Skip to content
View in the app

A better way to browse. Learn more.

Arta Culinara

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

La hanul "Arta culinara"

Featured Replies

Nu dragutza, sunt epuizata , ca ieri am facut ceea ce urasc cel mai mult....mare curatenie, scos totul din bucatarie, spalat rafturi etc, mai arauncat una alta , apoi spalat pereti, aragaz pe jos etc etc etc....miss a dat cu aspiratorul si a scuturat covoarele ( mici), si eu am facut restul

...si mai am si azi oleaca. in plus o sterg la piata ca maine seara am ceva invitati la masa :).

si ma uit cu groaza ca se ridica nivelul la muntele celor ce trebuie calcate ( in ordinea "preferintelor" , dupa menaj e calcatul)

in rest nimic deosebit. am terminat inregistrarile, si am liber pana luni, asa ca profit ( si mai e de facut niscai treaba imputita si in gradina, aka smuls buruienile, care cresc o splendoare). asa ca va doresc sa aveti o zi mai interesanta ca a mea =))

Buna dimineata.Stela . vin sa te ajut , dar maine vii si tu la mine ?Am si eu un munte de haine necalcate , le tot aman , pe motiv ca ba e prea cald , ba e sarbatoare , ba lenea e cucoana mare.

Azi e cald aici si eu am de copt :) .Am zis ca ma trezesc devreme , dar credeti ca am putut?Parca ma lipisem de pat.Cu chin cu vai m-am ridicat la 8.30 =))

Buna dimineata.Stela . vin sa te ajut , dar maine vii si tu la mine ?Am si eu un munte de haine necalcate , le tot aman , pe motiv ca ba e prea cald , ba e sarbatoare , ba lenea e cucoana mare.

Azi e cald aici si eu am de copt :) .Am zis ca ma trezesc devreme , dar credeti ca am putut?Parca ma lipisem de pat.Cu chin cu vai m-am ridicat la 8.30 =))

La noi e chiar frig,zi buna de copt...Tu ce vrei sa coci Izuka?! :)

Geany , fac niste gustari pentru maine...niste "omizi" dulci cu stafide , un chec aperitiv si foccacia umpluta a Mayei.Dar acum de dimineata doar omizile si checul , foccacia o las pe deseara.
mersi geany, maine o fac si eu asa. as face acum dar nu am rosioare, imi iau dimineata. restul am =))

mersi geany, maine o fac si eu asa. as face acum dar nu am rosioare, imi iau dimineata. restul am :)

Daa!!! Cred ca e minunata =))

n-are ce sa nu fie bun. le fac la pranz.

azi am facut ciorba de perisoare acrita cu zeama de varza de la mama prietenei mele (traiasca familia ei ca s-a gandit sa-mi aduca + o varza acra de sarmale). a iesit dementa toatala, 2 castronele a mancat Sara la pranz.

nu mai fac nimic , Ada o sa aiba fish fingers cu piure ca ea nu mananca ciorbe. numai racituri ar manca Ada sau 2min noodles atat =))

Eu deabea astept sa-mi spuneti pareri tu si Izuka,parca am facut-o si eu atunci dar nu-mi mai amintesc exact daca am respectat reteta intocmai,clar se cere o reconstituire :)

Ciorba cu zeama de varza eu nu am facut sau mancat,dar mi-o lauda Zoaza',zicea ca e bestiala...

Cine stie ce o mai fi facand ea?!deabea astept sa se intoarca din ''conced'',ca vad ca vremea asta e tare ciudata,sper totusi ca s-a distrat =))

mi se pare absolut totala ciroba cu zeama de varza (asta daca nu e varza sarata). sa faci ciorba de oase de porc sau vita sau doar de carne de porc sau vita, sau perisoare cum am facut eu ...o sa ma pomenesti =))

eu si minestrone am facut cu zeama de varza :) :) ma prind italienii ma alearga. ne-a placut mult de tot

Injer, ciorba cu zeama de varza e ca cea de potroace . buuuuuuna rau.

