February 18, 201115 yr comment_77862 alinus- si eu zic la fel : no way ala e primul tooort? treci la coltz ! ce ziceti fetelor de `copilele` astea ? cred ca au inceput sa faca torturi din clasa intai nu vedeti ce super-torturi au facut din prima ? ehe , gloxi , oare ce au ele si noua ne lipseste? Daniela, vreau sa te intreb cand ai imbracat primul tau tort in pdz?De ce? Pai acum e usor sa il imbraci cu atatea sfaturi de la voi! Fa asa, nu fa asa, datorita voua am reusit sa nu mai ne chinuim cu pdz.Poate ca atunci cand ati inceput voi sa lucrati cu pdz nu era nimeni care sa va dea sfaturi pretioase, sevrete, tips-uri etc. Meritati un milion de si ! Report
February 18, 201115 yr comment_77908 Ia, dati-va la o parte ca locul 1 cu coronita e al meu!Primul meu tort imbracat in pasta de lapte praf, oribil si la vedere si la gust!Adica ma rog, gustul pastei, continutul era bun saracu, niste bunaciuni de creme! Trebuie sa recunosc ca meriti un loc pe podium,pt decor cum spunea si Daniela Despre autobusul Petuniei...ce sa spun,cred ca sunteti invidioase si atata tot Si nu stiu de ce ati exclus-o pe Vrabiuta de pe podium Report
February 18, 201115 yr comment_77920 alinus- si eu zic la fel : no way ala e primul tooort? treci la coltz ! ce ziceti fetelor de `copilele` astea ? cred ca au inceput sa faca torturi din clasa intai nu vedeti ce super-torturi au facut din prima ? ehe , gloxi , oare ce au ele si noua ne lipseste? Daniela, vreau sa te intreb cand ai imbracat primul tau tort in pdz?De ce? Pai acum e usor sa il imbraci cu atatea sfaturi de la voi! Fa asa, nu fa asa, datorita voua am reusit sa nu mai ne chinuim cu pdz.[b]Poate ca atunci cand ati inceput voi sa lucrati cu pdz nu era nimeni care sa va dea sfaturi pretioase, sevrete, tips-uri etc. Meritati un milion de si ![/b] oooo , ba erau ! Doamne , fetele ! mai tineti minte ? d-na chiu georgeta ,cate sfaturi ne-a dat? mai erau muuulte fete , care ne-au impartasit ce stiau ele mai bine...dar in pasta de zahar nu se lucra asa mult ca acum...erau cateva doar . mi se pareau ireale Report
February 27, 201115 yr comment_79177 Super misto topicul asta fetelor,da acum il vad pt prima data si m-am uitat la toate cele 9 pagini, asa ca va felicit in grup.Vad ca n-ati mai avut de cine rade de mult timp,asa ca va dau eu ocazia.Primul meu tort in pdz,s-a vrut a fi o carte inspirata de pe site-ul Lissei.Ce ziceti imi dati medalia de aur?-octombrie 2010Iar dupa ce v-am descoperit pe voi Maestrelor,eu zic ca am evoluat destul de bine.. Report
February 27, 201115 yr comment_79335 Fetelor aplauze Vali de la mine ai o zmeura de aur Tre sa recunosc ca nu am stiut daca pe tort is furnici sau ceva ganganii... Oricum nu ma intreceti pe mine cu piscina niciuna Claudia, nu ai draga sanse la podium. Report
February 28, 201115 yr comment_79352 Ce zapacite sunteti!Deci ,care e pe primul loc acum ? Trebuie sa-mi caut si eu prmul meu tort Report
February 28, 201115 yr comment_79362 claudia- eu iti dau un vot numai si numai pt trandafirul ala cornet de inghetata ! Report
February 28, 201115 yr comment_79400 Buna am si io o intrebare De ce v-ati mutat in casa noua??? am pierdut eu ceva?chiar ma intrebam pe unde mai umbla ramo, vrabiuta si multe alte fete no bine pun si eu primul tort imbracat in pasta din ianuarie anul trecut si ultimul Report
February 28, 201115 yr comment_79409 Soreen, cel cu pantoful e super, iar de printesa ... ce sa mai e extraordinar de frumos! Report
February 28, 201115 yr Author comment_79474 Mai gagici dar v-ati cam animat iar pe aici! Ma bucur! Claudia evolutia ta e uimitoare,felicitari! Si mie tot trandafirul cu putzica imi place!Sorenn prima papusa nu e chiar horror insa pantoful e minunat!!! felicitari! Imi place mult si printesa,ce culori ai folosit ca imi place mult albastrul acela. Eu zic totusi ca primul loc apartine Otiliei,nu incercati sa ma dati inapoi!Oti,vezi,nu ,ca tin cu casa! Report
