Skip to content
View in the app

A better way to browse. Learn more.

Arta Culinara

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

La hanul "Arta culinara"

Featured Replies

Da!!! paii e tot negru,dar la lumina are un efect usor roscat violet (culoarea vinetei),asta am si vrut eu dealtfel ca nu-mi pun eu culori in cap,am si parul lung... :snorting:

post-405-13101485501191_thumb.jpg

Asta seara ca sa mearga berea de la zoaza,hot dogi,cu de toate,cartofi prajiti cu cascaval,salata de varza cu ceapa rosie,mustar ,maio(facuta de mine) si kechup picant...

post-405-13101486487712_thumb.jpg

Nu ma luati cu e-urile din crenvusti si cu colesteroale,ca ai mei m-au pus,au stat cuminti zilele astea cu branza rosii si bors,asa ca...asta e... :angryfire:

Faina culoarea Geany si foarte frumos parul!

Sar-na',la lumina asta si in poza nu se vede prea bine reflexul,oricum e f. delicat,spre radacina era inca ud,da' nu-i el chiar asa de extraordinar se umfla el in pene cand il spal 2 zile dupaia se mai batuceste asa,cu toate astea eu nu-l spal decat vara de 2 ori pe saptamana si iarna chiar o data la 6 zile ca sa nu-l imbolnavesc.

Geany sa-ti fie de bine vopseaua! ce par luuuung ai! E inca umed la mine se vede negru, sunt curioasa in soare ... cred ca are reflexe f frumoase.

Al meu e negru cu reflexe de castana, tot asa de lung, dar se innoada, se incurca, greu il mai descurc!

El il clatesc dupa spalare cu apa cu otet,nu folosesc balsam,dar na,nu toate parurile'' sunt la fel :angryfire: il tin numai strans si dorm cu el prins cu omiduta,nu il pieptan cand e ud,la pieptanat pieptan 1/2 din lungime dar unde incepe sa se incurce nu,il leg apoi prind coada si o pieptan bine,cu pieptan cu dintii rari,il pozez mai acusi sau maine,nu perie nu piptan cu dintii desi....Asa fac eu...
Si eu tot cu piaptan cu dintii rari, dar eu stau cu el despletit si ziua si noaptea. De la gluga si de la guler in special, se incurca la ceafa rau. Daca nu i-as da cu mascuta si ulei nu l-as mai putea descurca deloc, imi ramane uscat, uscat dupa sampon ...il simt la mana, pana sa dau cu maasca. Acum de cand folosesc uleiul de argan de care mi-a spus angel, e spre bine, parca...
Geanny, ce faina culoare! Imi place tare! Si ce lung si frumos e!https://forum.artaculinara.ro/public/style_emoticons/default/icon_thumleft.gif

Si eu tot cu piaptan cu dintii rari, dar eu stau cu el despletit si ziua si noaptea. De la gluga si de la guler in special, se incurca la ceafa rau. Daca nu i-as da cu mascuta si ulei nu l-as mai putea descurca deloc, imi ramane uscat, uscat dupa sampon ...il simt la mana, pana sa dau cu maasca. Acum de cand folosesc uleiul de argan de care mi-a spus angel, e spre bine, parca...

La problemuta pe care zici ca o ai ,eu in locul tau l-asi tine prins prin casa si cand dorm ,in coada ,dar strans lejer nu sugrumat cu o omiduta deaia groasa (alea subtiri mai rasucesc parul dupa ele si smulgi fire la scos)

neata, eu vin cu prajitura la cafea :headbang:

post-49-13101974116215_thumb.jpg

acum ma apuc de un curry indian ca e pra 4 la mine, sa fie gata pana la 6 :floare:

voi, o sambata super ca doar a inceput

Hazel sar-na de cafea,Angi eu nu am cuptor cu grill oare merg facute straturile alea la cuptor normal?! ca al meu nu coace deasupra :headbang: arata super :floare:

Hazel sar-na de cafea,Angi eu nu am cuptor cu grill oare merg facute straturile alea la cuptor normal?! ca al meu nu coace deasupra https://forum.artaculinara.ro/public/style_emoticons/default/rolleyes.gif arata super https://forum.artaculinara.ro/public/style_emoticons/default/hungry.gif

Subscriu, ca-mi place bezeaua, dar ma tem s-o fac!https://forum.artaculinara.ro/public/style_emoticons/default/eusa_drool.gif

nu stiu daca merge si fara gril, bezeaua am facut-o la mixer, niciodata nu mi-a iesit asa frumoasa. am facut cu oua doar scoase din frigider, reci adica. mi-era ca nu se bate dar a fost super

e mai usor de facut decat pare, parerea mea de nepriceputa la prajituri :headbang:

