March 30, 20197 yr comment_251655 Nes frecat îmi făceam cu Coca-Cola ca să învăț și după 2 ore adormeam cu nasul în cărți că mă trezeam la 6 ?Cre ca deaia am acu tensiunea mare ??Acu am tot cumpărat nesul pentru prăjituri și tot l-am aruncat.nu cunosc pe nimeni aici care sa-l bea Report
March 30, 20197 yr comment_251658 Dar pe ăsta micu-l știți? Am avut cîteva, se mai juca cu ele fecior-miu la lapte cu cacao sau alte băuturi de-ale lui. Eu mai puțin, deși am băut mult ness la viața mea și încă mai beau, dar mai rar. Îl preferam dimineața, mai ales cînd și fumam, că era gata repede și nu aveam răbdare pînă fierbea apa pentru altă cafea Report
March 30, 20197 yr comment_251662 da, pe undeva am unul ascunsam si altul gen aeroccinodar pe noi neinteresindu-ne cappuccino nu prezinta interessa i-l fi facut doar de citeva ori lui Marco, noi nu-l bem niciodata Report
March 31, 20197 yr comment_251670 Am avut o etapa in viata mea- acum 2 ani- cand nu puteam trai fara frother asa ca am 2... si va dati seama ca le folosesc pe amandoua cam la fel de mult- adica deloc. Mda! Si cu alte cuvinte la mine azi a fost o vreme superba! Am greblat si curatat toata peluza- si in fata si in spatele casei. Si am pregatit si "gradinitele". Daca ma mai dadeam o data pe spate puneam si ceapa azi Report
March 31, 20197 yr comment_251672 Eu beau ness doar daca mi-e lene sa fac cafea la ibric. Si nu-l frec. Cand m-oi hotari sa-mi iau masina de espresso cu macinatoare se va schimba povestea Report
March 31, 20197 yr comment_251689 Va invit la o vafa dulce sau sarata. Asta a fost micul nostru dejun si pranzul, la cate am mancat Ieri am luat aparatul de vafe, numa' pe asta nu il aveam Cald la noi, se fac 20 de grade mai tarziu, iesim la o plimbare. Report
March 31, 20197 yr comment_251699 Dar pe ăsta micu-l știți? Am avut cîteva, se mai juca cu ele fecior-miu la lapte cu cacao sau alte băuturi de-ale lui. Eu mai puțin, deși am băut mult ness la viața mea și încă mai beau, dar mai rar. Îl preferam dimineața, mai ales cînd și fumam, că era gata repede și nu aveam răbdare pînă fierbea apa pentru altă cafea Eu luasem unul de la Ikea si facea treaba foarte buna. L-am facut cadou unui italian ( in Canada) pentru ca i-a placut, cu gandul ca o sa-mi iau eu altul. Nu am mai luat , acum cand mai bem capucino-rar- folosesc masina de cafea pentru lapte. Report
March 31, 20197 yr comment_251700 Va invit la o vafa dulce sau sarata. Asta a fost micul nostru dejun si pranzul, la cate am mancat Ieri am luat aparatul de vafe, numa' pe asta nu il aveam Cald la noi, se fac 20 de grade mai tarziu, iesim la o plimbare. Minunate, eu as manca-o pe aia cu Nutella. Blacky eu pe al meu tot de la Ikea l-am luat. Report
April 1, 20197 yr comment_251706 Un buchet de viorele. Cred ca e prima data când le văd pe meleagurile astea. Tare m-am bucurat! Report
April 2, 20197 yr comment_251770 Hello, hello, cam racoare din cauza de vant, 9C si norAzi mi-am rsfatat colegii, ca am facut un diplomat ptr cadou si am socotit in asa fel sa le aduc si lor, am mai facut unu' mic buey, la mine-n telefon e dreapta poza Edited April 2, 20197 yr by moatza Report
April 2, 20197 yr comment_251771 Hello, hello, cam racoare din cauza de vant, 9C si norAzi mi-am rsfatat colegii, ca am facut un diplomat ptr cadou si am socotit in asa fel sa le aduc si lor, am mai facut unu' mic buey, la mine-n telefon e dreapta poza Ce noroc au ei de tine, ii invidiez!Bravo ?. Buna ziua tuturor, aici vremea e urata, daca pana acum a fost cald si frumos , de-acum cica vine frigul. Report
April 2, 20197 yr comment_251773 Ce colegi norocosi ai Moatza! Asa sa tot mergi la munca Buna dimineata!Frig si la mine! Saptamana trecuta am sperat ca vine vara. Nu vine. De ieri ploua, mai da si cu grindina si e frig Report
