November 21, 201015 yr Author comment_65734 Fetele dragele, mie acum mi-au plecat musafirii, mai am de umplut un tort si deja sunt franta, asa ca va rog sa ma scuzati si pe mine pana maine la amiaz si sa mai aveti putina rabdare. Promit ca maine postez toate retetele si apoi vedem daca sunt ce ati gasit voi o ba. Va multumesc mult de intelegere si de aprecierile aduse platourilor mele. Ortansa draga, buturuga e cu foaie clasica de pandispan, crema e de cioco gen nutela, dar e diferita pt ca e speciala pt prajituri si o bat cu frisca, imbracata e in piele de ciocolata.Ramo, nu-i graba. Nu cred ca se apuca nimeni de prajiturit in noaptea asta! Cand ai timp si chef, te asteptam! poate doar eu Report
November 22, 201015 yr comment_65824 la cum arata o tava asortata , sigur vei avea un succes teribil ! stiu ca sotul tau taie prajiturile (ma inseala memoria?) si parca ne-ai mai spus cum o face , si totusi ma tot intreb cum de reuseste perfectiunea perfecta ?! Report
November 22, 201015 yr comment_65901 Ramo,superbe!Ma intereseaza si pe mine reteta prajiturii Mirela,doar e numele meu,nu??Sigur ca da Mimisor, acuma vin cu ea, desi poate o stii sub alta denumire Pai si ce faci cu atatea?! Ne dai si noua? Ai pe undeva retetele? Ca daca zici ca merg repede incerc sa mai fac si eu de sarbatori pentru ale noastre rubedenii ! Ca de cand s-au prins ca eu fac, ei zic : Ah, noi nu mai facem ca faci tu oricum, nu?" Dar niniunul nu se ofera ca vine sa stea cu copilul macar o juma de ora, sau ca vine sa spele vreun castron! Dar nu-i nimic ca eu oricum le fac si le dau cu mare dragoste si bucurie si ma bucur ca le place ceea ce fac si munca mea nu e in zadar!Gata, mai am vreo 8 bucati, restul le-am impartit pe toate, sper sa nu se creada ca si de Craciun voi face la fel Punticu, acuma sincer si eu fac si faceam pt familie, dar niciodata singura, cineva trebuie sa ma ajute sau sa se ocupe de copii (la alegere) Tulai-Doamne , da bine arata ! Nu stiu cum e prajitura Mirela, Lamiita si Alba ca Zapada ! Ori le stiu sub alte denumiri ! Astept retete !merci si de calcule ! Si eu azi am masurat tava, "am taiat" marginile si am socotit cam cite bucati mi-ar iesi dintr-o portie ! cred ca tava mea e mai mare ca a ta, eu coc in tava de la aragaz, care e 39/28 {?) ! Mie mi-au iesit 7 rinduri de 5 cm latime (mergind pe latura mai.... lunga!) si taiate bucatele, cred ca ies vre-o 20, pe rind (sau nu? )! Tu cu cit te gindesti ca vei vinde kg ? Sau cu cit obisnuiesti ? La noi la cofetarii, am fost in "vizite" e 25 lei /kg, la Unicarm, tot asa, drept pentru care m-am hotarit sa ridic pretul si eu tot la atit ! de fapt si de drept, de anul trecut s-au scumpit destul de mult toate ! Ma bucur ca ti-au placut bombonelele ferero !(cum arata ! )Mersi mult Vrabiuta, cred ca tava ta e mai mare pentru ca mie mi-au iesit 13 randuri pe lung si 4 pe lat.Eu nu vreau sa vand la kg ci la tava unde spun cate bucati sunt, bine ca daca ma suna omu acasa o sa-i zic aproximativ cat cantareste o tava. Nu vreau sa merg la kg pt ca nu are aceeasi greutate fiecare bucatica si sa cer tot preturi diferite, avand in vedere ca le voi livra pe toate in 24 pana la ora 14, nu prea am chef sa stau tot cu cantaru si calculatoru in brate.La noi la cofetarii e intre 28-35lei/kg Ramoo!!! Pai da' chiar asa nu ti-e mila de noi! Vai, de ce nu pot sa ma teleportez la tine acolo! Nici eu nu stiu de Mirela si de cea cu roz deasupra ( e Lamiita?)