February 26, 20197 yr comment_248978 Am crezut ca lesin azi la serviciu cand am vazut ca ma suna de la scoala, si mai ales dupa ce am raspuns - era un mesaj automat ca fiica-mea e absenta si daca stiu de asta sa apas tasta 1, daca nu tasta 2 etc. Sotul ii dusese dimineata pe amandoi copiii cu masina, dar nu le da drumul inauntru inainte de a suna clopotelul. Sun la scoala sa vorbesc cu o "fiinta umana" nu cu masinile, nu va spun cate scenarii mi-am facut pana ne-am lamurit ca au facut o greseala :ph34r: .Iti inteleg sperietura. Cosmarul oricarui parinte. Bine ca a fost alarma falsa. Report
February 26, 20197 yr comment_248980 La mine e vant de vreo doua zile. Tare sinistru se aude noaptea.Blackie cum reusesti sa faci lejer 15000 de pasi pe zi? Am si eu un fitbit din asta si ma streseaza ( vorba vine) ca mi-am setat sa fac 10,000 de pasi pe zi si ca sa fac atatia trebuie sa ies la mers- ture de parcare sau banda. Doar miscarea zilnica din timpul lucrului imi produce undeva pe la 5000 de pasi .Am avut odata o zi cand am sarit de 20,000- a fost - ceva de tinut minte.Cand am mers in Romania a fost alta treaba- acolo faceam 8000 pana la ora pranzului. Dar ieseam in oras, la magazine- numai pe jos. Aici nu am nicio sansa sa merg undeva pe jos... Edited February 26, 20197 yr by Wowerful Report
February 26, 20197 yr comment_249031 In sfarsit s-au oprit vanturile si ploile, azi e minunat. Cer albastru si soare +16. Daca ignoram briza de duhoare de ingrasamant ce vine de la ferma, e chiar de vis https://forum.artaculinara.ro/public/style_emoticons/default/biggrin.gif Report
February 26, 20197 yr comment_249034 Tractor din ala care imprastie balegarul din coada, cu turbina din aia? https://forum.artaculinara.ro/public/style_emoticons/default/laugh.gif Report
February 26, 20197 yr comment_249051 La mine e vant de vreo doua zile. Tare sinistru se aude noaptea.Blackie cum reusesti sa faci lejer 15000 de pasi pe zi? Am si eu un fitbit din asta si ma streseaza ( vorba vine) ca mi-am setat sa fac 10,000 de pasi pe zi si ca sa fac atatia trebuie sa ies la mers- ture de parcare sau banda. Doar miscarea zilnica din timpul lucrului imi produce undeva pe la 5000 de pasi .Am avut odata o zi cand am sarit de 20,000- a fost - ceva de tinut minte.Cand am mers in Romania a fost alta treaba- acolo faceam 8000 pana la ora pranzului. Dar ieseam in oras, la magazine- numai pe jos. Aici nu am nicio sansa sa merg undeva pe jos... Am catel pe care il scot de 2 oripe zi in parc si seara o data inainte de culcare , pe strada.Si aici a batut vantul foarte tare, ne-a trezit noaptea ca vibra casa. Edited February 26, 20197 yr by black_cat Report
February 26, 20197 yr comment_249060 Tractor din ala care imprastie balegarul din coada, cu turbina din aia? https://forum.artaculinara.ro/public/style_emoticons/default/laugh.gifDa! https://forum.artaculinara.ro/public/style_emoticons/default/biggrin.gif sau cisterna cu o stropitoare la coada E un lichid - slurry - format din balegar, resturi de fan, apa cu care spala grajdurile, silozurile...toate fermentate bine vreme indelungata. Uai! cum pute! te ofilesti https://forum.artaculinara.ro/public/style_emoticons/default/biggrin.gif Report
February 26, 20197 yr comment_249071 Ahaaaaam, stim, stim. Am stat si eu in zone mai rurale si cu ferme multe https://forum.artaculinara.ro/public/style_emoticons/default/71.gif Inconfundabila aroma! Hold on in there, girl! Report
