Skip to content
View in the app

A better way to browse. Learn more.

Arta Culinara

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

La hanul "Arta culinara"

Featured Replies

Cocantzari prajiti, zicea socru-miu, hamsii, adica.

nu-i nici un emoticon care baleste!

as manca singura ce-i in blidul ala

N-am mai mancat de cativa ani. Suntem inconjurati de apa si nu se gaseste asa ceva

Wow, la voi a ajuns ciclonul-bomba? spun astia la radio ca-i grav in cateva state SUA :rolleyes:
cica vine un front de presiune scazuta din Colorado, pe noi nu ne atinge decit cu niste fulgi si niste inundatii ca se vor ridica temperaturile si muntii de zapada se vor topi

nu-i nici un emoticon care baleste!

as manca singura ce-i in blidul ala

N-am mai mancat de cativa ani. Suntem inconjurati de apa si nu se gaseste asa ceva

Asta nu-i bun? :-* :(

La mine a inceput sa ploua ???uffff

Sper ca la sfarsit de saptamana sa nu ploua ca am chef de gratar

Ca nebunia aia comisa de Moata? Ma bantuie din prima secunda de cand am vazut pozele.

Am facut si duminica, placerea omului, czf, ncsf!

Dar stai sa vezi lovitura sub centura de ieri, Raluca-n blide!

IMG-20190313-WA0028.jpg

Daca te consoleaza, nici eu nu am mancat, eram la quiz.

Cu ce ti-oi fi gresit io, nush... wacko.gif

hai, gata, tu, nu ti-a trecut? :-*

tu faci ca mine, mai am io niste poze inspirationale, cand is prada deznadejdii, ma mai uit la el si oftez :(

V-am mai spus ce sefa de treaba am? Saptamana aceasta copiii au vacanta, insa eu anul acesta nu mi-am luat zile libere ca plec de Pasti in Romania :( , in plus deja mi-am mai luat vreo 3 zile de concediu razlete de la inceputul anului. Marti am avut o programare si ma gandeam sa recuperez orele, dar sefa mi-a zis sa-mi iau liber toata ziua. Si a insistat sa-mi mai iau una, sa ne bucuram toata familia de inca o zi si sa ne facem de cap.

Asa ca ne-am dus azi la film, baietii la "Captain Marvel" iar fetele la "How to train your dragon", dupa care am facut si mancat cina, apoi am jucat "Jeopardy" si in final ne-am uitat la vreo doua episoade din "The Office" si ceva serial de desene animate, ii zic eu, dar fiu-meu se ofenseaza si ma corecteaza ca-s "anime" :-* - tot un drac. Maine la serviciu si... iar vine weekendu'!

Ce misto sunt saptamanile astea in care mai ai vreo zi, doua libere!

Hello, hello, 10C la Campina, predominant senin! Luam o gura de aer si plecam mai departe, va mai zic io!

Hai cu weekendu', hai liberarea :( #sieu

Ziua de azi e ziua cu 15min de greva demonstrativa propusa de suceveanul care vrea autostrazi si se desfasoara sub hastagul #sieu

Si voi?

Edited by moatza

Clau, pe-ala l-am cautat, dar zau ca nu l-am vazut

La mine tot ploaie si vant. S-a mai incalzit putin, sunt 10 grade

Buna ziua,

si aici cald si frumos, chiar daca dimineata soarele a avut ceva dificultate sa iasa dintre nori.

Noi incepem sa modelam :( , dar mai intai fac o cafeluta.

Azi aici e «Global Strike for future».

Si aici. I-a plouat pe bietii copii de i-a zapacit

la mine miroase a diverse parfumuri rolleyes.gif hello.gif

primavara a fost sechestrata, maine ninge

Geany ce ai mancat bun azi sau fusesi la celebreișăn?

Geany ce ai mancat bun azi sau fusesi la celebreișăn?

Abea acum termin de strans si de spalat vase =)) dupa doi ani de zile de cand starea tatei s-a agravat f. mult,e prima oara cand a venit cu mama pana la mine, am petrecut o zi f. frumoasa impreuna,am servit aperitive si preferatii lui micii :lol: A fost si cald si placut la noi azi am stat la cafea si prajituri pe balcon,a fost o zi f. frumoasa,dar am cam facut harmalaie acum e haos ca dupa razboi,telefonul tot suna,sincer nu prea mai am rabdare =)) da asta e!!! :P

Acum am venit de afara- cald! M-am uitat si cica 16C dar maine coboara la 9C. Ninsoarea se anunta pe luni. Aia e!

Geany sa va fie de bine reuniunea si sa se repete de cate ori vreti voi!

Acum am venit de afara- cald! M-am uitat si cica 16C dar maine coboara la 9C. Ninsoarea se anunta pe luni. Aia e!

Geany sa va fie de bine reuniunea si sa se repete de cate ori vreti voi!

Multumesc mult! (fusese cu ocazia faptului ca am implinit pashpa' de ani =)) )...Despre repetir' cam greu din pacate :lol: tata a avut 2 acv. care si-au spus greu cuvantul,se misca greu ,vb. greu, e absent =)) mi se rupe sufletul sa-l vad asa,alta data am fi facut mistouri si glumit si ras cu lacrimi,acum mama ii traduce,si ii vb. rar si tare ca la un copil mic ,l-a scos din casa ca trebuia tuns si a luat o statie de autobuz pana la mine(ca stam aproape) dar si asa pt. el a fost un efort f. mare !E f. greu cu el mai ales pt. mami'!

La multi ani cu ocazia lui pashpa! Multa sanatate si sa te bucuri de ai tai! Imi pare rau ca tatal tau nu e asa bine =))

La multi ani cu ocazia lui pashpa! Multa sanatate si sa te bucuri de ai tai! Imi pare rau ca tatal tau nu e asa bine :lol:

Merci mult! =)) =)) La fel si voua va urez!

deci n-ai fost la celebreișăn a venit celebreișăn la matale - sa va bucurati unii de altii foarte multi ani, cu ocazie sau fara floare.gif eusa_boohoo.gif

deci n-ai fost la celebreișăn a venit celebreișăn la matale - sa va bucurati unii de altii foarte multi ani, cu ocazie sau fara floare.gif eusa_boohoo.gif

Multumesc mult Dex'! =)) :P

Am ales varianta asta tocmai din cauza starii lui tata,era mult mai comod la local dar el merge des la toaleta,mai are nevoie si de ajutor,e mama dupa el mereu ,asa acasa a fost ceva mai bine pt. el saracutul,desi a fost un mare efort pt. el si atata si nu l-a facut de buna voie,l-a dus mama la tuns si daca tot il scosese din casa l-a mai urcat si in autobuz =)) elo saracul nici nu mai stia ca e ziua mea,de fapt nu stie nici in ce zi suntem care e data, eu stiam de planul planuitor tocmai de aceea i-am facut mancarurile lui preferate,printre care micii,ca e disperat dupa ei si chiar nu mai mancase de mult timp,la plecare am vrut sa le chem un taxi dar nu a vrut mami' tocmai ca sa-l mai faca sa faca 2 pasi macar pana la autobuz,desi el era chiar f.f. obosit! dar ne-am bucurat de o dupamiaza f.f. frumoasa impreuna ,sper ca venind caldura sa se simta tot mai bine si de la 2 pasi sa ajunga la 4 si tot asa si poate-poate,mai repetam ,la mine ''terasa'' pe balcon e mereu deschisa,cu mici si bere,mamaligi si placinte si mai stiu eu ce ....ce vor ei,numai sa vina :lol: