March 22, 20197 yr comment_251379 In State, nu conteaza cine-s parintii sau de cat timp stau acolo. Orice nou-nascut capata automat cetatenie. La asta ma refer. Da, asa este si multe nationalitati profita de chestia asta. Copii acestia mai sunt numiti si "anchor babies". Adica pentru ca ei sunt nascuti cetateni, parintii lor pot primi drept de resedinta legala ( mai devreme sau mai tarziu in viata). Probabil ca ati auzit de faptul ca actualul presedinte al Statelor Unite ar vrea sa scoata dreptul de cetatenie capatata automat la nastere, numai ca ar trebui sa se faca o modificare a constitutiei si nu e chiar simplu. Cunosc un caz in care mama a venit din Romania special sa nasca in State. A venit insarcinata, totul legal- viza turistica, a stat 6 luni ( ca atat e legal de stat ca turist), si a plecat cu bebe cetatean american ( si roman). Mi se pare foarte tare Report
March 22, 20197 yr comment_251381 in canada e la fel (adica se aplica principiul "jus soli") numai ca lumea nu prea stie ca cetatenia canadiana e mai buna ca cea americana (parere personala). mirajul e america, ati auzit voi pe cineva spunind: visul meu e sa locuiesc in canada? multi cred ca aici sunt numai gheturi si ursi ❄️⛄ ? Report
March 22, 20197 yr comment_251384 in canada e la fel (adica se aplica principiul "jus soli") numai ca lumea nu prea stie ca cetatenia canadiana e mai buna ca cea americana (parere personala). mirajul e america, ati auzit voi pe cineva spunind: visul meu e sa locuiesc in canada? multi cred ca aici sunt numai gheturi si ursi ❄️⛄ ? Si nu e asa??? Report
March 22, 20197 yr comment_251385 in canada e la fel (adica se aplica principiul "jus soli") numai ca lumea nu prea stie ca cetatenia canadiana e mai buna ca cea americana (parere personala). mirajul e america, ati auzit voi pe cineva spunind: visul meu e sa locuiesc in canada? multi cred ca aici sunt numai gheturi si ursi ❄️⛄ ? Si nu e asa??? Din multe puncte de vedere in Canada e mai bine ca in State. In plus cetatenii american nu sunt chiar asa bine vazuti in lume si asta gratie politicii externe. Dar iarna e mult mai grea in Canada Report
March 22, 20197 yr comment_251389 Si nu e asa??? mai sunt si eschimosi iarna e mai grea ca in sudul statelor dar in zonele cu latitudini asemanatoare vremea e la fel Report
March 24, 20197 yr comment_251415 Adriana, de mult voiam sa te intreb, ce fel de salam e in poze, arata tare bine primul weekend de primavara oficiala, ne lafaim la 7 C, daca s-ar opri vantul ala rece, ar fi si mai bine Report
March 24, 20197 yr comment_251419 Aici acu afară sint 22°C?Se numește strolghino ăsta.Alteori e alt salam anonim, făcuți cu carne crudă și lăsați la maturat, cu cît sint mai puțin maturati cu atît sînt mai moi.Cel de săptămîna trecută era salame di Turgia care spre deosebire de celelalte pe care le folOsim e făcut din carne de vita. Report
March 24, 20197 yr comment_251423 mersi, la noi nu ajunge asa ceva aici sunt ceva salamuri importate dar mai mult din alea comerciale, Finni, Leoncini, San Daniele. cele mai deosebite (salam din toscana de exemplu) sunt foarte scumpe $$sunt si locale multe dar diferenta e destul de mare Report
March 24, 20197 yr comment_251429 Azi am avut o zi deosebita, am facut o minicalatorie inapoi in timp si mi-am revazut colegele de facultate, noi avand o relatie mai speciala, datorita a tot ceea ce am trait impreuna in facultate Iar vremea aici este o feerieeeee! Ma oboseste la maxim, insa de atata soare zile in sir nu am mai avut parte de ani de zile! Sper ca ati avut o zi frumoasa si voi Edited March 24, 20197 yr by Lapona Enigel Report
March 25, 20197 yr comment_251441 In Londra sunt aproximativ 10000 de vulpi, asa ca sansele sa intalnesti una sunt destul de mari.Mai ies din parcuri si umbla pe la tomberoanele de gunoi. In general sunt destul de fricoase. wow, la noi nici macar maidanezi nu mai avem atatia aici e cald si bine si soare in fiecare zidar...incepe a fi problematic pentru ca nu ploua si e seceta aha, si faceati misto de mine cand ziceam ca m-am saturat de soare.am avut anul trecut doua perioade de cel putin o luna cand n-a fost strop de ploaie in zona mea.si cand a plouat a fost doar cat sa inmoaie praful, e f grav ce se-ntampla.in toamna au insamantat in pamant uscat complet si au mancat soarecii de camp si pasarile toate semintele.am colegi care au cate ceva pamant si se plang ca nu au ce face cu el din cauza secetei. acum ma intreb daca "listat" este cuvint romanesc, in dexonline exista, o fi neologism... bursa e relativ nou aparuta in Romania, si tot atunci a aparut si listarea, asta-i termenul folosit. noi avuram ceva treaba we asta da' ne-am descurcat. doar ca info: 28kg/420lei, cam 8kg au fost oase/pielite/osanza, bonus cca2kg organe: inima, plaman, ficat si 2l tuica de Parscov. Edited March 25, 20197 yr by moatza Report
March 26, 20197 yr comment_251507 Sper sa prind vreme frumoasa la sfaristul lunii Tre sa fii foarte ghinionist ca sa ai parte de ploaie, vant, frig la Roma Va anunt ? Ce ziceai Bris? ?(Nu stiu sa pun poze) Report
March 26, 20197 yr comment_251509 e urita vremea la Roma? uite aici, daca ai timp, cum sa le puiuite aici cum zice FoxyTreci pe full version. Jos, in stanga. Apoi ai sa poti pune poze. Report
March 26, 20197 yr comment_251510 e urita vremea la Roma? uite aici, daca ai timp, cum sa le puiuite aici cum zice FoxyTreci pe full version. Jos, in stanga. Apoi ai sa poti pune poze. e urita vremea la Roma? uite aici, daca ai timp, cum sa le puiuite aici cum zice FoxyTreci pe full version. Jos, in stanga. Apoi ai sa poti pune poze.Multumesc Adriana.A plouat azi toata ziua la Roma... Report
March 26, 20197 yr comment_251513 Is prea mari pozele. Deci da, a plouat dar ieri a fost superb. ? Report
March 26, 20197 yr comment_251516 Si maine va fi frumos ? Da' Roma ii frumoasa si pe ploaie ?O, da, e tare frumoasa ? Report
March 26, 20197 yr comment_251517 noi avuram ceva treaba we asta da' ne-am descurcat. doar ca info: 28kg/420lei, cam 8kg au fost oase/pielite/osanza, bonus cca2kg organe: inima, plaman, ficat si 2l tuica de Parscov.Eu nu-s in stare să fac treaba asta dar tare-mi place cînd vă văd ? Report
March 26, 20197 yr comment_251518 Ooo, da' ce ne place! Suntem si noi un pic chirurgi, iar omu' e chiar priceput! Report
March 26, 20197 yr comment_251521 mersi, la noi nu ajunge asa ceva aici sunt ceva salamuri importate dar mai mult din alea comerciale, Finni, Leoncini, San Daniele. cele mai deosebite (salam din toscana de exemplu) sunt foarte scumpe $$sunt si locale multe dar diferenta e destul de mareespecially for you Report
March 27, 20197 yr comment_251527 Azi dau eu o cafea si un pic de soare, desi racoare acum dimineata. Report