Skip to content
View in the app

A better way to browse. Learn more.

Arta Culinara

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

La hanul "Arta culinara"

Featured Replies

Aaaa!!,paii nu,stati asa,sa ne intelegem ,ca si el are dulapul lui pe balcon,care mai are putin si cade la vecini :hug: cutii cu vopsele vechi,diluanti,cuie cuisoare ,sarme sarmulitze,piulitze si alte litze' =)) etc. si de acolo nu arunca nimic,se baga cu si anume'' harnicia'' in dulapul meu,pai dreptate e asta?! :scratch: =))

Geany, ai putea baga sacul in dulapul lui, asa surpriza e si mai mare =))

Nu mai incape nici un ac in dulapul lui ,manerele usilor sunt legate cu un shiret ca stau asa intredeschise(cu burta cum s-ar spune ) =)) ... :scratch:

chiar'ca de coma ! 24.gif

:D Maii!! eu sunt convinsa ca toti avem de astea in viata de zi cu zi ,nu oi fi eu o exceptie acuma' ,doar ca voi nu le povestiti ,sunt sigura ca nu sunt eu mai cu motz' :)

any, stiam eu ca daca o strigi tu apare ...

Indiferent cine ma striga eu apar,nu fac exceptii si nu am preferinte ,va iubesc pe toti la fel de mult dragilor :) :)

chiar'ca de coma ! 24.gif

:) Maii!! eu sunt convinsa ca toti avem de astea in viata de zi cu zi ,nu oi fi eu o exceptie acuma' ,doar ca voi nu le povestiti ,sunt sigura ca nu sunt eu mai cu motz' :D

Avem, dar cum le zici dumneata, sa tot stai sa asculti; ca dumneata, bobocule, mai rar cineva! Cand citesc povestile tale parca te aud vorbind, in dulcele grai moldovenesc :) , desi nu ne-am vazut niciodata. Imi inchipui ca esti ca o matusa de-a mea (cred ca e nascuta la Vaslui), e o mare figura cum povesteste, cand venea in vizita stateam cu ea la povesti pana noaptea tarziu, nu conta ce zicea, imi placea s-o aud.

Edited by adi_edi

Avem, dar cum le zici dumneata, bobocule, mai rar cineva! Cand citesc povestile tale parca te aud vorbind, in dulcele grai moldovenesc :) , desi nu ne-am vazut niciodata. Imi inchipui ca esti ca o matusa de-a mea (cred ca e nascuta la Vaslui), e o mare figura cum povesteste, cand venea in vizita stateam cu ea la povesti pana noaptea tarziu, nu conta ce zicea, imi placea s-o aud.

Hi hi hi! pai daca le spuneam asa in doi peri,super corect din punct de vedere gramatical ''Sotul meu a facut azi ordine in dulap '',ati fi raspus probabil normal si corect ''Asa,si?!'' :) :D Ma duce cu gandul la comedia lui mister Bean https://ro.wikipedia.org/wiki/Bean_-_O_comedie_dezastru,eu nu o sa fiu nici odata precum Whistler's Mother , ”baba aia care arata de parca ar avea un cactus infipt ...in si anume va dati voi seama unde ”. :)

'Mna seara! Cald, soare si frumos. Flori care mai de care mai inflorite si mai parfumate. Au inceput si copacii, dar sunt mai timizi... Corcodusii sunt infloriti, dar nu chiar in toata splendoarea lor. Prunul din curte are varfurile inmugurite, se vede ca in curand va fi inflorit. La fel si visinul si parul de la gradina. Marul, inca hiberneaza. Si ciresul.

Trandafirii au deja frunze noi.

Azi am gradinarit la greu. Scos radacini (de copac), carat dale de beton (de 30 - 50 kg bucata), pus arpagic. Sa vad maine ce-oi mai face. Depinde de vreme.

Copilul doarme, iar eu profit de pauza si mai citesc, desi-mi curg ochii-n gura si ma dor muschii mainilor de abia pot tine telefonul si sa scriu! Dar, trece si asta.

Somnic pufos si spor (maine) la treburi! :D

=)) =)) =)) si zici uite a venit Mosul!!!!

Vaaaaaaai opriti-ma =)) =)) !!!!

=)) =)) =)) si zici uite a venit Mosul!!!!

Vaaaaaaai opriti-ma =)) =)) !!!!

