March 8, 20197 yr comment_250526 Dragi copii, dupa ce mi.ati facut seara nemapomenita (replici prin diverse topice, inca mai rad singura, da' ce bine.i !) va urez noapte buna (sau buna dimineata, dupa fus orar) si ma duc la nani cu zambetul pe buze Noapte buna Bris! Report
March 8, 20197 yr comment_250528 Paii noapte buna-noapte buna,da' eu nu am nici un chef de somn ,cred ca resimt vinul cu efect intarziat ... sau o fi avut tiramisul prea multa cafea ... Report
March 9, 20197 yr comment_250544 Da'...care-i faza? Avem coffee-free weekend? Asta e pentru baieti: Si astia-s pentru noi toti: Report
March 9, 20197 yr comment_250545 Buna dimineataAzi ma simt fluida, asa ca ma servesc cu un pahar de vin! Report
March 9, 20197 yr comment_250547 Buna dimineataAzi ma simt fluida, asa ca ma servesc cu un pahar de vin! =))Haha! cum adica te simti fluida''?! Lapo' eu ma servesc cu sfintisor,vin nu mai imi trebe' avui insomnie cred ca de la el mi se trase azi sunt ''zoamba'' (zoamba' e femininul de la zomb' ) Io iau o bere.Ehe o bere da' si eu Report
March 9, 20197 yr comment_250548 Buna dimineata!Ce faini sunt sfinitii, as manca si eu unul.Merci se cafele Lori, la capitolul asta eram si eu. Tocmai am terminat micul dejun. Report
March 9, 20197 yr comment_250551 Buna dimineataAzi ma simt fluida, asa ca ma servesc cu un pahar de vin! Haha! cum adica te simti fluida''?! Pai Lori a zis ca paharele is pentru baieti, asa ca azi sunt de gen fluid, oi lua si o cafea, si un pahar de vin, si un sfintisor-doi, sa fie primit Report
March 9, 20197 yr comment_250567 Eu o cafea dubla.Nu știu de ce dar la mine weekendul uneori e mai greu ca restul săptămânii. Report
March 9, 20197 yr comment_250570 Va imbratisez cu mare drag, pupicei grasuti puiutilor bolnavi, aici s a lasat cu inghetata, eu am vrut doar o cafea fara zahar ca am ambâț, dar am luat o lingurita, hai doua ? din inghetata fetii, moaaama, ce a mers cu cafeluta mea.Am nevoie de incurajari, de luni iar la serviciu dupa 2 sapt de concediu... Report
March 9, 20197 yr comment_250587 Celor mari, celor mici va doresc tuturor lumea copiilor ! Nu am mai ajuns aici pentru ca nu m-am identificat cu nimeni din grupul asta, sunt total diferita dar imi era dor de voi, v-am urmarit in ultimele saptamani si am vrut sa va salut. Nu ma identific cu voi si sigur ca va voi urmari dar voi sari peste topice si mda..eu sunt in alta lume. Nu contribui la retete desi am niste cunostinte vaste. Am invatat din calatorii si traind in Toronto unde maninc diversificat etnic.Am tinut dieta keto si acum sunt la cea intermitent fasting dar total diferita de ceeace promoveaza Lapo. Keto m-a slabit dar si imbolnavit insa intermitent fasting, mie mi s-a potrivit si am multe beneficii. Am calatorit peste tot in Sud America..sigura cu rucsacul in spate. Cu un bilet de doar dus pentru ca nu stiu unde ma vor purta pasii. Fara copii, fara iubit, fara bagaj mult. De aia nu ma identific cu voi. Eu am calatorit 45 de zile in Colombia iubirea mea, anul trecut 50 de zile Panama City. Buenos Aires, Montevideo si Brazil mai mult de o luna terminant cu 30 de zile in Rio de Janeiro. Nu stiu sa vorbesc despre copii si programele lor de scoala. Mi-am platit apartamentul si sunt libera de credit si ipoteca si pot sa sfatuiesc lumea cum sa faca asta in timp ce calatoreste 50 de zile pe an.De una singura, fara suportul unui partener, parinti, sot, etc. Desi locuiesc intr-un oras foarte divers ma plictisesc foarte des. Sunt in permanenta nevoie de miscare. New York ar fi mai mult pentru mine din punct artistic, social, etnic. Imi plac orasele vii, vibrante, insomniace. Mno, salutari si numai bine tuturor. Eu imi doresc sa pot calatori cat mai mult, sa vad cat mai mult, sa cunosc, sa am provocari, sa am curozitati, sa nu ma plictisesc, sa nu am rutina ! Voua va doresc sa va gasiti linistea si echilibrul in orice colt sunteti. Report
March 9, 20197 yr comment_250589 Bine ai revenit, Floricica !!! chiar si pentru putin timp.Se pare ca esti intr-adevar, altfel decat majoritatea.Dar sunt atatea subiecte aici, nu doar retete si copii - sunt sigura ca multi ar fi interesati sa stie cum ai ajuns sa fii libera din punct de vedere financiar, sau sa citeasca povesti si sa vada poze din calatorii de unde unii nici nu viseaza sa ajunga. Forumul asta asa s-a transformat incat ar trebui sa-si schimbe numele . Report
