Skip to content
View in the app

A better way to browse. Learn more.

Arta Culinara

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

La hanul "Arta culinara"

Featured Replies

Mino, ai sperat ca ploua?! Eu sper sa se opreasca si sa se mai incalzeasca, ca ne ia han-tatar de frig

Duminica seara am mers la Cork pe lapovita si ninsoare, vant, tunete si fulgere. A fost o experienta minunata

Acum sunt vreo 5 grade, ploua torential cam o data la juma' de ora, cu grindina din cand in cand si se anunta furtuna de ora 12. Deprimant

Daa, ca este stratul gros de praf pe străzi si trotuare. Iar zilele astea vantul ne-a prafuit si mai tare, parca suntem in desert.

Fox pai daca tie ti-e gandul la amandina bre, nu esti setata pe dieta!!!!

Lasa amandina, daca jupanului i-e pofta de dulciuri, ia de la cofetarie putin sa se termine repede.

Mai rau iti faci , crede-ma.

Haha, pe mine ma batuie poftele de savarine dar nu fac. Ma duc la cofetarie, platesc pe una cat m-ar costa o tava intreaga dar nacar mananc numai 1. 1 data pe luna :hug:

ce misto ca avem starea vremii de peste tot! :hug:

daca ar fi si orchid sau Angel am avea-o si din Australia =))

dac-ar sti Angel si Snej si Cristina si Nasha :-* de cate ori m-am gandit la ele

Si eu la fel Moatza. Fetele lui Angel cred ca sunt mari acum.

daa, si baiatul e marisor

Giani, Asia?

Edited by moatza

Si eu la fel Moatza. Fetele lui Angel cred ca sunt mari acum.

daa, si baiatul e marisor

Giani, Asia?

Pe metereze :rolleyes: ...Jojo' se da lovita ca sa nu participe la jocul pt. ultima cursa,unii s-au cam prins de strategie,''pandishpanii'' pareau ca s-au pierdut motivatia in episoadele trecute,acum parca s-au mai montat,preferatii mei Cerebel si Oase,au dormit cu jde' pisi' si cutzi' + una bucata baba =)) =)) ,desi mai putin interesant ca si cursa mi-a placut mult episodul cu sariuri,toate erau absolut suuupppeerrbbeee!!!!! =)) :rolleyes:

'Neata! Pan' la urma vantoasa de ieri s-a dus prin vecini. Ca aici n-a mai ajuns. A plouat cateva ore, dimineata, iar de la pranz fu soare si placut. Azi, ceva soare, niscai nori si cica vine azi furtuna. Cam bate vantul, sa vedem cat se inteteste. Azi-noapte a cam vuit..

Noi suntem la joaca acum. Dupa, om vedea daca gradinarim sa facem curat prin casa, depinde de vreme, normal.

O zi minunata tuturor!

Buna dragele mele. Va salut in fuga si ma bucur ca ne strangem usor usor. Of! Numai timp de-am mai avea! Promit sa mai intru :rolleyes:

La mine a inceput sa ploua ???uffff

Sper ca la sfarsit de saptamana sa nu ploua ca am chef de gratar

Ca nebunia aia comisa de Moata? Ma bantuie din prima secunda de cand am vazut pozele. Puiul ala sleepy3.gif

Din ciclul Inca una si ma duc : iarna canadiana isi mai incordeaza o data muschii

As pune si un video sa vedeti cat de desi si cat de repede cadeau fulgii dar nu stiu cum. Una peste alta daca nu ar fi deja martie ar fi fost chiar frumos. Nu e frig, bine cam -1 grad probabil dar asta e temperatura la care canadianul scoate bermudele. Si pentru ca eu nu imi facusem numarul de pasi am iesit cam 2 km prin zapada pentru ca mersul pe jos face piciorul frumos.

post-178-0-32334300-1552517264_thumb.jpeg

Edited by black_cat

Frigusor afară si bate un vant usor dar recee si pătrunzător! Iar la munca au oprit caldura ...o placere sa muncesti in frig..desi se pare ca săptămâna viitoare vine vara :rolleyes:

post-343-0-28626900-1552546062_thumb.jpg

Edited by mino

Ca nebunia aia comisa de Moata? Ma bantuie din prima secunda de cand am vazut pozele.

Am facut si duminica, placerea omului, czf, ncsf!

Dar stai sa vezi lovitura sub centura de ieri, Raluca-n blide!

post-100-0-70046300-1552549338_thumb.jpg

Cocantzari prajiti, zicea socru-miu, hamsii, adica.

Daca te consoleaza, nici eu nu am mancat, eram la quiz.

hello, hello, 3C la mine, cam rece, dar e bine.

aseara la quiz am luat voucherul de 100 lei si un alt vocher cu o intrare la escape room ptr toata echipa.

deci nu am castigat per total, am castigat runda fulger, un fel de moarte subita.

se pun intrebari si castiga cel care stie cel mai mult, echipele parasind runda pe masura ce gresesc raspunsul.

Edited by moatza

Moatzo, chiar că lovitură sub centură! Mă bagă în boală hamsiile prăjite. eusa_drool.gif

Ce-mi place de voi cu quiz-ul vostru! Vă distrați tare fain.

La noi rece azi, 2 grade doar, dar văd că se înseninează, așa că mai sunt speranțe de încălzire.

O zi ușoară tuturor. 103.gif

Buna dimineata!

Moatzo felicitari, e foarte fain ceea ce faceti, dar ce e mai important e ca va distrati!

Ma duc sa fac o cafea.

pai s-au pus 10 intrebari la runda fulger si in final ramaseseram 3 echipe, din 18.

si a zis prezentatorul ca daca stim toti, sau doar doua echipe, impartim premiul, ca sa n-o mai lungim.

io, chitroasa :lol: in felul meu, le zic astora ai mei ce sa faci cu 30 de lei? :D nu ca 100 ar fi ceva, dar macar platim o parte din consumatie.

aia de la masa vecina, prieteni de altfel, care ramasesera si ei in cursa, au auzit si s-au strambat la mine.

pune intrebarea, noi bucurosi ca stiam, am vazut ca ceilalti erau =))

si astia de langa noi: ziceti-ne, ma, si noua, zi, ma! =)) :) - chipurile ca sa impartim premiul :rolleyes:

noi, nimic! si-am castigat!

povestita - nu stiu cat haz are, dar cand i-a auzit toata sala cum se rugau aia de noi sa le zicem raspunsul!!! a fost un haz!