February 26, 20197 yr comment_249073 Dragele mele, nu credeam ca o sa se mai animeze vreodata forumul in "halul" asta! Efectiv nu mai am timp sa citesc tot ce scrieti, sa raspund, sa ma bag in discutii cum as vrea. Cateodata mai citesc asa printre randuri ca sa nu pierd ceva, iar seara incerc sa citesc tot dar nici asa nu reusesc. Deci e misto de tot chestia asta, ne-am regasit intr-un fel. Va pup pe toate. Report
February 26, 20197 yr comment_249078 Hello girls! Azi am trait o mare tragedie! Mi-am uitat telefonul acasa .....nu credeam ca sunt asa dependenta de el, pfuai! Report
February 26, 20197 yr comment_249079 M-am speriat cand am citit "tragedie"... bine ca nu ai patit nimic! Dragele mele, nu credeam ca o sa se mai animeze vreodata forumul in "halul" asta! Efectiv nu mai am timp sa citesc tot ce scrieti, sa raspund, sa ma bag in discutii cum as vrea. Cateodata mai citesc asa printre randuri ca sa nu pierd ceva, iar seara incerc sa citesc tot dar nici asa nu reusesc. Deci e misto de tot chestia asta, ne-am regasit intr-un fel. Va pup pe toate. Nevah say nevah! Report
February 26, 20197 yr comment_249082 Ziua buna, de pe camp. Nici un nor pe cer, soarele arde..... Asa ca sapam, smulgem buruienile si pregatim straturile. Hello girls! Azi am trait o mare tragedie! Mi-am uitat telefonul acasa .....nu credeam ca sunt asa dependenta de el, pfuai!Si nu te repezi sa suni pe careva, sa cauti varii informatii pe net, sa....? Nu ti se pare ca suna? Spor tuturor! ? Report
February 26, 20197 yr comment_249094 M-am speriat cand am citit "tragedie"... bine ca nu ai patit nimic! Dragele mele, nu credeam ca o sa se mai animeze vreodata forumul in "halul" asta! Efectiv nu mai am timp sa citesc tot ce scrieti, sa raspund, sa ma bag in discutii cum as vrea. Cateodata mai citesc asa printre randuri ca sa nu pierd ceva, iar seara incerc sa citesc tot dar nici asa nu reusesc. Deci e misto de tot chestia asta, ne-am regasit intr-un fel. Va pup pe toate. Nevah say nevah! Nu am mai zis, ca joia trecuta, am trecut pe langa o mare cumpana. A dat o masina peste mine pe trecerea de pietoni, norocul meu ca eu am o mare frica cu dementii care circula pe aici si am vazut cu coada ochiului cum se apropia cam repede masina de mine si am marit pasul. Cand am vazut ca ma atinge la picior am pus mana pe capota si am sarit din calea lui. Mare noroc am avut, ca nu avea viteza mare, am doar o vanataie in palma..probabil i-am botit capota cu tonajul meu . Nici el nu se astepta sa ma atinga, cred . Report
February 26, 20197 yr comment_249096 Nu am mai zis, ca joia trecuta, am trecut pe langa o mare cumpana. A dat o masina peste mine pe trecerea de pietoni, norocul meu ca eu am o mare frica cu dementii care circula pe aici si am vazut cu coada ochiului cum se apropia cam repede masina de mine si am marit pasul. Cand am vazut ca ma atinge la picior am pus mana pe capota si am sarit din calea lui. Mare noroc am avut, ca nu avea viteza mare, am doar o vanataie in palma..probabil i-am botit capota cu tonajul meu . Nici el nu se astepta sa ma atinga, cred:rolleyes: .Cretinoizi!!!!! Bine ca esti in regula.Io-s mai rea... I-am trantit unuia umbrela-n portiera. Imi pare rau ca nu i-am zgariat-o..... Probabil ca ala a crezut ca i-am facut masina muci, ca a oprit instant si-a-nceput sa raga la mine. M-a durut la basca.Altu', care a binevoit sa treaca pe rosu, a pus frana. Stiu ca era rosu pentru ca eu aveam verde.... Si l-a botit ala din spate! ? Report
