March 15, 20197 yr comment_251132 La mulți ani, Geany! ??Merci mult draga mea! la fel iti urez si tie! Report
March 16, 20197 yr comment_251139 La multi ani, Geani cu ocazia pashpa❣Multa sanatate familiei tale si sa aveti parte de multe bucurii?? Report
March 16, 20197 yr comment_251142 La multi ani, Geani cu ocazia pashpa❣Multa sanatate familiei tale si sa aveti parte de multe bucurii??Multumesc din suflet Clau! la fel va urez si voua! La noi din nou probleme cu apa(ca nu mai fusesera de mult, ...de vreo luna shea' ) https://www.facebook.com/groups/orasul.bacau/?multi_permalinks=2119782554784218¬if_id=1552729172793974¬if_t=group_activity,ma simt norocoasa,-1 ca nu s-a intamplat ieri, -2 ca eu am apucat sa pun asa urata cum era macar in cada sa putem sa aruncam la toaleta ,dar la matusa Marlena s-a luat inca de dimineata la prima ora nu au mai apucat,e si sambata bietii oameni ,au si ei liber,vor sa spele sa gateasca ,nexam! e bataie de joc la noi ...Iar ma simt norocoasa ca nu am mai gatit am o gramada de resturi de ieri,(aperitive,branzeturi,mezelicuri,oua umplute,mici,carnaciori,friptura rece,si dulciuri ,''X''-uri vb. lui Dex. ) asa ca din partea mea pot sa nu gatesc nici maine....In rest intunericios tare si frig,azi tragem jaluzelele si somn de voie Report
March 16, 20197 yr comment_251143 hai poftim repede ca se terminasfirsit de saptamina superbaici e un soaaresplendid Report
March 16, 20197 yr comment_251146 hai poftim repede ca se terminasfirsit de saptamina superbaici e un soaaresplendid Multumesc! A plouat in afarsit si aici, miroase asa frumos a ploaie...,Geany, la mulți ani! Report
March 16, 20197 yr comment_251153 hai poftim repede ca se terminasfirsit de saptamina superbaici e un soaaresplendid Ce culoare frumoasa are vinul ala! Eu azi am reusit sa fac un pic de curatenie in bucatarie, si l-am trimis pe sot cu un sac de chestii sa le duca la donatii, se mai adunasera si niste haine. Nu stiu daca v-am mai zis, la noi in spatele casei (ca la majoritatea canadienilor) mereu vad veverite. Pe unele din ele le "cunosc" - nu demult a aparut una noua, n-am mai vazut pana acum alta asa, gri si cu varful urechilor roscat. Cred ca-i de fapt "veveritoi" ca fugarea o alta ; mai tarziu am vazut ca luau masa impreuna . N-am apucat sa le fac poze amandurora, dar uite-l pe Veve: Report
March 17, 20197 yr comment_251156 Neatza! Ce frumos e Veve, adi_adi! Dupa ploaia de ieri care a mai spalat orasul de praf se pare ca azi va iesi soarele. Imi trebuie o geaca subtire de primavara asa ca azi hoinares prin targ sa vad oferta! Report
March 17, 20197 yr comment_251161 Buna dimi. Ieri la nou a dat cu grindina si mi-a maciucit lamaiul si ardeiul. Report
March 17, 20197 yr comment_251162 La multi ani Geany! Sanatosi si fericiti!Multumesc frumos Alph'! la fel iti urez si tie hai poftim repede ca se terminasfirsit de saptamina superbaici e un soaaresplendid Multumesc! A plouat in afarsit si aici, miroase asa frumos a ploaie...,Geany, la mulți ani!Multumesc mult draga mea! la fel si voua! Buna dimi. Ieri la nou a dat cu grindina si mi-a maciucit lamaiul si ardeiul. Ai ai Clau' ce de grindina a dat la voi! pacat de ardeiutul ala ca tare frumusel mai era! La noi doar a stropit,dar azi e soare si frumos ( a venit si apa ) O duminica minunata tuturor! Report
