July 7, 201115 yr comment_95081 Da... eu aveam la magazin pe atunci henna,acum nu stiu ce sa zic intrucat eu nu am folosit Report
July 7, 201115 yr comment_95084 ai dreptate Uma, la fiecare salariu/venit se retine un procent pentru taxe, iar la sf anului se fac reglarile. Ma bucur ca ai intervenit! Vezi, eu uitasem ca nu primesc salariul intreg... Report
July 7, 201115 yr comment_95085 Angelina, ma bucur pentru surioara ta! Sa le dea Doamne Doamne sanatate si voua bucurii multe si fericire la reintalnire! Report
July 7, 201115 yr comment_95094 fetelor , eu sunt impacata cu situatia ; asteptam de mult timp momentul asta ... din pacate nu ma voi putea angaja niciodata , pt ca sanatatea nu imi permite stres , emotii , nervi si nici efort fizic . sa vedeti la anul cum imi va fi , cand intra in somaj si omu` meu rad eu rad , dar nu e rasul meu ... Report
July 7, 201115 yr comment_95098 fetelor , eu sunt impacata cu situatia ; asteptam de mult timp momentul asta ... din pacate nu ma voi putea angaja niciodata , pt ca sanatatea nu imi permite stres , emotii , nervi si nici efort fizic . sa vedeti la anul cum imi va fi , cand intra in somaj si omu` meu rad eu rad , dar nu e rasul meu ...Haii ma' iubita' nu fi asa,nu o lua asa... Las' ca n-o fi dreak asa de negru Sa nu disperi. Report
July 7, 201115 yr comment_95104 Felicitari Stella pentru aniversarea casatoriei si pentru reusita fetei tale Mirela pai cum se poate sora ta mi-a luat-o inainte? Ma bucur mult pentru ea ca stiu ca au fost probleme. Refacere usoare si fetita sanatoasa si mancacioasa ii doresc, iar tie revedere cat mai rapida. Cand plecati? Aura si eu sunt inconjurata de hartii ca azi am in proiect sa pregatesc tax return pentru 2010-2011. Intereseaza-te bine tot ce poti cere inapoi de la taxe - in functie de job ce cheltuieli directe ai facut pentru job. Eu aici strang toate chitantele, documentele relevante, le indosariez, dar apelez si la un tax agent pentru ca la mine e mai complicat ca-s imprastiata prin doua state. Dani_ella never say never! Stii tu cum e cand se inchide o usa se deschide alta! Nu pierde speranta! Offf nu mai citesc despre vopsitul parului ca eu in toata sarcina nu m-am vopsit ( ca nu am vrut sa afecteze nicicum bebelusul - cu toate ca parerile sunt impartite). Rezultatul la mine este faptul ca nu suport sa vad nici o oglinda - ca ma apuca disperarea cand vad cat m-am neglijat Fug acum pe subiectul despre sarcina sa reactualizez acolo. Report
July 8, 201115 yr comment_95117 woaaaa! Angel sa-ti traiasca sa fie sanatoasa si sa aiba noroc in viata! ce veste! dupa ce se linistesc (cred ca le ia vreo cateva saptamani, mai ales daca nu erau pregatiti, ori era deja termenul?) sa ii spui lui tati sa treaca pe la mine sa ii dau leaganul ala tip landou, ca ma incurca prin casa ... hai ca poate vii in tara mai repede. de ce nu vii tu fara sot, numai cu piticele? ce e leaganul tip landou? e de dormit in el sau de stat pe timpul zilei? Report
July 8, 201115 yr comment_95125 fetele, sant matusa oficial. acum 15 min a nascut, cezariana, a intrat in travaliu si i-au facut cezariana, nu putea naste normal. sant in al noualea cer. e bne si ea si fetita din cate am aflat, nu am putut vorbi cu tati prea mult, e aiurit tare ...are 2.700 si sant bine amandoua, atat stiu ma imbat diseara Hei hei felicitari! Ura! Ma bucur ca e bine si sora si fetita! Deci a fost o alarma falsa sperietura care v-a fost trasa!Na ca am facut si versuri! Viata lunga si usoara ca un fulg de nea bebelashei!Si insanatosire rapida surorii! Report
July 8, 201115 yr comment_95126 Buna dimineata , ia luati vitamine.eu sunt coshtorobita. ieri a venit un nene si a taiat gardul viu ( crescuse ca zuzu in lung si-n lat) iar eu am strans dupa el...asa vreo 20 de saci de 110l, si inca mai am de strans de pe jos.oricum am si 2 repetitii asa ca o sterg . o zi faina tuturor. Report
July 8, 201115 yr comment_95128 fetele, sant matusa oficial. acum 15 min a nascut, cezariana, a intrat in travaliu si i-au facut cezariana, nu putea naste normal. sant in al noualea cer. e bne si ea si fetita din cate am aflat, nu am putut vorbi cu tati prea mult, e aiurit tare ...are 2.700 si sant bine amandoua, atat stiu ma imbat diseara Hei hei felicitari! Ura! Ma bucur ca e bine si sora si fetita! Deci a fost o alarma falsa sperietura care v-a fost trasa!Na ca am facut si versuri! Viata lunga si usoara ca un fulg de nea bebelashei!Si insanatosire rapida surorii! mersi si tie la fel ...dormi acum, lasa tot ca pe urma o sa-i ca duci dorul la somn Report
