December 25, 201114 yr comment_117710 ...El este impricinatul ...cum aratăăă!!! Vorba aia Bosch-ul e tot BOSCH! E super, să-l foloseşti sănătoasă! Report
December 27, 201114 yr comment_117956 Eu sunt extra mega curioasa cat de mare e bolul, ce putere are si cat a costat? Sa il folosesti cu spor. ...El este impricinatul ...cum aratăăă!!! Vorba aia Bosch-ul e tot BOSCH! E super, să-l foloseşti sănătoasă! Multumesc mult, si mie imi place mult. Are vasul de 1l, 900w si a fost 280euro (luat din Germania, de la Bosch). Report
December 30, 201114 yr comment_118628 2ut sa-l stapanesti sanatoasa! sa faci numai bunataturi inspirate si reusite cu el!te rog spune-mi si mie ce stie sa faca un robot? eu nu am decat blendere si mixer stick, o rasnita electrica si cam atat! Report
December 30, 201114 yr comment_118635 2ut ma bucur mult pentru tine, sa-l folosesti sanatoasa si sa ne arati ce faci cu el! Report
December 30, 201114 yr comment_118684 Bia, sa-l stapanesti sanatoasa! si sa-l folosesti la maxim! eu nu am decat blendere si mixer stick, o rasnita electrica si cam atat! eee, un mixer normal tot ar fi necesar. cu ce faci o crema, un piure, o mamaliga? mie mi-e frica sa-mi iau un robot, ca dac-as avea si ceva de framantat ar fi dezmatz total. nu, nu vreau! omu' ma piseaza sa iau masina de paine, dar ma tin tare pe pozitie, nu! Report
December 30, 201114 yr comment_118698 Bia, sa-l stapanesti sanatoasa! si sa-l folosesti la maxim! eu nu am decat blendere si mixer stick, o rasnita electrica si cam atat! eee, un mixer normal tot ar fi necesar. cu ce faci o crema, un piure, o mamaliga? mie mi-e frica sa-mi iau un robot, ca dac-as avea si ceva de framantat ar fi dezmatz total. nu, nu vreau! omu' ma piseaza sa iau masina de paine, dar ma tin tare pe pozitie, nu! Moatzo, mai bine robot decat masina de paine. Le am pe amandoua, masina de paine am folosit-o foarte putin. Report
December 30, 201114 yr comment_118743 o sticla mica pentru decorat azi a trebuit sa folosesc sticla asta mica ca sa insiropez blatul de tort, a functionat perfecthttps://forum.artaculinara.ro/upload/monthly_12_2011/post-4-13231220164091.jpgdesi o am pe asta dar am cautat-o 5 minute in dulapul in care e, se vede ca am pitit-o bine dupa care mi-am amintit ca era mai la indemina asta Report
January 16, 201214 yr comment_122672 ieri, ca tot trebuia sa pierd vremea vreo ora jumate, maca s-o pierd cu folos cani pentru supa (vai de cand mi le doream...din 2007) si alte cele (pe astea nu mi le doream, da mi-au placut si erau la reducere) Report
January 16, 201214 yr comment_122673 Bristeno ma bagi la idei si dorinte noi cu canile pentru supa!Foarte faine, sa le stapanesti sanatoasa! Eu am luat acum vreo saptamana, 6 farfuriute patrate, un platou rotund si 2 dreptunghiulare.Se asorteaza foarte bine cu servicul de ceai de la socrii, de aia mi-au sarit in ochi. Report
January 16, 201214 yr comment_122675 Eu am luat acum vreo saptamana, 6 farfuriute patrate, un platou rotund si 2 dreptunghiulare.Se asorteaza foarte bine cu servicul de ceai de la socrii, de aia mi-au sarit in ochi. f frumoase, ti le-am admirat la masa cu prietenii. Report
January 16, 201214 yr comment_122677 Eu am luat acum vreo saptamana, 6 farfuriute patrate, un platou rotund si 2 dreptunghiulare.Se asorteaza foarte bine cu servicul de ceai de la socrii, de aia mi-au sarit in ochi. f frumoase, ti le-am admirat la masa cu prietenii. Multumesc frumos .Mi-au placut si mai mult cand am vazut ca-s si ieftine Report
January 16, 201214 yr comment_122682 multumesc, Anyerau si platouri dreptunghiulare, albe, dar fara "inflorituri", simplemi-au placut si alea, dar...nu am unde sa le mai pun , am exilat in box niste canite de cafea ca sa am loc pt astea noivai de viata noastra Report
January 16, 201214 yr comment_122686 multumesc, Anyerau si platouri dreptunghiulare, albe, dar fara "inflorituri", simplemi-au placut si alea, dar...nu am unde sa le mai pun , am exilat in box niste canite de cafea ca sa am loc pt astea noi[b]vai de viata noastra [/b] Da, da, saraca de tine ! Report
January 16, 201214 yr comment_122758 Bristeno ma bagi la idei si dorinte noi cu canile pentru supa!Foarte faine, sa le stapanesti sanatoasa! Eu am luat acum vreo saptamana, 6 farfuriute patrate, un platou rotund si 2 dreptunghiulare.Se asorteaza foarte bine cu servicul de ceai de la socrii, de aia mi-au sarit in ochi.Foarte frumoase! Am vazut si eu pe undeva, da' normal ca am uitat pe unde! Si mi-e ciuda ca-s uituca! Report
