July 6, 201115 yr comment_94958 bravo! asta e Geany a mea! sa te doara la tenesi! relax max!Maii pe mine ma enerveaza tanpenia si prostia...si la mine pe scara cel putin e la maxim...Deci stau ca prostii fara apa deloc(eu nu sunt in situatia lor),au dreptul sa se rezolve prin asociatie ,platind toti o cota esalonat,nu-i o suma colosala,si nu vor...''las' sa se invete aia minte sa-si faca din banii lor'' ,paii bun,da omu' nu-i in tara si nu-si face....raspuns:''eii,si?!,stam asa ... Deci sa ma bata mamaie,oi fi eu proasta,da' asa ceva n-am vazut baii nene de cand mama m-a facut.. probabil e nespalati, ingalati si nu fac curatenie in casa ... alta iexplicatie nu ar fi ... Cum naiba sa stai si cateva zile fara apa, dar luni/1 an ... P-aia de nu sunt in tara, chiar ii doare la botosei! Report
July 6, 201115 yr comment_94959 bravo! asta e Geany a mea! sa te doara la tenesi! relax max!Maii pe mine ma enerveaza tanpenia si prostia...si la mine pe scara cel putin e la maxim...Deci stau ca prostii fara apa deloc(eu nu sunt in situatia lor),au dreptul sa se rezolve prin asociatie ,platind toti o cota esalonat,nu-i o suma colosala,si nu vor...''las' sa se invete aia minte sa-si faca din banii lor'' ,paii bun,da omu' nu-i in tara si nu-si face....raspuns:''eii,si?!,stam asa ... Deci sa ma bata mamaie,oi fi eu proasta,da' asa ceva n-am vazut baii nene de cand mama m-a facut.. probabil e nespalati, ingalati si nu fac curatenie in casa ... alta iexplicatie nu ar fi ... Cum naiba sa stai si cateva zile fara apa, dar luni/1 an ... P-aia de nu sunt in tara, chiar ii doare la botosei!Mda! Si au si copii mici...acum m-am certat monstru' si cu sotu' colac peste pupaza ca au venit alti 2 vecini prieteni, ca sa mearga la asociatie sa faca scandal...i-am zis sa nu se mai duca ,sa se descurce ei ,si el s-a dus...ce ma-nerveaza... Report
July 6, 201115 yr comment_94961 Stella, multi ani fericiti si linistiti impreuna, ca sa va vedeti fata aranjata la casa ei si cu nepotei! Geany, cat dezinteres, cred ca asta-i mentalitate pur romaneasca. Am mai auzit si eu astfel de episoade. Report
July 6, 201115 yr comment_94964 Stella, multi ani fericiti si linistiti impreuna, ca sa va vedeti fata aranjata la casa ei si cu nepotei! Geany, cat dezinteres, cred ca asta-i mentalitate pur romaneasca. Am mai auzit si eu astfel de episoade.Da Moatzo! (va rog sa ma scuzati ca monopolizez'' discutia),eu puteam sa inteleg o rautate dusa pana acolo ca cealalta parte (jumatate de scara)care nu are probleme cu apa ,si cum am zis se platesc politze mai vechi,chestii de orgolii,noi suntem mai noi nu suntem implicati decat indirect,dar tocmai cei interesati (vecinnul meu de la 6 si de la 7,ambii cu copii,mici)spun ca nu ar plali 1 euro timp de 2 sau 4 luni impreuna cu toata scara ca sa rezolve aceasta problema,''care e si a lor'', si spun ca cei cu problema sa-si plateasca daca nu asa stam ,m-a lasat masca'' sincer...Nu au prostii apa de 9 zile Report
July 6, 201115 yr comment_94965 bravo! asta e Geany a mea! sa te doara la tenesi! relax max!Maii pe mine ma enerveaza tanpenia si prostia...si la mine pe scara cel putin e la maxim... stai cumva in scara cu soacra-mea? sunt multi cu mentalitatea asta paguboasa, pentru ei in primul rand. Report
July 6, 201115 yr comment_94966 bravo! asta e Geany a mea! sa te doara la tenesi! relax max!Maii pe mine ma enerveaza tanpenia si prostia...si la mine pe scara cel putin e la maxim... stai cumva in scara cu soacra-mea? sunt multi cu mentalitatea asta paguboasa, pentru ei in primul rand.Hi hi hi! Posibil..mai stii?! lumea e mica Report
July 6, 201115 yr comment_94967 soacra-mea e femeie de treaba, a avut si ea "discutii" cu vecinii pentru acoperis...Obisnuita problema, cei de la parter nu vor sa dea bani pentru acoperis, iar cei de la ultimul etaj nu vor sa plateasca reparatiile la subsol. mi-am cumparat ieri un costum de baie din ala tip rochita cu burta rusine sa-mi fie, dupa 1 an de zile de la nastere inca nu am un abdomen suplu ca la 20 de ani Report
