Skip to content
View in the app

A better way to browse. Learn more.

Arta Culinara

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

La hanul "Arta culinara"

Featured Replies

Biata Giorgi',chiar ma gandeam la ea ce o mai fi facand ,imi pare tare rau sa aud asta,ii urez sa treaca,cat mai repede peste aceasta perioada grea,gandurile mele cele bune se indreapta spre ea :71: =))

Zoazo'draga mult succes si tie, iti tin pumnii :hug:

Se vede treaba ca e o perioada destul de grea pt. multe dintre noi,sa ne ajute d-zeu sa depasim cu bine .

La noi e o zi frumoasa azi,pt. mine va fi o zi de leneveala..am zis :71:

O zi faina tuturor!

Ziua buna .

V-am tot citit dar de scris nu am mai scris de mult.

Giorgi, recuperare rapida si usoara iti doresc.

Eu super stresata la lucru, multa treaba si urmeaza apogeul. Dar mai o luna pana la concediu fac eu fata.

Ieri m-am apucat sa fac niste crema de zahar ars, am facut , dar am facut si degete cu zahar ars

post-780-14336703449414_thumb.jpg

Cum scap eu de astea? :hug:

In rest , toate bune si frumoase.

Draga de tine,pup degetelul sa treaca :71: ...Poate ca debitez calamitati dar eu iti spun doar cum procedez eu la besici(din nou nu stiu daca e corect sau nu da' la mine functioneaza)fie ca pe vremuri cu un ac de cusut infipt intr-un dop de pluta (dela de la sticla de vin)incins la flacara de la aragaz pana se inroseste si stins in putin spirt,sau mai bine cu un ac de la o seringa nefolosit,steril,sterg besicuta si imprejurul ei cu spirt si o intzep dar nu perpendicular ca sa ma intzep,ci cumva paralel ca sa spun(de fapt intr-un unghi f.f. mic) asa doar cat sa intep usor cu vf.acului pielea aceea care e invelisul besicutei.Imediat iese lichidul din ea si apoi ea se vindeca destul de repede dar trebuie ferit un pic locul de apa,detergent etc ,daca e de spalat vase cu manusa etc....Eu asa fac :hug:

Aaa!! si sa nu rupi pielea de deasupra,doar intepat cat sa iasa lichidul si atat,curatat si protejat..

P.S EU am avut zeci de astea ,ultima cea mai noua pe burta :71: scosesem tava mare de pizza din cuptor si am asezat-o pe aragaz cum m-oi fi aplecat deasupra ei,eu fiind mica de statura m-am atins cu burta de marginea tavii fierbinte,aveam un flintic de bluza subtire,asa ca am facut o frumusete de besicoaie plina cu apa pe burta..bleeaahh!! am intepat pielea de pe besica doar cat sa iasa lichidul si atat,dezimfectat .Acum a ramas inca o pata mai rozalie dar inca se mai vindeca..

Off, numai accidente pe aici - refacere rapida tuturor!

Acum vreo luna ziceam de un accident pe strada noastra, azi tocmai ce a fost un incendiu, iarasi strada blocata. Speram ca fara victime, pompierii si ambulanta sunt chiar peste drum, dar cu casele astea de "carton"...

Geany , ma gandeam si eu s-o intep , ca zau ca ma deranjeaza , nici sa prind elasticul la coditele fiica-mii nu pot.

Geany , ma gandeam si eu s-o intep , ca zau ca ma deranjeaza , nici sa prind elasticul la coditele fiica-mii nu pot.

Tu fa cum crezi ca ti-e mai bine,dar daca intepi usor si iese apa aceea o sa te simti mai bine,daca o lasi asa ea oricum o sa sparga singura sau o sa o agati si o rupi ceea ce e mai rau ,dupa parerea mea cel putin,+ lichidul dinauntru cu cat sta mai mult se transforma din apa in zeama galbuie si se ingroasa,sa nu faci infectie...