Pai da! Ieri, la 20°C. Gingäl belz. blink.gif

53043059_1025527474298730_851709886155718656_n.jpg

24.gif24.gif24.gif

Mă înec de râs!

'neața! La noi soare și frumos, cred că se pregătește și aici de primăvară. Ar fi cazul, că tare lungă mi s-a părut iarna asta.

Mi-e dor și mie de grădinărit pe așa o vreme.

Vă doresc tuturor o zi frumoasă =))

oare moatza ce-o fi facut la concurs?

am castigat, la 11 puncte distanta, 45 in total!

i-am desfiintat, pai cum? data trecuta am pierdut la 1 punct.

da' ca sa vedeti cum e treaba: aia care-au castigat data trecuta, tipi de treaba, ok, de data asta, la runda a doua, nu au facut niciun punct!!! nici nu stiu daca s-a mai intamplat asa ceva vreodata! adica daca nu-i seara ta, nu e si gata, blank total!

noi la runda aia am facut 8 puncte, din 11 max, a fost mai dificila, dar, na!

hello, hello, la noi soare, parca era cam rece cand am plecat de-acasa, dar in viteza in care-s dimineata, nu simt nimic!

azi a venit targul la noi, as trage o fuga, acum cat sunt mai lejereanu, ca de saptamana viitoare iar tre sa bag forta.

hai, liber la soare doua zile, cica de sambata iar se zbarceste!

Bravo Moatza, esti tare. De-acum stim si noi ca miercurea esti la concurs si asteptam sa ne spui ce si cum. Imi place ca va distrati si in cursul saptamanii. Noi cateodata nici sambata seara nu mai apucam sa iesim, d'apai in alte zile!

Buna ziua, la mine e soare si frumos, kilele se topesc si ele =)) deci tot e ceva.

Numai ca a inceput iar sa ma doara degetul mic si inelarul de la mana stanga, o durere care nu-i durere nu stiu cum sa va explic...mi se trage de la cot. Ei bine, stiti voi expresia aia "ma doare-n cot" e foarte adevarata. Am nu stiu ce nervi, incalecati, facusem un control acum cativa ani deja. Dar nu m-a mai suparat. Acum parca dintr-odata a revenit.

Edited by any_annette

post-95-0-55594800-1551349477_thumb.jpg

flori de gutui (japonez)

post-95-0-76117100-1551349514_thumb.jpg

si-o magnolie cu fundal de troace imprastiate de vant

Buna! Azi zi frumoasa de primavara la noi 17 grade indica acum meteoblue ,dar bate vantul destul de tare,eu home alone''parrttyy!! dar mi s-au cam innecat putin corabiile,rezulta ca l-am cam subestimat pe domnul Geany ,nu a facut greseala sa lase sacul pe mana mea azi (stie el ce podoaba are la casa lui =)) ) astfel incat astazi ca nici odata,iar si-a facut efectul harnicia si la 6,30 cand a plecat la serviciu a luat si sacul sa-l duca la gunoi ,eu ma trezesc la ora 7 asa ca faptul consumat =)) ,noroc ca aseara am mai cotrobait eu in el si am salvat cateva ''comori'' restul din pacate pierdute for ever'' :( ...
...My Precious =)) muuhhaahhhaa!!! =)) .... =)) =))
m-as fi mirat de-o asa imprudenta din partea lui, dupa ce-ti inoportunase dulapul personal =))

m-as fi mirat de-o asa imprudenta din partea lui, dupa ce-ti inoportunase dulapul personal =))

Mda' si eu,dar speram ca fiind prins cu serviciu de data asta imi iese,nici odata nu a plecat la serviciu si sa ia gunoiul =)) a dat curatenia de primavara peste el =))

la noi 6 grade acum, maxima din miezul zilei, noaptea inca pe minus

maine se incalzeste spre 16 la pranz, sambata si duminica, max 8-9. Noptile tot cu negative.

e soare, dar ce folos cand stai zi lumina inchis intr-un birou crying.gif

Edited by Daniella

și la noi e foarte frumos, soare, cer albastru, "decât" -13 C și 20 cm de zapada inghetata + patinoar natural pe unde intorci privirea

16fuckme.gif

de-acord :lol:

:lol:

laugh.gif in ultimele zile sunt campioana campioanelor in zapaceli! ati putea sa-mi dati un premiu de ZAPACITAlaugh.gif