July 1, 201115 yr comment_94618 valeu ce-i aici!eu ma ingras doar pt ca intru pe forum, dupa care plec teleghidata la bucatarie si zbarg frigiderul, sau aragazul daca am timp ... dupa caz... Deci sunteti "di_vina"! dar tu izuko mancati azi foccacia si checul si cand mai faci altele pt maine? in final ce menu ai ales? ai mai aflat amanunte despre ce va sa faca sotia colegului? Report
July 1, 201115 yr comment_94630 Dani scumpa , astea-s pentru maine , ca nu mi-s apucata sa nu dorm la noapte.Am facut pachetele , distribuit in caserole frumos pentru maine , resturile le mancam noi azi . Habar nu am ce face/daca face ceva respectiva , ultima "intelegere" a fost ...aducem ceva snacks si luam bautura acolo de la magazinul de pe insula. Asa ca "snacks-urile " mele sunt cele prezentate anterior. Report
July 1, 201115 yr comment_94631 Dani scumpa , astea-s pentru maine , ca nu mi-s apucata sa nu dorm la noapte.Am facut pachetele , distribuit in caserole frumos pentru maine , resturile le mancam noi azi . Habar nu am ce face/daca face ceva respectiva , ultima "intelegere" a fost ...aducem ceva snacks si luam bautura acolo de la magazinul de pe insula. Asa ca "snacks-urile " mele sunt cele prezentate anterior. Izuk, arata bine, nu trebuie sa iti faci probleme. Sigur o sa le placa Bafta si vreme buna sa aveti. Report
July 1, 201115 yr comment_94634 aaaaa...am crezut ca daca ai taiat checul il si mancati daca esti deja gata pt maine, te-ai organizat bine ...poti iesi la plimbare ... in caz ca nu tb sa calci Report
July 1, 201115 yr comment_94642 Geany iesi la raport! sper ca tatal tau e bine! ce mai face bubuletul? hai amuza-ne cu ceva...detalii, picanterii, sotii... Report
July 1, 201115 yr comment_94643 Simona sper ca te-ai trezit din mahmureala (am vrut sa scriu: sper ca esti ok cu capul ... dar nu'sht in ce toane de gluma esti! ), ca ai gatat bagajul si iti doresc un concediu minunat...exact asa cum iti doresti! Cati km mergeti cu masina? apartament? sau hotel? da amanunte aici ... sa stiu sa ma duc si eu esti linistita cu bagajul piticai? ...s-a strans ceva? Report
July 1, 201115 yr comment_94645 Geany iesi la raport! sper ca tatal tau e bine! ce mai face bubuletul? hai amuza-ne cu ceva...detalii, picanterii, sotii...Tata e bine,mai calca el in strachini cu regimul (pt. diabet)dar apoi se remediaza,mucalit ca de obicei,i-a zis mama sa-si ia sandalele si el sa mai respire la picioare(ca el tot in pantofi si sosete),la care el zice:''nop',daca-mi intra o pietricica si mor?! '' ,bubuletul nedumerit nevoie mare: chial iti intla o pietlicica ci mooollii??!! cum intla pietlicica,ci moli?! Bineinteles ca tata si-a luat-o,ca l-a certata mama ca invata copilul numa' prostii In rest bubuletul e foarte suparat si zice la toata lumea ca nu avem apa la baie(o defectiune la conducta principala pe scara),eu ma descurc ca am centrala si dau drumul la apa calda,am pus apa si in cada si aruncam ca pe vremuri cu galeata,asta de cateva zile,si pare sa dureze oricum bubuletul e foalte nelvos si toti vecinii care-i ies in cale sau cu cine vorbeste se plange de defectiunea cu pricina,colac peste pupaza nu-i merge nici un bec de iluminat deaici din parcare asa ca nu mai poate el sa vada bine seara pe geam,si e foalte'' nervos ca nu ia nimeni masuri,cam astea sunt problemele lui majore Report
July 1, 201115 yr comment_94647 Buna seara hangite dvs. toate bunse si frumoase La noi s-a iscat vijelia de era sa-mi zboare usa de la balcon,asa ca va ofer dupa voie,preferinte ....un cappuccino la ceas de seara sau un ceai insotite de o felie de prajitura Report
July 2, 201115 yr comment_94681 Buna dimineata . e sambata,pare a fi o zi faina .tre sa pregatesc una alta, ca am musafiri diseara si maine la pranz Report
