Skip to content
View in the app

A better way to browse. Learn more.

Arta Culinara

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

La hanul "Arta culinara"

Featured Replies

Cei mai fericiti au fost surferii. Asta e din Mullaghmore Head, Co Sligo. Au fost valuri de 12, 15m

sa nu-mi zici c-au surferit si pe vremea asta :rolleyes:

la noi tot ceata, da-mi convine.

Cei mai fericiti au fost surferii. Asta e din Mullaghmore Head, Co Sligo. Au fost valuri de 12, 15m

sa nu-mi zici c-au surferit si pe vremea asta :rolleyes:

Cu cat sunt valurile mai mari cu atat sunt mai fericiti....

Alpha m-am gandit la tine zilele astea,ma bucur ca sunteti bine.

Salut hanul si sa aveti o zi buna!

Buna dimineata din goana calului...fug la fizio si apoi la repet. diseara cant in deplasare.

Noroc de miss ca e acasa cu Fiocco, care a iesit la o plimbare pe la 5h30 :rolleyes:...rectific. a aparut la masa de dim :)

o zi faina tuturor.

Buna dimineata. Iar e ceata. Umiditatea cred ca-i 100%...... Si se cam simte la ciolanele, desi cica-s 0 grade.... Dar se simt cam ca -5. Brrrrr......

Ia sa mancam noi cate ceva, sa ne mai incalzim!

post-46-13892478903097_thumb.jpg

post-46-13892478954816_thumb.jpg

post-46-1389247901336_thumb.jpg

post-46-13892479118837_thumb.jpg

post-46-13892479170229_thumb.jpg

post-46-13892479212828_thumb.jpg

post-46-13892479257158_thumb.jpg

post-46-1389247931474_thumb.jpg

post-46-13892479365551_thumb.jpg

post-46-13892479408456_thumb.jpg

Sanatate multa tuturor, spor la munci si o zi cat mai buna! :rolleyes:

Buna! si la noi aceeasi vreme ca la Fox :) ,e o intunericeala in casa de spui ca e seara tarziu,bleehh!! :rolleyes: nimic nu-mi vine sa fac,o sa ma mobilizez totusi sa fac un pic de curatenie si ordine!

O zi minunata tuturor! si multa sanatate! :)

sa nu-mi zici c-au surferit si pe vremea asta https://forum.artaculinara.ro/public/style_emoticons/default/rolleyes.gif

A fost raiul pe pamant pentru ei. Au venit repede si din America, sa nu piarda valurile

Saru'mana! https://forum.artaculinara.ro/public/style_emoticons/default/floare.gif

La voi s-a potolit frigul?

Nu stiu care pe unde sunteti in Canada si USA, dar zilele astea v-am dorit de bine de cate ori auzeam stirile. Ce friguri! Iarna asta a fost chiar salbatica, si inca n-a trecut.

Saru'mana! https://forum.artaculinara.ro/public/style_emoticons/default/floare.gif

La voi s-a potolit frigul?

Nu stiu care pe unde sunteti in Canada si USA, dar zilele astea v-am dorit de bine de cate ori auzeam stirile. Ce friguri! Iarna asta a fost chiar salbatica, si inca n-a trecut.

Deabea astazi s-a mai "inmuiat" si avem -15C care se simt ca -20C..dar deja ne bucuram ca nu mai se simte ca -40C.

De maine se mai incalzeste semnificativ, cu sambata cu 8C! Deci diferenta imensa..dar bine venita.

Culmea e ca atunci cand erau -40C ( cu tot cu indicele de vant - windchill) era soare si cerul fara nori aproape :rolleyes:

Sanatate fetelor!

Pe aici da sa iasa soarele dintre nori!!

O zi bună și de la mine!

Dimineață, pe aici era o ceață și un frig, dar acum a început să iasă puțin soarele, dar cum eu sunt din spatele geamurilor, încă nu știu de-i cu dinți sau nu. :rolleyes:

Culmea e ca atunci cand erau -40C ( cu tot cu indicele de vant - windchill) era soare si cerul fara nori aproape :)

Taman atunci se simte gerul cel mai strasnic. Cand e senin.... :) In loc sa iesi la plimbare, mai bagi niste lemne-n soba! :rolleyes:

Azi n-am apucat să vă dau bună dimineaţa. Zic acum bună ziua, cu toate că la noi nu ştii de-i ziuă sau nu. E o ceaţă deasă de câteva zile şi nu mai apare şi soarele, aşa cum ar fi normal. :) Da' mă gândesc că sunt şi din cei care se bucură (moatzo https://forum.artaculinara.ro/public/style_emoticons/default/hello.gif) aşa că mă bucur şi eu şi zic că-i bine măcar pentru pământ/plante, că tare secetoasă iarnă a fost până acum.