! Foarte apetisante sunt, cu siguranta gustoase si imi place ideea cu buturuga! Bafta multa! Cu siguranta vin comenzile acusica!Multumesc mult, sa dea Domnul! wawww,Ramonaaaaaaa,ce bine arata tavile tale,asa ceva vreau si eu.spune-mi te rog unde gasesc retetele?Si tortul buturuga cu ce crema e umplut?Cum te gandesti sa impachetezi tavile,in celofan sau in cutie?ah,mai vin cu intrebari,ramai pe aproape:-)Mersi Ortansa, de tortul buturuga ti-am vorbit deja Tavile eu as vrea sa le pun in cutii, cred ca e mult mai rapid pentru mine si mai practic pentru client. Fetelor va pot ajuta cu o reteta de Alba-ca-zapada incercata de fff multe ori! Poze uitam sa fac de fiecare data! Alba-ca-zapada Ingrediente pentru 3 foi: -2 oua, 7 linguri lapte, 7 linguri ulei, 7 linguri zahar, 1 lingurita amoniac stins, faina cat cuprinde Se amesteca ingredientele, se framanta pana se obtine un aluat care nu se mai lipeste de masa si e usor elastic. Se fac 3 foi care se coc pe tava de la aragaz pana capata o culoare usor maronie pe margini. Urmariti-le cu atentie!PS: Am masurat o data "faina cat cuprinde" si au iesit cam 600 g Ingrediente crema: 200 g zahar, 500 ml lapte, 4 linguri faina, 100 g unt, zeama si coaja de la o lamaie Se amesteca zaharul cu faina, se aduga laptele, se fierbe pana se ingroasa amestecand continuu in crema. Se ia de pe foc si se adauga untul, coaja si zeama de lamaie. Dupa ce se raceste putin crema se poate pune intre foi. Prajitura se taie in forma dorita a doua zi.Da, asta e, doar ca eu am pus si 2 linguri praf de budinca Mersi Dana ca ai intervenit! Ramo, superbe platouri! Poti sa revii cu ceva detalii? Dupa nume, recunosc doar Alba ca Zapada, dar dupa poze - nimic! Poti sa spui si pentru profani care-i fiecare prajiturica si cum se face? Pliiiiiiiiiz! Sar'na anticipat! Multumesc frumos! Chiar nimic? Nici macar pe Alba ca Zapada!!! Report
November 22, 201015 yr comment_65903 deci sunt ravasita,atatea idei,iar platoruile Ramonei m-au dat pe spate.drept urmare ,dupa ce le-am vazut,m-am dus si am facut curatenia de Craciun in bucatarie,adineauri am terminat,asta ca sa nu mai am motiv sa aman prajituritul am sa notez Prajitura cu ness,Luminita esti draguta sa pui si varianta ta? Livia,mersi si pt. retetele tale,le studiez acum...tare rau imi pare ca nu gasesc visine aici.Ramona-scuze,acum am vazut ca ai scris ce crema ai pus in buturuga.spune-mi te rog care crema de ciocolata ai folosit-cea cu oua batute pe aburi cu zahar si apoi amestecata cu unt?aici toata lumea cumpara "buturugi" de Craciun,le zice Buche de Noel.si ca si celelalte fete,vreau mai multe detalii,nu reperez nici una din prajituri,de fapt nici nu le stiu,Katty cred ca am vazut-o pe unul din forumuri dar nu-mi aduc aminte unde.cat despre Alba ca zapada,mama o facea f des,din pacate aici nu gasesc amoniac.Bravo Ortansa, macar tu ai terminat cu o curatenie mare!!! Crema de cioco ti-am zis ca e una care pt mine merge foarte repede, din pacate aici nu va pot ajuta pt ca e vorba de ciocolata speciala pt cofetarii care nu mai necesita nici gelatina.Tu cum te-ai gandit? nu vrei sa faci o proba inainte? Daca nu faci proba cum o sa le zici clientilor cam cat are un platou? mersi Foxyy ,pana la urma asa-mi trecu si mie prin cap sa le aranjez,dar nu mai pot pune buturuga.glumesc(desi problema chiar exista ),m-oi descurca eu cumva,numa' sa ma apuc de ele Ramona-mai am cateva intrebari in legatura cu buturuga si gata(zic eu)-foaia e foaie clasica din pandispan?crema de ciocolata-lamureste-ma te rog care reteta e(da-mi doar cateva indicii ca ma descurc eu).in ce fel de crema este imbracata buturuga-aceeasi din interior?