December 18, 201015 yr Author comment_68215 Iaca si "minunea" mea,da' sa nu radeti prea tare Asta vorbind de frisca!o sa-l caut si pe primul cu pasta.hai mai Mimisor ca nu am ras deloc! Pai asta numesti tu "minune"!Arata foarte bine,gata,nu intri in cursa pentru ocuparea podiumului ,am zis!Inca ne batem pentru primele locuri eu cu Oti si Vrabiuta ...poate si Lumi?Puuuupici! Report
December 18, 201015 yr comment_68218 Gabrenia hai sa facem concurs sa vedem care iese pe primul loc. Ce spui? Report
December 19, 201015 yr comment_68321 Iaca si "minunea" mea,da' sa nu radeti prea tare Asta vorbind de frisca!o sa-l caut si pe primul cu pasta.hai mai Mimisor ca nu am ras deloc! Pai asta numesti tu "minune"!Arata foarte bine,gata,nu intri in cursa pentru ocuparea podiumului ,am zis!Inca ne batem pentru primele locuri eu cu Oti si Vrabiuta ...poate si Lumi?Puuuupici! Cum adica "poate" si lumi. Eu cu siguranta sunt pe pedium. Sa nu va aud... macar aici... Report
December 19, 201015 yr Author comment_68334 Gabrenia hai sa facem concurs sa vedem care iese pe primul loc. Ce spui?da ,da !dar cum sa facem Oti?Bagam nominalizari ca la Oscar?Deci...la categoria "cel mai urat tort" nominalizarile sunt:puncte, puncte, haida!Toate fetele sa voteze!! imi pare rau , dar masinoiul meu e pe podium Gata Daniela,ai vazut,bagam nominalizari ,ai si tu sanse cu masinoiu' dar cred ca piscina Otiliei e in top!ca sa nu mai zic de al meu hai mai Mimisor ca nu am ras deloc! Pai asta numesti tu "minune"!Arata foarte bine,gata,nu intri in cursa pentru ocuparea podiumului ,am zis!Inca ne batem pentru primele locuri eu cu Oti si Vrabiuta ...poate si Lumi?Puuuupici! Cum adica "poate" si lumi. Eu cu siguranta sunt pe pedium. Sa nu va aud... macar aici...Hi hi hi mai Lumi,stai la rand ca acum facem nominalizari!Ce zici?Hai cine ne mai ajuta? sa inceapa nominalizarile dar nu inainte de a mai posta cineva ceva,cine stie,poate ne ia la puncte,mai stii?te pomenesti ca ne sufla cineva nou Oscarul!? Report
December 19, 201015 yr comment_68364 Io pe primul loc sau Otilia, locul III Gabi (Gabrenia). Hotarat! Report
December 19, 201015 yr comment_68384 Am parcurs din nou tot topicul si eu vad asa clasamentul: Locul I cu coronita : EUUUUUU!Locul II: Vrabiuta De aici incolo tot eu si Vrabiuta! Dar pe mine nu ma intrece nimeni in originalitate Pentru ca nu voiam sa pun pasta pe tot tortul de jos, am montat torturile unul peste altul (fara bete de sprijin ), l-am tras in unt si l-am imbacat in fasii. ) Si cum cele 900 g de pasta nu mi-au ajuns la ditai tortanu de vreo 7 kile a trebuit sa mai fac edit: si pentru ca stateam la 5 min de scoaala si aveam 2 ore libere am zis ca il imbrac atunci. La 3 trebuia predat. Si cum operatia nu a decurs conform planului, am chiulit de la ultima ora =))ca nu reuseam sa il termin la timp. Sper sa nu vada asta directorul. Dar oricum scopul a fost nobil, ca era pt o competitie de inot a profului de sport din scoala Report
December 20, 201015 yr comment_68451 Desi stiu ca nu prea am mai aparut pe aici vrau sa spun ca ati evoluat foarte mult in decorarea torturilor.D Si pentru ca caprita nebunatica (stie ea care e)insista sa pun primul meu tort pentru ca arata "bestial" sunt o fetita (mai bine zis doamna ca imediat schimb prefixu ) ascultatoare adaug si eu prima mea opera de speriat in ale torturilor dulci desi musafirii ziceau ca e foarte bun . Ianuarie 2009 Cel de al doilea este prima tortura imbracata in pasta de zahar care normal trebuia sa imite o camasa care era saraca cu pete (de albus)....nu am apucat so tratez cu Vanish si mai mult era peticita..."pai io de unde sa stiu ca pasta nu ajunge?" asa ca am intins-o de numai numai baiu a fost ca se si rupea...oricum am gresit la executia pastei astfel nu era foarte elastica . Aprilie 2009 Iar acum sa apar cu cateva torturi de care eu sunt mandra de mine. Ultimul tort in August 2010 - Clown August 2010 - Frapiera cu sticla sampanie Mai 2010 - O cana cafea cu un pachet de tigari si scrumiera Si care mie imi place si mai mult: Noiembrie 2009 - Magnolii Report
December 20, 201015 yr comment_68491 Ioi ma tem ca imi sufla Ioana premiul Glumesc, Ioana esti pe locul 3 Sau pe 2? Report
December 20, 201015 yr comment_68494 tare Ioana, eu zic ca sunteti la egalitate Oti, daca ne arata tortul si din lateral ne-am convinge toate ca a adoptat si ea tehnica ta de al imbraca din bucati Imi amintesc Ioana tortul tau camasa asa de bine ... PS: ma bucur ca ai reaparut, mi-a fost dor de tine Report
