March 12, 20197 yr comment_250844 Mino, ai sperat ca ploua?! Eu sper sa se opreasca si sa se mai incalzeasca, ca ne ia han-tatar de frigDuminica seara am mers la Cork pe lapovita si ninsoare, vant, tunete si fulgere. A fost o experienta minunataAcum sunt vreo 5 grade, ploua torential cam o data la juma' de ora, cu grindina din cand in cand si se anunta furtuna de ora 12. Deprimant Daa, ca este stratul gros de praf pe străzi si trotuare. Iar zilele astea vantul ne-a prafuit si mai tare, parca suntem in desert. Report
March 12, 20197 yr comment_250850 ce misto ca avem starea vremii de peste tot! daca ar fi si orchid sau Angel am avea-o si din Australia Report
March 12, 20197 yr comment_250853 Fox pai daca tie ti-e gandul la amandina bre, nu esti setata pe dieta!!!!Lasa amandina, daca jupanului i-e pofta de dulciuri, ia de la cofetarie putin sa se termine repede. Mai rau iti faci , crede-ma. Haha, pe mine ma batuie poftele de savarine dar nu fac. Ma duc la cofetarie, platesc pe una cat m-ar costa o tava intreaga dar nacar mananc numai 1. 1 data pe luna Report
March 12, 20197 yr comment_250858 ce misto ca avem starea vremii de peste tot! daca ar fi si orchid sau Angel am avea-o si din Australia dac-ar sti Angel si Snej si Cristina si Nasha de cate ori m-am gandit la ele Report
March 12, 20197 yr comment_250863 Si eu la fel Moatza. Fetele lui Angel cred ca sunt mari acum. Report
March 12, 20197 yr comment_250865 Si eu la fel Moatza. Fetele lui Angel cred ca sunt mari acum. daa, si baiatul e marisor Giani, Asia? Edited March 12, 20197 yr by moatza Report
March 12, 20197 yr comment_250867 Si eu la fel Moatza. Fetele lui Angel cred ca sunt mari acum. daa, si baiatul e marisor Giani, Asia?Pe metereze ...Jojo' se da lovita ca sa nu participe la jocul pt. ultima cursa,unii s-au cam prins de strategie,''pandishpanii'' pareau ca s-au pierdut motivatia in episoadele trecute,acum parca s-au mai montat,preferatii mei Cerebel si Oase,au dormit cu jde' pisi' si cutzi' + una bucata baba ,desi mai putin interesant ca si cursa mi-a placut mult episodul cu sariuri,toate erau absolut suuupppeerrbbeee!!!!! Report
March 13, 20197 yr comment_250898 'Neata! Pan' la urma vantoasa de ieri s-a dus prin vecini. Ca aici n-a mai ajuns. A plouat cateva ore, dimineata, iar de la pranz fu soare si placut. Azi, ceva soare, niscai nori si cica vine azi furtuna. Cam bate vantul, sa vedem cat se inteteste. Azi-noapte a cam vuit..Noi suntem la joaca acum. Dupa, om vedea daca gradinarim sa facem curat prin casa, depinde de vreme, normal.O zi minunata tuturor! Report
March 13, 20197 yr comment_250903 Noi vrem pamant , pardon, cafea! Noi vrem cafea! sau Inainte de a-mi bea cafeaua urasc toata lumea.Dupa ce imi beau cafeaua urasc pe toata lumea, dar cel putin mi-am baut cafeaua. Report
March 13, 20197 yr comment_250906 Buna dragele mele. Va salut in fuga si ma bucur ca ne strangem usor usor. Of! Numai timp de-am mai avea! Promit sa mai intru Report
March 13, 20197 yr comment_250907 Buna dragele mele. Va salut in fuga si ma bucur ca ne strangem usor usor. Of! Numai timp de-am mai avea! Promit sa mai intru te asteptam cind poti Report
March 13, 20197 yr comment_250961 La mine a inceput sa ploua ???uffff Sper ca la sfarsit de saptamana sa nu ploua ca am chef de gratar Report