July 6, 201115 yr comment_94968 soacra-mea e femeie de treaba, a avut si ea "discutii" cu vecinii pentru acoperis...Obisnuita problema, cei de la parter nu vor sa dea bani pentru acoperis, iar cei de la ultimul etaj nu vor sa plateasca reparatiile la subsol. mi-am cumparat ieri un costum de baie din ala tip rochita cu burta rusine sa-mi fie, dupa 1 an de zile de la nastere inca nu am un abdomen suplu ca la 20 de ani Paii la noi pt. acoperis nici nu s-a pus problema,nu am fost nici macar intrebati ci s-a incarcat obligat fortat la intretinere ,ca cica e obligator despre costum stai tranquila ,ca nu e asa usor sa mai ai siluieta de la 20 de ani dupa o nastere,e bine sa te ambitionezi si sa obtii maxim ce mai poti obtine dar sa nu faci din asta un scop ce sa ti se para mai apoi imposibil de atins sau sa nu cazi in extreme,suntem mamici,nu mai suntem fotomodeale...bine,nici balene...suntem fomei serioase,si cuminti si fremoase si devreme acasa ,si sotii nostri ie fuarte norocosi ca ne are Report
July 6, 201115 yr comment_94970 merci geany, esti foarte simpatica.Paii te pup! M-am ofticat asa ca pun de o pizza! Va aduc mai acusi... Report
July 6, 201115 yr comment_94971 Gata pizza,dar pe principiul trantit tot in tava...asta e ca sunt''nevricoasa''... Report
July 6, 201115 yr comment_94975 Salut!v-a fost dor de mine?Iaca-ma-s!O bere in cinstea voastra: Un curcubeu pete piscina: Si-a iesit si soarele: Report
July 7, 201115 yr comment_94993 Stella , casa de piatra ,la multi ani fericiti in continuare.Zozo ,bine ai revenit . Eu ieri tot pe drumuri.Habar nu aveam ca aici pentru orice venit , fie el si de la stat cum e "child home care alowance" pe care o primesc eu , trebuie sa anunti la administratia financiara si sa-ti faci "tax card" , altfel iti impoziteaza venitul cu 60%.Asa ca am muscat-o .De fapt , al meu sot trebuia sa stie , ca doar a umblat si pe acolo cand a venit aici , dar e cam durere la baston la el cateodata cand nu este vorba de banul lui.De parca nu tot in casa noastra se aduc banii.Asta este , o luna am muscat-o rau.Ieri am mers , am facut ce trebuia , de luna asta iau toti banutii , fara impozit , ca e "venit" mic. Asa ca dimineata mi-am petrecut-o in Helsinki ( era si aici birou dar pe perioada verii e inchis ).Dupa amiaza , cand mi s-a trezit pitica , am facut o tura pe la Ikea , sa mai iau nimicuri pentru casa.Aseara mi-a zis sora-mea ca mama nu e bine deloc .S-a apucat de zugravit zilele trecute si i-a intrat ceva in ochi cand a scuturat o patura.I -sa unflat si invinetit ochiul , o doare de innebuneste.A fost la oftalmolog , i-a dat ceva picaturi si i-a spus ca daca nu-i trece , peste 3 zile sa mearga iarasi la ea.Treaba e ca mie nu-mi plac deloc oftalmologii din orasul ei , sunt 3 si toti dezinteresati de meserie.A mai avut ea niste probleme cu ochii acum vreo 2 ani si au facut exeperiente pe ea. Report
July 7, 201115 yr comment_94994 Nu, Danucutzo! Ala e un animator, singurul care rupea un pic romana!Stefan ne-a pozat!Iaca si Stefan!Stellina,bine v-am regasit, ca tare v-am dus dorul! Report
July 7, 201115 yr comment_94997 'neata lume https://forum.artaculinara.ro/public/style_emoticons/default/icon_salut.gif zozo, bine ai venit acasa. am inteles de la fantana ca ar fi de bine, asa ca te felicit Report
July 7, 201115 yr comment_94998 Multumesc pt urari fetelor! Stela casnicie frumoasa si cu mult noroc in continuare! Zoazo sa iti fie de bine vacanta! Visez si eu la una...ramin cu visatul. Report
July 7, 201115 yr comment_95001 sa nu pui o poza zgarci mic (de Lizura vb) neata bobor.am AC....sant in al noualea cer.....frig dom'le parca as trai in alaska nu in australia ...1-2 grade noaptea auzi. nu-mi vine sa cred Report
July 7, 201115 yr comment_95003 Buna dimineata si de la io'! Zoazo ce n-asi da sa fiu acolo in prima boza,la masa aia la o bere cu tine sa stam la cioace La noi azi e frumos,asi avea chef sa ies,da' sotul nu vrea,cred ca o sa ies un pic doar cu bubuletul Report
July 7, 201115 yr comment_95004 Salut! Cred ca azi vine vara si-n Bucuresti!Sa va servesc cu ce-am facut azi:Ciftelute: Si, surpriza!!!!Nu va asteptati, nu?https://forum.artaculinara.ro/public/style_emoticons/default/headbang.gif Report
July 7, 201115 yr comment_95008 Salut! Cred ca azi vine vara si-n Bucuresti!Sa va servesc cu ce-am facut azi:Ciftelute:Si, surpriza!!!!Nu va asteptati, nu?https://forum.artaculinara.ro/public/style_emoticons/default/headbang.gif Bine ai venit, fata!Poate o sa-mi arati si bronzul!Dar surprize de alea mai ai, trimite-mi si mie vreo doua! Report
July 7, 201115 yr comment_95009 Arata f. bine chiftelutele,le-ai prajit exact cat trebuie (au o culoare frumoasa) Report