December 21, 201015 yr comment_68512 Buna seara harnicutzelor. Observ ca la voi timpul nu trece degeaba. felicitari pentru executii. Am rugamintea sa imi spuneti ce produse-dulciuri pot sa fac pentru pachetelul cu dulciuri pentru Craciun pentru bunici. As vrea sa fac ceva fursecuri...ceva de genul acesta, produse care nu necesita dinti foarte buni nu de alta dar bunicii saracii nu pot manca orice. va rog sa-mi dati cateva ideii! Report
December 21, 201015 yr comment_68515 Buna seara harnicutzelor. Observ ca la voi timpul nu trece degeaba. felicitari pentru executii. Am rugamintea sa imi spuneti ce produse-dulciuri pot sa fac pentru pachetelul cu dulciuri pentru Craciun pentru bunici. As vrea sa fac ceva fursecuri...ceva de genul acesta, produse care nu necesita dinti foarte buni nu de alta dar bunicii saracii nu pot manca orice. va rog sa-mi dati cateva ideii! Ioana, fa-i pe astia https://forum.artaculinara.ro/topic/2269-polos/, (Sissi, si de la mine pt reteta) i-am facut aseara, intr-o juma' de ora, acuma am halit unu (neumplut), nu sunt tari deloc, in loc de crema ai putea sa-i decorezi cu royal icingar mai fi Triunghiurile cu mere ale Dorei ( ) https://forum.artaculinara.ro/topic/397-pasticceria-italiana-dulciuri-de-la-a-la-z/page__st__40__p__24018entry24018Bounty-Praline cu cocos - Maya ( ) https://forum.artaculinara.ro/topic/397-pasticceria-italiana-dulciuri-de-la-a-la-z/page__st__40__p__24018entry24018Muffin-shii Anei ( ) https://forum.artaculinara.ro/index.php?/topic/1278-muffins-cu-picaturi-de-ciocolata/ si Biscuitii Truffle - Seima ( ) http://seimam.livejournal.com/1108.html - pot fi facuti si invers, adica albi si dati prin cacao cu zahar toate retetele facute/refacute, nu dau gres si sunt foarte bune un Craciun frumos, un An Nou fericit, numai bine si sanatate va doresc Report
December 21, 201015 yr comment_68535 yoyo, incearca fursecurile adrianei, aceia spritati...sunt foarte buni, se topesc in gura, si tot pt bunica ii fac; Report
December 22, 201015 yr comment_68673 Vrabiuta , , mama , cum arata fursecurile tale . Harnicuta ca intotdeauna . Eu am doar comanda de prajituri : doua tavi Katy , a pus ramona reteta , una Colti de mistreti , si una Prajitura Banat Pentru noi fac dobos , si un tort cu blat de nuca si crema ganache , pentru ciocolatosii casei . Va urez spor la prajiturit , Craciun Fericit tuturor . Report
December 23, 201015 yr comment_68765 am facut pt noi biscuiti glazurati , tavalita si prajitura lissei ( am facut-o cu ciocolata amaruie , cred ca e mai buna cu ciocolata cu lapte , am sa o fac si asa ) http://i900.photobucket.com/albums/ac202/dani_ela_photo/IMG_1877.jpg Report
December 23, 201015 yr comment_68791 terminat comenzile! niste braduti..muffins ..tava pregatita ..impachetata si gata de plecare Report
December 23, 201015 yr comment_68792 Vrabiuta tare bine arata platoul tau!Daniela si tu ai muncit ceva, trebuie sa incerc si eu prajitura cu cioco a Lissei! Si eu am terminat, chiar mai repede si mai bine decat ma asteptam, ieri am copt si umplut 5 portii de prajituri in 5ore, azi le-am taiat si pregatit, maine, vor pleca. http://i192.photobucket.com/albums/z170/livia11/Prajituri/1-1.jpg http://i192.photobucket.com/albums/z170/livia11/Prajituri/3-1.jpg De la stanga la dreapta:bombe, super, prajitura cu cocos, mini-amandine, albinuta, prajitura cu lamaie Report
December 24, 201015 yr comment_68848 [color=#808000][b]Fetelor n-ati stat o clipa...niste furnicute sunteti!!! va pup pe toate Pun si eu aici o pozuca cu niste biscuitei de Craciun...pe ultima suta de metri ...ca sa ramana ..asa...pt posteritate [/b][/color] [center][/center] Report
December 24, 201015 yr comment_68851 dora- pana si biscuitii sunt deosebiti la tine :D mai ca-mi vine sa ii sterg pe ai mei . cu ce i-ai imbracat? cu royal mai fluid? craciun fericit , multa sanatate si liniste iti doresc ! Report
December 27, 201015 yr comment_69070 am reusit sa mai pozez cite ceva din cele pregatite pentru casa !Deci.rafaelo si bomboane ferero platou cu fursecuri covrigeri sarati... suuuuper buni o prajitura cu crema de vanilie,jeleu de visine,blat asemenator cu negresa... buna.. dar mergea mai gros stratul de jeleu..p prajitura iar ... blat asemenator cu negresa, crema de nutela cu frisca, glazura cioco ...suuuuper Report
