March 1, 20197 yr comment_249624 multumesc tuturor pentru urari, flori si martisoare ce martisor ingenios, Adriana! Report
March 1, 20197 yr comment_249653 La mulți ani de mărțisor! La noi azi de dimineața- mai mare dragul Promit ca e de azi- încă nu am aruncat chestia aia de la Crăciun ca... nu am avut timp Edited March 1, 20197 yr by Wowerful Report
March 1, 20197 yr comment_249655 O primavara minunata, frumosilor, Wow & little Wow! Hai ca nu mai e multa zapada, dar e si 1 martie! Cand trece iarna la voi si cand vine? Nu au cartela, prezenta din cate am inteles se face tot in clasa cum se facea pe vremea noastra; nu stiu exact profesorii cum introduc datele, dar cum se face acum totul electronic o fi Foarte interesant, asa parintii pot avea controlul asupra activitatii scolare a copiilor. Multumesc pt raspuns. Au facut si la noi un sector, catalogul electronic, parintii primesc sms cu absente, note si comentarii ale profesorilor, de ex: "azi, nu si-a facut tema la matematica!, etc). Nu stiu daca mai e in vigoare, sau de la ce clasa, sau daca doar in anumite scoli, dar Miss Dani nu a avut in astia 3 ani de cand a inceput scoala, catalog electronic. Report
March 1, 20197 yr comment_249657 O primavara minunata, frumosilor, Wow & little Wow! Hai ca nu mai e multa zapada, dar e si 1 martie! Cand trece iarna la voi si cand vine? Nu au cartela, prezenta din cate am inteles se face tot in clasa cum se facea pe vremea noastra; nu stiu exact profesorii cum introduc datele, dar cum se face acum totul electronic o fi Foarte interesant, asa parintii pot avea controlul asupra activitatii scolare a copiilor. Multumesc pt raspuns. Au facut si la noi un sector, catalogul electronic, parintii primesc sms cu absente, note si comentarii ale profesorilor, de ex: "azi, nu si-a facut tema la matematica!, etc). Nu stiu daca mai e in vigoare, sau de la ce clasa, sau daca doar in anumite scoli, dar Miss Dani nu a avut in astia 3 ani de cand a inceput scoala, catalog electronic. Da, mai ales cand sint mai mari, la liceu si se gandesc ca mai pot chiuli de la cate o ora. Parintii sint instiintati telefonic, de un robot, ca odrasla a lipsit in ziua respectiva si de la cate ore Ghiocei as vrea si eu. La Wow inca e putina zapada, o sa fac azi niste poze cand scot cainele dupa amiaza. Macar azi e soare desi inca multe grade sub zero. Edited March 1, 20197 yr by black_cat Report
March 1, 20197 yr comment_249702 De cand se spune "la multi ani" de martisor??? Nu cumva se exagereaza si cu "o primavara minunata"? Adica ne uram un an nou fericit si bla bla si acum impartim anul in bucati si ne dorim bucati fericite si minunate... Mainepoimaine incepem sa ne uram minute si secunde fericite si minunate. Voi chiar ati dat in boala lu' Talache? Edited March 1, 20197 yr by dragos Report
March 1, 20197 yr comment_249705 De cand se spune "la multi ani" de martisor??? Nu cumva se exagereaza si cu "o primavara minunata"? Adica ne uram un an nou fericit si bla bla si acum impartim anul in bucati si ne dorim bucati fericite si minunate... Mainepoimaine incepem sa ne uram minute si secunde fericite si minunate. Voi chiar ati dat in boala lu' Talache? Who's Talache? Glumesc! M-am amuzat! Report
March 1, 20197 yr comment_249706 1 Martie canadian. Macar e senin si soare. Si incep sa rasara bancile Report
March 1, 20197 yr comment_249708 1 Martie canadian. Macar e senin si soare. Si incep sa rasara bancile Ce misto! Report
March 1, 20197 yr comment_249709 1 Martie canadian. Macar e senin si soare. Si incep sa rasara bancile Ce misto!Nu-i asa? Si uite ca am primit si medalia de aur https://www.cbc.ca/news/canada/ottawa/dave-phillips-winter-misery-gold-1.5038715 Ady arata-le prietenilor tai care vor sa se mute la Ottawa articolul, sa stie la ce sa se astepte . Report
March 1, 20197 yr comment_249710 1 Martie canadian. Macar e senin si soare. Si incep sa rasara bancile Ce misto!Nu-i asa? Si uite ca am primit si medalia de aur https://www.cbc.ca/n...-gold-1.5038715 Ady arata-le prietenilor tai care vor sa se mute la Ottawa articolul, sa stie la ce sa se astepte . Bai, mie imi place zapada. Cat mai multa! Report
