Skip to content
View in the app

A better way to browse. Learn more.

Arta Culinara

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

Ce am mai cumparat pentru bucataria noastra

Featured Replies

Și eu vreau cuptor cu convecție, am folosit unul într-o bucătărie de restaurant și am rămas impresionată. Nu cred că astea casnice fac ce face ăla, dar vreau să încerc. Dacă se poate proba unul înainte, ar fi foarte bine, chiar o să întreb pe la firmele producătoare. Ăsta din filmul tău, dexter, mi se pare extrem de mic, mie mi-ar trebui unul mai mare.

ala din film este de marimea unui cuptor cu microwave; din ala de sta pe counter.

in bucataria noua am luat aragaz cu cuptor cu convectie, o sa-ti spun impresiile dupa ce il inaugurez icon_thumleft.gif

pina la urma am luat fridigerul asta, poza de pe net ca ala real e gol momentan icon_biggrin.gif interiorul se cheama "obsidian", ca sticla vulcanica cu acelasi nume.

http://www.weaverappliance.com/media/blog/2014/ja-obsidian-large.png

help needed! notworthy.gif vreau sa schimb microwave-ul, face sa iau din ala mai sofiticat cu convectie/grill/alea, alea sau nu prea?

Eu am un cuptor cu microunde, convectie, grill, "lumina", etc. Fara aburi. Il am deja de cativa ani si nu l-am folosit, pana acum, decat pentru microunde. Daca vreau altceva folosesc cuptorul "mare" care are si convectie, si grill (nu are nici microunde si nici aburi si nu le duc lipsa in cuptorul mare).

Tine minte ca un cuptor mic, ca ala din filmuletul de pe iutiub, nu face minuni.

pina la urma am luat fridigerul asta, poza de pe net ca ala real e gol momentan icon_biggrin.gif interiorul se cheama "obsidian", ca sticla vulcanica cu acelasi nume.

Asa ceva ma bates si pe mine gandul sa-mi iau, numai ca, acasa, nu am loc pentru el. In curand o sa merg in Canada pentru o perioada indelungata si, poate, sa iau acolo asa ceva.

Ce mi-am mai luat asta vara, pentru "bucatarie", nestiind ca voi pleca in Canada, este o mare colectie de diverse vase de fonta, inclusiv trepied de care pot agata diverse strachini deasupra focului sau cadru de gratar. Acu o sa stea in Olanda nefolosite :angryfire:)

Prea cool! prea prea cooooool! Love it! Sa il stapanesti sanatos!

Eu pusesem candva ochii pe unul jumbo de la AGA.

Eu , spontan, ca ma saturasem de magaoaia de la Bosch:

69586652_414075945881786_7131997790070112256_n.jpg

Abia am despachetat-o azi dimineata si am pus-o sa faca fara mari ajustari. Aveti careva, ceva tipps?

Nu as spune ca e foarte mare diferenta la gust/calitate/tarie fata de espresso de la Bosch, dar poate si ce cafea alegem face diferenta...deocamdata eu am Tschibo Crema.

Pe mine m-a impresionat rau espressorul lui Blackie si, initial, am vrut sa il iau pe ala, dupa care am vazut reviews foarte bune la asta si am zis sa o iau pe ECAM.

Si acum, veniti cu sfaturi si sfatulete, daca aveti/puteti :angryfire:

Blackie, ce cafea folosesti tu, te rog?

Ce marca e?

Prea cool! prea prea cooooool! Love it! Sa il stapanesti sanatos!

Eu pusesem candva ochii pe unul jumbo de la AGA.

Eu , spontan, ca ma saturasem de magaoaia de la Bosch:

post-12-0-28222700-1567241535_thumb.jpg

Abia am despachetat-o azi dimineata si am pus-o sa faca fara mari ajustari. Aveti careva, ceva tipps?

Nu as spune ca e foarte mare diferenta la gust/calitate/tarie fata de espresso de la Bosch, dar poate si ce cafea alegem face diferenta...deocamdata eu am Tschibo Crema.

Pe mine m-a impresionat rau espressorul lui Blackie si, initial, am vrut sa il iau pe ala, dupa care am vazut reviews foarte bune la asta si am zis sa o iau pe ECAM.

Si acum, veniti cu sfaturi si sfatulete, daca aveti/puteti :occasion14:

Blackie, ce cafea folosesti tu, te rog?

In primul rand sa-l folosesti sanatoasa! In al doilea rand sincer nu mai stiu ce cafea aveam cand ai venit tu. Uneori folosesc cafea boabe de la Tchibo Barista Espresso, alteori Segafredo, tot boabe. Daca nu era boabe ci era gata macinata era ori Illy ori Lavazza Club la cutia de metal albastra. Trebuie sa vii sa testam

Dexter, super misto frigiderul! Sa il folositi sanatosi.

Edited by black_cat

Dragos, marca este JennAir - companie americana

dragilor, multumiri pentru urari occasion14.gif

Lapo, Adriana are dreptate 100% masina buna nu poate face bici din cafea proasta.

Pai boabele Tschibo barista is foarte misto, ori m-oi fo obisnuit eu cu ele. Ia sa caut eu ceva mai fistichiu.

Si mie imi place cafeaua boabe Tschibo Barista si nu am gasit decat in Germania. Mereu cand ajung pe acolo imi refac stocul. Si ultima data am cumparat o masinuta mica, cu capsule, tot Tschibo, sa o avem de luat cu noi in concedii .

Dexter, Lori, sa folositi cu mare drag achizitiile! Mie imi place tare mult marca Tchibo, dar nu am vazut boabe pe aici. Mie imi place cafeaua macinata Tchibo expres si Tchibo Black and white.

Edited by mino

Moama, Dex, ce frigider misto ai! am vazut si eu ceva misto intr-o poza, da' nici ca mai stiu cum se cheama. Sa-l stapaniti sanatosi!

Lori, sa exploatezi maxim cafetiera, io de-astea nu stiu sa apreciez ca n-am si nici nu simtzasc vreo nevoie.

Well, drajilor, magaoaia a fost trimisa astazi fix de unde a aparut.

Pentru acea caruta de bani face efectiv un mare pipi de pisica! Am testat-o in weekend la toate gradele de macinare, de tarie, de bleahbleah - bleahbleah angryfire.gif Vra-jea-la!

Am bagat la espresso si ristretto cu boabele pe care le consum de foarte mult timp si de o calitate super, Tschibo Barista Cafe Crema in amestec cu ceva Barista Espresso. Pentru mine boabele de espresso simple de la seria asta Tschibo sunt mult prea tare prajite, stomacul meu zice pas.

Fratica, la cel mai inalt grad de tarie, efectiv o mare vrajeala! Nu are nici in clin nici in maneca zoaia aia care iese cu espresso ori, mai dihai, ristretto! Nevah-evah!

Mamaaa, si am stat de-am citit la reviews si ce o mai ridicau in slavi. Dar, toate reviews alea de bine era la cat de fain face spuma de lapte. Dude! Focus, focus! Cafeau conteaza in primul rand! Nope! Buh-bye!

Pentru acea caruta de bani face efectiv un mare pipi de pisica! Am testat-o in weekend la toate gradele de macinare, de tarie, de bleahbleah - bleahbleah angryfire.gif Vra-jea-la!

Am bagat la espresso si ristretto cu boabele pe care le consum de foarte mult timp si de o calitate super, Tschibo Barista Cafe Crema in amestec cu ceva Barista Espresso. Pentru mine boabele de espresso simple de la seria asta Tschibo sunt mult prea tare prajite, stomacul meu zice pas.

Fratica, la cel mai inalt grad de tarie, efectiv o mare vrajeala! Nu are nici in clin nici in maneca zoaia aia care iese cu espresso ori, mai dihai, ristretto! Nevah-evah!

Mamaaa, si am stat de-am citit la reviews si ce o mai ridicau in slavi. Dar, toate reviews alea de bine era la cat de fain face spuma de lapte. Dude! Focus, focus! Cafeau conteaza in primul rand! Nope! Buh-bye!

Stii ca este o vorba, la pomul laudat nu te duci cu sacul...bine ca ai putut-o returna. Eu am avut o deceptie cu un espresor Philips, a tinut doar vreo trei ani si a pocnit componenta aia care tine sita in aparat, nu stiu cum sa explic. Acum am ceva simplu dar face cafeaua ok.