January 3, 201115 yr comment_69887 Ortansa ce cochet a iesit platoul cu fursecuri! Si Tango cu cosuletul! ...Super! Inca n-am incercat nimic gen cosulet cadou! Dar se vede foarte bine! Frumos gest! Vrabiuta, Livia ce platouri dichisite ati facut! Bravo! Deci a mers banda la voi! Vrabiuta...super simpatici bradutii! Dora ...ce biscuiti ai putut face...de revista! S-au putut manca!? Ca-s asa frumosi! Report
January 3, 201115 yr comment_69899 wow ce de-a prajiturele, care mai de care mai dichisite si mai frumoaseEu de Craciun am facut niste salam de biscuiti care nu l-am mai pozat , cale (blue jay), bradutii aromati (i-am facut din salam de biscuiti si fiindca nu am gasit nuca de cocos verde am dat pe razatoare niste pasta de zahar verde si am amestecat cu bombonele colorate mici, apoi am tavalit conul in acest amestec), biscuiti truffle si am servit colindatorii cu ele. Au fost ff incantati cand le-a vazut si au fost impresionati si de gust, ceea ce m-a bucurat mult Report
November 18, 201114 yr comment_111546 Si pentru ca se apropie cu pasi repezi Craciunul m-am gandit sa va intreb ce retete pot fi facute cu mai mult timp inainte. Astept sugestiile voastre! Report
November 18, 201114 yr comment_111549 Si pentru ca se apropie cu pasi repezi Craciunul m-am gandit sa va intreb ce retete pot fi facute cu mai mult timp inainte. Astept sugestiile voastre!Fursecuri, cornulete, diferite foi, bezele, nuci / faguri facuti cu forma (tot un fel de fursecuri), turta dulce, blaturi de tort (da' la asta tu esti maiastra! ), ciocolata, praline (adicatelea fel si fel de bombonele), biscuiti, cozonac (dar nu rezista chiar 3 saptamani....), salam de biscuiti...... etc.Dupa cum vezi, lista de dulciuri e luuuuuunga. Cam tot ce n-are crema rezista ceva timp. Cremele tre' sa le faci in preajma Craciunului.La mancaruri e mai complicat. In afara de afumaturi si pastrame, nu prea ai multe variante.Sarmalele pot fi pregatite si bagate la cuptor, le scoti cand ai nevoie de ele si le pui la fiert.Pateu de ficat poti sa faci si sa-l pui in borcane si sa le sterilizezi.Sfecla rosie fiarta, amestecata cu hrean - e minunat pe post de aperitiv / garnitura la salata boeuf, de exemplu.Alte mancaruri ce le poti prepara si apoi congela nu mai stiu. Nu practic metoda, dar poate vine cineva mai in cunostinta de cauza sa-ti dea mai multe sfaturi. Report
November 18, 201114 yr comment_111565 Sarmalele pot fi pregatite si bagate la cuptor, le scoti cand ai nevoie de ele si le pui la fiert. la cuptor sau congelator? Report
November 18, 201114 yr comment_111566 Sarmalele pot fi pregatite si bagate la cuptor, le scoti cand ai nevoie de ele si le pui la fiert.la cuptor sau congelator? Congelator, normal! Cap patrat si ochii strambi! Report
November 18, 201114 yr comment_111573 Eu am saramlute-n foi de vita micute si buuuunee, facute de mama mea draga si scumpa in vara cand a fost cu tata aici, puse-n pungi la congelator, asa ca numa' scot, dezghet pun in oala la fiert Report
December 10, 201114 yr comment_114939 Prajiturile pe care le fac eu de Craciun: (Haiose, doar ma cunoasteti) ( Katy version 2.0 , am tinut doar numele si ideea de baza unei prajituri populare prin Ardeal, pe care am inbunatatit-o si ca gust si ca aspect) Marlenka (Medovik, my favorite) (si in asta mi-am bagat coada, pana am obtinut cel mai bun Zserbo ever, cand am timp o pun la austriaco-ungarehttps://forum.artaculinara.ro/public/style_emoticons/default/rolleyes.gif) Report
December 10, 201114 yr comment_114962 Kiken, da-ne, te rog, reteta la marlenka, ca am tot cautat pe net, dar nu mi-au inspirat incredere. Si Medovik cam cum e? Report
December 10, 201114 yr comment_114970 Minunate Andrada.E suficient sa le pui in vitrina si vine lumea ràuri, ràuri. Oricum de mine nu scapi la vara. Report
December 10, 201114 yr comment_114995 Kiken, da-ne, te rog, reteta la marlenka, ca am tot cautat pe net, dar nu mi-au inspirat incredere. Si Medovik cam cum e? O sa incerc sa o scriu zilele astea, daca ma crezi abia o am scrijelita pe o hartiuna, inca nici n-am apucat s-o transpun in programul de gestiune, lucru pe care e musai sa-l fac si apoi o sa dau copy paste aici . Minunate Andrada.E suficient sa le pui in vitrina si vine lumea ràuri, ràuri. Oricum de mine nu scapi la vara. Abia astept! Report
December 10, 201114 yr comment_115032 Hanaaa ce-mi faci tu mie!!!!!! Tortura curata sunt pozele cu dulciurile facute Arata intr-un mare fel toate Auzi, livrari prin curierat nu faci ??? Report
December 10, 201114 yr comment_115035 Kiken, iti doresc mult succes, te admir mult pentru ce ai reusit sa faci .Brava! Report