Izuk, merci de oferta, dar cred ca ma cam lasa entuziasmul :) si ramai cu ele necalcate, daca contezi pe mine =))

mi-a zis prietena mea ca sant nebuna, e doar zeama de varza :)...gestul si faptul ca s-au gandit si la mine (habar nu aveam ca fac varza murata ei) m-a lasat fara grai.

sant familie de romani emigrati de aproape 30 de ani si isi fac mai de toate am inteles :)

am si o varza dar nu stiu cand o sa fiu capabila sa infasor sarmale...poate mai peste 2 saptamani asa. am deja people care asteapta sa le fac sarmale, am mai facut si acum vor mereu =))...de data asta insa pas< am doar o varza :)

mi-a zis prietena mea ca sant nebuna, e doar zeama de varza :)...gestul si faptul ca s-au gandit si la mine (habar nu aveam ca fac varza murata ei) m-a lasat fara grai.

sant familie de romani emigrati de aproape 30 de ani si isi fac mai de toate am inteles :)

am si o varza dar nu stiu cand o sa fiu capabila sa infasor sarmale...poate mai peste 2 saptamani asa. am deja people care asteapta sa le fac sarmale, am mai facut si acum vor mereu :)...de data asta insa pas< am doar o varza :(

Asa asa,tine varza numa' pt. tine :(

Eu am pus sa-mi fac ardei copti :) poate fac si olea' de pizza,ca m-ati inebunit cu focaccia lui Maya,dar nu am ce-mi trebe' =))

Eu iesisem cu asta mica la plimbare ,dar ne-am intors rapid acasa.A alergat ca de obicei , a cazut pe ceva pietre si s-a spart la picior.A marait putin cand a cazut , dar cand a vazut ca-i curge sange s-a pus pe urlat cat o tinea gura.A trebuit sa vin acasa sa-i pun "mentament" ( medicament ) .Acu' nu mai vrea sa iasa , tre' sa tin mana pe picior la ea , ca sa nu o mai doara =))
Off!off! :) Mititica...mi-e asa de mila de ei cand cad asa :) Sa-i dai pup sa treaca si sa-i spui ca asta inseamna ca, va creste (asa se zice cand cad copii) =))

M-ai zbart cu ardeii tai copti ...nu o sa pot dormi la noapte

Izuka am gasit la mine la magazin asa de grosi de luciosi si proaspeti (4 roni kg.)ca nu am rezistat sa nu cumpar,6 ardeii au intrecut un kg.maine o sa fac o tocanita de cartofi cu ceva afumatura,azi doar cu cartofi prajiti cu marar si ceva burduf,un ou ochi de tara =)) adevarul ca ar merge cu o fasolica prajita ,da' mi-e lene sa muncesc la ea,poate saptamana care vine :)

Eu am facut si foccacia acum , daca tot nu am mai iesit la plimbare pentru ca "doaie buba".Are o crusta destul de tare deasupra , oare asa trebuie sau un bulit-o eu? =))

Salata de ardei copti e printre preferatele mele.Trebuie sa iau si eu ardei sa fac zilele astea .

Eu am facut si foccacia acum , daca tot nu am mai iesit la plimbare pentru ca "doaie buba".Are o crusta destul de tare deasupra , oare asa trebuie sau un bulit-o eu? =))

Salata de ardei copti e printre preferatele mele.Trebuie sa iau si eu ardei sa fac zilele astea .

Paii ai unso bine cu ulei?!Poate daca dupa ce sa raceste o acoperi putin.... :)

Pai stiu eu ce insemna bine unsa?Mi-a fost teama sa torn prea mult sa nu fie prea uleioasa , am pus destul ulei , spun eu ...statea in "gropite" .Am pus un servet peste ea sa se "abureasca" nitel., acum e ok.

Iaca o felie , ca nu am rezistat tentatiei de a gusta din ea

post-780-13095242965404_thumb.jpg

Umpluta cu edam razuit , rosii si busuioc , deasupra busuioc , rosii si masline.

Verdict ...crima :) Maya =))

Edit ...ca vrajita de foccacia am uitat sa va servesc si cu checul Stelei si omizile mele

post-780-13095248345749_thumb.jpg

post-780-13095248452932_thumb.jpg

Astea-s pregatirile mele pentru maine .