February 5, 20197 yr comment_246781 da' scumpe-s destele lui Buda! si glacee salad....mai bine pasc in gradina din spatehttps://forum.artaculinara.ro/public/style_emoticons/default/24.gif Zau ca nu-mi aduc aminte sortul! da-mi place teribil! Azi dimineata am iesit cu Ozzy la plimbare, noroc ca picura cand am plecat si am luat o umbrela si lui i-am pus haina de ploaie. Pe la jumatatea traseului ne-a prins potopul. A turnat cu galeata! Inca mai toarna. Report
February 5, 20197 yr comment_246795 da' scumpe-s destele lui Buda! si glacee salad....mai bine pasc in gradina din spatehttps://forum.artaculinara.ro/public/style_emoticons/default/24.gif Zau ca nu-mi aduc aminte sortul! da-mi place teribil! Azi dimineata am iesit cu Ozzy la plimbare, noroc ca picura cand am plecat si am luat o umbrela si lui i-am pus haina de ploaie. Pe la jumatatea traseului ne-a prins potopul. A turnat cu galeata! Inca mai toarna. Tocmai! Ma pai ale mele proprii si personale ce-au? Si nici acre nu sunt. Si isi si gratis https://forum.artaculinara.ro/public/style_emoticons/default/laugh.gif Report
February 6, 20197 yr comment_246826 Plus niste treburi necunoscute: M-am uitat pe site-ul de unde cumpar portocale din Sicilia, Finger Lime sau Lamaie Caviar, pentru bobitele asemanatoare, costa 20€ pentru 250 de grame. Report
February 6, 20197 yr comment_246837 Aici dupa cum se vede 20 € pe 100 g... https://forum.artaculinara.ro/public/style_emoticons/default/icon_fessee.gif Report
February 7, 20197 yr comment_246930 Duoamne' pazeste si iarta-ne da' multi nebuni mai sunt in gradina ta dooaammnnee si multi ii mai sar gardu' http://stirileprotv.ro/stiri/actualitate/bataie-pe-televizoare-la-promotie-intr-un-magazin-din-bacau-nimeni-nu-a-facut-plangere.html..imi place unul din comenturile de pe faceebook apropo de asta zice''bine ca nu erau tigai'' ca ce-i drept in trecut la tigai s-a lasat mult mai grav ..S-a deschis Kaufland chiar aici langa mine,fusei si eu de curiozitate,gura casca,multime de oameni cu cosuri arhipline desi eu nu am vazut nimic f. rentabil ca si pret,mna' preturi ca peste tot,am luat un otet balsamic,niste condimente si alte nimicutzuri',dar lumea asta e nebuna,nebuna,nebuna,poate ca ar fi de plans dar eu rad cu lacrimi,o fi ras nervos..mai stii?! Report
February 8, 20197 yr comment_246936 noroc intr-adevar ca au fost doar niste televizoare; mi-a adus aminte de video-urile din America, unde se calca lumea in picioare pentru chilipiruri de Black Friday. Si aici sta lumea la coada cu noaptea-n cap pentru tot felul de chestii, nu as face asa ceva intentionat pentru nimic in lume, doar daca n-am incotro, mi-au ajuns cozile la mancare la care stateam copii fiind. Eu maine am zi de leneveala acasa; as fi facut curatenie dar se va opri apa asa ca mi-am propus sa ma uit la "Ninotchka" cu Greta Garbo la 8 dimineata, iar mai tarziu am vazut ca e si "The Great Dictator" cu Chaplin, sper sa apuc sa le vad pe amandoua. Imi plac la nebunie filmele astea vechi, nu demult am vazut "The mark of Zorro", un film mut facut in 1920! Edited February 8, 20197 yr by adi_edi Report
February 8, 20197 yr comment_246945 S-a intamplat asa,de mult timp aici langa mine pe un teren ingradit a aparut un panou cu sigla kaufland ,s-a inceput constructia care a durat ceva timp si parcarea etc,in sf. s-a anuntat pe retelele de socializare ca marea deschidere va avea loc joi(adicalea' ieri') cum necum au deschis cu o zi mai devreme miercuri,vazusem poze cu taierea panglicii oficios' ,lumea cica era inghesuita la usi asa ca au deschis,si a iesit ce ati vazut si voi,domnul Geany a fost la serviciu si ieri si azi,si ma sunase la telefon sa-mi spuna ca un coleg si-a luat de la noul Kaufland televizor...zic ''ce televizor bre' ?!ca am fost eu si nu am vazut nici un televizor !'' vazui stirile si ma lamurii de ce nu am mai vazut eu nici un televizor ...totusi urmarind acel filmulet(ce-i drept eu am si imaginatia f. bogata) eu imi imaginez un alt scenariu posibil,daca priviti cu atentie doamna rade,si apoi cat tupeu sa ai sa tragi asa de catai omul pe care nu-l cunosti,eu cred ca era chiar sotia domnului care cand a vazut ca el a luat televizor,ea nefiind deacord voia de fapt sa-l impiedice pe el sa-l achizitioneze si sa-l duca inapoi,daca observati ea il tara de fapt inapoi catre raft dar poate ca am eu imaginatia f. bogata....Imi mai vine in minte una ,stiti pe vremuri cand se statea la coada pt. unt de exemplu si la un moment dat incepea sa se dea doar cate un pachet ca sa ajunga si mai striga cate cineva ,''dati cate jumatate de pachet ! ca sa ajunga la toata lumea!'' asa si aici trebuia sa dea bre' cate jumatate ca sa ajunga la toti,paii dreptate e asta ?! unu' ia cate trei si altul nici unul?!'' In rest si eu azi sunt singura cu Ale' asa ca facem partyyy!! am si eu in plan niste curatenie dar chef nu prea,o sa ma mobilizez oricum,in rest baie lunga relax etc, film vechi nu am vazut in ultimul timp dar am revazut ''ziua cartitei'' .. Soare la noi dar frigut -4 grade temperatura resimtita -8 O zi minunata tuturor! Report
February 8, 20197 yr comment_246947 Geany, ce scenariu ai facut! https://forum.artaculinara.ro/public/style_emoticons/default/24.gifInca asa ceva n-am mai vazut Toata noaptea a batut vantul si a plouat. Azi dimineata imi sorbeam cafeaua si aud voci in curtea din spate. Inca vantuia si ploua la greu. Ies afara sa vad ce se petrece. Vecina si soacra dumneaei strangeau de zor reciclabile din curtea mea. Le-a rasturnat vantul lada de gunoi si-a-mpartit continutul intre curtea lor din fata si curtea mea din spate. Distractia de dimineata https://forum.artaculinara.ro/public/style_emoticons/default/smile.gifAltfel toate bune, e vineri! https://forum.artaculinara.ro/public/style_emoticons/default/icon_cheers.gif Report
February 8, 20197 yr comment_246948 Daa !!draga Alph'! in general eu sunt foarte pozitiva si imi place sa vad partea buna in oameni ,prefer cu siguranta varianta scenariului meu,in cazul asta situatia ar fi de-a dreptul comica ,pt. ca stim cu totii cam cum sunt prezentate de obicei stirile pe la noi... lasand asta la o parte eu stau si ma mir cum putea fi atata amar de lume dimineata si cumparau ca innecatii tot ce le pica in mana cand mergi la un magazin de genul te astepti sa gasesti saculetul de portocale sau de lamai la reducere,sau in fine la un pret bun sa spunem,sau la zahar,ulei ,faina,cativa banuti mai putin ca in alte parti,dar dai de televizoare la ''699'' de lei si cumperi asa ,ba chiar cate 2 cate 3 ...Eu mereu ma uit la stiri si-mi spun ca nu ma mai mira nimic,le-am vazut pe toate si mereu mi se dovedeste contrariu Oricum vb. ''il mondo e bello perche e vario''(lumea e frumoasa pt. ca e variata) eu continui cu daca am fi toti la fel ar fi o mare plictiseala Report
February 8, 20197 yr comment_246950 totusi urmarind acel filmulet(ce-i drept eu am si imaginatia f. bogata) eu imi imaginez un alt scenariu posibil,daca priviti cu atentie doamna rade,si apoi cat tupeu sa ai sa tragi asa de catai omul pe care nu-l cunosti,eu cred ca era chiar sotia domnului care cand a vazut ca el a luat televizor,ea nefiind deacord voia de fapt sa-l impiedice pe el sa-l achizitioneze si sa-l duca inapoi,daca observati ea il tara de fapt inapoi catre Asa o fi fost:- La ce-ti trebuie inca un televizor?? ca avem in fiecare camera!!!- Da' la baie n-avem!- Esti nebun?? deja-i prea mult!- Lasa-ma-n pace femeie! Ce, io comentez cand iti cumperi si poseta cu fiecare pereche de pantofi??? Report
February 8, 20197 yr comment_246951 totusi urmarind acel filmulet(ce-i drept eu am si imaginatia f. bogata) eu imi imaginez un alt scenariu posibil,daca priviti cu atentie doamna rade,si apoi cat tupeu sa ai sa tragi asa de catai omul pe care nu-l cunosti,eu cred ca era chiar sotia domnului care cand a vazut ca el a luat televizor,ea nefiind deacord voia de fapt sa-l impiedice pe el sa-l achizitioneze si sa-l duca inapoi,daca observati ea il tara de fapt inapoi catre Asa o fi fost:- La ce-ti trebuie inca un televizor?? ca avem in fiecare camera!!!- Da' la baie n-avem!- Esti nebun?? deja-i prea mult!- Lasa-ma-n pace femeie! Ce, io comentez cand iti cumperi si poseta cu fiecare pereche de pantofi???Hahahaha! Edy chiar asa imi imaginam si eu...super tareee!! Si continui,pe retelele de socializare au aparut bineinteles comentarii''ca asa sunteti voi moldovenii'',''ce sa le ceri atata-i duce capul etc'' si varianta de raspuns(imaginata de mine bine inteles) ''Haidi' baii!! ci sunteti ''heitari''?! ,macar noi ne-am batut pi' tilivizoari baii nu ca voi pi' tigai...recunoasteti ca sunteti invidiosi ca la noi s-au dat tilivizoari' sha la voi tigai,asa ca cine-i mai tari' acuma baii?! haii ma lashi'?! joc di' glezni' baii!!..huuoo!! ... Edited February 8, 20197 yr by Geany Report
February 8, 20197 yr comment_246952 Stiu ca se mai intampla si prin alte parti,dar parca tot ai nostri sunt mai cu ''motz'' ...sau mi se pare mie ?! fac si eu ca in gluma aia''cica un bancher f. bogat isi scoate sotia la un restaurant in oras,la un moment dat ii spune > - O vezi pe blonda aia din coltz?!,e amanta lui cutare...la care ea raspunde > -Pff!! a noastra-i mai frumoasa!'' ... Report
February 8, 20197 yr comment_246954 noroc intr-adevar ca au fost doar niste televizoare; mi-a adus aminte de video-urile din America, unde se calca lumea in picioare pentru chilipiruri de Black Friday. Si aici sta lumea la coada cu noaptea-n cap pentru tot felul de chestii, nu as face asa ceva intentionat pentru nimic in lume, doar daca n-am incotro, mi-au ajuns cozile la mancare la care stateam copii fiind. Eu maine am zi de leneveala acasa; as fi facut curatenie dar se va opri apa asa ca mi-am propus sa ma uit la "Ninotchka" cu Greta Garbo la 8 dimineata, iar mai tarziu am vazut ca e si "The Great Dictator" cu Chaplin, sper sa apuc sa le vad pe amandoua. Imi plac la nebunie filmele astea vechi, nu demult am vazut "The mark of Zorro", un film mut facut in 1920! TNC? https://forum.artaculinara.ro/public/style_emoticons/default/biggrin.gif Love The Great Dictator! Love'em all, actually https://forum.artaculinara.ro/public/style_emoticons/default/11.gifDa...pentru ce stateam noi la cozi pe vremea aia (mai tineti minte cartelele) si la ce stau astia...Iphone de la 700€ in sus. Report
February 8, 20197 yr comment_246955 Cum sa nu,eu luam cota pe cartela ,ai mei erau mereu la serviciu pana la ora 16,asa ca era atributia mea si asta,imi amintesc f. bine... Report
February 8, 20197 yr comment_246956 Stiu ca se mai intampla si prin alte parti,dar parca tot ai nostri sunt mai cu ''motz'' ...sau mi se pare mie ?! fac si eu ca in gluma aia''cica un bancher f. bogat isi scoate sotia la un restaurant in oras,la un moment dat ii spune > - O vezi pe blonda aia din coltz?!,e amanta lui cutare...la care ea raspunde > -Pff!! a noastra-i mai frumoasa!'' ... HAHAHHAHAHAHAHAHAHHA! Prea tare asta! Report
February 8, 20197 yr comment_246970 Weekend placut va doresc! Petrecerea de maine s-a mutat azi, asa ca ma duc sa ma gatesc de https://forum.artaculinara.ro/public/style_emoticons/default/occasion14.gifMaine vad rugby in liniste si fara stres, fac focul si beau Guinness. Nu merge rugby fara Guinness https://forum.artaculinara.ro/public/style_emoticons/default/biggrin.gif Report
February 8, 20197 yr comment_246973 Ce petrecere, ce petrecereeeee? Eu de ce nu am fost invitata? https://forum.artaculinara.ro/public/style_emoticons/default/huh.gifhttps://forum.artaculinara.ro/public/style_emoticons/default/71.gif Gosh, a läääääv fraideiz! Lov'em! Report
February 9, 20197 yr comment_247000 Buna dimineata! Ma dadeam pe net'' si m-am gandit sa va arat si voua asta =68.ARBlW4fBmd43SCFyWen3TCNBaWkjqpZ48Rx3cPpn_GYBlkOCBR7UxrfljtoaJP_Uy6vNuLkIyukQuTpvn-iTi4HAyNEiEmnK1WAmHhR_RJs_GjA2wWBqClUoSBWcDCthe3XFO-vw2-T50HxASY2feoulwXvivwp4ALd46nXuiTp3oQUGhmBSlGN35nDN_htwalek3EXo_O0JaL3ywo8d3wOcBQZR9hjVR7HPpncqX8meEOWD7GCfeLm_3NUxmcYvfFZbAvCo6jQj4WwFMGSitdYPjNtgSO7nst4Jss1Xxnh_yposJ_1stNYxCBzBS4eH7EZDYol8AoMJf0qrbbGw02c8-9e8gu9HXmicnyQfPo2bVHAxbqumZoYMBE_-OeqVD6R-"]http://www.facebook.com/cucchiaio.it/?__tn__=kCH-R&eid=ARDUPL9nCYh8HvnuxmNU-vOqwsu2Qxj9TGH05OeadyR7ZS7ecO_MpeB2XciGe6nUKwWeGgBhPSquPM0N&hc_ref=ART_jHwomDJInr8eU4RQ6WjxaSFLdIAembFl_zxotLwUEI_wSY-IAniWQQIUTf7ca5M&fref=nf&__xts__[0]=68.ARBlW4fBmd43SCFyWen3TCNBaWkjqpZ48Rx3cPpn_GYBlkOCBR7UxrfljtoaJP_Uy6vNuLkIyukQuTpvn-iTi4HAyNEiEmnK1WAmHhR_RJs_GjA2wWBqClUoSBWcDCthe3XFO-vw2-T50HxASY2feoulwXvivwp4ALd46nXuiTp3oQUGhmBSlGN35nDN_htwalek3EXo_O0JaL3ywo8d3wOcBQZR9hjVR7HPpncqX8meEOWD7GCfeLm_3NUxmcYvfFZbAvCo6jQj4WwFMGSitdYPjNtgSO7nst4Jss1Xxnh_yposJ_1stNYxCBzBS4eH7EZDYol8AoMJf0qrbbGw02c8-9e8gu9HXmicnyQfPo2bVHAxbqumZoYMBE_-OeqVD6R- f. inspirative' unele retete In rest la noi ger,trebuie sa ies la cumparaturi si n-am nici un chef!! O zi minunatat tuturor!! Report
February 9, 20197 yr comment_247005 Foarte faine chestiile de acolo! Sa aveti un weekend fain! Report
February 9, 20197 yr comment_247006 Foarte faine chestiile de acolo! Sa aveti un weekend fain!Hi hi! vazand ca ti-a placut glumita de ieri,poate te mai fac sa zambesti cu inca una,cica intrebare pe facebook ''unul dintre musafiri mi-a varsat vin rosu pe canapeaua cea noua si pe covor,asi avea si eu o intrebare > cu ce se scoat petele de sange?! '' ... Report
February 9, 20197 yr comment_247008 Pff!! ce manerveaza hunii mei va povestisem ca nu le plac parfumurile'' le cumparai de la o cofetarie care face prajiturile mai cam asa cum ar trebui facute,nu cu frisca din praf de spui ca-i polistiren si de astea ,zic sa le fac o surpriza la huni,le cumparai amandine,f. bune insiropate dar au gust de migdale ca asa si trebuie ca de aici vine si numele amande-migdale,cica-s parfumate nu le place apai cum spunea bunica Profira ''Ce stie tzaganu' ci-i sofranu'?!'' si aia cu ''Catzalu' turcului ...'' mna' acu' am ramas sa ma lupt eu cu ele ,biata de mine ... mai bine o sun pe mama poate vine pe la mine sa o servesc....Vor prajituri facute de mine de casa si clatite si gogosi si placinte etc..ia' sa nu fi avut sa vezi ce bobinau la amandine cumparate,i-am invatat prost,asta ie' ,ia' Geany acu' si bobineaza la amandine faza e ca mie imi plac ,aia-i beleaua si luai 6 numa',Ale' a gustat din una a zis pas,Domnul Geany a gustat si el din aceeasi si a zis pas au mai ramas 5 si jumatate sau matematic vb. 5 (intregi) si 1/2 Edited February 9, 20197 yr by Geany Report
February 10, 20197 yr comment_247089 Buna dimineata! Fac cafea. Care doreste? https://www.smilies.4-user.de/include/Essen/smilie_essen_073.gif Geany, la amandine ma tot gandesc de o perioada incoace...bine , eu ma gandesc la multe, paralel: oraji cu ness, cu crant, amandine...mai bine ma duc la sala. Report
