April 9, 20197 yr comment_251996 Ziua buna! Am fost acasa in pauza de pranz si am ras cu lacrimi. Fie-mea mai mare e acasa pentru ca are 3 saptamani de studiu inainte de sesiunea de varaAu un group pe whatsup, ea si alte fete. Glumite studentesti. Va zic in engleza, ca in romaneste nu suna la fel Una zice- Did you ever think, if the baby's born feet first, they wear their mam as a hat for a minuteAlta- Babies come head first- Not always- If they come other way it's a c-section- Ok! did you get the joke?!- Yes I did, only stating some facts- Girl, go home! and put your mam back on!!Bahaha cea mai eleganta injuratura pe care am auzit-o pana acum. Creca o sa folosesc si eu sirul povestirii atunci cand trebuie sa bag in pizda ma-sii pe cineva dar pe un ton mai moale ))))) Edited April 9, 20197 yr by dragos Report
April 10, 20197 yr comment_251999 o zi buna sa aveti! aici am fost loviti de o toxiinfectie alimentara, de la mic la mare, pitic internat, inca ne revenim, regimuri...va imbratisez cu mare drag! Report
April 10, 20197 yr comment_252002 Îmi pare rău, mai ales pt. pitic?De la ce ati facut-o? am facut costite de porc la cuptor...bad ideacica proaspete Report
April 10, 20197 yr comment_252007 deci erau stricate inainte de a le coace? si nu ti-ai dat seama? nu miroseau?pe mine ma terorizeaza ideea asta Report
April 10, 20197 yr comment_252014 hello, hello, 13C la mine, nor, fara ploaie, bineinteles Miha, poate-i de la altceva, doar cel mic a mancat? sanatate! in ultimul timp am tot mancat prune uscate din piata. in mod normal, daca ar fi altceva, nici n-as pune gura, ca arata un pic umede, te cam murdaresti pe mana cand le mananci, nici nu-s acoperite...mereu ma gandesc c-ar putea avea pe ele diverse. dar tot mananc.ca sa nu mai zic de urzici, stevie si loboda. cred ca m-am imunizat. Report
April 10, 20197 yr comment_252018 Sedinta foto? da' ce albume foto se mai fac acuma? de fapt, nu ma mir, si astia mici de gradinita fac acum banchet, si daca se poate, in cadrul unei excursii in alta localitate.cei de liceu deja se duc sa faca banchet in alte tari La noi încă se menține totul în limite normale (zic eu ). Fac un album foto, de amintire, cu colegii și diriga, îmbrăcați frumos (dar nu cu haine de nuntă). Au fost ieri în orașul vechi, pe străzi frumoase, și în parc. Am înțeles că sunt mai multe poze digitale pe care le primesc toți. De acolo își alege fiecare 3 care vor fi tipărite în album. Mi se pare o amintire frumoasă. Se încheie un capitol, se despart de colegii lor de 8 ani. Au și banchet, sigur. Va fi la un restaurant decent din oraș, în timpul săptămânii, în săptămâna altfel. Aici ar fi o problemă (din punctul meu de vedere) pentru că sunt o singură clasă a 8-a la ei în școală, așa că meniul profesorilor se va simți în costul total. Dar asta e o conjunctură nefavorabilă, și per total-global nu mă plâng în legătură cu tot ce au organizat. Am auzit povești de groază al acest capitol. Noi stăm bine. Starea vremii azi, la noi, vânt în continuare, dar mai potolit. E semi-innorat, ploaie ioc, și e cam uscat pământul. Noi la țară am udat grădina și sâmbătă și duminică, dar pe câmp cred ca e cam jale... Multă sănătate tuturor. Report
April 10, 20197 yr comment_252066 Miha, poate-i de la altceva, doar cel mic a mancat? sanatate!m-ai facut sa-mi amintesc o amintire din copilariede fapt si de drept mai mult mi-o aminteste maica-mea ca eu nu-mi amintesc cica nu prea mincam si facuse mama ciuperci, despre ce fel erau tre sa ma bazez pe povestea ei da' n-as crede ca erau hribi pe vremurile alea, si tata minca cu mare pofta ca sa ma atraga si pe mine sa manincsi am mincat si mi-a fost rau nu mai stiu cit timp da' zile multeasa ca poate si cel mic a lui miha sa aiba o sensibilitate ceva sau doar faptul ca cei mici sint mai vulnerabili l-a facut sa se simta cel mai rau si referitor la ciuperci, cre ca am mai povestit de o suta de ori, n-am mai mincat de atunci, mama nu le facea special sa nu-mi fie iar rau si am ajuns la peste douj de anisi in zilele premergatoare nuntii mele cumpara sora-mea hribi la Auchan, in timp ce-i curata vede unul mai ciudat ea care ii cunoaste foarte bine pentru ca o pasioneaza, da-si zice in barba "i-am cumparat de la Auchan sint sigur controlati, tre sa fie ok" si continua, pentru ca ea uraste masiv sa arunce mincarea/ingredientelemerem noi la cina si mincam ciuperci, nu's cum m-o fi convins sa ii maninc, nu mai tin minte, si noaptea incepe sa-mi fie rau la care Stefano: da' ce-ai mincat? si io: ceea ce ai mincat si tu si nu mai trece mult timp si incepe si el telefon sora-mea si ei la feldeci cel care