Skip to content
View in the app

A better way to browse. Learn more.

Arta Culinara

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

La hanul "Arta culinara"

Featured Replies

Hielou! M-am intors maii!! Ci' m-ati dat la disparuti?! :P Pa' nu v-am zis ca o sterg la mare?! :)

Niiee ce dor mi-a fost de voii!! :P :)

Bubulet super incantat dar deabea astepta sa se intoarca si el ,ii era dor de casa(nu ,nu l-am tuns ;) )

Hai sa va pligtisesc' cu neste boze...

Mai intai bubu' (zis si shefu')

post-405-1314867154829_thumb.jpg

post-405-13148671695713_thumb.jpg

In apa.

post-405-13148671976403_thumb.jpg

Aici tremura desi apa era calda,tare drag imi mai era...

post-405-13148672056821_thumb.jpg

M-am balacit cat incape :P

post-405-13148672184235_thumb.jpg

Doi porumbei pe-o baliguta :)

post-405-1314867230347_thumb.jpg

Si nerusinata de io' :P

post-405-13148671890259_thumb.jpg

Inutil sa va mai spun ca mi-am facut di cap ,tot felul de excese culinare si nu numai,asa ca acuma crosetez o ciorbita de legume,salata de gogosari copti (vad eu ce oi mai face langa ea) si clatite...

Hai ca revin sa va pun si 2 paisage' poate vi-i dor de mare...

Am avut vreme buna dar cateva zile cu vant puternic si valuri mari desi apa era calda .Am vazut pe baiatul ala de s-a inecat, din Bacau era saracul,tare rau mi-a facut,m-a impresionat :(

post-405-13148677823422_thumb.jpg

post-405-13148677908028_thumb.jpg

post-405-13148678016016_thumb.jpg

Frumoasa marea dar nemiloasa,nu te joci cu ea ...

Gata fug la cratita...Thii ce dor imi era sa mai gatesc! :( Dar acum parca nu mai merge nimik,parca nimik nu ne mai atrage :(
bine ai venit, Geany!!!! https://forum.artaculinara.ro/public/style_emoticons/default/6.gif

Bine te-ai intors Geany! Bine ca sunteti teferi si nevatamati. Imi pare rau sa aud de nenorocire :(

Alexutzu arata nemaipomenit, mi se pare ca a crescut si zambetul ii este putin mai matur. Il pupa Lori :(

Multumesc Boni! Sa inteleg ,ca v-am lipsit?! :(

Lori asa e creste,repede ...

Uite un zambet strengar pt. tine.

post-405-13148692703454_thumb.jpg

Si ochisorii tai favoriti.

post-405-13148692637178_thumb.jpg

Te pupam :(

superbe poze dar ultima e absolut bestiala (si modelul of course)

v-a priit vacanta, welcome back! imi facusi pofta de bere si mie cu ce foc o bei p-aia :(

Ohohooooooooo, ce mai Alex mare si mumos/mamos. de acum gata nu mai e bubuletz, doar asa de alintatura sa-i zicem bubu.

Ultima poza e sublima( ganditorul lu' mamitza lui) dar si celelalte sunt faine. Sa-ti fie de bine Geanino vacanta si excesele.

cred ca berica aia ai baut-o in cinstea noastra.

Hi hi hi! Haoleeooo fetelor ,ca-n nasip' mergea berea aia rece ciucas :( :(

Chestia e ca a castigat sotul la berea ciucas o sapca verde cu ciucas aia de o tin pe cap ca mi-o lua vantul ala turbat :(

Geany, cum stii tu sa imi faci bine! Ce melancolic e el acolo. Poet o sa ajunga, iar cu ochii si genele alea o sa arda inima multor bäcäoance :( Sa creasca mare, sanatos si destept si sa nu il alinti foarte tare. Vad ca esti topita dupa fii-tu. Iti arde mandria in ochi langa el. Tare bine ti-a mai reusit soro!

Sa mai bem o :( in cinstea lui, a intoarcerii tale si a tuturor de aici! Gata, ma intorc la treaba. Io beau vitamine, alcoolul l.am taiat din lista. Ca multe altele, de fapt. Am pus muuuult pe mine, am un dulapoi de tzoale si nu ma mai incap. E de rau :( Armata scrie pe mine. Asadar, ma pregatesc de sala. Tineti-mi pumnii sa nu pic pe sub banda de alergat :(

Laponico eu incerc sa ma abtinez in prezenta lui cat pot si-l pun la ''drepti in cor' pi doua randuri '' di numa',da cu tacsu'-i beleaua cat China ca baiet ca a lui nimeni nu are :(

Despre haine cred ca peste vreo cateva zile o sa inceapa sa se vada si la mine,ca nu se depune imediat ,stii cum e vine ca valul ala tzunami dupa cutremur :( cred ca apa paie si bataie scrie si pe mine :(

Stelina draga si ingeras tare,tare dor mi-o mai fost de voi :( :(

Geany , bine ai revenit . Frumoase poze .