Eu nu cred ca merge fara grill :headbang: Vreauu cuptor nouu!! :floare:

eu cred ca ar merge si fara grill, Geany. nu e chiar bezea, e mai mult ca un fel de pandispan. cam ca la foile de dobos.

eu inteleg ca le baga sub gril ca sa se coaca deaupra. daca sunt coapte normal problema ar fi ca se poate arde putin primul strat copt, cel de pe "fund".

sa se mai racoreasca putin si am sa fac eu un experiment. daca imi iese la cuptorul meu (arde cam tare jos) atunci iti iese si tie.

dar asta nu te impiedica sa iti doresti cuptor nou ;)

P.S. mi-ai facut dor de par lung. nu-i arat lui Maia mea poza ca iar se supara pe mine https://forum.artaculinara.ro/public/style_emoticons/default/tongue3.gif

Paii eu inteleg asa:ca sa se distinga straturile trebuie intai sa se rumeneasca primul strat deasupra,apoi pe urmatorul si pe urmatorul,dar caldura in cazul asta trebuie sa vina de sus,daca eu am cuptor care arde jos si sus nu coace :floare: nu prea vad eu cum fac jmecheria ' :headbang: HHHhhh?! Voi ce credeti?! ;)

asa e, cand primul strat e gata, pui compozitie peste si bagi iar sub gril...explica hana la prajitura si cu poze.

cred ca trebuie gril

asa e, cand primul strat e gata, pui compozitie peste si bagi iar sub gril...explica hana la prajitura si cu poze.

cred ca trebuie gril

Asta sigur ;)

Sooottuulleee vreau cuptor nou cu griilll !!!! :headbang:

:floare:

neata, eu vin cu prajitura la cafea :P

acum ma apuc de un curry indian ca e pra 4 la mine, sa fie gata pana la 6 :P

Angel, arata bine. Din cat am putut sa numar, la tine au fost 5 straturi. Eu vreau sa o fac pentru ziua mea, singura chestie de care imi e teama cumva e ca nu imi vor iesi straturile aproximativ egale. Trebuie impartita compozitia de la inceput? Sau sa ma duc sa o intreb pe Hana la imagini ...:lol:

Geany, nu merge fara gril. Toata chestia e ca se coace de sus in jos deci caldura trebuie sa vina de la suprafata prajiturii. Daca nu ai gril poate merge sa coci cate o foaie si apoi sa le lipesti cu gem cald, zic si eu, daca vrei musai sa o faci =))

Da !!!ma mai gandeam eu la o idee post-405-13102080803225_thumb.gif ...vad eu ...daca o experimentez va zic :lol:

Acuma fug la mama,poate iesim la o terasa,ne vedem deseara =))

cred ca trebuie gril

Asta sigur :P

[b]Sooottuulleee vreau cuptor nou cu griilll !!!! :lol: [/b]

=))

geanny- nu il strigi pe unde trebuie :P fugiti la terasa , ca in casa e caaaald :P

neata, eu vin cu prajitura la cafea :P

acum ma apuc de un curry indian ca e pra 4 la mine, sa fie gata pana la 6 :P

Angel, arata bine. Din cat am putut sa numar, la tine au fost 5 straturi. Eu vreau sa o fac pentru ziua mea, singura chestie de care imi e teama cumva e ca nu imi vor iesi straturile aproximativ egale. Trebuie impartita compozitia de la inceput? Sau sa ma duc sa o intreb pe Hana la imagini ...:lol:

Geany, nu merge fara gril. Toata chestia e ca se coace de sus in jos deci caldura trebuie sa vina de la suprafata prajiturii. Daca nu ai gril poate merge sa coci cate o foaie si apoi sa le lipesti cu gem cald, zic si eu, daca vrei musai sa o faci =))

vreo 6 am avut cred, tu sa le pui subtirele ca ies, se intind bine....eu am avut emotii :P...a explicat hana la reteta ei...primul al meu cel putin a fost f gros :P

Bonsuar si bini v-am gasit!!!

Da' stiu ca-tz scris saptamana asta....

Am ajuns de cateva ceasuri . Suntem giftuitzi de fructe de mare....de branza.....de vin bun...

Frumos dar scurt :D.

Tzara-i frumoasa , papa bun . Francezii stiu sa manance , ce mai ! Dar la capitolul confort si curatzenie mai au MUUUUUUUUULT de invatzat de la nemtzi!

In schimb , am cumparat niste tzoale la fata de sta matza-n coada!!!! :love7: