May 8, 201511 yr comment_228604 Ei, totul e bine când se termină cu bine! De la mine vești bune, am așteptat mult până s-o ia in sala de operație că au tot adus urgențe cu elicopterul SMURD și n-a intrat la ora preconizată, dar totul a decurs fără probleme, au adus-o deja în salon și am lăsat-o bine, amețită de la anestezie dar tot m-a certat că am stat să aștept pe coridoare și nu m-am dus acasă cum mi-a zis ea....Bine-i să te mai simți puțin copil! Giorgiana, mi s-a rupt sufletul citind mesajul tău, nu pot să-ți doresc decât să aveți multă putere să treceți prin toate! Încă odată mi-am dat seama ce norocoasă-s! Report
May 9, 201511 yr comment_228608 Buna dimineata...aici la campina e soare...am in plan sa merg la cazanele Dunarii pt 3 nopti.dar..sa vedem ca am ceva probleme cu sanatatea.Noroc ca nu am platit camera....nimic in plus decit ca ma bucur pt icecream.....am trecut si eu cu mama prin multe.....sa i fie bine unde estesf de saptamina frumos! Report
May 9, 201511 yr comment_228609 Buna dimineata la han. Verb multa sanatate si tin pumnii sa poti face aea excursie planuita.La mine doar cateva *ture* in urbe de luat alea alea, facut alelalte etc.Maine e ziua mamei cica . Miss vine abia marti, si sta pana de ziua ei :) In rest nimic nou la mine. O zi faina la toata lumea. Report
May 9, 201511 yr comment_228616 Buna dimineata si de la mine, de printre nori si picaturi. Jupanul mai soileste, eu am cazut din pat acum vreo 2 ore si tot incerc sa fac un plan de atac pentru azi, dar vremea nu ne lasa prea multe optiuni. Pe la pranz cica se-nsenineaza, poate-poate facem un gratar. Sau o plimbare.... Sa faca si musiu ochisori si vedem incotro o luam.Giorgiana, imi pare tare rau pentru situatia dificila in care va aflati. Vorba lui Verber - gasiti o fundatie care sa va ajute, macar sa trimita pe cineva acasa din cand in cand. Cuvintele sunt de prisos... sunt alaturi de voi!Icecream, bine ca totul s-a terminat cu bine! Recuperare usoara mamei tale!Va doresc un sfarsit de saptamana cat mai placut! Report
May 11, 201511 yr comment_228653 Buna! la noi s-a starnit un vant rece,ne-a zbenguit putin dimineata Azi am in plan o supita buna de pui si pui cu smantana O zi minunata tuturor! Report
May 11, 201511 yr comment_228657 Buna dimineata, o saptamana grea pentru mine, sper sa se rezolve cu bine toate! Geany, vezi ca vin la masa, sa nu te sperii cand sun! Report
May 11, 201511 yr comment_228660 giorgi....curaj mult iti dorescAi la dispozitia fundatii care te baga in program si ai asistente de 3 ori pe zi la domiciliunumai de bine sa aud.PUP Verber, stiu ca sunt fundatii care acorda asistenta medicala, am vorbit cu ei. Dar noi nu de asta avem nevoie, doctoriile i le dau eu, tensiunea o iau tot eu, daca ii trebuie o injectie stiu sa ii fac, stiu sa ii pun pampers, atata ca ea il rupe si il da jos. Eu as fi vrut o persoana sa stea cu ea cand nu suntem noi acasa, un interval de vreo 4 ore, sa nu cada din pat, sa o faca sa stea linistita, sa vorbeasca cu ea, sa ii dea un pahar cu apa la nevoie, chiar daca si apa a inceput sa nu o mai poata inghiti, se ineaca pur si simplu; sa ii dea o lingura de mancare daca cere, dar nici asta nu mai cere si cu mancarea se ineaca chiar daca tot ce ii dau este pasat ca la bebelusi, doar sa inghita, dar se pare care o problema cu inghititul sau chiar nu mai doreste mancare si apa, nici asta nu stiu exact.Si cu toate sedativele prescrise de psihiatru mama nu doarme noaptea, sta si tipa, vorbeste tare cu toti mortii, trage toate din pat(cearsaf, perne, patura) si vine pe marginea patului si pana sa ne trezim noi, ea este deja cazuta din pat, noroc ca patul ei nu este inalt si ii vine usor sa alunece din pat, dar nu se mai poate ridica. Si nu pot sa zic ca doarme nici ziua, nu stiu ce ar putea sa o ajute sa doarma efectiv linistita si sa ne putem si noi odihni.Asta e! PUPICI! Report
May 11, 201511 yr comment_228661 Buna dimineata, o saptamana grea pentru mine, sper sa se rezolve cu bine toate! Tinem pumnii sa se rezolve toate cu bine si sa ai parte de o saptamana usoara! Report
May 12, 201511 yr comment_228692 Salutari din casa de oaspeti Dunarea la cazane din DubovaPrimire calduroasa mic dejun Proprietarul un tinar IT plin de solicitudine a facut cu noi prima excursie.Pacat ca timpul nu prea tine cu noi Astazi organizam cu ajutorul lui un gratar de peste ps gustat tuica de smochine....wow! Report
May 12, 201511 yr comment_228695 Buna ziua si mult soare va urez! Distractie placuta la Dubova! Report
May 12, 201511 yr comment_228699 Verb, Relaxare si distractie maxima.Merci dna ambasadoare!voi incerca sa bag o delta si poate un sibiu cluj ceva....o i au si eu dupa exemplul tau Report
May 13, 201511 yr comment_228707 Neatza! Zi frumoasa, soare, cer albastru! Ieri am aflat ca vara mea o sa aiba un bebe cadou de Craciun, am facut socata si am scapat de niste belele! In horoscop nu prea zicea de bine asa ca sa nu mai credeti toate prostiile!Ma duc sa mai fac niste drumuri! Report
May 14, 201511 yr comment_228765 Buna ziua la lumea ce trece prin han Multumesc mult. Si eu trec mai zilnic dar n-am multe cuvinte, nu prea am ce sa zic. La Toronto abia a inceput primavara, abia au explodat toata vegetatia dar am prins deja o zi de plaja. Ok, aici dupa ce am avut o iarna luuunga cu multe zile la -40 de grade, la +20 ni se pare foarte cald si iesim la plaja , eu in brazilian bikini sa nu ma bronzez cu dungi. Ma bucur cand aud de bine de la voi . Giorgianei ii doresc multa rabdare cu mama si daca medicatia nu e adecvata sper ca se se poate schimba. Report
May 14, 201511 yr comment_228766 Una din plajele noastre, in Toronto- Canada. Pe asta am inaugurat-o anul asta pe 8 Mai, in apa nu am intrat ca e inca rece rece. Report
May 15, 201511 yr comment_228778 Georgi, multa putere iti doresc! E cumplit prin ce treceti.... Report
May 16, 201511 yr comment_228814 'Neata!!!! Multumesc pentru ca imi sunteti alaturi!!!!!Medicatia a inceput sa dea roade, mama este un pic mai linistita. Insa a fost prima mea zi de nastere trista, cand mama nu m-a felicitat....... Report
May 16, 201511 yr comment_228815 Hello si de la mine . Giorgi , din pacate aceasta boala e ca orice boala incarcata cu lucruri triste,.E deja bine ca da roade, si mkamitza ta e mai bine.Si la Vale o sa fie maine o aniversare fara bunelu si bunica sa-i zica LMA...prima data cand nu se vor putea manifesta Report
May 17, 201511 yr comment_228826 Buna dimineata la toata lumea...Azi mandra mea face 23 ani , asa ca va las ceva dulce si de baut O duminica frumoasa tuturor. Report
May 17, 201511 yr comment_228827 Buna dimineata!(sau in fine mai pe la pranz ashea' ) Draga Giorgi' La multi ani si ma bucur tare mult sa aud de la tine si vesti cat de cat mai bune despre mamica ta Draga Stelin' La multi ani Valentinei multa sanatate si noroc in viata si tot ce-si doreste ea sa i se indeplineasca. La noi soare cucu-bau,e putin racorica dar ne pregatim sa iesim si noi din barlog,la o mica plimbare,o terasa, si imbinam si utilul cu placutul avem de facut si ceva cumparaturi Am facut un chec ala 1-2-3 cu un paharut de iaurt ,1 de ulei,2 de zahar,3 de faina si 3 oua,doar ca eu am avut niste smantana slaba ce trebuia consumata,a iesit f. bine. Maine bub' are evaluare nationala la scriere,la fel poimaine si raspoimaine la mate',speram sa se descurce bine! In rest toate vechi,o zi minunata tuturor! Report
May 17, 201511 yr comment_228828 La multi ani sanatosi, Vale! Multe bucurii mari si mici in fiecare zi! Frumos in viata ta cat cuprinde, zile senine, iubire si fericire! Stella, sa va bucurati de ea multi ani inainte sanatosi!Multumim de tratatie. Verb, vacanta placuta si cat mai pitoreasca. Vremea pare prielnica anul acesta. Bub, succes la teste! Avem incredere in tine ca o sa te descurci excelent! Frumoasa plaja cea noua, Floricica! Sa o haladui cat mai des si sa te bronzezi frumos si fara dungi. Icecream, ma bucur de reusita operatiei mamei Giorgi imi pare tare rau. Sanatate si zile linistite mamitzei, putere voua si noroc sa apara o solutie buna pentru toata lumea! Noi dupa un mic dejun tarziu ne uitam incotro sa o luam: parc, padure, lac...in natura oricum.... In rest o duminica MINUNATA tuturor! Report