July 8, 201115 yr comment_95158 buna dimi la doamne! leaganul tip landou e asa: in principiu e pt bebe de stat ziua..., dar cum stii pana al o luna ei doar mananc si dorm asa ca poate si sa doarma. Face insa un zgomot cand il dai pe leagan, dar poti opri legantul si sta bebe f bine ca intr-un patut. Report
July 8, 201115 yr comment_95161 Hielou'!!! Eu mor incet,ca am vazut prajitura lui Hanna ...si am zis ca nu mai intru pe la dulciuri Eu functionez pe principiul:''ochiul ce nu vede,inima nu doare'',da' acu' daca am vazut ma bantuie Report
July 8, 201115 yr comment_95164 si eu am avut pentru stefania un landou, doar ca nu se legana, statea fix. Eu l-am folosit fara probleme ca pat pana la 3-4 luni. Praji Andradei e super, abia astept sa o incerc si eu. Report
July 8, 201115 yr comment_95170 Hielou'!!! Eu mor incet,ca am vazut prajitura lui Hanna ...si am zis ca nu mai intru pe la dulciuri Eu functionez pe principiul:''ochiul ce nu vede,inima nu doare'',da' acu' daca am vazut ma bantuie si eu functionez la fel, ochii vad - stomacul cere! de aia de cand m-am inscris si bantui regulat pe acest forum am luat proportii cat nu luasem in 38 ani . Mai intru si seara inainte de culcare de la 11 la 12 ...si dupa aia fug la frigi! Si pe mine tot dulciurile m-au spart! Report
July 8, 201115 yr comment_95176 Eu nu mananc dulciuri decat daca sunt depresata''ciocolata,dar ce a postat Hanna acolo,de piatra sa fii,si nu poti sa nu-ti fie pofta. Azi am scos bubuletul la o inghetata si e prima oara cand mananca,pana acum nu voia nici sa guste . Report
July 8, 201115 yr comment_95182 geanny- las` sa manance , ca o venit vara in sfarsit salutare la toti de sunt prin han , la o berica rece Report
July 8, 201115 yr comment_95183 Eu nu mananc dulciuri decat daca sunt depresata''ciocolata,dar ce a postat Hanna acolo,de piatra sa fii,si nu poti sa nu-ti fie pofta. Azi am scos bubuletul la o inghetata si e prima oara cand mananca,pana acum nu voia nici sa guste . Beutza mananca de la 9 luni inghetata (cate un varf de lingurita 1 data la 2 saptamani). Report
July 8, 201115 yr comment_95184 buna dimi la doamne! leaganul tip landou e asa: in principiu e pt bebe de stat ziua..., dar cum stii pana al o luna ei doar mananc si dorm asa ca poate si sa doarma. Face insa un zgomot cand il dai pe leagan, dar poti opri legantul si sta bebe f bine ca intr-un patut. mersi, stiu acum. am avut si eu la fete, bassinette ii zice la mine Report
July 8, 201115 yr comment_95185 in alta ordine de idei, am facut prajitura hanei , o tai si o asamblez maine in tort cu mousse ofticati-va daca nu o faceti, n-am mancat ceva asa bun de f f f mult timp. e orgasm in gura Report
July 8, 201115 yr comment_95197 in alta ordine de idei, am facut prajitura hanei , o tai si o asamblez maine in tort cu mousse ofticati-va daca nu o faceti, n-am mancat ceva asa bun de f f f mult timp. e orgasm in gura Poze, poze Cred ca o fac de ziua mea! Report
July 8, 201115 yr comment_95198 Salutare!Beyy, m-ati zapacit cu prajitura Andradei.Ma duc macar s-o vad!Ia, luati neste beri pana ma-ntorc: Danutzico(dani_ella), ia treci tu pe la "Fantana dorintelor" ca toate de-am trecut pe-acolo am avut dorintele implinite. Report
July 8, 201115 yr comment_95199 Da, fusei, vazui, https://forum.artaculinara.ro/public/style_emoticons/default/eusa_drool.gif . Ma tem s-o fac din cauza de bezea.Daca nu-mi iese?https://forum.artaculinara.ro/public/style_emoticons/default/wacko.gif Report
July 8, 201115 yr comment_95200 Ai vazut Zoazo'?! Thii ce interesanta e ...Da eu nu am cuptor cu grill (asa ca stii cum zice vulpea despre struguri:''e acri bre') Vreau si eu o bere da' mai acusi ca uite umblu cu cioara vopsita,ma vocsesc,am vopseaua pe par si tre sa ma clatesc,tineti pumnii sa iasa fain,asta e culoarea:''patlagica vanata'' sa mor' io' ca asa scrie pe cutie...Gata fug la spalat ca a trecut juma' de ora,sper sa ma mai intorc,cu par... Report
July 8, 201115 yr comment_95201 Geany cu ti-a iesit culoarea in par???iau si eu o bere, ca tare cald mai e, hai noroc! Report