February 2, 201115 yr comment_75271 Ne batem noi pe locuri fruntase,premii,alea alea,dar sincer,nu cred ca are vreo una sanse in fata Petuniei;deci autobuzul e cel mai tare Report
February 2, 201115 yr comment_75275 Ne batem noi pe locuri fruntase,premii,alea alea,dar sincer,nu cred ca are vreo una sanse in fata Petuniei;deci autobuzul e cel mai tare Eu v-am avertizat ca va iau premiul de sub nas,dar nu m-ati crezut ))))) Report
February 2, 201115 yr comment_75280 SI EU VREAU MEDALIE, DAR NU STIU SA REDIMENSIONEZ POZELE!Cand l-a vazut nepotul meu pe SPONGEBOB a zis"Oau, salata de boeuf?" Iar sotul meu, la vederea tortului aniversar , l-a intitulat: flori rasturnate-n gard... Nu cred pana nu vad Incarca poza pe imageshark.com sau deschide-o in paint si salveaz-o cu alt nume. Sau foloseste Irfranview, sau... ce windows ai? Hai ca de ai XP este un tutorial pe culi pas cu pas facut de mine si iti pun link. De ai Vista, da-mi id-ul de mess, sa iti trimit program de micsorat. Dar e suficient sa scrii pe google resize photos online si o sa gasesti nenumarate site-uri unde poti face asta. Numa sa vreiiiiiiiiiiii! Report
February 2, 201115 yr comment_75284 SI EU VREAU MEDALIE, DAR NU STIU SA REDIMENSIONEZ POZELE!Cand l-a vazut nepotul meu pe SPONGEBOB a zis"Oau, salata de boeuf?" Iar sotul meu, la vederea tortului aniversar , l-a intitulat: flori rasturnate-n gard... Nu cred pana nu vad Incarca poza pe imageshark.com sau deschide-o in paint si salveaz-o cu alt nume. Sau foloseste Irfranview, sau... ce windows ai? Hai ca de ai XP este un tutorial pe culi pas cu pas facut de mine si iti pun link. De ai Vista, da-mi id-ul de mess, sa iti trimit program de micsorat. Dar e suficient sa scrii pe google resize photos online si o sa gasesti nenumarate site-uri unde poti face asta. Numa sa vreiiiiiiiiiiii! oti- sa inteleg ca vrei sa scapi de podium? prea insisti sa vezi pozele cu primul tort a lui sce sau vrei sa cunosti concurenta Report
February 2, 201115 yr comment_75290 Ha, ha, ha! :lol: GLOXI esti beton!Ce sa am maica??????Iaca, un televizor mic , cu neste butoane in fata, vorba fiica-mi , un LAPTOL, dar alte cele... nu prea stiu eu.Sunt blonda(vopsita) si ma oglindesc destul de fidel in bancul : De ce sunt urme de picioare pe ecranul laptop-ului?O blonda a vrut sa intre pe net. Pot incerca sa-ti trimit poznele pe mp si sa le redimensionezi tu?Sigur , daca nu te deranjeaza sa inhat eu TOSCARUL. Report
February 2, 201115 yr comment_75293 A iesit da deja m-ai speriat. Fata asta e foate frumos, nici vorba de oscar.Cata altele. Report
February 2, 201115 yr comment_75298 Fataaaa, asta e superb, hai cu SpongeBob!!! Cu asta nu iei nici un trofeu Report
February 2, 201115 yr comment_75300 Imi pare rau ca te dezamagesc, torturilor tale nu am ce sa le bag de vina. Cred ca si sotul tau si nepotul tre sa isi faca un consult la ofta. Report
February 2, 201115 yr comment_75301 Cred ca l-am pus in timp ce scriai tu.Ori daca tu le spui superbe, exista 2 variante:sunt un fotograf dat naibii de buncu tot respectul, fara sa te supar, ai nevoie de un consult oftalmologic Oricum, marele meu succes e ca am reusit sa redimensionez.Poze!In cateva zile voi avea pozele tortului de botez , da care am fost mandra! Report