July 2, 201115 yr comment_94685 ziua buna tuturoreu am fost plecata toata ziua, am dus fetele la indoor play area ca ploua cu nemiluita si mureau de plictiseala in casa. am venit de vreo ora si m-am apucat de cina. le fac o frittata cu chorizo (daca nu iese mananca iar ciorba de perisoare )vad ca mi s-au mai desumflat degetele dar picioarele tot ma dor ...trebuie sa stau cu tocuri si in casa, numai asa pot sa ma misc. am cei mai inalti pantofi in picioare (stiu ca o sa radeti) dar altfel nu ma misc. nu pot sa-mi explic de ce nu ma dor cu tocuri.prietena mea cand a venit sapt trecuta a crezut ca vreau sa fiu sexoasa :D si de-aia stau cu toace Report
July 2, 201115 yr comment_94690 Wow, Mirela. eu numai daca vad pantofi cu toc si ametesc .am facut o mica siesta, si ce bine prinde.ma duc sa fac una alta pe diseara nu fac nimic "cald" ; doar rece...salata de vinete, salata de ardei copti, tabouleh, cateva sarmalute in foi de vita dar ca antreu, somon afumat,si ceva carne afumata taiata subtire labnah, sa fac cateva *tigarete* din foi yufka, am adus salam din Italia buun rau. si cam astabranzeturi, o praji cu caise, o salata cum ii place Daniellei ( doar din zmeura si capsuni de data asta ) si inghetata. Report
July 3, 201115 yr comment_94708 Buna dimineata; eu inchid, eu deschid...ati dat bir cu fugitzii o zi minunata se anunta , ceea ce va doresc si voua. Report
July 3, 201115 yr comment_94711 si eu intru si ies, n-am chef de monolog am terminat copturile, am facut focaccia si umpluta (cu ham si cascaval, pt Ada) si una pt moi cu cherry tomato pe ea. pun poze la cocaturiam facut si o minestrone pt pranz ca e frig si la noi, vad ca nu mai ploua azi. de maine noapte 1 grad, brrrr...fetele ies cu tati sa se plimbe pe plaja putin. eu ma bag la dus si imi fac copitele si peeling,etc.dupa masa vrem sa ne uitam la un film toti(dansul nu vrea sa mergem la cinema, are destule filme pe hard a zis ) cam atat din downunder Report
July 3, 201115 yr comment_94712 Wow, Mirela. eu numai daca vad pantofi cu toc si ametesc .am facut o mica siesta, si ce bine prinde.ma duc sa fac una alta pe diseara nu fac nimic "cald" ; doar rece...salata de vinete, salata de ardei copti, tabouleh, cateva sarmalute in foi de vita dar ca antreu, somon afumat,si ceva carne afumata taiata subtire labnah, sa fac cateva *tigarete* din foi yufka, am adus salam din Italia buun rau. si cam astabranzeturi, o praji cu caise, o salata cum ii place Daniellei ( doar din zmeura si capsuni de data asta ) si inghetata. sa mi se incarce camera si iti fac poza la cei cu care ma simt cel mai bine Report
July 3, 201115 yr comment_94725 Eu am venit! Tocmai am crosetat la cererea sotului: cartofi noi cu marar, mujdei de usturoi nou,branza de oi si mamaliguta calda...Paii daca asta e cererea doar n-o sa fac eu fazani fripti cu limbi de canari prajite,nu?!! Daca mai vrea salata de vinete cu rosii Bubuletul e frant si vad ca deja a adormit la tv. privind scooby,cred ca ma avant in valuri---le cazii de baie Mdaaa iar am glume in program am baut o bere...bine vreo 2 Report
July 3, 201115 yr comment_94727 Geanino, sa-ti fie de bine berea, daca te binedispune.Eu azi am facut o saupa de pui cu taitei, o placinta cu branza si niscai *mezelicuri* cum zici tu.inghetata de vanilie, si diverse dulcegarii cui a vrut.azi am primit de la prietene dragi trufandale : visine la borcan, visinata, dulceata de visine si de capsuni asa ca e mare destrabalare Report
July 3, 201115 yr comment_94728 Da da da! bait, epilat acum ma apuc de copite Sa va fie de bine Stelino' Cine stie ce figuri o sa faca bubuletul la noapte,cred ca o sa-mi iasa'' papa chii iezi si fitza oshie ''pe urechi Report
July 3, 201115 yr comment_94730 Un om obosit.... Fuoarte obosit... Baii da' la noapte oare ce facem?! .... Report
July 3, 201115 yr comment_94732 Cum fata, nu stii?? o sa reciti in nestire '' papa chii iezi si fitza oshie '' , si cand ai sa adormio sa visezi si alte povesti pentru bubuletz Report