Gânduri bune pentru Ioana şi restul celor cu diferite intervenţii.

Multă sănătate tuturor. :rolleyes:

Buna dimineata. Pe aici, la fel ca si-n ultima duta de ani - ceata. Si cam racoare. Sa vedem cu cat or creste temperaturile zilele astea, cica se incalzeste, pana luni. Dupa care, revin temperaturile actuale.

Am auzit mai multe persoane zicand ca vine frigul saptamana viitoare. Care de luni / marti (pai daca or sa pentru 2-3 zile, normal ca dupa aia ai impresia ca vine frigul), care de joi - vineri..... Pe site-urile pe care m-am uitat eu, n-am vazut nimic deosebit. Or sa fie temperaturi pozitive (4-5-6 grade) pana sambata viitoare, inclusiv. Iar noaptea, doar -1 sau -2 grade..... De viscol / frig - nici pomeneala. Om vedea ce va fi. Mai e pana saptamana viitoare. Intre timp, vine sfarsitul de saptamana. Dupa o saptamana de munca..... abia astept sa ma odihnesc. :P

Mi-s cam obosita.... am avut o oares'ce aventura paranormala azi-noapte care inca imi da de gandit. Caut explicatii, dar inca nu-s multumita pe deplin de nici una.....

Aseara, pe la 12, am tras pe dreapta. Am adormit la jupan in brate. La 1 jumate ma trezesc speriata, auzind pe cineva in camera zicand Hello........... Vocea parea a fi a sora-mii....

Jupanu' se trezeste si el, ma intreaba daca misc eu degetele de la picioare. I-am zis ca nu. Poate oi fi miscat cand m-am trezit, cand am tresarit.... habar n-am.

Dimineata, m-a intrebat daca am dormit (eram in masina, in drum spre serviciu). I-am zis ca nu prea, ca m-am speriat cand m-am trezit si n-am dormit cine stie ce dupa aia, ca am ramas cu sechele. Si i-am zis ca mi s-a parut ca aud o voce. Pai si ce zicea, m-a intrebat.... Eu, nitel suspicioasa, ii zic: Hello, asta a zis. el de colo - pai asta am auzit si eu!!!!!!!! I-am zis ca era o voce feminina (a zis ca si el a auzit la fel) si mie mi s-a parut ca era sora-mea. N-a zis nimic, ca i s-o fi parut si lui ca era ea sau nu, dar fapt cert e ca am auzit amandoi o voce feminina, ce parea a fi in camera si care zicea Hello........ Nu e prea usor de inghitit galusca... Acu' incerc sa-mi dau seama ce-ar fi putut fi.

In masina, am incercat sa gasesc explicatii:

- nu parea a fi cineva de afara, se aud altfel cuvintele urlate / strigate.....

- nu parea sa fi fost vreo vecina care a raspuns la telefon - era Hello, nu Alo!!!!!

- Micky nu cred ca a invatat sa vorbeasca. Cel putin nu cuvinte sofisticate. Si nici nu cred ca maraitul / miorlaitul ei ar putea aduce cu un Hello in mintea a 2 persoane....

Ceva explicatii ar fi... da' si astea cam scartaie (in mintea mea):

- cineva din vecini s-a gandit sa zica-n miezu' noptii un Hello mai puternic. Da' a fost puternic, nu gluma. Eu nu aud niciodata nimic de la vecini. Ma refer la voci. Copiii alergand ii aud, ca dupaie. Dar voci - niciodata. Si acum a fost un cuvant zis clar si raspicat - inseamna ca a macanit persoana aia, nu gluma...

- a venit cineva in vizita (la vreun vecin) si a zis Hello cand era in usa (pe casa scarii). Da' de ce n-am auzit nici un alt zgomot? Usa, tropait, bagaj...? Uneori se aud usile deschizandu-se / inchizandu-se. Sau pasii pe scari (ii aud des). Acu' a fost doar vocea si atat.

- oi fi visat eu ceva si am vorbit in somn. Dar jupanu' era chiar langa mine. Nu mi-a zis sa ma dau mai incolo, ca-i urlu in urechi.... Si mie mi s-a parut ca a vorbit cineva aflat la usa / pe sala. M-am mai trezit eu din pricina sforaitului meu asa ca stiu (cat de cat) care-i senzatia cand tu faci zgomot / scandal. Acum parca a fost ceva diferit. Zic io......

Ciudat.... O s-o sun pe sor-mea, sa vad daca, cumva, din cine stie ce motiv, s-o fi gandit la noi azi-noapte. Chiar sunt curioasa....

In alta ordine de idei, va doresc o zi minunata! :occasion14: Si un inceput de sfarsit de saptamana excelent! :P

Haoleo!Draga Foxulin,chiar ca a fost o experienta stranie :P ,acuma ca o fi fost vis sau inchipuire sau ce o fi fost nu conteaza,dar(poate fac si eu ca o baba de aia de la tzara :occasion14: )da si tu cu olea' de aghiazma prin casa,ca rau nu are ce sa faca(macar te va linisti din punct de vedere sufleteste si spiritual,ma gandesc,cel putin pe mine m-ar face sa ma simt mai bine chiar daca nu sunt chiar cine stie ce bisericoasa' )pana atunci na un poop' de la Geany sa treaca sperietura :P :P

Si ca sa-ti mai abat gandul,ia sa-ti pobestesc' :P se duce domnu' Geany' acu' la tzeara' la socrela (sa-i schimbe o yala' nush' ce)si va veni cu un vin de ala roziu,o varza murata la fel de rozie,si am luat un carnat proaspat usturoiat si cu branza iute de burduf de oi cu ou ochi...ce spui te bagi daca te invitez?! :P

Mna' ca ma iau cu vorba si tre' sa fug sa-l iau pe bub' ca ma cearta ala daca intarzai si nu-s prima :P

Haoleo!Draga Foxulin,chiar ca a fost o experienta stranie :P ,acuma ca o fi fost vis sau inchipuire sau ce o fi fost nu conteaza,dar(poate fac si eu ca o baba de aia de la tzara :P )da si tu cu olea' de aghiazma prin casa,ca rau nu are ce sa faca(macar te va linisti din punct de vedere sufleteste si spiritual,ma gandesc,cel putin pe mine m-ar face sa ma simt mai bine chiar daca nu sunt chiar cine stie ce bisericoasa' )pana atunci na un poop' de la Geany sa treaca sperietura :P :P

Si ca sa-ti mai abat gandul,ia sa-ti pobestesc' :P se duce domnu' Geany' acu' la tzeara' la socrela (sa-i schimbe o yala' nush' ce)si va veni cu un vin de ala roziu,o varza murata la fel de rozie,si am luat un carnat proaspat usturoiat si cu branza iute de burduf de oi cu ou ochi...ce spui te bagi daca te invitez?! :P

Mna' ca ma iau cu vorba si tre' sa fug sa-l iau pe bub' ca ma cearta ala daca intarzai si nu-s prima :P

Probabil ca a miorlait Micky in somn... Mai sunt clipuri pe Youtube cu pisici ce zic Hello...... O fi visat si ea ceva si s-a gandit ca n-ar strica sa ne zica si noua ce... Daca noi n-am inteles, e vina noastra! :occasion14:

Daca ma invitesti la asemenea bunataturi, viu, cum sa nu? Numa' sa-mi zici cand s-ajung.... :P

Apai,mai pe seara ashea' ca domnu' Geany cand ajunge la tzara,intai isi face treburile apoi sigur mai trage si la carciumioara de peste drum sa mai asculte radio-shantzu :occasion14: ie' jale acolo ,cum ajunge in sat se transforma intr-o tzatza:''si zi ma' ashea cu nea Jan?!...aha! saracu' n-am stiut!!...da' mah si nevasta-sa,ai auzit?!....Ai' lasa-ma'! ''.... :P :P limbi straine zau asa :P ceva ce n-ai vazut!Bine inteles ca primesc si eu raportul detaliat desi nu cunosc personajele si nici nu ma intereseaza,da' aflu' tot :P

Apai,mai pe seara ashea' ca domnu' Geany cand ajunge la tzara,intai isi face treburile apoi sigur mai trage si la carciumioara de peste drum sa mai asculte radio-shantzu :hungry: ie' jale acolo ,cum ajunge in sat se transforma intr-o tzatza:''si zi ma' ashea cu nea Jan?!...aha! saracu' n-am stiut!!...da' mah si nevasta-sa,ai auzit?!....Ai' lasa-ma'! ''.... :hungry: =)) limbi straine zau asa =)) ceva ce n-ai vazut!Bine inteles ca primesc si eu raportul detaliat desi nu cunosc personajele si nici nu ma intereseaza,da' aflu' tot =))