February 28, 201115 yr comment_79485 Vali de la mine ai o zmeura de aur Tre sa recunosc ca nu am stiut daca pe tort is furnici sau ceva ganganii... Oricum nu ma intreceti pe mine cu piscina niciuna Va prea multumesc doamna! Report
March 7, 201115 yr comment_80349 OK. In sfarit un topic unde am curajul sa imi arat tortuletele mele. Ele fiind toate doar 3, asadar, exista doar acum, si nu atunci si acum....Primele 2 nu sunt pentru podium (sau cel putin asa cred eu....), in schimb al 3-lea, este! Sau cel putin in faza in care a ajuns el la sarbatorita, adica: ziduri daramate, turnuri care o iau la vale, iar, Broscoiul, saracu”, dupa toate alea, parca a fost si la razboi-fara mana, fara picior...Primul- camasa inspirat de la LilyApoi, al 2-lea, inspirat de la GiovannaSi, in fine, al 3-lea, castelul, inspirat de la Lissa Sărbatoritii, au fost foarte incantanti, dar asa cum s-a mai spus „norocul meu ca ei nu navigheaza prin forumul asta!„ In schimb, eu navighez, si vreau sa va multumesc pentru tot ce am invatat de la voi. Poate intr-o zi o sa pot posta si la Creatiile mele. Report
March 7, 201115 yr comment_80466 [Si nu stiu de ce ati exclus-o pe Vrabiuta de pe podium Mopna merci! Report
March 9, 201115 yr comment_80956 Imi place mult si printesa,ce culori ai folosit ca imi place mult albastrul acela. Eu zic totusi ca primul loc apartine Otiliei,nu incercati sa ma dati inapoi!Oti,vezi,nu ,ca tin cu casa![/left] Mii de scuze am omis sa raspund albastru ala?dificila intrebare am pus negru si rosu cred ca un pic de mov si ceva albastru si nu mai stiu punticu ma bucur ca i-ti place Report
March 12, 201115 yr comment_81335 Sorenn, esti pe podium la ambele categorii (si la cel mai urat si la cel mai frumos ) ). Prima papusa, e sifonata tare saraca, dar ultima....woowww...e superba, ma duce cu gandul la un tablou cu regine de pe vremuri. Iar culoarea e foarte reusita si interesanta. Report
March 12, 201115 yr comment_81347 buna! am ajuns si pe aici...nu stiam de topicul asta....superrrpun si eu primul si al al doilea tort :lol:care ,cred ca le stiti .. primul pt bebele meu la 6 luni(primul tort facut in viata mea ) al doilea tort imbracat in pasta de zahar Report
September 16, 201115 yr comment_103016 si primul facut in iunie si ultimul de saptamana trecuta facute cu pasta de zahar. A se observa la primul creturile de jos... care nu isi aveau locul acolo .. ) Report
September 17, 201115 yr comment_103164 Super tare topicul.Cand m-am apucat prima data sa fac torturi a fost de ziua baiatului mai mic si avand patru copii am zis sa fac la fiecare cate unu.Iata primele mele torturi. Acesta ete pt sarbatorit tort amandina Pt baiatul mai mare tort de biscuiti Pt fata cea mica tort ciocolata Pt fata cea mare tort de inghetata si primi trandafiri din ciocolata plastica Si ultimele mele torturi Report
September 18, 201115 yr comment_103263 Multe salutari tuturor, nu am fost demuult pe aici, dar topicul asta mi-a facut mult cu ochiul, asa deci parcicip si eu cu primul meu si..ultimele mele. deci, primul si ultimele trei am inceput cu flori..sunt si acum un mare mister pentru mine, nu stiu sa le fac, nu am incercat si nu ma pasioneaza.. Report
September 19, 201115 yr comment_103329 Monica, elefantelul m-a cucerit! Nu ai poze pas cu pas? Plizzzzzzzzzzzzzzzz!Nici mie nu imi plac florile. Iar de trandafiri mi-e groazaaaaaaaaaaaaaaaaaa! Fetelor, sorry dar locul I cu coronita e luat. de mineeeeeeeeeeeeeeeeeeee! )) Report
September 20, 201115 yr comment_103428 Mai fetelor, merg si eu in concediu si ma intorc si ce gasesc topic nou, intru si incep sa dau pagina cu pagina si mor de ras, eu intru pe sait de la servici, si incep sa rad cu lacrimi si ma intreaba sefu : ai patit ceva, eu cu lacrimi in ochi ii zic nu nimic sefu, repeta din nou esti sigura , eu zic da, si ma uit mai departe , deci va dati seama ce nedumerit era. Supppppppppppppeeeeeeeeeeer topicul, eu nu v-am descoperit de mult deci la mine nu e extraordinara inca!!!! maiestria dar ma bag in calculator si caut ceva torturi de la inceput si le postez. Ce pot sa spun sunteti bestial de simpatice. Report