June 21, 201511 yr comment_229641 Cand le repui in masina pune si balsam..parerea mea .Si mai zi de Bea Report
June 22, 201511 yr comment_229660 hé hé O saptamina frumoasa!!aici ploua 15 grade ,eu acum spal noroc cu Mielu de mi usuca hainele.In rest ma uit dupa cure balneo in ro caci am niste ginduriacum am la cuptor niste inovatii porcusor cu kiwi....a si vorbind despre idei noi am vazut acilea in sat ca se poarta cafeaua solida adica in sifon se pune expeso zahar si gelatinatelevizorul zicez ca e ff ok...eu nu am facutcam atitpup fetele Report
June 23, 201511 yr comment_229673 Neata, nici la noi nu prea este vara. Dar zice ca va veni de joi incolo Peter Report
June 23, 201511 yr comment_229676 Si la mine recisor si a plouat zdravan ; asta imi evita sa ud gradina o zi frumoasa tuturor, si sa ne unim cu totii fortele si energia pozitiva, joi 25 iunie de la 9h45-12h45 ora RO pentru Zoaza noastra draga care are un greu examen de trecut si mai alesde invins. Goooooooooooo for it Ni :) co Report
June 23, 201511 yr comment_229682 si la mine tot joi vine vara ...cit o tine nu stiu ...daca avem noroc pina seara.....ce ma fac eu cu dulapurile de haine de vara??? Report
June 23, 201511 yr comment_229689 Totul va fi bine, zozo! Multe energii pozitive de la mine! La noi s-a redresat vremea, de ieri. Am luat-o de la capat cu rufele ieri, le-am dat si un gram de detergent + balsam, program scurt. Sper ca pana ajung de la serviciu azi, pe la 19:30 sa fie uscate, fara alte precipitatii si sa le pot strange si impacheta/calca manual ...si la locul lor cu ele ... In rest, Gianinutz, cu Bea deocamdata toate bune si frumoase, azi ma duc la sedinta de evaluare educationala (dupa anul 3 de gradi), sa vedem ce-mi spune educatoarea ... Report
June 23, 201511 yr comment_229695 4 (3.99) lei rosiile romanesti (cu un varf de codita), e bine? la tine cat sunt ardeii? la mine scumpi!castravetii sunt ieftini, 1 leu/kg si dovleceii mi se pare ca s-au ieftinit. ieri am facut ficatei alla venezia cu orez basmati fiert la abur si alaturi pentru mofturosi cate un carnat simplu + nelipsita salata greek Cred ca azi trag si eu un ghiveci, gratinat, inspirata de peter, ca am luat o gramada de legume: dovlecel, tzuchini, praz, rosie, ardei rosii si verzulii. Si niste ardei copti, ca-mi facu pofte geanina ... ah, Carmen, tu intrebai ...vezi ca are sparanghel alb la kaufland, vreo 8-9 lei legatura daca nu ma insel. a avut si la lidl din cel verde, acum vreo 3-4 saptamani. de asta alb nu am mancat niciodata, sper sa imi placa ...ca nu ma inspira asa ca ala verde ... sa vad cum am timp, ca azi am sedinta cu parintii si vad ca iar se inoreaza amenintator ...dimineata era cerul clar si liber! Report
June 23, 201511 yr comment_229696 La noi in jur de 3,50 lei si rosiile alea bune-bune si ardeii deaia buni de copt. Zoaza succes maxim!!!! La noi cer senin,soare dar vant racoros si nu canicula asa ca numai bun de mers in''excursie'',nu prea departe prin imprejurimi cu rucsacelul in spate ... Vacute,caprite iezisori.. Bub' si-a umplut rucsacelul lui cu tot felul de tot felul + jucarii E bine la umbra.. La o inghetata ...cu ciocolata normal,la fel si tati(ca avu' liber azi),numa' mami cu bere la halba..sa-i fie rusine ... Selfie' Si gata,acum la dus ca e murdarel si obosit .. Report
June 23, 201511 yr comment_229699 Macar v-ati destresat la umbra! Bravo!Mda! Sar-na' noua ne plac mult escapadele astea asa neprogramate,cand e vremea buna ,o luam de dimineata la picior prin balarii mereu in cursul saptamanii ,ca in we. e plin de pescari si gratare etc ,noi suntem mai solitari ashea Report