February 26, 20197 yr comment_249097 Ahaaaaam, stim, stim. Am stat si eu in zone mai rurale si cu ferme multe Inconfundabila aroma! Hold on in there, girl!Eu stau la resedinta de judet! ??? Report
February 26, 20197 yr comment_249102 Hello girls! Azi am trait o mare tragedie! Mi-am uitat telefonul acasa .....nu credeam ca sunt asa dependenta de el, pfuai! Cat te inteleg! Il mai uit si eu si e greu La mine e mai rau ca carcasa de protectie are un buzunarel in care imi tin cardul cu care intru in cladire la servici. Noroc ca sunt mai multe intrari si ori merg pe la cantina si bat la geam sa-mi deschida careva, ori la departamentul de primire consumabile/posta. Report
February 26, 20197 yr comment_249121 Am crezut ca lesin azi la serviciu cand am vazut ca ma suna de la scoala, si mai ales dupa ce am raspuns - era un mesaj automat ca fiica-mea e absenta si daca stiu de asta sa apas tasta 1, daca nu tasta 2 etc. Sotul ii dusese dimineata pe amandoi copiii cu masina, dar nu le da drumul inauntru inainte de a suna clopotelul. Sun la scoala sa vorbesc cu o "fiinta umana" nu cu masinile, nu va spun cate scenarii mi-am facut pana ne-am lamurit ca au facut o greseala :) .Doamne, bine ca a fost alarma falsa, Adi! Nici nu vreau sa stiu ce ti-ai trecut prin cap pana cand ai dat de personal acolo... Nu am mai zis, ca joia trecuta, am trecut pe langa o mare cumpana. A dat o masina peste mine pe trecerea de pietoni, norocul meu ca eu am o mare frica cu dementii care circula pe aici si am vazut cu coada ochiului cum se apropia cam repede masina de mine si am marit pasul. Cand am vazut ca ma atinge la picior am pus mana pe capota si am sarit din calea lui. Mare noroc am avut, ca nu avea viteza mare, am doar o vanataie in palma..probabil i-am botit capota cu tonajul meu . Nici el nu se astepta sa ma atinga, cred .Tocmai de aia spusesem ca m-am speriat , ca am citit , ai spus in alta parte de masina... Slava Cerului ca nu ai patit nimic!!! Bai, cat de redus mintal trebuie sa fii ca sa conduci asa? Fiti vigilenti! Report
February 27, 20197 yr comment_249169 Neatza! din cauza asta, la mine acasa, un vecin politist a scos banca din fata blocului. neata, 4C la mine, nor si liniste, imi place. astept oliac' di ploaie. Report
February 27, 20197 yr comment_249175 Neatza!exact asta am vrut sa va zic si eu dar pentru ca azi la 6.30 cintau pasarelele in brad aici soare si frumos ca la bella Italia acu vine any si zice ca la ea ninge si ma bate Report
February 27, 20197 yr comment_249182 Neața și de la Sibiu. Raportez soare și temperaturi cu +, că până ieri încă răzuiam gheața de pe mașină dimineața. Mino, bine că a fost doar atât! Sorina, săraca, a tras mult când a dat peste ea, tot pe trecere, o mașină.Eu nu am curaj să traversez, chiar pe trecere fiind, până nu mă văd ”ochi în ochi” cu șoferul și văd că mașina încetinește. Circulă cu viteze prea mari, după părerea mea, ca să oprească în siguranță. Asta dacă sunt atenți. În ultima vreme văd așa de mulți șoferi cu ochii ”in poală”, la telefon, că mă ia groaza. Am fost martoră, în vară, la un accident pe o trecere de pietoni. O tanti la volan, venea în viteză foarte mare. Nenea a sărit pe trecere, e drept neatent, a fost luat pe capotă, a făcut un salt acrobatic în aer și a aterizat pe carosabil, în fața mașinii, aproape sub roți. Nenea s-a ridicat și a început să zbiere la tanti de la volan. Cred că era într-un fel de