December 29, 201312 yr comment_210549 Sorina si eu ma scol mai nou la 5h, dar incerc sa mai dorm...ia numara matale o turma de oi care sar pe pajiste, nu te mai gandi la unele si altele, nici macar la bucatarie , si sper sa readormi rapid.Buna dimineata la han , la noi mare umezeala si din cauza asta pare mai frig decat este; ieri a plouat cand mocaneste cand in rafale...deh ciudata iarna.Ma duc sa ma lalai pe net, de o reteta cu lemoncurd, ca facui in ideea de a mai face unele si altele...si acum am ramas cu 2 borcane.Musai sa fac ceva c ele.ia va mai las vreo doua fructe. Report
December 29, 201312 yr comment_210550 Dacă ar fi așa de ușor, ce bine ar fi. Așa că la 5,30h bântuiam cu lanterna prin casă în căutarea perelor. Nu de alta, dar făceam gălăgie ronțăind la măr așa că am păpat o pară. Într-un târziu, după 6h am adormit. Așaaaa și acum să trecem la bucătărie.. Am cărnița la cuptor, ciorba de perișoare cu afumătură e pe foc, aluatul de gogoși crește. Vedem după aia dacă oi mai avea timp și chef.... că fetele mi-au cerut clătite. Asta rămâne de văzut. Poftă bună! Report
December 29, 201312 yr comment_210551 Buna! ceata si intunericios si la noi azi,frig!! am pus sa fac o ciorbita de legume si un sote de mazare (alaturi de ou ochi si salata),gata cu carnaraile si chiar si de muraciuni mi s-a aplecat,sincer...daca oi avea timp poate bag si fro' 2 clatite.Vreau sa fac si baza de pandispan pt. prajitura rapida alla je' ce va face de tort de revelion ,una fac la tata cu crema de lamaie si frisca si una acasa pt. huni cu ciocolata (am luat deja de azi smantana pt. frisca sa nu care cumva sa raman fara ,sper sa mi se bata) O zi faina tuturor! fug ca am treaba Report
December 29, 201312 yr comment_210552 Buna fetelor! Sper ca atzi petrecut bine Craciunul , ca atzi primit multe cadouri... Si la noi a fost bine , a fost familia sotzului la noi , copiii au primit PREA MULTE cadouri....in fine. In rest...lucrurile nu stau pre bine. Ieri am vrut sa plecam de urgentza in RO , mama e la spital de vreo 2 saptamani , a avut un accident vascular , era inspre bine....ieri insa l-au internat si pe tata. El are probleme cu prostata. Dar mari. Am facut iute ceva bagaje si am vrur sa plecam azi dimineatza numai ca dupa ce am vb cu fratello am cazut de accord ca mai bine nu. Ca numai sa sperie. Ca sotzul nu ar fi primit concediu acum si nu era programat sa mergem. Si daca ne vad acolo desi le-am spus ca Vali nu poate sa-si ia liber, o sa se sperie poate prea rau. Maine ii fac mamei RMN sa vada daca nu ae cumba un anevrism. Daca nu are o sa-i treaca incetul cu incetul. Daca are....singura solutzie ar fi operatzia. Report
December 29, 201312 yr comment_210553 Of, Mutti! Îmi pare rău! Multă sănătate! Așteptăm veștile bune. Report
December 29, 201312 yr comment_210555 Mutti, multa sanatate parintilor tai, sa treaca cu bine si cu putere prin cumpenele astea! Report
December 29, 201312 yr comment_210556 Mutti, imi pare rau! Astea sunt cele mai rele vesti.Le doresc insanatosire grabnicaFlori, bine le zici Cele mai frumoase amintiri de iarna sunt de cand am ramas fara apa, cand ne-am inzapezit si cand am ramas fara curent Uma, stiu pt ca si la mine totul e electric. Singurul avantaj e ca ne putem incalzi cu semineul si incalzeste apa. Si nu e atat de frig ca la voi.Inca nu au reusit sa remedieze toate defectiunile electrice si se pare ca vine alta furtuna. Sper sa fie mai slaba decat ultima. Report
December 29, 201312 yr comment_210559 Off, Mutti, tare e greu sa-i stii pe cei dragi in necaz! dac-as putea mai mult...Nu pot decat sa ma gandesc cu drag la voi, ca totul sa se rezolve cu bine si sa aveti satbatori linistite!Uite, o si-un poate te ajuta! Eu sper sa ne dai vesti bune in zilele urmatoare!Eu am ajuns la Bucuresti si m-am apucat de treaba: dezghetat frigiderul aseara, incarcat, c-am venit de la mama, nu? , azi curatenie, maine spalat, inclusiv pletele mele...mama era bine si, asa cum va zic mereu, caprioara, ceea ce-mi doresc si mie! Report