-pare mai inchisa la culoare.si gata,multam pt. eventualele raspunsuri,sper sa gasesti timp sa ne raspunzi. La asta ti-am mai raspuns dar daca nu gasesti raspunsul, mai scriu odata. Striatiile de pe buturuga sunt facute cu o folie de pe site-ul de care tot ne zice oti, ala cu margele Buna Ortansa, M-am uitat si eu cu mare atentie pe platorile lui Ramo, pentru ca eu stiu dupa denumire 3 prajituri de pe platou: Alba-ca-zapada, Katy si Albina (foi cu miere)! In penultima poza (cea dinaintea prajiturii intregi) eu m-am pus pe ghicit si am zis asa, de la stanga la dreapta (cum ne uitam noi la poza) ar fi: Mirela, Katy, Lamaita, Albina, Alba-ca-zapada! Pentru prajitura Katy am pus eu un link in paginile anterioare, avea Punticu reteta cu untura si am venit si eu cu cea cu unt! Daca e sa cauti pe internet gasesti o sumedenie de variante ale unei prajituri, asa ca mai bine asteptam cu interes retetele lui Ramo! Da, divina ma bucur ca le-ai stiut, exact asta e ordinea! ma doare capul,nu reusesc sa ma organizez,vreau sa fac de toate .ba vreau cookies,ba vreau prajturele ca ale voastre,offf....adun retete,ba de pe aici, ba de pe aiurea,dar nu ma pot concentra ..pliz help Ramona nici nu stii cat te admir ca ai simt practic.eu sunt o imprastiata. cred ca ma duc la culcare,poate-mi limpezesc nitel creierii pana maine.oricum multam la toate ,sunteti grozave.Ortansa, eu zic ca ar trebui sa te hotarasti cat mai repede ce vrei sa faci defapt, prajituri sau cookies, toate nu o sa reusesti. Deja e cam tarziu asa ca stai si te socoteste si vezi cu ce se merita (financiar ma refer) Ramo, nu-i graba. Nu cred ca se apuca nimeni de prajiturit in noaptea asta! Cand ai timp si chef, te asteptam! poate doar eu ei bine, ce ai facut azi-noapte Ortansa? la cum arata o tava asortata , sigur vei avea un succes teribil ! stiu ca sotul tau taie prajiturile (ma inseala memoria?) si parca ne-ai mai spus cum o face , si totusi ma tot intreb cum de reuseste perfectiunea perfecta ?!Multumesc Daniela. Da, in general el le taie, dar de data asta le-am taiat eu ca eram doar eu si picii acasa. Eu zic ca secretul sta intr-un cutit bine ascutit si luung Report
November 22, 201015 yr comment_65909 Acum retetele. Pe Alba ca Zapada nu o mai scriu ca o aveti Incep cu Mirela, dedicatie pentru MIMIsor: 2 galbenusuri, 100 g zahar, 3 linguri untura topita (nu calda) 3 linguri smantana, 1 lingurita bicarbonat de sodiu. Se mixeaza pana se topeste zaharul, apoi se adauga faina . Foaia trebuie sa fie moale dar sa permita sa fie intinsa cu sucitorul, asa ca vedeti voi cata faina intra. Dupa ce se intinde foaia in tava se unge cu un start de gem, se da deoparte apoi facem un blat din: 6 oua intregi, 6 linguri zahar, un varf de cutit stins cu lamaie. Se mixeaza pana se topeste zaharul. Se adauga 2 linguri faina si 300 g nuca macinata. Se toarna peste foaia cu gem din tava si de la cuptor. Se verifica cu scobitoarea.Crema: ganache; eu am facut crema cu cioco asta de care va ziceam. Katy 800g faina, 200g untura netopita,200g zahar. Se framanta(amesteca cu mana) apoi se adauga 3 galbenusuri, 10 linguri smantana, 2 lingurite bicarbonat de amoniu stins cu 2 linguri de lapte fierbinte. Se framanta si se fac 3 foi, una din ele trebuie sa fie mai groasa (urmeaza sa se sfarame) Se sfarama foaia mai groasa. Separat se amesteca 4 linguri cacao neagra cu 2 linguri lapte cald, se toarna peste foia sfaramata, se adauga 4-5 linguri gem, 200g margarina spumata cu 150g zahar + esenta de rom. Se amesteca bine(eu cu mana) si se pune intre cele 2 foi. Deasupra se bat albusurile pe aburi cu 150g zahar(tot zaharul odata, inainte sa incepi sa bati) Dupa ce spuma e batuta bine se adauga 1 lingura de otet si se mai mixeaza 5 minute. Se intinde imediat peste prajitura si se razuieste ciocolata.