March 14, 20197 yr comment_251020 Cocantzari prajiti, zicea socru-miu, hamsii, adica. nu-i nici un emoticon care baleste!as manca singura ce-i in blidul ala N-am mai mancat de cativa ani. Suntem inconjurati de apa si nu se gaseste asa ceva Report
March 14, 20197 yr comment_251023 am pus unul care linge ecranu, e bun?https://forum.artaculinara.ro/topic/110-incercari-de-toate-felurile/page__view__findpost__p__249003sau sa caut si unul care baleste? Report
March 14, 20197 yr comment_251036 Wow, la voi a ajuns ciclonul-bomba? spun astia la radio ca-i grav in cateva state SUA Report
March 14, 20197 yr comment_251039 cica vine un front de presiune scazuta din Colorado, pe noi nu ne atinge decit cu niste fulgi si niste inundatii ca se vor ridica temperaturile si muntii de zapada se vor topi Report
March 14, 20197 yr comment_251070 Cocantzari prajiti, zicea socru-miu, hamsii, adica. nu-i nici un emoticon care baleste!as manca singura ce-i in blidul ala N-am mai mancat de cativa ani. Suntem inconjurati de apa si nu se gaseste asa ceva Asta nu-i bun? Report
March 14, 20197 yr comment_251073 La mine a inceput sa ploua ???uffff Sper ca la sfarsit de saptamana sa nu ploua ca am chef de gratar Ca nebunia aia comisa de Moata? Ma bantuie din prima secunda de cand am vazut pozele. Am facut si duminica, placerea omului, czf, ncsf! Dar stai sa vezi lovitura sub centura de ieri, Raluca-n blide! Cocantzari prajiti, zicea socru-miu, hamsii, adica.Daca te consoleaza, nici eu nu am mancat, eram la quiz. Cu ce ti-oi fi gresit io, nush... Report
March 14, 20197 yr comment_251075 hai, gata, tu, nu ti-a trecut? tu faci ca mine, mai am io niste poze inspirationale, cand is prada deznadejdii, ma mai uit la el si oftez Report
March 15, 20197 yr comment_251093 V-am mai spus ce sefa de treaba am? Saptamana aceasta copiii au vacanta, insa eu anul acesta nu mi-am luat zile libere ca plec de Pasti in Romania , in plus deja mi-am mai luat vreo 3 zile de concediu razlete de la inceputul anului. Marti am avut o programare si ma gandeam sa recuperez orele, dar sefa mi-a zis sa-mi iau liber toata ziua. Si a insistat sa-mi mai iau una, sa ne bucuram toata familia de inca o zi si sa ne facem de cap. Asa ca ne-am dus azi la film, baietii la "Captain Marvel" iar fetele la "How to train your dragon", dupa care am facut si mancat cina, apoi am jucat "Jeopardy" si in final ne-am uitat la vreo doua episoade din "The Office" si ceva serial de desene animate, ii zic eu, dar fiu-meu se ofenseaza si ma corecteaza ca-s "anime" - tot un drac. Maine la serviciu si... iar vine weekendu'! Report
March 15, 20197 yr comment_251100 Ce misto sunt saptamanile astea in care mai ai vreo zi, doua libere!Hello, hello, 10C la Campina, predominant senin! Luam o gura de aer si plecam mai departe, va mai zic io!Hai cu weekendu', hai liberarea #sieuZiua de azi e ziua cu 15min de greva demonstrativa propusa de suceveanul care vrea autostrazi si se desfasoara sub hastagul #sieu Si voi? Edited March 15, 20197 yr by moatza Report
March 15, 20197 yr comment_251101 Clau, pe-ala l-am cautat, dar zau ca nu l-am vazut La mine tot ploaie si vant. S-a mai incalzit putin, sunt 10 grade Report
March 15, 20197 yr comment_251102 Hello! #sīeu! https://m.facebook.com/story.php?story_fbid=414331575990613&id=100022413213274 Nu stiu daca se vede clipul! Edited March 15, 20197 yr by mino Report
March 15, 20197 yr comment_251105 Masina imi arata 23°C la 12.Azi aici e «Global Strike for future». Report
March 15, 20197 yr comment_251108 Buna ziua,si aici cald si frumos, chiar daca dimineata soarele a avut ceva dificultate sa iasa dintre nori. Noi incepem sa modelam , dar mai intai fac o cafeluta. Report
March 15, 20197 yr comment_251109 Azi aici e «Global Strike for future».Si aici. I-a plouat pe bietii copii de i-a zapacit Report