February 10, 20197 yr comment_247096 Buna ziua tuturor!Lori eu vreau o cafeluta chiar daca am baut deja una. Eu cand am fost acasa in vara mi-am facut toate poftele. Aproape in fiecare zi luam savarine, amandine, ora 12, tort de ciocolata etc. Deci nu m-a interesat de cate kg o sa iau in greutate, tot ce am poftit am halit, chiar si tochitura in luna iulie. Report
February 10, 20197 yr comment_247102 Noi la ora asta facem risotto-ul nostru cel de toate duminicile așa că vă invităm la spartanul nostru aperitiv ? Report
February 10, 20197 yr comment_247103 Buna ! raportez de pe front' am dovedit 2,5 amandine ramas fix 3 ce rau imi pare ca nu pot sa va arunc,cate una macar sa scap de ele,nu mai iau amandine in viata vietilor mele film, revazut cu mare drag poveste din Bronx cu Deniro' ,fusei cu domnul Geany la cumparaciuni' la noul Kaufland(ala de se calcau aia pe cap pe televizoare)big mistake' dar stiam ce ma asteapta doar ca nu putui sa scap de gura lui ca vrea sa vaza si el,imi promise ca va fi calm,ii spusei ca va fi multa lume si aglomeratie,a promis ca merge zen..mnnee!! ti-ai gasit!! el tre sa faca mereu reclamatii peste reclamatii a inceput inca de la intrare ca a spus ca vrea sa vb. cu cineva responsabil sa ii atraga atentia ca pe situl lor magazinul Kaufland Narcisa figureaza azi duminica ca fiind inchis(eu mormaind in barba''si ce te intereseaza pe tine?! ai venit la cumparaturi e deschis cumperi,nu?!) mergem mai departe ,a ''descoperit '' o gramada de nereguli marfa fara pret,preturi puse aiurea,iar cheama personal ,sa ia atitudine', a boscorodit cateva babe cu cosul lasat in drum in calea lui,asta e floare la ureche,Nu am putut lua nimic de la raionul cu branzeturi unde te serveste tanti',voiam sa-i iau telemea de capara sa vedem daca e buna,era aglomerat el deja nervos ca nu sta la rand,si voiam sa-i iau tot lui peste avea caras proaspat si crap proaspat aratau f. bine ca in rest destilalte' sunt peste tot ii tot luasem ,fructe de mare somoni si tentaculoase' nu vrea,dar mi-a luat tigaie de la tefal cu capac 69,99 sper sa fie buna,zic bine-bine de tigaie sunt super multumita,dar de mancat noi ce mancam azi?! ca am iesit cu sacosa goala,afara se vindeau pui la rotisor si mici ,carnati la gratar ,am luat un pui la rotisor,dar si aici cu tam-tam eu m-am nervat' i-am dat sacosa si portofelul,si l-am lasat pe el,tanti era absenta,nu servea clientii ca era singura ea invartea gratarele ,ea punea puii pe rotisor ii scotea pe cei deja facuti etc,clientii poa' sa astepte,dupa ce i-a atras atentia de 2 ori si i s-a raspuns ca sa astepte din plictiseala s-a luat de vb, cu un client ala astepta micii,domnul Geany ii spune ia sa vezi cand ii intoarce ca sunt deja arsi cat i-a lasat acolo,ce-i drept asa era,''da' ce te freaca bre' grija pe tine sa comentezi'!! iei tu mici?! nu!! atunci stai la ''scara ta''..pff!! e o aventura sa mergi cu el la cumparaturi!!! una peste alta puiul la rotisor a fost super bun,corect ambalat am ajuns cu el fierbinte acasa nu putea fi transat ca ramaneai cu oasele in mana atat de fraged si de bine facut,am facut doar un mujdei si cu paine proaspata cu siguranta o sa mai iau..cam astea fura aventurile aventuroase pe ziua de azi cel putin...( P.S. Aaaa la astea preturi doar asa de curiozitate 3 mici cu paine si mustar 5 lei,puiul meu fuse cantarit a fost 16 lei ,daca-l cumperi proaspat/crud ajunge mai scump,si televizoare la 699 lei, erau si acum dar nu mai erau firma lg erau noname utok tot ca si lg.-ul pe care se batura aia,led nu smart diagonala 100 cm. nu se mai uita nimeni la ele)O duminica minunata tuturor! Report