March 9, 20197 yr comment_250596 Bine ai revenit, Floricica !!! chiar si pentru putin timp. Multumesc. Am uitat cum sa pun poze, nici nu stiu daca ar interesa pe cineva pozele din calatoriile mele,nu sunt profesioniste nu m-a interesat sa pozez pentru cineva ci doar am folosit telefonul pentru memoria mea. Da, sunt fericita posesoare a unui apartament in Toronto, pe care mi l-am cumparat exercitand bunul simt si cunostintele invatate de la parintii mei. Am avut prioritati: am gatit si in continuare gatesc. Doar ce nu pot gati acasa maninc in oras..de ex Etiopian, Indian sau mexican dar niciodata nu o sa dau bani pe o cafea , doar expresso rar. Asa imi permit sa calatoresc in toata lumea si sa nu am credit la casa. Cand calatoresc incerc sa gatesc, sa imi fac un sandswish o salata saau maninc mereu unde maninca localnicii, la piata e locul meu favorit. Vorbesc multe limbi straine. Lucrez foarte multe ore suplimentare, nu sunt o fashionista, gatesc acasa, cu cat mai mult donez cu atat mai mult primesc inapoi karma... Am platit casa in 9 ani. Am 42 de ani. Intentia mea e sa calatoresc cat mai mult . Nu vreau copii, sot ci doar inspiratii. Report
March 9, 20197 yr comment_250597 Cand "politica" asta va deveni actuala si in Romania cred ca vom avea mult de lucru pe subiectul de gramatica yo Dex vezi ca v-a chemat muma-ta ca e gata masa. mergeti in ordine, nu va-nghesuiti, este pentru toti :-* "Nu va suparati, imi dati voie sa-ti zic tu?" (Ion Baiesu - Iubirea e un lucru foarte mare) Am nevoie de incurajari, de luni iar la serviciu dupa 2 sapt de concediu... Report
March 9, 20197 yr comment_250610 fie-mea mai ca n-a facut atac de cord ca nu ajunge la Twenty One Pilots sa prinda loc in fata. Am ajuns, i-au vazut, a mica a plans de emotie si mi-a multumit de vreo nspe ori ca am dus-o sa isi vada preferatii. Eu big fan of Stone Temple Pilots. Sunt mare ? Report
March 10, 20197 yr comment_250640 Nu i-am mai auzit. Suna bine. Vocea e super. O sa le spun sa bage urechea. Le place grunge Report
March 10, 20197 yr comment_250667 Va imbratisez cu mare drag, pupicei grasuti puiutilor bolnavi, aici s a lasat cu inghetata, eu am vrut doar o cafea fara zahar ca am ambâț, dar am luat o lingurita, hai doua din inghetata fetii, moaaama, ce a mers cu cafeluta mea.Am nevoie de incurajari, de luni iar la serviciu dupa 2 sapt de concediu... Hai ca nu e Sarsaila chiar atat de negru Asa ca: Celor mari, celor mici va doresc tuturor lumea copiilor ! Nu am mai ajuns aici pentru ca nu m-am identificat cu nimeni din grupul asta, sunt total diferita dar imi era dor de voi, v-am urmarit in ultimele saptamani si am vrut sa va salut. Nu ma identific cu voi si sigur ca va voi urmari dar voi sari peste topice si mda..eu sunt in alta lume. Nu contribui la retete desi am niste cunostinte vaste. Am invatat din calatorii si traind in Toronto unde maninc diversificat etnic.Am tinut dieta keto si acum sunt la cea intermitent fasting dar total diferita de ceeace promoveaza Lapo. Keto m-a slabit dar si imbolnavit insa intermitent fasting, mie mi s-a potrivit si am multe beneficii. Am calatorit peste tot in Sud America..sigura cu rucsacul in spate. Cu un bilet de doar dus pentru ca nu stiu unde ma vor purta pasii. Fara copii, fara iubit, fara bagaj mult. De aia nu ma identific cu voi. Eu am calatorit 45 de zile in Colombia iubirea mea, anul trecut 50 de zile Panama City. Buenos Aires, Montevideo si Brazil mai mult de o luna terminant cu 30 de zile in Rio de Janeiro. Nu stiu sa vorbesc despre copii si programele lor de scoala. Mi-am platit apartamentul si sunt libera de credit si ipoteca si pot sa sfatuiesc lumea cum sa faca asta in timp ce calatoreste 50 de zile pe an.De una singura, fara suportul unui partener, parinti, sot, etc. Desi locuiesc intr-un oras foarte divers ma plictisesc foarte des. Sunt in permanenta nevoie de miscare. New York ar fi mai mult pentru mine din punct artistic, social, etnic. Imi plac orasele vii, vibrante, insomniace. Mno, salutari si numai bine tuturor. Eu imi doresc sa pot calatori cat mai mult, sa vad cat mai mult, sa cunosc, sa am provocari, sa am curozitati, sa nu ma plictisesc, sa nu am rutina ! Voua va doresc sa va gasiti linistea si echilibrul in orice colt sunteti. Bine ai revenit, Flori! Pai, daca ai timp, povesteste despre modelul tau de intermittent fasting la topic, poate mai e si altcineva interesat sa adopte modelul tau!Eu una sunt numai ochi si urechi!!! Povesteste-mi, te rog, cum fac sa imi platesc o casa in 9 ani de zile Avem topic special despre finante E duminica dupa-amiaza, asadar: Edited March 10, 20197 yr by Lapona Enigel Report
March 10, 20197 yr comment_250698 Un ceai de plante se poate? Poate dorm si eu la noapte si nu mai stau cu ochii in seriale. Azi a batut un vant turbat si rece, pe aici, de m-a umplut de praf. Report
March 11, 20197 yr comment_250757 Si si o saptamana care sa ne mearga bineeeeee! Eu am de alergat. Si de la mine, cum va place: Report
March 11, 20197 yr comment_250760 Buna dimineata, multumesc de cafele fetelor!La mine e soare, frumos, incet incet vine primavara.Va doresc o saptamana minunata tuturor! Report
March 11, 20197 yr comment_250786 salutare, sunteti in vacanta? aici scolarii sunt la odihna o saptamana.cica joi s-ar putea sa avem spre 20 C dar intre timp cred ca ne mai ninge o data Report