Da! Ai doua saptamani la dispozitie - mie doua zile de testat mi-au ajuns. Da, atata timp cat respecti termenii, o reambalezi in ambalajul original, este absolut intacta, ai voie.

De ce, in Italia nu? huh.gif

Sa vedeti in SUA: returnezi orice, oricand, si la o luna de la cumparare, unii nici macar chitanta nu iti mai cer.

Nu ma pot abtine, o mai spun o data: Dex, a lääääääv your fridge! Love it!

da o poti trimite inapoi dupa ce ai folosit-o?

ai spalat-o si reambalat-o si-ti dau toti banii inapoi?

Și în România se poate, la comenzile online, mai ales, e o perioadă de 30 de zile în care poți returna (aproape) orice.

Cel puțin un espressor am returnat și noi, nu mai știu pe care temă, dar după ce-l folosisem vreo săptămînă și am văzut ce pipilică făcea :rolleyes:

Nu are nici in clin nici in maneca

corect cica s-ar zice nici in clin, nici in manec, si nu are legatura cu croitoria, ci cu geografia, ceva de genul nici in deal, nici in vale.

am citit mai demult, mi-e sila sa mai caut acum, da' io asa retinusem

Mamaaa, si am stat de-am citit la reviews si ce o mai ridicau in slavi. Dar, toate reviews alea de bine era la cat de fain face spuma de lapte.

Ia sa vezi aici spuma, la doi lei (vorba vine!)

Ne-a adus omu' o jucarica noua: de la un magazin obscur cu marfuri marunte, nemtesti, a cumparat cana asta transparenta care are la baza un motoras ce invarte un tel mic. Se pune laptele, apesi pe buton si incepe telul sa-l ameteasca pana se face o spuma f aerata. Apoi torni cafeaua sau nessul facute in prealabil (sau, ma rog, fiecare in ce are)

Si iese cam asa:

post-100-0-95220300-1567507493_thumb.jpg post-100-0-41277400-1567507517_thumb.jpg post-100-0-02485300-1567507578_thumb.jpg

Tineretul fu f incantat, ni l-au rechizitionat!

Edited by moatza

Asadar.... Jura. Dai un ban da' stai in fatza.

corect cica s-ar zice nici in clin, nici in manec, si nu are legatura cu croitoria, ci cu geografia, ceva de genul nici in deal, nici in vale.

Mamaaa, si am stat de-am citit la reviews si ce o mai ridicau in slavi. Dar, toate reviews alea de bine era la cat de fain face spuma de lapte.

Ne-a adus omu' o jucarica noua: de la un magazin obscur cu marfuri marunte, nemtesti, a cumparat cana asta transparenta care are la baza un motoras ce invarte un tel mic. Se pune laptele, apesi pe buton si incepe telul sa-l ameteasca pana se face o spuma f aerata. Apoi torni cafeaua sau nessul facute in prealabil (sau, ma rog, fiecare in ce are������)

Si iese cam asa:

post-100-0-95220300-1567507493_thumb.jpg post-100-0-41277400-1567507517_thumb.jpg post-100-0-02485300-1567507578_thumb.jpg

Ce misto e! Sa-l foloseasca cu spor!

Asadar.... Jura. Dai un ban da' stai in fatza.

1. Care Jura?

2. Ce poate face mai bine decat Delonghi Dinamica asta? Bari? Temperatura apei? Cantitate? Spuma cafelei?

3. Pretul?

Habar n-aveam :rolleyes:))) E prima data cand aud asta. Poate iti amintesti unde ai citit :D

Ne-a adus omu' o jucarica noua: de la un magazin obscur cu marfuri marunte, nemtesti, a cumparat cana asta transparenta care are la baza un motoras ce invarte un tel mic. Se pune laptele, apesi pe buton si incepe telul sa-l ameteasca pana se face o spuma f aerata. Apoi torni cafeaua sau nessul facute in prealabil (sau, ma rog, fiecare in ce are������)

Si iese cam asa:

1.jpg 2.jpg 3.jpg

Arata misto jucarica si este mai mult decat suficienta pentru spuma de lapte. Eu am rarit foarte tare cappuccino si latte si beau in principiu espresso. Chiar asa, mi-am cumparat trei cafele din categoria speshäl, cica. Sunt foarte curioasa...