Skip to content
View in the app

A better way to browse. Learn more.

Arta Culinara

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

La hanul "Arta culinara"

Featured Replies

Salut si eu lumea, la amiaza! :lol:

Ati scris atat de mult( dar ce imi place sa citesc), incat nu mai tin minte cui si ce am vrut sa raspund :lol:

asa ca , va imbratisez pe toti la gramada si urez sanatate celor raciti.

Geany, apropo de curatenia de primavara, sau de avant cu harnicie, sufar si eu de asta de cateva zile. Dupa ce ne-am mutat la casa,

nu am avut mobila peste tot, inca nu avem :lol: , asa ca, am asezat frumos cutii peste cutii in doua incaperi, biblioteca si un dressing, o incapere la demisol. Lipseste bunica de acolo.

Am cuparat mobila in doua camere si am inceput sa scot din acele cutii, o parte fiind carti de asezat in raft, o parte, de toate pentru toti. Acum ma hotarasc ce arunc si ce tin, merge incet. Poate termin pana vine vremea de gradinarit.

E soare si frumos, am chef de plimbare, dar, nu am timp. Va pup

Salut si eu lumea, la amiaza! :lol:

Ati scris atat de mult( dar ce imi place sa citesc), incat nu mai tin minte cui si ce am vrut sa raspund :lol:

asa ca , va imbratisez pe toti la gramada si urez sanatate celor raciti.

Geany, apropo de curatenia de primavara, sau de avant cu harnicie, sufar si eu de asta de cateva zile. Dupa ce ne-am mutat la casa,

nu am avut mobila peste tot, inca nu avem :lol: , asa ca, am asezat frumos cutii peste cutii in doua incaperi, biblioteca si un dressing, o incapere la demisol. Lipseste bunica de acolo.

Am cuparat mobila in doua camere si am inceput sa scot din acele cutii, o parte fiind carti de asezat in raft, o parte, de toate pentru toti. Acum ma hotarasc ce arunc si ce tin, merge incet. Poate termin pana vine vremea de gradinarit.

E soare si frumos, am chef de plimbare, dar, nu am timp. Va pup

Mda',adevarul ca si el avea dreptatea lui,chiar ca numai bunica nu mai era pe acolo ,mi-a aruncat cercei desperecheati (ii tineam ca daca vreodata imi va trebui o tortita ,sau un surubel,sau pt. ca erau frumosi cu pietricele si zorzonele,)siraguri de margele rupte (ma gandeam ca le voi insira iar vreodata ) bratari rupte (daca imi trebuia incheietoarea vreodata ?!) paiete,pietricele,margelute,nasturi frumosi in opinia mea f. colorati si sclipiciosi candva,rame vechi de fotografii,lumanarele parfumate pe jumatate folosite,pungute de cadouri f. frumoase si cu pashtele si cu mos craciun tot ce vrei ,felicitari tot felul inclusiv facute de copii,flori artificiale din plastic,din hartie ,din carpa,panglici colorate de la flori ,de la cadouri,ambalaje frumoase de la cadouri,invitii de nunta fel de fel flori de nunta,marturii,scoici culese de copii de-a lungul timpului de la malul marii,parfumuri aproape consumate(le-am pastrat pt. ca-mi placeau cum miros) magneti de frigider f.f. frumosi(de cand avem frigiderul asta nou argintiu nu mai avem magneti pe el) etc etc etc ,adevarate''comori''pt. o femeie (cu putina buba la cap =)) ) acum eu sunt o fire optimista vad jumatatea plina a paharului,mai mult loc sa am unde sa strang din nou comori''..Mmmmnnee!! pe cine pacalesc?!...le vreau inapoi,le vreau inapoi,le vreau inapoi pe tooaatteee!!!! post-405-0-23913800-1551362984_thumb.gif

post-405-0-86960800-1551362939_thumb.gif post-405-0-62452300-1551362961_thumb.gif

Tare amuzanta esti Geany! Da sa te pup :lol:

Desene, felicitari si alte opere facute de baieti, de cand erau mici, am si eu adunate.

Planuiesc sa le indosariez, sunt comori tare dragi!

Tare amuzanta esti Geany! Da sa te pup :lol:

Desene, felicitari si alte opere facute de baieti, de cand erau mici, am si eu adunate.

Planuiesc sa le indosariez, sunt comori tare dragi!

=)) :-* Te pup si eu ! Las' ca pana ma fac mare imi trece ,de nu oi strange cel putin inca 2 saci sa-mi spui mie cutzu' . :lol: .Domnu' Geany!!! :lol:

=)) =))

Geany, ce ai gatit bun azi?

=)) Nu vrei sa stii ! ''consoleishan food' '' =)) =)) Am fost singura cu Ale' si el alege cand e asa situatia ,azi a vrut cartofi prajiti (nu ca ma laud dar si pe astia ii fac perfecti ,cam ca la peste ) si am mancat si eu o portie generoasa de cartofi prajiti pe care am presarat branza iute de oi si cu o salata buna buna asortata(salata verde ,ceapa rosie,castravete ,rosie ,ardei iute ...Mmmmhhmmm!!! inca de copila era mancarea mea preferata si nu m-am schimbat prea mult de atunci :pupic: )

sa va fie de bine si mie imi plac cartofii prajiti cu ou si telemea deasupra, chiar nu am facut de mult
L-am intrebat pe Ale' daca vrea si ou ochi langa ei,de obicei vrea,azi nu a vrut,daca voia el imi faceam si eu unul,daca nu a vrut nu am mai facut,doar cu branza si salata ,mananc cu o pofta si apoi plang,lacrimi de crocodil,mustrari de cunostinta de cauza'' alea-alea :pupic:

hello, hello, 13C la mine, soare si vant usor!