December 29, 201312 yr comment_210563 Anamaria, imi pare tare rau de vestile astea , care intotdeauna ne strang sufletele, cu atat mai mult cand suntem departe.Insanatosire grabnica si numai bine.Zoazo, spor la ce ai de facut.Alpha, sper ca noua furtuna, sa fie doar o *furtunica* mai gingasa; am vorbit cu prietena mea de la Cork, si mi-a pove ce teribil a fost pe la voi.Duminica placuta tuturor. Report
December 29, 201312 yr comment_210564 Buna ziua la han, Sper ca ati avut sarbatori frumoase! Am intrat sa-i multumesc Floricicai pentru surpriza frumoasa care mi-a facut-o cand am gasit felicitarea! Sunt intr-o etapa aiurea rau si chiar a fost o bucurie! O zi frumoasa!! Report
December 29, 201312 yr comment_210565 Buna ziua la han, Sper ca ati avut sarbatori frumoase! Am intrat sa-i multumesc Floricicai pentru surpriza frumoasa care mi-a facut-o cand am gasit felicitarea! Sunt intr-o etapa aiurea rau si chiar a fost o bucurie! O zi frumoasa!! Draga de tine, ma bucur ca te-ai bucurat! Sa te uite necazurile si sa nu mai ai etape aiurea! Sanatate! Report
December 29, 201312 yr comment_210567 Buna ziua!Ma adunai si eu de pe drumuri,in sfarsit acasa...maine iar drumuri.De trei luni nu am avut de munca,maine si poimaine,full...pregatim revelioane pentru cei care petrec,dar,nu ma plang.Da doamne cat mai mult de munca!Mutti,sa-ti dea Dumnezeu putere,si multa sanatate parintilor tai,sa ne aduci vesti superbune. Report
December 29, 201312 yr comment_210568 Bună ziua la han. Mutti, multă sănătate pentru părinții tăi și liniște pentru tine. Să treacă anul ăsta cu toate relele lui iar anul care vine va fi mai bun.https://forum.artaculinara.ro/public/style_emoticons/default/6.gif Titi, liniște și bucurii îți doresc și ție. Citind ce-ați scris despre vremea rea mi-am dat seama cât de dependenți suntem de ”confortul” pe care ni l-am creat. Tare-i rău fără curent când toate depind de el. Bine că sunteți bine și ați adunat și amintiri frumoase. La noi e soare și fumos de câteva zile. Am profitat din plin și am ieșit în fiecare zi.Și am avut parte și de o surpiză frumoasă. Fug să scriu la subiectul cu pricina. https://forum.artaculinara.ro/public/style_emoticons/default/rolleyes.gif Report
December 29, 201312 yr comment_210572 Titiri kiss&hug. Floricica, nu stiu daca ai vazut mesajul meu...pierdut undeva la han; si eu iti multumeam de felicitare fata mea.Destiny, spor si la cat mai multe comenzi de munca.Copila mea a plecat 4 zile la Barcelona.am ramas doar noi cu fiocco sa trecem in noul an.pup tulemond Report
December 29, 201312 yr comment_210582 Titiri kiss&hug. Floricica, nu stiu daca ai vazut mesajul meu...pierdut undeva la han; si eu iti multumeam de felicitare fata mea.Destiny, spor si la cat mai multe comenzi de munca.Copila mea a plecat 4 zile la Barcelona.am ramas doar noi cu fiocco sa trecem in noul an.pup tulemond Cu mult drag, Steluto. As vrea si eu la Barca si cu Vale ar fi super distractie dar stau aici cu mosii mei ca sa se bucure si ei Destiny, si eu bag mare, potential maxim si de Craciun a fost si va fi si de Rev. Nu ma odihnesc decat la sfarsitul lui ianuarie. Bine ca e ! Report
December 29, 201312 yr comment_210588 Mutti sunt alaturi de tine...sanatate maxima parintilor tai! Report
December 29, 201312 yr comment_210589 Titiri kiss&hug. Floricica, nu stiu daca ai vazut mesajul meu...pierdut undeva la han; si eu iti multumeam de felicitare fata mea.Destiny, spor si la cat mai multe comenzi de munca.Copila mea a plecat 4 zile la Barcelona.am ramas doar noi cu fiocco sa trecem in noul an.pup tulemond Cu mult drag, Steluto. As vrea si eu la Barca si cu Vale ar fi super distractie dar stau aici cu mosii mei ca sa se bucure si ei Destiny, si eu bag mare, potential maxim si de Craciun a fost si va fi si de Rev. Nu ma odihnesc decat la sfarsitul lui ianuarie. Bine ca e ! Floricica,asa-i,eu lucrez la o firma de organizat evenimente si nu am tot timpul de munca,dar sustin ideea ta-sa fie cat mai mult de munca,eu ma bucur Report