December 20, 201015 yr comment_68495 Aaaaa da, preferatul meu e cel cu magnolii, deci asa flori faine ... super ti-au iesit. Report
December 20, 201015 yr comment_68496 Ce rele sunteti ! ce aveti cu camasa fetei ?E doar necalcata ! Yoyo si mie mi-a fost dor de tine Cat despre podium...eu am preferata mea pe locul 1 ! Report
December 21, 201015 yr comment_68520 Ce rele sunteti ! ce aveti cu camasa fetei ?E doar necalcata ! Yoyo si mie mi-a fost dor de tine Cat despre podium...eu am preferata mea pe locul 1 ! mie mi s-a parut usor `rufoasa` . probabil e de la second Report
December 21, 201015 yr comment_68533 imi pare rau sa va dezamagesc, dar n-am cum sa ratez podiumul... cu primul meu tort Report
December 21, 201015 yr comment_68564 anasia - imi pare rau , dar nu ai sanse cu tortul asta , nu ai altu oleaca mai uratel? ca asta-i super ok Report
December 21, 201015 yr comment_68566 imi pare rau sa va dezamagesc, dar n-am cum sa ratez podiumul... cu primul meu tort Hai sa va pun si eu primulmeu tort. Un bust pentru ziua sotului, acoperit cu MMF. Am facut fondantul cam subtire si s-a cam valurit/rupt in unele locuri, dar sotul a fost super incantat.Blat de amandina, cladit pe castroane ca un puzzle si interior diplomat cu fructe. Report
December 21, 201015 yr comment_68568 cami - daca zici tu ca ala a fost buuust ... cred ca ai castigat un loc mai in fata ashea Report
December 22, 201015 yr comment_68660 cami - daca zici tu ca ala a fost buuust ... cred ca ai castigat un loc mai in fata ashea Pai n-am vrut sa fac decat titele, ca sotul meu are o problema ca eu nu sunt prea dotata de la natura Si m-am gandit sa-i ofer unele mai mari de ziua lui. N-am avut coloranti (pe aici se gasesc culori putine si proaste), asa ca am lasat fondantul alb. Anyway, sotul a fost foarte incantat de idee si de gust, iar pentru mine asta conteaza.As vrea totusi sa stiu ce n-a fost bine si unde ar trebui sa mai lucrez. Report
December 22, 201015 yr Author comment_68752 Anasia dupa cum vad eu,tu ne cam ameninti podiumul!Arata cam naspa ce-i drept,degeaba te maguleste Daniela. Asta ca sa nu ne iei locul...cred [left][b]Cami si tu ai sanse dar nicidecum pe primele locuri!Ti-a iesit cat de cat rezonabil,nu te mai plange.presimt ca iesi din cursa! Report
December 23, 201015 yr comment_68760 cami- sanii sunt foarte reusiti , dar lipsa culorilor ii fac de-a dreptul sinistrii , pe viitor incearca sa faci mai mult din bust , ca asa e cam greu de recunoscut -eu ma dau desteapta , dar de facut , nu am facut niciodata un bust asa ca s-ar putea sa nu-mi iasa nici atat cat ti-a iesit tie Report
December 23, 201015 yr comment_68778 cami- sanii sunt foarte reusiti , dar lipsa culorilor ii fac de-a dreptul sinistrii , pe viitor incearca sa faci mai mult din bust , ca asa e cam greu de recunoscut -eu ma dau desteapta , dar de facut , nu am facut niciodata un bust asa ca s-ar putea sa nu-mi iasa nici atat cat ti-a iesit tie Ai, mai, c-am mai vazut torturi tsitse. Am vrut sa-i imbrac in dantela de RI, dar n-am gasit prin zona mea, asa ca n-am avut de ales si i-am lasat fara. Si-asa am muncit sa asez blatul pe castroane de mi-au sarit capacele. Sper ca urmatorul sa iasa mai bine, dar tot am o problema cu colorantii, ca nu gasesc decat lichizi si prosti Report
December 24, 201015 yr comment_68816 Revin cu o frantura de poza cu lateralul camasii sau a tentativei Report
December 24, 201015 yr comment_68824 Ioana, vad ca tu vrei sa imi iei locul pe podium Cami, nici cu tine nu mi-e rusine O intrebare am: cum adica nu ai gasit Ri? Pai asta il facem in casa, nu il cumparam Report
January 3, 201115 yr comment_69911 Ioana, vad ca tu vrei sa imi iei locul pe podium Cami, nici cu tine nu mi-e rusine O intrebare am: cum adica nu ai gasit Ri? Pai asta il facem in casa, nu il cumparam Pe aici am vazut RI la niste tubulete mici, special pentru scris. Next time cand ma duc la supermarket ii fac o pozna si o pun aici sa o vedeti. Ma gandeam eu sa fac RI in casa, dar nu stiam cantitatile exacte si nu am net acasa. Asa ca am zis "pas". Report
January 3, 201115 yr comment_69944 Cantitatile mele sunt la oki Pun mai bine de jumate de albus, o lingura de zeama de lamaie si zahar cat ia O sa vina Dora sa ne clapaceasca, ce sa fac ca nu ma pot abtine? Pana mai ieri ma plangeam ca nu am cantar care sa masoare la gram. Acu am, da mi-e asa o lene sa il scot din cutieeee Report