ei i se paruse ciudat era probabil un pic otravitor, doar un pic ca nu ne-am dus pe lumea cealalta inainte de a ne insura/marita dupa care iar n-am mai mincat cre ca vreo 10 ani de zile ciuperci, nu le cumparam ca nu ma pricep, nu stiu sa-i gatesc, vorbesc de hribi nu de ceilalti champignon si altii cultivatisi ne frecventam noi cu niste prieteni, copiii mergeau impreuna la gradinita, lor le placea sa manince mereu pe la restaurante si o perioada am iesit des cu ei, si intr-o seara zic: "hai sa mincam acolo ca fac totul pe baza de hribi, se maninca bine si tot asa"si io zic, bre, e a treia oara, ori mor ori imi trece si m-am dus si am mincat si a fost ok s-am incalecat pe-o sa si v-am povestit asa Report
April 11, 20197 yr comment_252112 hello, hello, 11C cu ploaie la mine, in sfarsit. si ploua linistit, buna tare ptr campam ceva cafea la bord, intr-o supercombinatie cu prune uscate, dar no panic!as manca un corn de-ala, dar cred ca am sa bag niste cas proaspat cu ridichi, de fapt.lasa, corn am mancat cand eram mai mica zile bune, care-pe unde! Report
April 11, 20197 yr comment_252119 as manca un corn de-ala, lasa, corn am mancat cand eram mai mica Vezi, d-aia te iubesc eu: esti adaptabila! Report
April 11, 20197 yr comment_252120 as manca un corn de-ala, lasa, corn am mancat cand eram mai mica Vezi, d-aia te iubesc eu: esti adaptabila! Report
April 11, 20197 yr comment_252128 Am băut cafea, am luat micul dejun și acum sunt in tren. Azi e ziua cea mare când merg la consulatul roman sa îmi fac pașaportul nou ca cel vechi expira. Report
April 11, 20197 yr comment_252131 Succes, sa rezolvi repede si fara complicatii!Ai programare sau se rezolva pe loc? Unde e consulatul, adica in ce oras? La mine ploua in continuare si asta-mi da o stare de bine si liniste, ce-mi place! Edited April 11, 20197 yr by moatza Report
April 11, 20197 yr comment_252140 Succes, sa rezolvi repede si fara complicatii!Ai programare sau se rezolva pe loc? Unde e consulatul, adica in ce oras? La mine ploua in continuare si asta-mi da o stare de bine si liniste, ce-mi place!A fost foarte simplu. Doamna de la ghișeu o drăguța! Am făcut totul on-line și apoi a trebuit sa aștept sa ma programeze sa merg cu actele in original. A durat mult pana m-au programat, dar azi a mers struna. Am predat cartea de identitate românească. Nu a fost problema ca era expirata din 2013. Am mers la consulatul României de la New York. Acum, înapoi in tren și la servici pentru a doua jumătate a zilei.Și ca fapt divers- pana la 11.30 am 9200 pași la bord. Ca sa vezi ce înseamnă sa trebuiască sa mergi pe jos prin oraș! Report
April 11, 20197 yr comment_252147 la noi cica sta ningă ❄️❄️ Brr! Da' stiu ca nu va lasa deloc Report
April 12, 20197 yr comment_252163 hello, hello, 11C la mine, cu nor. mai bine-ar mai ploua.Dex, am vazut ca-n SUA iar sunt nu stiu cate state afectate de zapada, ziceau iar de furtuna bomba - suna apocaliptic, zau!si la noi e-un trend de racire anuntata ptr zilele urmatoare. eee, numa' bine ptr traditionala iesire la mare de 1Mai. hai, we glorios, alea-alea! Report
April 12, 20197 yr comment_252177 Gasesc destul de interesant faptul ca la stirile din Romania se anunta tot ce misca prin America Uneori ma intreaba maica-mea despre una si alta care s-au intamplat pe aici si eu nu stiu nimic.Prin midwest e treaba asta cu furtuna bomba- Minnesota , Wisconsin, Michigan, Iowa, South Dakota. Zona de midwest e considerata ca fiind o "Siberie" a Americii La mine azi 14C cu nori si ploaie marunta. Un sfarsit de saptamana cu spor! Report
April 12, 20197 yr comment_252178 Gasesc destul de interesant Dexter, hai aici la taxat ca si Wow traduce ca mine Zona de midwest e considerata ca fiind o "Siberie" a Americii vezi, asta lipseste citeodata, informatia de bazaeu habar n-aveam de chestia asta si cind aud ca e atit de frig in aprilie ma crucesc, pentru ca nu stiu bine ca in zona aceea e normal sa fie asamersi de lamuriri Report
April 12, 20197 yr comment_252186 Valeu, iar fulgi la ora asta? foarte interesant, la Wow nu mi-a sarit in ochi, dar mi-a sarit la matale nu cred ca voiai sa spui la ora asta, adica ninge la (ora) 7 seara, ce ai tradus e fapt? Report
April 12, 20197 yr comment_252187 7 acum la noi, in scădere, la noapte, poate, chiar îngheț. Vreme de căcat! Report
April 12, 20197 yr comment_252188 Valeu, iar fulgi la ora asta? foarte interesant, la Wow nu mi-a sarit in ochi, dar mi-a sarit la matale nu cred ca voiai sa spui la ora asta, adica ninge la (ora) 7 seara, ce ai tradus e fapt? Adica la timpul asta. In aprilie. Edited April 12, 20197 yr by any_annette Report