[b]Albina[/b] 2 oua, 300g zahar, 6 linguri miere de albine, 1 lingurita bicarbonat de amoniu, 2 lingurite bucarbonat de sodiu (se sting cu otet) Compozitia se pune direct pe flacara amestecand incontinuu cu telu pana ce creste si e topit zaharul. Se ia de pe foc si se adauga 100g untura netopita si 6 linguri de lapte. Se amesteca bine pana s-a topit untura si se pune 1 lingura scortisoara. Se adauga 600g faina in compozitia calda. Se amesteca energic cu lingura de lemn, se lasa la racit si se pune la frigider peste noapte. A doua zi se fac 4 foi. Crema: 1 cana zahar, 4 linguri faina, 1 cana lapte rece. Se amesteca bine si se pun pe foc pana se ingroasa (nu f tare) Cand s-a racit crema se amesteca cu 300 g margarinafrecata. Asamblare: blat-crema-blat-gem-blat-crema-blat Lamaita BLat : un pandispan simplu din 3 oua si se fac 3 foiCrema: crema de lamaie a lui Lissa: 2 oua intregi ,4 lg zahar,sucul de la o lamaie ,150 ml friscadeasupra am batut frisca careia i-am adaugat un strop de colorant rosu (roz in final) Sper ca nu am uitat nimic!!!Spor la prajiturit si abia astept sa vad ce faceti voi de sarbatori sau numa eu am facut proba??? Report
November 22, 201015 yr comment_65960 Ramo, superbe platouri! Poti sa revii cu ceva detalii? Dupa nume, recunosc doar Alba ca Zapada, dar dupa poze - nimic! Poti sa spui si pentru profani care-i fiecare prajiturica si cum se face? Pliiiiiiiiiz! Sar'na anticipat! Multumesc frumos! Chiar nimic? Nici macar pe Alba ca Zapada!!!Ba da, pe Alba ca Zapada am recunoscut-o. Pe aia o facem si noi de sarbatori, cu muuuuuuuulta lamaie! Report
November 22, 201015 yr comment_65973 Mersi mult Vrabiuta, cred ca tava ta e mai mare pentru ca mie mi-au iesit 13 randuri pe lung si 4 pe lat.Eu nu vreau sa vand la kg ci la tava unde spun cate bucati sunt, bine ca daca ma suna omu acasa o sa-i zic aproximativ cat cantareste o tava. Nu vreau sa merg la kg pt ca nu are aceeasi greutate fiecare bucatica si sa cer tot preturi diferite, avand in vedere ca le voi livra pe toate in 24 pana la ora 14, nu prea am chef sa stau tot cu cantaru si calculatoru in brate.La noi la cofetarii e intre 28-35lei/kg Totusi... n-ai apucat sa si cintaresti tavile ???????? Cam cit ar putea avea ???????? Daca ai apucat sa le cintaresti te rog sa pui aiic si pentru noi!Azi mi-am cumparat si eu tavi din acelea aurii, unde nici nu credeam, am gasit si am mai gasit tavi, insa albe,simple,exact cit tava de la aragaz, in care obisnuiesc sa coc de obicei !Sunt tare bucuroasa, ca numai nu aveam in ce sa le pun prajiturile (evident ca nimeni nu vine cu vre-o tava !) Report
November 22, 201015 yr comment_65999 Acum retetele. Pe Alba ca Zapada nu o mai scriu ca o aveti Sper ca nu am uitat nimic!!!Spor la prajiturit si abia astept sa vad ce faceti voi de sarbatori sau numa eu am facut proba???Saru'mana pentru retete!!!! Report
November 22, 201015 yr Author comment_66016 si eu iti multumesc Ramona pt. retete,cam complicate pt mine eu gasisem alta reteta de Mirela pe net,oricum par bune. Report
November 23, 201015 yr comment_66059 Multumesc frumos! Chiar nimic? Nici macar pe Alba ca Zapada!!!Ba da, pe Alba ca Zapada am recunoscut-o. Pe aia o facem si noi de sarbatori, cu muuuuuuuulta lamaie! Ma speriasem acum ca nici macar aia nu seamana cu ce ar trebui ... Totusi... n-ai apucat sa si cintaresti tavile ???????? Cam cit ar putea avea Daca ai apucat sa le cintaresti te rog sa pui aiic si pentru noi!Azi mi-am cumparat si eu tavi din acelea aurii, unde nici nu credeam, am gasit si am mai gasit tavi, insa albe,simple,exact cit tava de la aragaz, in care obisnuiesc sa coc de obicei !Sunt tare bucuroasa, ca numai nu aveam in ce sa le pun prajiturile (evident ca nimeni nu vine cu vre-o