January 7, 201412 yr comment_211092 Aoleu, Uma! Nici nu ştiu ce să zic. Să treacă cât mai iute, şi fără urmări negative. Doresc să fie bine pentru toţi cei care trec prin greutăţi, de orice fel. La noi a ieşit soarele de câteva minute. Se anunţă totuşi o zi frumoasă, chiar dacă dimineaţa era ca la Bia, din filme sinistre.Bia, să-ţi trăiască soţiorul şi să fiţi sănătoşi şi fericiţi încă mulţi, mulţi ani de acum înainte. Dă-i un pupic şi din partea noastră.https://forum.artaculinara.ro/public/style_emoticons/default/pupic.gif Mutti, tare mă bucur de veştile bune. Multă sănătate în continuare.La mulţi ani tuturor sărbătoriţilor de azi. Nu-i numesc să nu uit pe careva. Să fiţi sănătoşi şi fericiţi. https://forum.artaculinara.ro/public/style_emoticons/default/occasion15.gif Multumesc, Boni, ii dau, cum sa nu si va astept si pe voi la un moment dat! Report
January 7, 201412 yr comment_211098 LA MULTI ANI!!!!! tuturor ce poarta numele Sf.Ion! (Zerda, Ioana), omul meu......... Mutti, ma bucur ca ai venit cu vesti bune despre parintii tai, sanatate multa va doresc! Uma, ce iarna grea a venit pe la voi, tot aud la stiri, sa dea DD sa scapati cat mai repede de vremea rea si fara probleme! Va pup dulce pe toate hangitele si o zi frumoasa sa aveti in continuare! Report
January 7, 201412 yr comment_211099 sa iti fie intr.un ceas bun!sa fi pregatita sa ii dai toate instructiunile cat mai complete si eventual sa petreci prima zi de curatenie cu ea, explicandu-i care ce detergent unde ... si ce pretentii mai ai tu. A mea face foarte bine si e de mare incredere (o las cu ochii inchisi cu toate raspandite), dar foloseste detergentii care unde isi aduce aminte (zice ca ea nu are timp sa citeasca etichete ), adica anapoda... si gasesc ciobite alea alea prin casa ... , aspiratorul stricat, iala stricata etc ... Riscurile meseriei... . Si mai trebuie sa fi pregatita sa faci ordine inainte sa vina, altfel, ce nu ai pus la locul sau le gasesti care unde... Incearca sa ii zici sa iti si calce daca are timp si iti convine ... Cu ora sau cu ziua o platesti?Daniella se plateste cu ora...si oricum mainmult de 4 ore nu sta!Oricum cel ce o declara prin cecuri speciale are si el beneficiu.PupN-o sa-mi dea chitantza asa ca n-am ce declara. Daca iei o firma te costa cel putzin 15 Euro pe ora. Primesti chitantza. Dar primesti inapoi de la impozit vreo 2 euro , peste un an!!!!!! Report
January 7, 201412 yr comment_211100 Georgi , LA MULTZI ANI domnului Georgiana ! LA MULTZI ANI ! lui Cristi , Bia draga! Report
January 7, 201412 yr comment_211105 buna dimineata (mai spre amiaza, asa) si La multi ani sarbatoritilor...si sa-mi traiasca si Ioana mea fetele ci ceasuri glasuitoare, ia si unul cu pasari (poza de pe net) am si eu de cativa anisi inca imi place foarte mult, nu m-am plictisit Report
January 7, 201412 yr comment_211120 A venit Sumia , tare dragutza e. Incepe de martzea viitoare. Are nevoie de 3 ore a zis si vrea 10 euro pe ora. Sa speram ca va functziona! Report
January 7, 201412 yr comment_211122 La multi ani tuturor Ioanelor si Ionilor Bia sa-ti traiasca sotul sanatos Mutti tare bine e sa ai pe cineva de incredere sa te ajute,iti doresc sa fie pe placul tau. O saptamana frumoasa tuturor Report
January 7, 201412 yr comment_211132 A venit Sumia , tare dragutza e. Incepe de martzea viitoare. Are nevoie de 3 ore a zis si vrea 10 euro pe ora. Sa speram ca va functziona!Sa fie intr-un ceas bun si sa fii multumita de ea! Report