December 30, 201312 yr comment_210603 Buna dimineata. Anamaria ai vesti?Eu m-am trezit cu noaptea-n cap si m-am apucat de curatenie am scos perdelele alea alea, daca tot n-am facut de Craciun, sa intampin anul cel nou cu binete, si sa fie si el la fel de politicos cu noi, sa ne aduca multe vesti bune, sanatate,m noroc si multe bucurii , mari , mici, la gramada. mi-am pus sa ascult boema, intr-o versiune splendida pentru cine doreste. http://www.youtube.com/watch?v=kHAS7r8Pd0k altfel va las cate ceva sa degustati langa semineu , ascultand-o pe Cotrubas, una dintre cele mai senzationale Mimi. Report
December 30, 201312 yr comment_210613 hello la han, daca ma mai primiti tare ocupata am mai fost la finalul asta de an, as vrea inapoi linistea mea, dar nu se mai poate.sa trecem peste...Craciun frumos am avut, cu de toate si toti langa noi, ba ne-am dus, ba ne-au venit, pan-aseara la 9 tot in mese-ntinse am tinut-o. tare-i bine-asa!in premiera, le-am facut ieri prietenilor mei piept de rata. aveam atatea emotii, ca pregatisem si-un plan de rezerva B. cel mai tare mi-era ca miroase a rata, asa cum mi s-a-ntamplat de fiecare data pana acum. dar nu, am avut bucuria sa-mi iasa o friptura excelenta. am avut 2 rate mari, le transasem si pregatisem pieptii dinainte asa ca am avut mare succes. si-am facut si cartofii salardaise - numai bine fu!iar din ficati + unul de curcan le-am facut un pateu pe care l-am servit cu sos de fructe, mi-s maindra de mine.asa ca planul B a ramas in suspensie pana seara la 8, ca daca ne simteam bine si nu se mai dadeau dusi, am trecut la rezerve. ma bucur s-aud ca-n mare sunteti bine, Anamaria sunt cu gandul la tine, am avut multe sarbatori cu inima stransa de frica ptr sanatatea parintilor. Nici acum, c-a ramas mama singura, nu-s pe deplin linistita, dar macar e bine cat de cat. Sanatate multa alor tai, sper sa treceti cu bine si pragul asta. in rest, de vreme sa nu ne mai plangem, o veni si mai buna. cand am plecat la Focsani, nu vedeam nici banda 1 a drumului, asa de ceata era. dar macar e liniste, tare m-am intristat cand am auzit de atentatele de la rusi. asa ca, ptr anul ce vine, va doresc voua si familiilor voastre multa sanatate, multe prilejuri de bucurie, reusite in toate, copiilor - la examene, armonie in case si toleranta ptr toti si toate ce ne-nconjoara. sa fie un an mai bun, duca-se toate relele si sa ne-ntalnim mai des macar pe forum.va pup si va-mbratisez cu drag! Report
December 30, 201312 yr comment_210621 Pusha draga, sa dea DD sa fie 2014 un an mai bun, mai ingaduitor, mai vesel si mai ales mai linistit pentru toata lumea.Nebunia cu atentatele, natura care se ravrateste tot mai des, si mai ales precaritatea care castiga teren peste tot sa speram ca raman in 2013, si ca pasim cu dreptul intr-un an mai bunut si mai clement.Asa ca va urez de pe acum sa vi se implineasca dorintele, visele si sa fim mai ales sanatosi si sa reusim sa ne si vedem poate nu doar virtual . Report
December 30, 201312 yr comment_210639 Mult a fost, putin a ramas! Doar o zi si o noapte ne mai despart de anul ce vine.. Sper sa fie un an bun la fel ca si 2013, cu realizari mari, cu bucurii, cu sanatate sa le putem face pe toate! Cam asta imi doresc pt. mine dar si pt. voi! Un an nou fericit si La multi ani !!! Report
December 31, 201312 yr comment_210642 Buna dimineata la toata lumea. Spor celor ce mai au de munca, vacanta placuta celor ce sunt in vacanta si o seara minunata tuturor.O sa ies cu dl sot prin urbe poate, si sa pregatesc cateva mizilicuri pe diseara.Am declinat invitatiile si vom sta acasuca frumos si lin .Pup tulemond Report