January 16, 201214 yr comment_122760 Bristeno ma bagi la idei si dorinte noi cu canile pentru supa!Foarte faine, sa le stapanesti sanatoasa! Eu am luat acum vreo saptamana, 6 farfuriute patrate, un platou rotund si 2 dreptunghiulare.Se asorteaza foarte bine cu servicul de ceai de la socrii, de aia mi-au sarit in ochi.Foarte frumoase! Am vazut si eu pe undeva, da' normal ca am uitat pe unde! Si mi-e ciuda ca-s uituca! Mie imi plac grozav farfuriile cu decor in relief.Astea erau si cu 50% reducere pentru ca magazinul respectiv era in plina schimbare de sediu. Report
January 16, 201214 yr comment_122764 Mie imi plac grozav farfuriile cu decor in relief.Astea erau si cu 50% reducere pentru ca magazinul respectiv era in plina schimbare de sediu.Si te mai si lauzi ca ai noroc! Tiiiiiiii la ea.... Report
January 18, 201214 yr Author comment_123086 si alte cele (pe astea nu mi le doream, da mi-au placut si erau la reducere) Le-am vazut si eu la Kasanova, acu imi pare rau ca nu mi-am luat macar una.Sa le folosesti cu spor. Report
January 18, 201214 yr Author comment_123088 Eu am luat acum vreo saptamana, 6 farfuriute patrate, un platou rotund si 2 dreptunghiulare.Se asorteaza foarte bine cu servicul de ceai de la socrii, de aia mi-au sarit in ochi. Ce mistoooo sunt.Ador farfuriile patrate, dreptunghiulare, romboidale, hexagonale.Eu le am triunghiulare.Numai rotunde sa nu fie. De-aia mi-ai zis de modelul in relief.Superbe. Report
January 18, 201214 yr comment_123093 Any , foarte faine cumparaturile . Sa le folosesti sanatoasa . Ador genul asta de farfurii , cu model in relief. Report
January 18, 201214 yr comment_123096 Le-am vazut si eu la Kasanova, acu imi pare rau ca nu mi-am luat macar una.Sa le folosesti cu spor. oare Kasanova se chema? poate ca da, oricum ceva cu Kasa, dar la Roma multumesc Lily, vasele cu coada le-am inaugurat aseara cu o mamaliguta cu ochiuri la cuptorcanile de supa cred ca le inaugurez sambata ca vine "soacra" si vreau s-o rasfat Report
January 18, 201214 yr comment_123112 Eu am luat acum vreo saptamana, 6 farfuriute patrate, un platou rotund si 2 dreptunghiulare.Se asorteaza foarte bine cu servicul de ceai de la socrii, de aia mi-au sarit in ochi. Ce mistoooo sunt.Ador farfuriile patrate, dreptunghiulare, romboidale, hexagonale.Eu le am triunghiulare.Numai rotunde sa nu fie. De-aia mi-ai zis de modelul in relief.Superbe. Da, imi plac la nebunie, astea le puteai lua la bucata, nu e serviciu sau ceva.Am luat prima data cate una din fiecare, apoi m-am razgandit si am facut 6 ca se pot folosi si pentru dulce sau chiar de servit asa.Si 2 dreptunghiulare, deja imi imaginam pe ele fursecuri si altele .Iar ala rotund ai vazut ca deja am pus salata pe el. Any , foarte faine cumparaturile . Sa le folosesti sanatoasa . Ador genul asta de farfurii , cu model in relief. Multumesc Izuk si eu le ador ! Report
January 18, 201214 yr comment_123258 Mi-am luat din Germania ,un milk-foam machine din inox,varianata de lux , cu......... 23 de E ,aprox 92 de lei .Am gasit apoi la Ikea-Budapesta ,varianata economica cu numai ..........200 de forinti .Aproximativ 9 lei .L-am cumparat si pe asta ca nu-l puteam lasa acolo asa ieftin.Ma gandesc ca ala de 23 de Euroi il las mostenire prin testament .Ia si o poza cu luxosu . Tot de la Ikea : Protectii pentru oale,castroane calde Un set fara de care nu puteam trai .https://forum.artaculinara.ro/public/style_emoticons/default/rolleyes.gif Un infuzor de ceai Si cea mai buna achizitie .Am luat din Tesco un cutit foarte practic.E atat de indemanos ,incat nu ma mai despart de el.Il iubesc !https://forum.artaculinara.ro/public/style_emoticons/default/pupic.gif Report
January 18, 201214 yr comment_123276 Mi-am luat din Germania ,un milk-foam machine din inox,varianata de lux , cu......... 23 de E ,aprox 92 de lei .Am gasit apoi la Ikea-Budapesta ,varianata economica cu numai ..........200 de forinti .Aproximativ 9 lei .L-am cumparat si pe asta ca nu-l puteam lasa acolo asa ieftin.Ma gandesc ca ala de 23 de Euroi il las mostenire prin testament .Tot de la Ikea :Protectii pentru oale,castroane caldeUn set fara de care nu puteam trai .Un infuzor de ceaiSi cea mai buna achizitie .Am luat din Tesco un cutit foarte practic.E atat de indemanos ,incat nu ma mai despart de el.Il iubesc !https://forum.artaculinara.ro/public/style_emoticons/default/pupic.gifSa folosesti toate ustensilele cu mare placere! Report