tava !) Ba da, evident ca le-am cantarit. Tava cu buturuga a avut 3,250 Tava mare de prajituri cu bombe a avut 2,100 Tava mica doar cu prajituri 1,200 iar o portie intreaga 3,500Ma bucur ca ai gasit si tu tavile, e mult mai prezentabil sa vinzi asa Acum retetele. Pe Alba ca Zapada nu o mai scriu ca o aveti Sper ca nu am uitat nimic!!!Spor la prajiturit si abia astept sa vad ce faceti voi de sarbatori sau numa eu am facut proba???Saru'mana pentru retete!!!! Cu multa placere si eu iti multumesc Ramona pt. retete,cam complicate pt mine eu gasisem alta reteta de Mirela pe net,oricum par bune.Nu e complicat Ortansa, poate par, dar trebuie incercate sa vezi ce repede merg Te-ai hotarat ce faci? Abia astept sa vad ale tale platouri! Report
November 23, 201015 yr comment_66103 Ramo ce bine arat prajiturile tale, imi ploua in gura cand ma uit la ele. Multumim pentru retete, cu siguranta voi face din ele de sarbatori. Te rog sa imi spui retetele pentru ce tava sunt; ce dimensiuni? Report
December 14, 201015 yr Author comment_67539 fetelor,pana la urma am facut fursecuri,o sa vi le arat si aici putin mai tarziu.au iesit bune si multe,am balotat la ele ca spartii:-D,in afar' de ce-am impartit la altii.da' n-am doritori .eh,asta e Report
December 14, 201015 yr comment_67542 ortansa- abia astept sa le vad. ai si retete la ele? eu sunt fan fursecuri , dar nu fac sa vand...poate in viitor , cine stie... Report
December 14, 201015 yr comment_67563 Acum retetele. bombitele din ce le-ai facut ? Scuze Olga, acuma vad doar intrebarea ta. Bombele sunt din margini de la praji cu cacao, lapte, gem si cocos. fetelor,pana la urma am facut fursecuri,o sa vi le arat si aici putin mai tarziu.au iesit bune si multe,am balotat la ele ca spartii:-D,in afar' de ce-am impartit la altii.da' n-am doritori .eh,asta e Eu le-am vazut si sunt super faine, doritori nu am nici eu si mi ciuda ca nu am gandit mai din timp sa imi fac reclama, clientii mei stiu ca nu fac, cand m-au intrebat ei nu eram hotarata sa fac si le-am zis nu, acuma se pare ca nu imi urmaresc site-ul asta e, vom fi odihnite de sarbatori si fara bani Report
December 14, 201015 yr Author comment_67572 pai Ramo,eu zic ca poti sa-ti alegi cativa clienti mai de seama:-) si sa le dai un telefon-mai mult din intamplare sa-i anunti vreo noutate in retetele tale,vreo aroma/crema noua sau sa-i intrebi cum le-a placut ultimul tort-gasesti tu ceva plauzibil.si printre altele le spui si de oferta ta de Craciun:-).heheh:-)parerea mea. Daniela- fursecurile le-am postat pe facebook,dar stai ca intru mai pe seara de pe laptop si le pun si aici.majoritatea retetelor sunt de pe joyofbaking.am facut de acolo asa:chocolate crinkles,sugar cookies,shortbread cookies,vienesse cookies.ce le-a placut alor mei a fost glazura de ciocolata tavalita prin dropsuri de menta sfaramate de pe fursecurile shortbread-asta e un aluat mai sfaramicios asa,fara oua-mi s-au cam rupt in timpul glazurarii,cred ca sugarcookies se preteaza mai bine la manevre de-astea.si bineinteles ca mai vroiam sa fac pe platouri si un fel de bombite:-) eu le numesc mini-boules.poate la anu':-) Report
December 14, 201015 yr comment_67593 multumesc Ramo de raspuns ! Parca asa am inteles pe undeva c-ai scris, da nu eram sigura !Ma inscriu si eu rindul celor ce toooot asteapta comenzi! Anul trecut am refuzat pe unii, ca mi-era teama ca nu fac fata, anul asta pe cind stiu ce pot, am comenzi , da slabut... Am ales sa fac platouri asortate si se pare ca le-a convenit mai mult... Dar cam slabut......... Report