Sar-na! Am facut o gramada, inca nu le-am vazut pe toate (ca am avut mai multe carduri),am ales cateva asa la repede :(

Ma duc sa trag pe drepta ca suntem rupti de oboseala :(

https://forum.artaculinara.ro/public/style_emoticons/default/headbang.gif https://forum.artaculinara.ro/public/style_emoticons/default/headbang.gif https://forum.artaculinara.ro/public/style_emoticons/default/headbang.gif S-a-ntors Bubuletzul! Yeesss!

Bine, cu ma-sa si tat-su, dar mai putin importanti! Bubuletz e baza!

Bun venit acasa, Bubu!

Bereneagra lu' mama lui:

post-73-13148961729605_thumb.jpg

Pentru toata lumea:

post-73-13148962165564_thumb.jpg

Si pentru Bub cel serios:

post-73-13148962668224_thumb.jpg

Bubu' e extrem de incantat ca e acasa nu se mai satura sa se uite pe pozele de la mare si filmuletele facute ,se joaca cu jucariile lui si deseneaza cu un talent maxim cu creta pe tablita,acum a bagat nasul in monitor ca e inebunit dupa bilute,si linge monitorul cica o pupa pe tanti' cuieta' ca i-a trimis bilute.

Te pup si eu Zoazo ,sar-na pt. bere :(

Multumesc! Tare bine-i acasa :) :)

Desi a fost f. frumos,e tare bine acasa :) Ne era dor de casa,de rutina noastra zilnica,ci baburi'(=babaciuni') suntem i-am zis sotului :)

Geany! bine ai venit! ca tare ti.am simtit lipsa, draga mea!

Iooo ce mai balaceala a avut ochiosul cel chipes! si porumbeii... vad fericire maxima deasupra vacantei voastre! si asta ma bucura nespus, draga mea!

te pupez si reia aici activitatile, ca tare a fost gol hanul fara tine! ba tu, ba Stellutza ... ne lasati aici singurei... La multi ani Bubuletzului de sf Alexandru! De acum trebuie sa-i gasim un nume de barbatel ...ca incepe sa aiba fatza de mare cuceritor!

Izuk drum bun si vacanta placuta in tara! Sa auzim numai de bine! :)

Multumesc Dani! :D si mie mi-a fost dor de voi! Bubuletul ramane tot bubulet momentan :)

Tu pe cat pleci in Sicilia,pe 8?! Ce mai face Bea?! ;)

'neata soare https://forum.artaculinara.ro/public/style_emoticons/default/rolleyes.gif

la noi a inceput sa ploua marunt, dar cu asa un salut se insenineaza ziua :D

Bua dimineata . Eu va salut de pe ferry , am prins net :D . Iza are unde se juca , sunt o gramada de copii , este un loc special amenajat pentru copii.

Da Boni!Si la noi e o pacla asa ca o ceata,sper sa se ridice ,e un aer de toamna si-i racorica dimineata ...Gata cu vara :D

Izuk ma bucur pt. tine,si bubuletul meu e f. sociabil si-i place mult sa se joace cu alti copii :)

ma bucur ca e toata lumea bine.

am fost sunata de la scoala sa merg sa o iau pe Ada ca ii e rau si vomita. de la 11.30 de cand a adus-o vomita si gura de apa ce o bea. zace. nu are temperatura doar vomita violent. stomach bug cica, majoritatea au avut acum e randul nostru.

l-am trimis sa-i ia bautura cu ginger, am o bautura care se bea cand te deshidratezi si ii tot dau desi o vomita, are electroliti si tot ce trebuie in ea, ceva ii ramane in stomac sper.

tine 24h se pare. diseara o cazez pe canapea extensibila cu mine sa nu fac ture la ea in camera.

ce naspa cand sant bolnavi piticii...Ada e un copil bun insa, nu se vaita saraca, sta cu ligheanul langa ea si sor'sa fuge si-l goleste. e de belea pitica, ii tine ligheanul fara nici o jena si o pupa mereu.

ma astept sa ia si picea ca asa se intampla de obicei.

nu aveam nimic in wend, o sa lenevim si atat. mai ales daca nu se simte bine, punem film si stam in pat ce pana mea.

un wend placut sa aveti.

Vaii saracuta! Si bubuletul a vomat pe drum la intoarcere,mancase niste napolitane de la un copil si erau de celea ieftine cu crema naspa de vanilie sau lamaie dar era deaia grasa probabil,ce ciuda mi-a fost... :D