June 23, 201511 yr comment_229712 Geaninooo, ce-o crescut Alex!!! i-o ramas mic pledul Pledu nu i-o ramas mic,ca e pus in patru Sapcalia si tricoasu sunt mici dar din cate are el pe astea le-a vrut si pace,n-o fost chip cu el (is' dragi ca o fost cu ele la mare ...acu 2 ani ) Report
June 23, 201511 yr comment_229716 Geaninooo, ce-o crescut Alex!!! i-o ramas mic pledul Pledu nu i-o ramas mic,ca e pus in patru Sapcalia si tricoasu sunt mici dar din cate are el pe astea le-a vrut si pace,n-o fost chip cu el (is' dragi ca o fost cu ele la mare ...acu 2 ani ) glumeam cu pledul, dar a crescut mult, s-a lungit, asa intins pe patura se vede bine ca a crescutpup ochiosu' Report
June 23, 201511 yr comment_229717 Da! asa e s-a lungit mult,dar ca si fire e inca ,copilaros fata de ceilalti baietei de varsta lui ,e si mai mamos asa Multumim ,pupam si noi indarat P.S Edit: mi-am cules de pe coclauri frunze de nuc si am facut fiertura(infuzie)cu care m-am clatit pe par dupa spalare .Asa ne facea mama mereu,nu mai facusem demult...Domnu' Geany' f. suspicios nu stia ce ''droghi'' prepar Cam asa e coama mea la ora asta Report
June 23, 201511 yr comment_229723 Geaninooo, ce-o crescut Alex!!! i-o ramas mic pledul Hahahha! Ce tare! Asa e! A crescuuut.... nu mai e bubulet, e deja Bub!...dar tot ochios! Eeeee Report
June 23, 201511 yr comment_229724 Geaninooo, ce-o crescut Alex!!! i-o ramas mic pledul Hahahha! Ce tare! Asa e! A crescuuut.... nu mai e bubulet, e deja Bub!...dar tot ochios! Eeeee Daa!! ce repedea' trece timpul!! Report
June 24, 201511 yr comment_229728 Buna dmineata la han...ia sa recapitulam, ca am pierdut sirul...Bub face 8 ani ? Bea si nenena 5 ?Mariuca merge spre 2 ani si tot asa....O zi faina la toata lumea. Report
June 24, 201511 yr comment_229729 Nu stiu de restul dar al meu implineste 9 ani si trece in clasa a treia. Zi frumoasa la noi azi cu soare si cer senin,dar racoare nu canicula,deci cum e mai bine.Azi am in plan lazania. O zi minunata tuturor! Report
June 24, 201511 yr comment_229730 Nu stiu de restul dar al meu implineste 9 ani si trece in clasa a treia. OMG, deja 9 ani; la anul schimba prefixul gata cu Bub , de acum Alex de la Bacau !! Report
June 24, 201511 yr comment_229731 Nu stiu de restul dar al meu implineste 9 ani si trece in clasa a treia. OMG, deja 9 ani; la anul schimba prefixul gata cu Bub , de acum Alex de la Bacau !! Da!! era si timpul...sper sa nu-mi mai scape din cand in cand din reflex Report
June 24, 201511 yr comment_229737 buna dimi la han!da, nenena si bea fac 5 in august/septla anul ... si noi la scoala ... Dar poate avem norocul sa se intoarca la gradi clasa zero si atunci mai stam un an in dolce far niente ... zozorico, imi doresc sa iti mai fi trecut pana azi din emotii, asa cum ne-am inteles, ca tu esti norocoasa si puternica! maine o sa faci perfect! am auzit ca s-a dat usor la capacitate, ieri la romana! ....si cu ocazia asta am aflat ca s-a schimbat sistemul nu se mai da papagaliceala nici la capacitate si nici la bac, la limba si literatura romana! ieeeee! Se intampla si lucruri bune! din ce in ce mai bune! aici soare si zi de vara! Hai sa aveti o zi minunata! pup gasca de la han! Report
June 24, 201511 yr comment_229740 Nu stiu de restul dar al meu implineste 9 ani si trece in clasa a treia. OMG, deja 9 ani; la anul schimba prefixul gata cu Bub , de acum Alex de la Bacau !! Offffffff, de cand tot spun eu ca nu mai e Bub! Report