March 1, 20197 yr comment_249711 1 Martie canadian. Macar e senin si soare. Si incep sa rasara bancile Ce misto!Nu-i asa? Si uite ca am primit si medalia de aur https://www.cbc.ca/n...-gold-1.5038715 Ady arata-le prietenilor tai care vor sa se mute la Ottawa articolul, sa stie la ce sa se astepte . Bai, mie imi place zapada. Cat mai multa!Bai, muta-te la Ottawa . Desi nici cu Montreal nu mi-e rusine, parca acolo ziceai ca mergi in curand ? Probabil ca mai prinzi zapada. Am avut zapada non stop de la inceputul lui noiembrie. Dar nu asta e problema, ca si mie imi place zapada, dar a fost frig rau si ghetus si furtuni si in general miserable cum zice articolul. Report
March 2, 20197 yr comment_249713 Ady arata-le prietenilor tai care vor sa se mute la Ottawa articolul, sa stie la ce sa se astepte . Le-oi arata, da-s tineri si nebunatici; la un moment dat ma gandeam ca as vrea sa locuiesc la Ottawa; nu mai vreau, daca primavara incepe cand rasar bancile! A fost o saptamana foarte ciudata...De vreo 2 ani la noi la serviciu se tot reduce din personal, asa incat ne luam la revedere cu "see you tomorrow... maybe!"; de la noi din departament inca nu au dat pe nimeni afara, dar nu au mai angajat in locul celor care au plecat. Pana alaltaieri - sefa a plecat mai repede ca dus-o pe maica-sa la doctor, in lipsa ei celalalt sef a anuntat-o pe o colega ca nu mai au nevoie de ea; e o doamna care iesise la pensie dar lucra cu contract, niste chestii care numai ea stia sa le faca. Si eu am plecat mai repede in ziua aceea, o alta colega care venea la masa cu noi isi luase liber , asa ca nu a apucat sa-si ia ramas bun de la noi . Azi imi spune sefa ca maica-sa (care e director la o alta firma) a patit acelasi lucru ca si ea - pana a fost la doctor, mai-marii i-au concediat unul din angajatii pe care ea refuza sa-l dea afara - cica era un om dificil, dar bun profesional, si cu care ea se putea intelege. Ce coincidenta nenorocita! Report
March 2, 20197 yr comment_249714 Bai, muta-te la Ottawa . https://www.youtube.com/watch?v=NR2qjvsqNSk Report
March 2, 20197 yr comment_249716 Bai, muta-te la Ottawa . https://www.youtube.com/watch?v=NR2qjvsqNSkHands-up sa se vada din zapada Merci Dragos! Report
March 2, 20197 yr comment_249719 De cand se spune "la multi ani" de martisor??? Nu cumva se exagereaza si cu "o primavara minunata"? Adica ne uram un an nou fericit si bla bla si acum impartim anul in bucati si ne dorim bucati fericite si minunate... Mainepoimaine incepem sa ne uram minute si secunde fericite si minunate. Voi chiar ati dat in boala lu' Talache? Who's Talache? Glumesc! M-am amuzat! Io chiar nu stiu cine-i domnu' - ma duc sa-l intreb pe Gogu...Da' ce ai bre cu urarile? De ziua ta sa nu-ti zica pretenii "La multi ani", ca ti-au zis deja de Anul nou? ... Hai, sa aveti o seara minunata !PS multumesc de martisor! Report
March 2, 20197 yr comment_249721 Cică iar vine un val de frig polar peste nord America Încă mai sper ca de Paste o sa fie frumos. Report
March 2, 20197 yr comment_249727 De cand se spune "la multi ani" de martisor??? Nu cumva se exagereaza si cu "o primavara minunata"? Adica ne uram un an nou fericit si bla bla si acum impartim anul in bucati si ne dorim bucati fericite si minunate... Mainepoimaine incepem sa ne uram minute si secunde fericite si minunate. Voi chiar ati dat in boala lu' Talache?Nici eu nu-l stiu pe Talache. Si ma enerveaza si pe mine La multi ani-ul de martisor.... Nu stiu cui i se zice sau de ce, ce se vrea sa se transmita.. ?Dar, cu primavara, inteleg. Dintotdeauna am zis ca vine primavara, pe 1 martie. Incepand cu 1 martie.... Cand eram mici, mereu cantam Vine, vine primavara, pe 1 martie, mai ales in clasele primare, ne punea invatatoarea. Report
March 2, 20197 yr comment_249728 Meteo in direct de la Roma: cald (13 grade), cer senin, fara vant Un weekend frumos va doresc Report
March 2, 20197 yr comment_249729 Cică iar vine un val de frig polar peste nord America Încă mai sper ca de Paste o sa fie frumos.Auci.....Anul trecut am avut si noi zapezi. Multe, pentru zona asta. Anul asta abia de-a fost niscai faina, de vreo 3 ori.. Report
March 2, 20197 yr comment_249730 Misto catalogul electronic acum pentru mine ca sunt parinte nu-mi falsifica nimeni semnatura a aparut cind Marco era liceu si profesorii au toti tableta si la inceputul orei fac prezenta pe tableta, tu te conectezi si vezi daca e prezentsi daca vezi ca e absent il suni imediat si il intrebi: Unde esti? si el raspunde: am intirziat si astept (pentru ca daca ajungeau tirziu nenea ala care e in scoala nu ii face sa intre sa colinde coridoarele, intra la a doua ora numai dupa ce se ducea la directoarea liceului sa zica ca a intirziat)in liceul nostru nu era sms, intr-altul damie mi-a fost util pentru ca el mergea des cu moto si ma uitam sa vad ca a ajuns si ma linisteam iar cu notele da, in felul asta nu mai pot fi ascunse meteo: dis de dimineata era un senin si se vedeau toti muntii inzapeziti superb de tot, acu a aparut stratul ala albicios dar a iesit soarele, am deja o masina de rufe care se termina si mai bag cel putin una pe ziua de azi am uitat ieri sa va dau cafeluta pe care o facusem, e primita si azi? Report
March 2, 20197 yr comment_249731 A fost o saptamana foarte ciudata...De vreo 2 ani la noi la serviciu se tot reduce din personal, asa incat ne luam la revedere cu "see you tomorrow... maybe!"; de la noi din departament inca nu au dat pe nimeni afara, dar nu au mai angajat in locul celor care au plecat. Pana alaltaieri - sefa a plecat mai repede ca dus-o pe maica-sa la doctor, in lipsa ei celalalt sef a anuntat-o pe o colega ca nu mai au nevoie de ea; e o doamna care iesise la pensie dar lucra cu contract, niste chestii care numai ea stia sa le faca. Si eu am plecat mai repede in ziua aceea, o alta colega care venea la masa cu noi isi luase liber , asa ca nu a apucat sa-si ia ramas bun de la noi . Azi imi spune sefa ca maica-sa (care e director la o alta firma) a patit acelasi lucru ca si ea - pana a fost la doctor, mai-marii i-au concediat unul din angajatii pe care ea refuza sa-l dea afara - cica era un om dificil, dar bun profesional, si cu care ea se putea intelege. Ce coincidenta nenorocita!faza cu neangajatul pentru a inlocui pe cei plecati la pensie se face si aicila fel ca reangajarea cu contract a celor la pensie, cu asta nu sint de acord; se stie cind unu iese la pensie si daca se vrea, inainte de a iesi invata pe altcineva acel ceva pe care numai el il stie. in felul asta in loc sa ia un tinar un salariu ia el/ea pensie + salariu de la contract (care e drept ca se aduna si il fac sa plateasca mai mult impozit) si eventual il au pe feciorsu acas si la 30 de ani fara serviciu (caz pe care il cunosc personal, ca vezi el nu gaseste saracu serviciu si tu tre sa lucrezi desi esti la pensie ca sa-l intretii)si angajatorii fac chestia asta la rindul lor pentru ca daca ar angaja de la 0 altul ar trebui sa plateasca mai multe taxe si asa ca prefera pensionarul care ii factureaza ce face sau angajat tinar cu contract de invatacel/stage pentru care plateste cit mai putine taxepe linga ceea ce povestesti tu, aici s-a intimplat ca sa inchida fabrica in august pentru vacanta si cind sa inceapa muncitorii pe 1 septembrie de ex fabrica nu s-a mai deschis, pe ascuns in august, au fost cazuri, cind au dus utilajele undeva in est cel mai deseu zic ca acu e un fel de sclavagism, unii angajati n-au nici un drept si unii angajatori au deplina putere, in fine e si asta un subiect foarte complex Report
March 2, 20197 yr comment_249735 Concediat de pe azi pe maine? Nu exista "notice"? In alta ordine de idei, buna dimineata! Am mers ieri la Dublin pe ploaie, ca si ea mergea de la vest catre est. N-a stat o secunda! Parca mergeai prin lapte pe autostrada din cauza apei ridicate de vehicule. Am prins si-un accident, a trebuit sa asteptam sa elibereze drumul, fie-mea mai ca n-a facut atac de cord ca nu ajunge la Twenty One Pilots sa prinda loc in fata. Am ajuns, i-au vazut, a mica a plans de emotie si mi-a multumit de vreo nspe ori ca am dus-o sa isi vada preferatii. La intors, ceata!Acum ploua si bate vantul de te ia de pe picioare. Report
March 2, 20197 yr comment_249738 Buna dimineata.Soare si frumos la mine, chiar daca e un pic de vant il ignoram. "La multi ani" de 1 martie si de 8 martie se zice de cand hăul si pârăul, adica dintotdeauna. Ia nu va mai enervati atata de dimineata ca va face rau la ten. Report
March 2, 20197 yr comment_249741 Meteo in direct de la Roma: cald (13 grade), cer senin, fara vant Un weekend frumos va doresc Vai Bris ce frumoasa-i Roma!Sper sa prind vreme frumoasa la sfaristul lunii Weekend frumos tuturor si o primavara fericita, cu mult soare! Report