February 2, 201115 yr comment_75302 Haha,eu chiar m-am speriat ca ma intrece careva,si imi ia premiul,ufff,pot rasufla usurata .Sce,ale tale sunt frumoase torturile.Abia astept sa-l vad ala de botez Report
February 2, 201115 yr comment_75303 Ei, acum am inteles..Spunand ca ale mele "e" frumoase , voi va pastrati candidatura pentru TOSCAR.Se cheama "incercare de manipulare" Hei!!!!Cineva mi-a dat o bulina, sunt BUCATAR!!! Report
February 2, 201115 yr comment_75308 Ei, acum am inteles..Spunand ca ale mele "e" frumoase , voi va pastrati candidatura pentru TOSCAR.Se cheama "incercare de manipulare" Hei!!!!Cineva mi-a dat o bulina, sunt BUCATAR!!! Ti-ai luat-o singura,postand Nu stiu de la al catelea post o sa fii "Bucatar sef" si tot asa Report
February 2, 201115 yr comment_75330 sce- imi pare atat de rau ! esti o mare dezamagire pai barbatu lu matale are o problema , una maaare , iar nepotu ...diletanti ! torturile sunt perfecte ! zici ca-s primele???? ohoooo.... Report
February 10, 201115 yr Author comment_76689 sce76 fata draga dar tu cum crezi ca ne sufli oscarul?cu torturile alea? Pai alea sunt bijuterii pe laga ...stiu eu da'nu zic revino-ti in fire si nu mai tanji dupa trofeul Petuniei! Pe bune,torturile tale chiar sunt frumoase,nimic de comentat! Oti,fara suparare,treci pe locul II iar pe III mai vedem ! Report
February 17, 201115 yr comment_77755 Super misto topicul asta...am ras de numa'...sunteti hazlii si de voie buna si ce mai conteaza cum arata tortul, tot in burta ajunge pana la urma, hehehehe.... Ia sa nu lipsesc nici eu de la topicul asta , atasez si eu primul tort decorat, tort realizat cu 3 ani in urma pentru fetita mea...de la el a inceput povestea ... E imbracat in martipan iar decorul e facut din pasta de lapte praf; a fost prima pasta pe care am descoperit-o si cu care am lucrat (pt. putina vreme ce-i drept ca aici unde sunt eu nu se gaseste lapte praf pentru dulciuri, plus ca e mai dificil sa lucrezi cu ea...) Report
February 17, 201115 yr comment_77785 alinus- si eu zic la fel : no way ala e primul tooort? treci la coltz ! ce ziceti fetelor de `copilele` astea ? cred ca au inceput sa faca torturi din clasa intai nu vedeti ce super-torturi au facut din prima ? ehe , gloxi , oare ce au ele si noua ne lipseste? Report
February 18, 201115 yr comment_77834 Ia, dati-va la o parte ca locul 1 cu coronita e al meu!Primul meu tort imbracat in pasta de lapte praf, oribil si la vedere si la gust!Adica ma rog, gustul pastei, continutul era bun saracu, niste bunaciuni de creme! http://i43.photobucket.com/albums/e363/valentinag/2591307250065259957bOPvtk_fs.jpg Report
February 18, 201115 yr comment_77851 mai vali , ce sa spun....tortul ca tortul (e uokei bre ), dar decorul...DECORUL ala m-a dat pe spate nucile alea parlite si la propriu si la figurat , fac toti baaaaniiii vina incoace sa te tzuc esti de-a noastra Report
February 18, 201115 yr comment_77859 Ia, dati-va la o parte ca locul 1 cu coronita e al meu!Primul meu tort imbracat in pasta de lapte praf, oribil si la vedere si la gust!Adica ma rog, gustul pastei, continutul era bun saracu, niste bunaciuni de creme! Asta s-o crezi tu! S-ar putea sa iei o metiune, ceva, avand in vedere ca te-ai straduit tare sa arzi nucile alea. Dar laurii merg in alta parte... Report