șoc. Eu eram așa de speriată că am intrat într-o străduță lăturalnică și am stat acolo să-mi revin. Mă luase cu leșin. Mi-a fost rușine că am fugit așa și n-am stat să văd dacă pot ajuta cu ceva, dar pur și simplu nu eram bună de nimic. Am auzit (totul se întâmpla cu sonorul la maxim, parcă nu mai știau decât să zbiere oamenii) că tanti l-a luat pe nenea în mașină și l-a dus la spital. Eu încă și acum mai văd, cu încetinitorul, cu zbura nenea prin aer, mai ceva ca în filme. Așa că prefer să mă boscorodească șoferii și să trec doar atunci când mă simt eu în siguranță. Adi_edi, ioi, ce-o fi fost în sufletul tău!!! Bine că a fost doar o sperietură. Cred că eu albeam de tot! Vă salut cu drag și vă doresc o zi frumoasă. Report
February 27, 20197 yr comment_249184 Neatza!exact asta am vrut sa va zic si eu dar pentru ca azi la 6.30 cintau pasarelele in brad aici soare si frumos ca la bella Italia acu vine any si zice ca la ea ninge si ma bate 'Neata aproape de pranz .Si aici azi e frumos si mai cald fata de zilele trecute. Sper sa vina primavara cat de repede ca m-am saturat de frig si vant. Suntem in casa de o saptamana, juniorul a fost racit si in ciuda tuturor spalaturilor de nas si aerosol, luni cand il credeam deja vindecat, i-a venit otita. O forma mai usoara, dar ne tine in casa. Asa ca da-i iar cu aerosol si spray (de data asta) nazal, etc etc. Edited February 27, 20197 yr by any_annette Report
February 27, 20197 yr comment_249185 Mino ce sperietura ai tras!Si aici foarte multa lume e cu telefonul in mana la volan. Daca inainte se vorbea la telefon in timpul conducerii, acum vad tot mai multa lume care trimie mesaje sau se uita pur si simplu pe telefon in timp ce conduce. Adi nici nu vreau sa-mi imaginez, cred ca ti-a sarit inima din piept! Edited February 27, 20197 yr by any_annette Report
February 27, 20197 yr comment_249189 of, Any, imi pare rau sa aud de otita, aia e nasoala de tot, am trecut din pacate si noi prin asta telefonu la volan si nu numai e teribil, mie mi se intimpla si sa vad cum se arunca sub masini (exagerez normal) uitindu-se la telefon in loc sa se uite pe unde mergcind traversez pe trecerea de pietoni of course aruncindu-ma zic: oricum ei platesc (adica soferii) glumesc evident Report
February 27, 20197 yr comment_249192 of, Any, imi pare rau sa aud de otita, aia e nasoala de tot, am trecut din pacate si noi prin asta telefonu la volan si nu numai e teribil, mie mi se intimpla si sa vad cum se arunca sub masini (exagerez normal) uitindu-se la telefon in loc sa se uite pe unde mergcind traversez pe trecerea de pietoni of course aruncindu-ma zic: oricum ei platesc (adica soferii) glumesc evident Luni seara a inceput sa se planga ca il dor urechile, am sunat repede pediatra si noroc ca era inca acolo la 20.30. La ora 22 am iesit ca mai aveam cativa in fata noastra. E otita externa si e mai blanda oarecum. Report
February 27, 20197 yr comment_249197 Any, insanatosire grabnica micutului! Andreea mi-a trimis mesaj aseara ca nu se simte bine, tot raceala, cu dureri de cap, gat, o sacaia un pic si urechea. E mare si stiu ca poate avea grija de ea singura, dar parca nu mi-i totuna. I-am zis sa vina acasa, dar maine are test la fizica si nu poate. Acum am terminat de vorbit cu ea pe messenger, zice ca e mai bine Inca o zi cu vreme superba, a fost rece si un pic cetos de dimineata, acum e soare si cer senin. Daca o mai tine asa cateva zile va inflori tot Report