca nu i-am folosit, dar platoul pentru oua umplute, da. L-am luat cu inima indoita ca-i cam subtire, dar vad ca a rezistat. Oricum e cam "molice", trebuie atentie in manevrare, altfel se face praf. :tongue3:

Sunt cam fragile e drept...farfuriile sunt "mai robuste" decat copaceii daca pot spune asa...dar au tinut si nu au suferit modificari dupa folosire...dar sincer m-am purtat cu ele ca si cu un ou...:tongue3:

Am vazut la Lidl aparat pentru fragezit carnea. E ceva de capul lui? Se merita sa dau banii? Cum se procedeaza? Si, cel mai important, ce efect are asupra "materiei prime"?

Din ce pricep eu, acele lamele intra in carne si o gauresc, condimentele se patrund mai bine, iar carnea se coace mai usor. Corect?

Chiar e diferenta intre bucata de carne fiarta / fripta intreaga si cea "fragezita"?

Poza de pe net:

post-46-13337052723171_thumb.jpg

Multumesc pentru lamuriri! :blush:

N-as baga chestia asta în carne pentru nimic în lume =))

Binînteles ca asta e doar parerea mea. Sigur nu a fost inventata degeaba, doar ca nu potriveste cu mine. Eu am pasarelele mele, adica stolu', ca nu suport "structura stricata" la carne.

• 4 weeks later...

O foaaaarte practica ustensila, mai ales pentru cele cu soti fan de cartofi prajiti :) E super usor de folosit si taie cartofii pai in no time.

post-12-13357194170537_thumb.jpg

post-12-13357194289241_thumb.jpg

Misto, Lapo...am si io una, numai ca din plastic si de fiecare data cand o folosesc asa mai trosneste ca ma tem ca se face bucatele.

In rest, ies cartofi egali, e super...numai un pic de forta trebe' daca-i barabula mai vartoasa...:)

Iulia, asta e solida rau, si foarte practic de curatat. Eu am luat-o din Franta. Oricat de groasa e barabula, numai putin ce apas si ies paiele imediat. Singura problema e sa nu fie cartoful prea burduhanos, ca nu incape in ustensila. La cum apas io...si ma port cu lucrurile, nu ar fi recomandabil sa am din plastic :)
  • 2 weeks later...

toata lumea avea si eu nu :headbang:

post-49-13365533958107_thumb.jpg

si stativ pt condimente dar nu-mi ajunge, mai imi trebuie unul :tongue3:

post-49-13365534626455_thumb.jpg

toata lumea avea si eu nu :headbang:

ce-i in dreapta silicoanelor? o razatoare mica? nu-mi dau bine seama https://forum.artaculinara.ro/public/style_emoticons/default/icon_scratch.gif

toata lumea avea si eu nu :rolleyes:

ce-i in dreapta silicoanelor? o razatoare mica? nu-mi dau bine seama https://forum.artaculinara.ro/public/style_emoticons/default/icon_scratch.gif

da :blush:

Eu ador sa leg carnea, rulourile cu sfoara de bucatarie!

Stiu, o sa ziceti ca n-am ce face, ca-mi ingreunez munca, bla bla, insa are alt farmec :rolleyes: , dupa parerea mea.

Iaca am mai pozat si eu ceva din jucarii

lingura de silicon cu termometru

dozator pentru ciocolata si nu numai (de umplut formele pentru bomboane de ciocolata)

forme de silicon pentru bomboane de cioco

post-13-13365589498477_thumb.jpg

post-13-13365589361636_thumb.jpg

post-13-13365589677469_thumb.jpg

presa pentru hamburgher

forma de chec

forma de muffins

post-13-13365590182689_thumb.jpg

post-13-13365590381875_thumb.jpg

post-13-13365590062849_thumb.jpg

forma de tarta detasabila

tava cu capac de sticla