March 13, 20197 yr comment_250970 La mine a inceput sa ploua ???uffff Sper ca la sfarsit de saptamana sa nu ploua ca am chef de gratar Ca nebunia aia comisa de Moata? Ma bantuie din prima secunda de cand am vazut pozele. Puiul ala Report
March 13, 20197 yr comment_250979 Din ciclul Inca una si ma duc : iarna canadiana isi mai incordeaza o data muschiiAs pune si un video sa vedeti cat de desi si cat de repede cadeau fulgii dar nu stiu cum. Una peste alta daca nu ar fi deja martie ar fi fost chiar frumos. Nu e frig, bine cam -1 grad probabil dar asta e temperatura la care canadianul scoate bermudele. Si pentru ca eu nu imi facusem numarul de pasi am iesit cam 2 km prin zapada pentru ca mersul pe jos face piciorul frumos. Edited March 13, 20197 yr by black_cat Report
March 14, 20197 yr comment_250986 Frigusor afară si bate un vant usor dar recee si pătrunzător! Iar la munca au oprit caldura ...o placere sa muncesti in frig..desi se pare ca săptămâna viitoare vine vara Edited March 14, 20197 yr by mino Report
March 14, 20197 yr comment_250992 La mine a inceput sa ploua ???uffff Sper ca la sfarsit de saptamana sa nu ploua ca am chef de gratar Ca nebunia aia comisa de Moata? Ma bantuie din prima secunda de cand am vazut pozele. Am facut si duminica, placerea omului, czf, ncsf! Dar stai sa vezi lovitura sub centura de ieri, Raluca-n blide! Cocantzari prajiti, zicea socru-miu, hamsii, adica.Daca te consoleaza, nici eu nu am mancat, eram la quiz. hello, hello, 3C la mine, cam rece, dar e bine.aseara la quiz am luat voucherul de 100 lei si un alt vocher cu o intrare la escape room ptr toata echipa.deci nu am castigat per total, am castigat runda fulger, un fel de moarte subita.se pun intrebari si castiga cel care stie cel mai mult, echipele parasind runda pe masura ce gresesc raspunsul. Edited March 14, 20197 yr by moatza Report
March 14, 20197 yr comment_250994 Moatzo, chiar că lovitură sub centură! Mă bagă în boală hamsiile prăjite. Ce-mi place de voi cu quiz-ul vostru! Vă distrați tare fain. La noi rece azi, 2 grade doar, dar văd că se înseninează, așa că mai sunt speranțe de încălzire. O zi ușoară tuturor. Report
March 14, 20197 yr comment_251000 Buna dimineata! Moatzo felicitari, e foarte fain ceea ce faceti, dar ce e mai important e ca va distrati! Ma duc sa fac o cafea. Report
March 14, 20197 yr comment_251006 Buna dimineata! Moatzo felicitari, e foarte fain ceea ce faceti, dar ce e mai important e ca va distrati! Ma duc sa fac o cafea. pai s-au pus 10 intrebari la runda fulger si in final ramaseseram 3 echipe, din 18.si a zis prezentatorul ca daca stim toti, sau doar doua echipe, impartim premiul, ca sa n-o mai lungim.io, chitroasa in felul meu, le zic astora ai mei ce sa faci cu 30 de lei? nu ca 100 ar fi ceva, dar macar platim o parte din consumatie.aia de la masa vecina, prieteni de altfel, care ramasesera si ei in cursa, au auzit si s-au strambat la mine.pune intrebarea, noi bucurosi ca stiam, am vazut ca ceilalti erau si astia de langa noi: ziceti-ne, ma, si noua, zi, ma! - chipurile ca sa impartim premiul noi, nimic! si-am castigat!povestita - nu stiu cat haz are, dar cand i-a auzit toata sala cum se rugau aia de noi sa le zicem raspunsul!!! a fost un haz! Report