va doresc o primavara frumoasa si senina, cu retete reusite si succese pe toate planurile! :pupic:

colegii mei au copii micuti si azi i-au trimis pe la scoala/gradinita cu martisoare.

unul din clasa I a dat un martisor colegei de banca si apoi a mers la o fetita care e mai speciala ptr el.

a considerat potrivit sa i le dea ei pe toate celelalte pe care i le pregatise ma-sa ptr fetitele din clasa.

iar altul, de gradinita, se intorcea dupa o viroza care l-a tinut acasa cateva zile.

asa ca a mers mai intai la asistenta gradinitei sa-i dea avizul ca poate reveni.

ma-sa ii daduse un martisor ptr ea si o punguta cu un pachet de ciocolata.

a intrat, i-a dat martisorul si punguta, iar dupa control, le-a luat frumos inapoi ca nu se cade sa-ti uiti bagajele cine stie pe unde.

:)

Ha ,ha, ha, moatzo!!! 24.gif24.gif24.gif Ce-mi plac copiii când sunt sinceri, așa, din străfunduri. 71.gif

Eu raportez o zi schimbătoare, că doar au început babele. Ne-am trezit pe nor, apoi am văzut soarele, acum se întunecă din nou.

O primăvară frumoasă tuturor. :pupic:

Sint de acord cu ambii baietei, păcat ca virgula crescînd viața ne face sa ne pierdem inocența asta in sens de libertate de a face ce vrem și ce simțim și ce ne îndeamnă inima.

Si aici e iar senin si frumos

post-4-0-53992600-1551430529.jpg

hello, hello, 13C la mine, soare si vant usor!

va doresc o primavara frumoasa si senina, cu retete reusite si succese pe toate planurile! :pupic:

colegii mei au copii micuti si azi i-au trimis pe la scoala/gradinita cu martisoare.

unul din clasa I a dat un martisor colegei de banca si apoi a mers la o fetita care e mai speciala ptr el.

a considerat potrivit sa i le dea ei pe toate celelalte pe care i le pregatise ma-sa ptr fetitele din clasa.

iar altul, de gradinita, se intorcea dupa o viroza care l-a tinut acasa cateva zile.

asa ca a mers mai intai la asistenta gradinitei sa-i dea avizul ca poate reveni.

ma-sa ii daduse un martisor ptr ea si o punguta cu un pachet de ciocolata.

a intrat, i-a dat martisorul si punguta, iar dupa control, le-a luat frumos inapoi ca nu se cade sa-ti uiti bagajele cine stie pe unde.

:)

24.gif24.gif24.gif

Huh, am uitat de 1 Martie:

388ed52d4d5ee9503e5ed843eadb4646.jpg

Adriana, ce idee de topic mi-ai dat! 6.gif

Innorat 99%, cu averse pe alocuri. Aici este pe alocuri, probabilitatea de precipitatii 100%, ca sa nu avem indoieli. 11 grade, feels like 9. vant 15km/h SW, umiditate 96%

Copiii sunt minunati! laugh.gif

floare.gif o primavara minunata!

Buna! Din nou frumos si caldut azi la noi pacat ca bate un vant pacatos dar tot e bine,eu i-am pregatit lui Ale' martisoare de cu seara si azi nu a vrut sa ia nici macar unul,nu a vrut si pace :pupic: cred ca la 13 ani baieteii din clasa rad daca da martisoare ii zice ca ce e fetita?! eu nu il oblig daca nu a vrut nu a vrut asta e alegerea lui,cu toate astea eu l-am asteptat pe domnul Geany cand a venit de la serviciu cu un coshar :) =)) nu unul in carne si oase maii!! un martisor cu un cosar =)) si o sa-i pun si lui Ale' unul cu un trifoi sa-i poarte noroc cand o veni de la scoala!

Azi meniu simplu branza cu smantana si mamaliguta (ca luasem mai demult si trebuia consumata) si la fel lebar(cumparat) slaninuta,toba ,telemea de oi,cu rosii si ceapa ...icsuri' deastea' ca la Dex =))

Asta e, o zi minunata de 1 martie si prima zi de primavara tuturor! :) :-*

Edited by Geany

Buna ziua! Azi e ceva mai racoare si e innorat. Am fost la joaca, copilul s-a dat cu toate tricicletele, masinutele si bicicletele posibile si bineinteles ca acasa, a mai facut cateva ture cu cele personale.. ? Acum doarme dus. Si trec si eu langa el.

O zi cat mai frumoasa si o primavara minunata va doresc! Si va trimit martisoare virtuale. Le luati dupa pofta, chef si plac, sunt destule! ?

post-46-0-36198200-1551449877_thumb.jpg

post-46-0-18458900-1551449890_thumb.jpg

post-46-0-26426800-1551450090_thumb.jpg

post-46-0-87447900-1551450100_thumb.jpg

post-46-0-36228300-1551450114_thumb.jpg

post-46-0-06780900-1551450125_thumb.jpg

post-46-0-35377900-1551450135_thumb.jpg

post-46-0-69192700-1551450144_thumb.jpg

post-46-0-27749400-1551450153_thumb.jpeg

post-46-0-56417800-1551450162_thumb.jpeg

post-46-0-03013500-1551450173_thumb.jpg

post-46-0-20570700-1551450182_thumb.jpg

Bris unde locuiesti, e Roma in poza matale?

la noi e parfum, soare, cer senin, numai -8 cu vantul dar primavara lipseste cu desavarsire, o asteptam pe aia astronomica