March 17, 20197 yr comment_251163 Of, stiam eu ca am uitat ceva - cu intarziere, dar... La multi ani, Geany ! Report
March 17, 20197 yr comment_251164 Of, stiam eu ca am uitat ceva - cu intarziere, dar... La multi ani, Geany !Mnee!! atata paguba sa ai tu draga mea!(s-a suprapus cu weekendul' ) multumesc mult de tot,la fel si tie ,tot binele din lume Report
March 17, 20197 yr comment_251168 La multi ani cu intarziere si din partea mea Geany.In alta ordine de idei, am lasat in spate iarna Canadiana si am ajuns cu bine, cu catel si pisoi , pe ve hiul continent. E fain sa vezi flori si pomi infloriti. Report
March 17, 20197 yr comment_251171 La multi ani cu intarziere si din partea mea Geany.In alta ordine de idei, am lasat in spate iarna Canadiana si am ajuns cu bine, cu catel si pisoi , pe ve hiul continent. E fain sa vezi flori si pomi infloriti.Multumesc draga Blaky! Ce frumos! la noi inca nici o floricica,e clima mai rece Report
March 17, 20197 yr comment_251172 La multi ani,Giani! Sa fii sanatoasa langa cei dragi!Am lipsit la apel si am aflat cam tarziu...Asia? Misto handicapu'! Report
March 17, 20197 yr comment_251173 La multi ani,Giani! Sa fii sanatoasa langa cei dragi!Am lipsit la apel si am aflat cam tarziu...Asia? Misto handicapu'!Multumesc la fel si tie iubita'! Despre Asia,sincer,mi-am cam pierdut interesul ,nush' de ce,m-am cam plictisit,mai arunc o geana dar mai schimb programul...oricum echipa mea preferata ramane tot Cerebel si oase,restul nu prea imi plac ,unii prea competitivi,altii de-a dreptul enervanti ,imi e si mila de ei ...da mnah' asta ,stiau in ce se baga,ii atrage si premiul dar cel mai mult pt. audienta si sa mai apara si ei pe sticla sa mai puna mana pe contracte ,asta le e meseria Report
March 17, 20197 yr comment_251175 am ajuns cu bine, cu catel si pisoi , pe ve hiul continent. welcome cum au suportat calatoria cei 2 black-i? Report
March 18, 20197 yr comment_251182 am ajuns cu bine, cu catel si pisoi , pe ve hiul continent. Bravo! Sa fie intr-un ceas bun!Personal, o singura data am făcut o schimbare atât de drastică. Nu am curajul sa mai încerc dar as vrea ca la un moment dat sa ma retrag la vatra strămoșeasca ...Cine știe ce o mai fi! Edited March 18, 20197 yr by Wowerful Report
March 18, 20197 yr comment_251184 am ajuns cu bine, cu catel si pisoi , pe ve hiul continent. welcome cum au suportat calatoria cei 2 black-i?Multumim. Catelul mai facuse de 2 ori drumul peste ocean, cred ca a invatat deja saracul. Nu i-a placut clar sa fie in cusca atatea ore dar la sfarsit, cand l-am scos la aeroport in Amsterdam a fost ok, chiar vioi si bucuros. Pisoiul nu a zis nici pas, de unde ne asteptam la niste mieunaturi sfasietoare de la el. Tremura insa saracul ca varga cand a trebuit sa-l scot din cusca la aeroport la security check, apoi si-a pus fata intr-un colt al custii si asa a stat nemiscat, cred ca el zicea ca daca nu vede nimic nici pe el nu-l vede nimeni. Am facut in asa fel incat sa nu trebuiasca sa schimb avioane cu ei ca sa nu stea mult prin aeroporturi. Am condus de la Ottawa la Montreal, am zburat Montreal-Amsterdam si apoi iar condus pana la Luxembourg. am ajuns cu