April 2, 20197 yr comment_251776 cica are trebui sa vina ploaia si aicideocamdata azi e soare cu nori de am uscat o masina de rufe Report
April 2, 20197 yr comment_251783 Ce tort aratos si facut Moatzo! Sa va fie de bine! Dupa un weekend placut a venit iar frigul si vântul si se anunta frig toata saptamana. Nu cred ca mancam zarzare si caise nici anul asta . Report
April 2, 20197 yr comment_251784 Buna ziua! Ne pregatim sa mergem la gradina. Dupa vreo 3 saptamani fara ploaie, a cam plouat azi-noapte si azi-dimineata. Acum e soare, asa ca incercam sa terminam de plantat ceapa si usturoiul. Cartofii sunt pusi deja. Capsunile sunt sapate si aranjate. La fel si zmeura si celelalte fructe de padure. Mai incolo, oi pune porumb si fasole. Si altele.... ? ?Va doresc o zi minunata si o saptamana frumoasa! Report
April 2, 20197 yr comment_251794 Desi eram mica imi aduc aminte de astea doua, nu mai stiu daca aveau exact acelasi ambalaj. Nu se consumau in casa, erau scumpe si se obtineau greu, le primeai cadou sau/si le dadeai spaga Asta e cafeaua de se gasea in Shop pre vremea aia. O cafea, ce e drept, cam de cacat, dar alta nu era. Report
April 4, 20197 yr comment_251836 Nechezol Nu ii mai zicea si cafea de cicoare?Va trimit pe cineva icognito sa va serveasca niste cafea adevarata Report
April 4, 20197 yr comment_251842 Buna ziua! Ne pregatim sa mergem la gradina. Dupa vreo 3 saptamani fara ploaie, a cam plouat azi-noapte si azi-dimineata. Acum e soare, asa ca incercam sa terminam de plantat ceapa si usturoiul. Cartofii sunt pusi deja. Capsunile sunt sapate si aranjate. La fel si zmeura si celelalte fructe de padure. Mai incolo, oi pune porumb si fasole. Si altele.... ? ?Va doresc o zi minunata si o saptamana frumoasa! Foxulina, Superwoman parca nu era blonda . Tu esti eroina mea, copil, gradina unde ai de toate, deci nu o joaca asa cu 3 ierburi, casa si mai si gatesti de toate. Cum faci mamicule? Lori, trimite si la mine voinicul ala cu o cafea Report
April 4, 20197 yr comment_251843 Buna ziua! Ne pregatim sa mergem la gradina. Dupa vreo 3 saptamani fara ploaie, a cam plouat azi-noapte si azi-dimineata. Acum e soare, asa ca incercam sa terminam de plantat ceapa si usturoiul. Cartofii sunt pusi deja. Capsunile sunt sapate si aranjate. La fel si zmeura si celelalte fructe de padure. Mai incolo, oi pune porumb si fasole. Si altele.... ? ?Va doresc o zi minunata si o saptamana frumoasa! Foxulina, Superwoman parca nu era blonda . Tu esti eroina mea, copil, gradina unde ai de toate, deci nu o joaca asa cu 3 ierburi, casa si mai si gatesti de toate. Cum faci mamicule? Si mai face si dieta. Vorba lui Lori, ii dam premiu. Report
April 4, 20197 yr comment_251849 Doamnelor, ma flatati!!!!! Am parte de un copil caruia-i place la gradina. Sapa si el. Ca mai scoate si usturoiul proaspat pus sau calca taman peste capsunile plivite, aia e. Noi sa fim sanatosi! ? In plus, cand vedeti mutrita asta, ce faceti?? Nu va bucurati ca a incoltit ceapa si ca are jupanasu' ce manca pe tarla???? Buna seara (caciula)! Am dat buzna, ma scuzati.A fost mai rece zilele astea, azi nu am fost la gradina pentru ca a plouat mai mereu. Poate mergem maine, se anunta soare si vreme frumoasa. Daca nu, zilele urmatoare.Inca nu am facut planuri pentru sfarsitul saptamanii. Vedem si cum va fi vremea, ce chef avem de plimbare..Va doresc o seara placuta / noapte linistita si un sfarsit de saptamana minunat!!!!! ? ? Report
April 5, 20197 yr comment_251855 In plus, cand vedeti mutrita asta, ce faceti?? Nu va bucurati ca a incoltit ceapa si ca are jupanasu' ce manca pe tarla???? E un scump și jumătate. Cred și eu că te umple de energie! Report
April 5, 20197 yr comment_251856 Buna dimineata! Iar a inghetat! Ne zapaceste vremea asta, nici nu mai stii cum sa te-mbraci. Acu' e senin, sper sa se mai incalzeasca pe ziua, Nu-mi place frigul Pup jupanasul! Report