Bine, pe seara o iau agale spre matale. :toothy9;

Apai,mai pe seara ashea' ca domnu' Geany cand ajunge la tzara,intai isi face treburile apoi sigur mai trage si la carciumioara de peste drum sa mai asculte radio-shantzu :hungry: ie' jale acolo ,cum ajunge in sat se transforma intr-o tzatza:''si zi ma' ashea cu nea Jan?!...aha! saracu' n-am stiut!!...da' mah si nevasta-sa,ai auzit?!....Ai' lasa-ma'! ''.... :hungry: =)) limbi straine zau asa =)) ceva ce n-ai vazut!Bine inteles ca primesc si eu raportul detaliat desi nu cunosc personajele si nici nu ma intereseaza,da' aflu' tot =))

Ma bag si eu ca musca-n lapte, daca o iei agale mai pe seara, pana luni cand trebuie sa te intorci la munci.....ajungi si tu la Geany. =)) =)) =))

Hello!!!

Eu mai am pun pic si plec de la scarbici, ce bine ca vine week-end-ul!

Dar saptamana viitoare iar recuperam din zilele avute libere de Craciun. :toothy9;

Un week-edn minunat va doresc!

Ziua bună și de la mine!

Foxyy, eu să știi că-s mai sceptică cu paranormalul, și cea mai logică variantă, dar și cea mai plauzibilă e cu musafirii de la vecini, ce au salutat prin dreptul ușii tale, mai ales că spui că sunetul venea dinspre intrare.

Apropo, ai vorbit cu surioara, că nu-i exclus chiar să fi venit, deși cred că nu renunța la un salut, ci venea la voi să vă trezească.

Geany, tu cred că nu te plictisești niciodă, ai o familie așa frumoasă, veselă, și cu bună dispoziție oricând... hai, că mă faci să te invidiez. :toothy9;

Pup și eu restul fetelor și celor ce încă lucrează, un serviciu ușor.

post-1954-13893549991786_thumb.jpg

Foxyy, eu să știi că-s mai sceptică cu paranormalul, și cea mai logică variantă, dar și cea mai plauzibilă e cu musafirii de la vecini, ce au salutat prin dreptul ușii tale, mai ales că spui că sunetul venea dinspre intrare.

Apropo, ai vorbit cu surioara, că nu-i exclus chiar să fi venit, deși cred că nu renunța la un salut, ci venea la voi să vă trezească.

Si eu mi-s sceptica, de asta am si incercat eu sa gasesc variante (logice) care sa ma multumeasca. Pana acum n-am dat de sora-mea, am sunat-o, da' inca nimic. Poate doarme, se odihneste dupa drumul de-aseara..... :hungry:

Eu mai banuiesc si pisica....... desi e ciudat sa fi miorlait si amandoi sa fi auzit acelasi lucru... Daca eu auzeam ceva si jupanu' altceva.... era in regula. Da' am auzit amandoi acelasi lucru, clar si raspicat...

Or fi fost si vecinii, desi pana acum am avut liniste si pace.... Dar probabil ca nici ei n-or fi avut musafiri in creierii noptii! :toothy9;

Apai,mai pe seara ashea' ca domnu' Geany cand ajunge la tzara,intai isi face treburile apoi sigur mai trage si la carciumioara de peste drum sa mai asculte radio-shantzu :hungry: ie' jale acolo ,cum ajunge in sat se transforma intr-o tzatza:''si zi ma' ashea cu nea Jan?!...aha! saracu' n-am stiut!!...da' mah si nevasta-sa,ai auzit?!....Ai' lasa-ma'! ''.... =)) =)) limbi straine zau asa =)) ceva ce n-ai vazut!Bine inteles ca primesc si eu raportul detaliat desi nu cunosc personajele si nici nu ma intereseaza,da' aflu' tot =))

Ma bag si eu ca musca-n lapte, daca o iei agale mai pe seara, pana luni cand trebuie sa te intorci la munci.....ajungi si tu la Geany. =)) =)) =))

Ia zi drept.... esti individioasa ca pe tine nu te-a chemat. Asa-i????? :hungry:

Salut!

Am ajuns la Braila.Sunt cam pe ultima suta de metri si-am inceput sa am emotii! Mi-am facut bagajul.N-am rabdare sa mai fac nimic, abia ca v-am citit.Cred c-am sa ma bag in pat, ca-s cam obosita.

Stie cineva ceva despre Ioana? Cum s-o mai simti?

Mai intru si maine, poate am mai multa rabdare! https://forum.artaculinara.ro/public/style_emoticons/default/11.gif