bine, cu catel si pisoi , pe ve hiul continent. Bravo! Sa fie intr-un ceas bun!Personal, o singura data am făcut o schimbare atât de drastică. Nu am curajul sa mai încerc dar as vrea ca la un moment dat sa ma retrag la vatra strămoșeasca ...Cine știe ce o mai fi!Multumim, sa fie. La noi e a treia oara cand schimbam continente. Nici eu nu as fi gandit ca o sa facem asta. Cand iei hotararea insa gasesti si puterea sa o faci. Daca nu esti gata inca, inseamna ca nu e momentul. Toate vin la vremea lor daca e sa vina. Never say never. Report
March 18, 20197 yr comment_251189 am ajuns cu bine, cu catel si pisoi , pe ve hiul continent. Bravo! Stiu ce stresant e pentru pisica mea sa mearga de ici pana ici cu masina, daramite sa mearga asa distante si cu atatea mijloace de transport. Trebuie rasplatiti cu ceva bun, sa isi revina repejor Report
March 18, 20197 yr comment_251190 Blackie, bine-ati revenit cu totii! Sa fie de bun augur intoarcerea voastra! hello, hello, 16C la mine, se anunta o zi prea calda ptr perioada asta.de maine vine si-un pic de ploaie cica.o saptamana glorioasa! Report
March 18, 20197 yr comment_251193 Catelul mai facuse de 2 ori drumul peste ocean, cred ca a invatat deja saracul. Nu i-a placut clar sa fie in cusca atatea ore dar la sfarsit, cand l-am scos la aeroport in Amsterdam a fost ok, chiar vioi si bucuros. Pisoiul nu a zis nici pas, de unde ne asteptam la niste mieunaturi sfasietoare de la el. Tremura insa saracul ca varga cand a trebuit sa-l scot din cusca la aeroport la security check, apoi si-a pus fata intr-un colt al custii si asa a stat nemiscat, cred ca el zicea ca daca nu vede nimic nici pe el nu-l vede nimeni. Am facut in asa fel incat sa nu trebuiasca sa schimb avioane cu ei ca sa nu stea mult prin aeroporturi. Am condus de la Ottawa la Montreal, am zburat Montreal-Amsterdam si apoi iar condus pana la Luxembourg.saracutii de eibine ca a mers totul bine Report
March 19, 20197 yr comment_251218 Catelul mai facuse de 2 ori drumul peste ocean, cred ca a invatat deja saracul. Nu i-a placut clar sa fie in cusca atatea ore dar la sfarsit, cand l-am scos la aeroport in Amsterdam a fost ok, chiar vioi si bucuros. Pisoiul nu a zis nici pas, de unde ne asteptam la niste mieunaturi sfasietoare de la el. Tremura insa saracul ca varga cand a trebuit sa-l scot din cusca la aeroport la security check, apoi si-a pus fata intr-un colt al custii si asa a stat nemiscat, cred ca el zicea ca daca nu vede nimic nici pe el nu-l vede nimeni. Am facut in asa fel incat sa nu trebuiasca sa schimb avioane cu ei ca sa nu stea mult prin aeroporturi. Am condus de la Ottawa la Montreal, am zburat Montreal-Amsterdam si apoi iar condus pana la Luxembourg.saracutii de eibine ca a mers totul bineE a treia zi a baietilor aici si deja se pare ca au inteles ca asta va fi noua lor casa. Din fericire am gasit chiar in spatele casei niste locuri minunate de plimbat catelul unde il pot lasa si fara lesa.Azi e soare aici si am putut tine geamurile deschise. Si noul meu view de la locul unde mi-am instalat laptopul Edited March 19, 20197 yr by black_cat Report
March 19, 20197 yr comment_251219 superb viewpoate se intilneste cu vreo vaca (pasune) sau vreo vulpe (padure) fara lesa Report