March 15, 20197 yr comment_251114 La mine ploua cu soare de dimineata. Parca incepe sa miroase a primavara... Report
March 15, 20197 yr comment_251116 la mine miroase a diverse parfumuri primavara a fost sechestrata, maine ninge Geany ce ai mancat bun azi sau fusesi la celebreișăn? Report
March 15, 20197 yr comment_251117 la mine miroase a diverse parfumuri primavara a fost sechestrata, maine ninge Geany ce ai mancat bun azi sau fusesi la celebreișăn?Abea acum termin de strans si de spalat vase dupa doi ani de zile de cand starea tatei s-a agravat f. mult,e prima oara cand a venit cu mama pana la mine, am petrecut o zi f. frumoasa impreuna,am servit aperitive si preferatii lui micii A fost si cald si placut la noi azi am stat la cafea si prajituri pe balcon,a fost o zi f. frumoasa,dar am cam facut harmalaie acum e haos ca dupa razboi,telefonul tot suna,sincer nu prea mai am rabdare da asta e!!! Report
March 15, 20197 yr comment_251118 la mine miroase a diverse parfumuri primavara a fost sechestrata, maine ninge Acum am venit de afara- cald! M-am uitat si cica 16C dar maine coboara la 9C. Ninsoarea se anunta pe luni. Aia e! Geany sa va fie de bine reuniunea si sa se repete de cate ori vreti voi! Report
March 15, 20197 yr comment_251119 la mine miroase a diverse parfumuri primavara a fost sechestrata, maine ninge Acum am venit de afara- cald! M-am uitat si cica 16C dar maine coboara la 9C. Ninsoarea se anunta pe luni. Aia e! Geany sa va fie de bine reuniunea si sa se repete de cate ori vreti voi!Multumesc mult! (fusese cu ocazia faptului ca am implinit pashpa' de ani )...Despre repetir' cam greu din pacate tata a avut 2 acv. care si-au spus greu cuvantul,se misca greu ,vb. greu, e absent mi se rupe sufletul sa-l vad asa,alta data am fi facut mistouri si glumit si ras cu lacrimi,acum mama ii traduce,si ii vb. rar si tare ca la un copil mic ,l-a scos din casa ca trebuia tuns si a luat o statie de autobuz pana la mine(ca stam aproape) dar si asa pt. el a fost un efort f. mare !E f. greu cu el mai ales pt. mami'! Report
March 15, 20197 yr comment_251120 La multi ani cu ocazia lui pashpa! Multa sanatate si sa te bucuri de ai tai! Imi pare rau ca tatal tau nu e asa bine Report
March 15, 20197 yr comment_251121 La multi ani cu ocazia lui pashpa! Multa sanatate si sa te bucuri de ai tai! Imi pare rau ca tatal tau nu e asa bine Merci mult! La fel si voua va urez! Report
March 15, 20197 yr comment_251125 deci n-ai fost la celebreișăn a venit celebreișăn la matale - sa va bucurati unii de altii foarte multi ani, cu ocazie sau fara Report
March 15, 20197 yr comment_251127 deci n-ai fost la celebreișăn a venit celebreișăn la matale - sa va bucurati unii de altii foarte multi ani, cu ocazie sau fara Multumesc mult Dex'! Am ales varianta asta tocmai din cauza starii lui tata,era mult mai comod la local dar el merge des la toaleta,mai are nevoie si de ajutor,e mama dupa el mereu ,asa acasa a fost ceva mai bine pt. el saracutul,desi a fost un mare efort pt. el si atata si nu l-a facut de buna voie,l-a dus mama la tuns si daca tot il scosese din casa l-a mai urcat si in autobuz elo saracul nici nu mai stia ca e ziua mea,de fapt nu stie nici in ce zi suntem care e data, eu stiam de planul planuitor tocmai de aceea i-am facut mancarurile lui preferate,printre care micii,ca e disperat dupa ei si chiar nu mai mancase de mult timp,la plecare am vrut sa le chem un taxi dar nu a vrut mami' tocmai ca sa-l mai faca sa faca 2 pasi macar pana la autobuz,desi el era chiar f.f. obosit! dar ne-am bucurat de o dupamiaza f.f. frumoasa impreuna ,sper ca venind caldura sa se simta tot mai bine si de la 2 pasi sa ajunga la 4 si tot asa si poate-poate,mai repetam ,la mine ''terasa'' pe balcon e mereu deschisa,cu mici si bere,mamaligi si placinte si mai stiu eu ce ....ce vor ei,numai sa vina Report