January 7, 201412 yr comment_211147 Mutti, Carmen, Georgi, multumesc de urari, imediat plec catre el, de-abia astept...Georgi, La multi ani si omului tau, sa fie sanatos! Report
January 7, 201412 yr comment_211163 La mulți ani, Ion și Ioana! La mulți ani, Mama și Tata! Am ajuns și eu acasă. Am aluatul de gogoși la crescut. Maglavaitul, că nu-i aluat, de clătite se odihnește. Fasolea am opărit-o de vreo 6 ori, așa că ar cam fi cazul să o las să fiarbă liniștită. Am cumpărat apă, că m-am trezit când să fac clătitele că nu mai aveam. Am aerisit în casă. Am pregătit soba pe pellet. Trebuie să o pregătesc pe cea cu lemne. Copiii îmi vin acasă, așa că nu trebuie să mă duc după ei. Yupiii! Și e doar 15,30h...mai e o căruță până diseară. Vă țin la curent... acum fug la soba și la fasole. Vă Pup! Report
January 7, 201412 yr comment_211164 La multi ani tuturor Ioanelor, Ionilor si celor dragi voua ce poarta nume derivate. Report
January 7, 201412 yr comment_211175 Hello...a fost o zi luuunga, plecata disdemorgen la fizio, apoi 2 repetitii babane...venit pe la 18h acasa, pregatit repejor ceva ca aveam un Ion si o Ioana care veneau la masa.acum ma lalai oleaca pe net, si ma bag rapid in carpe. Mutti...eu dau dublu la doamna care vine cate 4h la 2 saptamani. dar pe 30 dec am chemat-o 8h , si am facut cot la cot mare curatenie . am spalat perdelele, si le-am calcat ( eu, dami-as palme ) ea a spalat baile, ferestrele , aspirat si mopuit peste tot. Report
January 8, 201412 yr comment_211179 Buna dimineata!La mine in oras,friiiiggg...va lasa cafeluta Report
January 8, 201412 yr comment_211180 Buna dimineata din Bucurestiul incetosat. Destul de tare. Daca ieri mai vedeai cate ceva, azi nu prea vezi..... ce-i peste 20 m nu se distinge. A venit ceata densa si pe aici, dupa ce ieri fetele se plangeau ca nu vad nimic, azi ma plang eu. Deja incepem sa facem planuri de vacanta. Oarecum fortati...... Ne-au anuntat (cei de la servici) care-s perioadele in care e musai sa luam concediu. Ca asa vor muschii lu' nu-s-ce Gigel.... Mda... dragut. In rest, va doresc spor in toate si o zi cat mai frumoasa! Report
January 8, 201412 yr comment_211185 Buna dimineata, e prea intuneric afara ca sa vad ce timp este ....nu e adevarat, este zi de cum, dar se arata a fi gri cenusiu....speram sa fie soare ca ieri, cand era de-a dreptul primavaratec. peste 12 grade.a innebunit vremea.O zi faina tuturor si va las o cafeluta ca sa va treziti bine dispusi Report
January 8, 201412 yr comment_211186 Buna dimineata si La multi ani cu intarziere si de la mine pentru toti care s-au serbat ieri. Mutti , ma bucur ca ai tai sunt mai bine, departe fiind daca-i mai sti si bolnavi tare greu e.Multe nopti am ganduri si nu pot dormii stiindu-i pe ai mei asa departe si eu neputincioasa ca nu pot sa ii ajut si sa le fiu aproape.Ieri cand mama m-a sunat sa-mi spuna La multi ani, iarasi mi-a dat veste proasta, luni noapte lui tati i-a dost rau si din nou este in spital acuma ce-i drept, mie niciodată, da niciodată, nu mi-a place cum îmi face treaba altcineva... așa-s eu, prea cicălitoare! Pai hai sa ne luam de mana ! ceva de genul asta sunt si eu.In tara cand eram am facut o incercare,dar am ajuns sa mai iau eu odata la spalat geamurile.Sunt prea exigenta si decat sa dau bani ca apoi tot eu sa fac mai bine fac cand pot.Imi impart munca cu al meu,daca nu avem timp nici unul, facem pe apucate, al meu da cu aspiratorul, mai strange sau mai calca, eu restul si casa-i mare(145mp),dar am o vorba daca vine cineva si nu sunt toate puse la punct "nu-ti place nu te uiti" Iarna se face mizerie de la lemne daca e ud afara numai urme de la 12 labute de pisici, uneori pene de la pasari carate in casa(si dat cu aspiratorul in cazuri de genul si la 11 noaptea).Cum spuneam sunt tare exigenta, mai bine dezordine decat ordine facuta de altii si sa nu-mi placa. Si ca tot veni vorba de asta, fug ca vreau sa las totul in ordine ca maine ma operez si chiar ca apoi eu n-am sa mai pot face nimic, totul v-a pica pe al meu Sa aveti o zi mirifica, la noi a iesit soarele si se preconizeaza asa vreo 12 grade. Report
January 8, 201412 yr comment_211188 Ioana, bafta multa maine, si las-o naibii de ordine. ca mare dreptate ai...cui nu-i place nu se uita, si cine vine la mine in casa, vine sa ma vada si sa stam impreuna, nu sa inspecteze ce e bine si ce nu , ca asa mai bine sa stea la ei unde e perfect. Report
January 8, 201412 yr comment_211191 Neata, se pare ca ceata mea a ajuns pe la voi, ca la noi a iesit un pic soarele...Ioana, multa bafta maine, iti tin pumnii sa scapi repede si cu bine!La mine vine o femeie, o data la doua saptamani, sunt multumita cu ea, in rest, facem si noi cat putem. Report
January 8, 201412 yr comment_211197 Hello!!!! Este o vreme afara, oribila! Si parca de la vremea asta ma dor toate oasele. Ioana, sanatate multa si tie si taticului tau!!! Tinem pumnii stransi pentru maine la operatie! O zi frumoasa va doresc!!!! Report
January 8, 201412 yr comment_211216 Buna dimineata si sanatate la toata lumea! Gata, a trecut ce-a fost mai greu, s-a potolit vremeaVa pun cateva poze, NU SUNT ALE MELE, sunt de la stiri, sincer nu prea ma duc la ocean cand e vremea asa. De obicei sunt cu copiii dupa mine si nu mi-as asuma riscul, indiferent cat de frumos e Asta e din Lahinch, de pa 3 ianuarie pana pe 7 asa i-au batut valurile si vanturile http://www.breakingnews.ie/media/images/l/LahinchPromenadeStormJan32014GEORGEKARBUSFREELANCE_large.jpg http://www.breakingnews.ie/media/images/l/LahinchStormDamageJan2013PRESS22_large.jpg Ballybunion, din pacate a distrus centrul salvatorilor. Sunt voluntari si tot ce fac fac din donatii, acum trebuie sa-si reconstruiasca amaratul de sediu http://www.breakingnews.ie/media/images/z/zzzBallybunionSeaRescueCentreStormDamageMain_large.jpg Cei mai fericiti au fost surferii. Asta e din Mullaghmore Head, Co Sligo. Au fost valuri de 12, 15m http://www.breakingnews.ie/media/images/z/zzzMullaghmoreJan6PA_large.jpg Eu am fost cu fetele pana la Banna pe plaja luni, nu l-am putut scoate pe Ozzy din masina ca-l lua vantul https://forum.artaculinara.ro/public/style_emoticons/default/smile.gif dar valurile nu erau foarte mari. Ne-am dus inainte sa vina fluxul, ca sa fiu sigura ca nu e drumul inchis Report
January 8, 201412 yr comment_211219 Ioana, curaj si reusita! Recuperare buna.Hai ca de azi intr-o saptamana te urmez!! https://forum.artaculinara.ro/public/style_emoticons/default/6.gifAlpha, ioooiii! Crancen a fost! Bine ca s-a mai domolit!Zice ca de joia viitoare va veni si la noi iarna! Report
January 8, 201412 yr comment_211223 Ioana, interventie usoara si recuperare rapida . Nu te mai gandi la curatenie, important este sa-ti fie bine, apoi se fac ele cu timp, pe indelete, toate cele.[b]Alpha[/b], ce vreme furtunoasa ati avut!Pozele sunt frumoasa, insa, vorba ta, sa nu scoti cainele afara. Zoazorica ai inceput numaratoarea inversa pana la interventia ta, o sa fie bine . Report