Heii! tocmai ce mi-am amintit ca cineva aici pe forum a povestit ca a aplicat pe arsura(ca a ta) solutie pt.protectie solara ,e si aceea cu formula pt. vindecare arsuri,asa ca tot e sezonul poate te ajuta sa se vindece mai repede :hug:

Chiar si eu am in casa una cu pulverizator,zice:lotiune calmare arsuri solare'' pt. dupa plaja e de la gerovital..oare de ce nu mi-a venit in minte sa folosesc si eu cand m-am fript?! :71: rau oricum nu are ce sa faca,poate ajuta,deacum o sa tin minte...sper..

Iar macar cand faci treaba si un bandaj poate te ajuta,imi dau seama cat de greu iti e,ca o besica la picior,mergi mai shchiopatac'dar la mana e tare greu sa nu o poti folosi :71:

Buna dimineata, a venit vara deja se incalzeste de la ora asta! O saptamana minunata va urez!

Si la noi vreme frumoasa,s-au ieftinit pepenii,la noi se vand la felii asa ca domnu' Geany' e f. incantat ca-i plac f.mult acum e la cura de pepeni :71: am furat si eu niste cuburi,pe care le-am mancat cu paine neagra si branza (ca mie asa imi place)...

Ne apropiem de vacanta mare,copii deja sunt nerabdatori ,imi amintesc,cum eram si noi :71:

O zi faina tuturor! :hug:

Chiar cand intra in vacanta, ca se elibereaza strazile nu se mai duc copii la scoala, aduc de la scoala!?

Chiar cand intra in vacanta, ca se elibereaza strazile nu se mai duc copii la scoala, aduc de la scoala!?

Teoretic ar fi data de vineri 19 ultima zi de scoala anul asta(ca 20 e sambata ,21 pica duminica,de fapt pe 21 ar fi trebuit)dar dupa cum stiu modelul,deja noi joia asta predam manualele,care mai organizeaza serbari isi fac serbarile,apoi saptamana viitoare luni15-16 e cu dat carnetele cu mediile si gata se face acea festivitate de final(ca nu mai e premiere,e doar cu diplome toate la fel cu un calificativ in colt)deci cel tarziu joia viitoare 18 suntem in vacanta.

Apaaaai, io tre' sa stiu! Nu imbrac pisicile in roba de ceremonie asaaaaaa

Iti scrisei p.m :(

Aaa, nu zici tare? Pai si eu particip la imbracat pisicile si tre' sa stiu! Daca veniti cand sunt eu la Braila? Nu-i frumos!https://forum.artaculinara.ro/public/style_emoticons/default/occasion14.gif

Buna dimineata!avusei probleme cu, si anume,calculatoriciul,dar cum s-a rezolvat,v-am salutat.

Iti scrisei p.m :(

Aaa, nu zici tare? Pai si eu particip la imbracat pisicile si tre' sa stiu! Daca veniti cand sunt eu la Braila? Nu-i frumos!https://forum.artaculinara.ro/public/style_emoticons/default/occasion14.gif

O sa-ti zic tare dar la telefon :( ...Momentan sunt in niste probleme''tehnice'' asa ca orice cheltuiala-deplasare-excursie etc iese din discutie...Dar cum imi revin ,discutam. :(

Hellohello...am lipsit motivat. Nu am avut net 3 saptamani ( din care 2 eu am fost rapidulescu prin Romania)

Dar fratello a fost disperat fara net si fara telfix

Na, azi ca plecat el a reinviat si netul :(

Salutari la tulemonde.

Bine ai revenit Steluta draguta ! :( :(

La noi a plouat cu tunete si fulgere(chiar era nevoie la seceta care a fost),acum da o raza de soare dar afara e rece si inca e negru in zare asa ca vreme incerta.

O zi minunata tuturor!

Buna dimineata la toata lumea.

Sa avem o zi faina , eu incalec curand matura si plec la cele treburi. :(

Gianinoooooooooooooo, preferStelin...steluta e mai de copilas mic :( Carmella stie.

Stella , m-am prins ca ai ceva cu mine! Pai sa nu zici tu ca ai fost pe-aici!!!!!!!!!!!!