December 15, 201015 yr comment_67817 off, vad ca nu s-a prea inghesuit lumea la voi sa faca comenzi. Probabil si-au comandat deja vre-un cozonac "de casa" pe la cofetarie Eu am facut cateva cosulete de ciocolata, pentru cadouri mai mult, dar nu m-ar fi suparat si ceva comenzi. Se pare ca lumea le-a admirat, le-a placut si...probabil ca mai asteapta cadouri de-astea Asa au aratat cosuletele impachetateFara ambalajSi detaliu cu prajiturelele. Au fost biscuiti Truffels, trufe de ciocolata (retetele sunt din partea cealalta, adunate de mai mult timp, cred ca le stiti) si bombonelele Bounty ale lui Nico. Report
December 15, 201015 yr comment_67828 Se pare ca lumea le-a admirat, le-a placut si...probabil ca mai asteapta cadouri de-asteaDa si eu am primit raspunsuri din astea sau "n-avem bani....o sa cumparam de la cofetarie ceva..." avand in vedere ca la cofetarii am vazut si cu 33 lei/kg "prajituri de casa" care se lipesc de cerul gurii Report
December 15, 201015 yr comment_67888 off, vad ca nu s-a prea inghesuit lumea la voi sa faca comenzi. Probabil si-au comandat deja vre-un cozonac "de casa" pe la cofetarie Eu am facut cateva cosulete de ciocolata, pentru cadouri mai mult, dar nu m-ar fi suparat si ceva comenzi. Se pare ca lumea le-a admirat, le-a placut si...probabil ca mai asteapta cadouri de-astea Asa au aratat cosuletele impachetateFara ambalajSi detaliu cu prajiturelele. Au fost biscuiti Truffels, trufe de ciocolata (retetele sunt din partea cealalta, adunate de mai mult timp, cred ca le stiti) si bombonelele Bounty ale lui Nico. Foarte frumos si extrem de apetisant cosuletul tau... Se pare ca lumea s-a invatat cu aceste mici cadouri dulci si tot asteapta... toata lumea vrea casou... Report
December 15, 201015 yr Author comment_67898 tango,sunt frumoase cosuletele tale.truffles cookies am facut si eu,doar ca de unde am luat eu reteta se numesc crinkles.sunt foarte bune. astea sunt fursecurile mele: Report
December 15, 201015 yr comment_67913 Vai , ce de bunataturi ati afisat voi aici ... mi-ati facut pofta de numa` ... Mi-ar place si mie sa primesc asa cadouri de Craciun , parca facute de altii is mai bune , mai gustoase , mai fragede ... Noah , ar trebui sa incerc si eu ceva reteta de fursecuri . Va plangeati ca nu aveti comenzi de Craciun , lasa , macar vom fi odihnite . Eu am doar patru tavi de prajituri , de facut , si ce mai fac pentru noi . Am zis ca fac un tort pentru noi , daca altii nu doresc , asta e ... Adica , doritori ar fi , da` sa le fac io cadou ... intelegeti voi ... Ortansa , poza asta , cu scrisorica pentru Mos Craciun arata de revista . :D Tango , faine cosulete ai facut , stiu ca e ceva de lucru cu ele . Ce ciocolata ai folosit la filigram ? Report
December 16, 201015 yr comment_67957 Ma bucur ca v-au placut cosuletele. Sa stiti ca si prajiturelele au fost bune, am impartit ce am impartit si restul le-am mancat noi, macar sa stiu de ce am muncit Cosuletele le-am facut cu ciocolata de menaj Festina, Ramo iti multumesc inca odata , ca daca nu erai tu nu mai aveam curaj sa mai incerc ciocolata de menaj. S-a lucrat foarte bine, si imi place ca s-a intarit bine cosuletul, in alti ani era ciocolata mai moale si se inmuia usor cosulOrtansa, ce biiine arata prajituricile tale si poza e numai buna de felicitare de Craciun. Report
December 16, 201015 yr comment_67961 ortansa , tango - ce ati facut voi arata extraordinar !!! asta cu cadourile la mine nu exista eu am lucrat mereu la tura , nu am avut timp de daruri , si acum am o scuza , ca nu vreau sa ma obosesc (da` pe bani pot sa ma obosesc ). deci nu asteapta nimeni moaca . daca fac si ii dau mamei sau lui frate-meu ca e singur cu copila , nu consider deloc corvoada . la soacra...ma mai gandesc Report