Skip to content
View in the app

A better way to browse. Learn more.

Arta Culinara

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

La hanul "Arta culinara"

Featured Replies

of, Angel, imi pare rau :D

da, e rau sa ii vezi pe cei dragi ca sufera. https://forum.artaculinara.ro/public/style_emoticons/default/11.gifpupic pentru Ada si de la mine, sa se insanatoseasca cat mai repede https://forum.artaculinara.ro/public/style_emoticons/default/6.gif

La noi ploua de rupe,si e un intuneric in casa,si mi-e un somn de numa'...sa-mi fie rusine,dar cred ca iar parchez pe dreapta...

Multumesc Dani! :D si mie mi-a fost dor de voi! Bubuletul ramane tot bubulet momentan :)

Tu pe cat pleci in Sicilia,pe 8?! Ce mai face Bea?! ;)

Duminica dimi plec, dupa ziua lui Bea, care e maine si in care o vom duce la un loc foarte mare de joaca, cu multe leagane, tobogane, casute de alea care se umfla, piscina cu bule ... sa se joace toata ziua si sa fie cea mai fericita.

Face bine bebelusha....

si ea, mai e bebelusa doar azi, de maine se cheama ca e copil mic. Toata ziua vrea sa misune. Nu o pasioneaza jucarii sau altele. Doar sa misune si sa se ridice pe ce apuca, pana cade lata de oboaseala. Ceea ce inseamna mare efort pentru mamaie, in perioada asta pana nu merge ea sa devina independenta, trebuie sa nu o scapi din ochi o secundita. Crestem noi si mergem si in picioruse mai acusi... . Nu pot sa cred ce repede a trecut 1 an si 9 luni!!!!

E o mare smechera: striga dupa tati:

"ta"

"ta"

"ta"

cand il laude prin casa si ea e in alta camera.

In schimb dc vrea ceva striga ma-ma-ma-ma.

In rest nu ma rog decat pentru sanatate! Sa fie toata lumea sanatoasa, inclusiv prietenii mei de aici!

Aici nu a plouat, dar a fost usor inorat cam de la 12 incoace, insa zaduf.

Angel, imi pare rau sa ad asa de Ada. De la ce se face asta? Mancare, apa, manute nespalate? E enterocolita? Nu consultati un dr? Ce urat suna stomach bug asta, zici ca ar avea gandac brrrr

Izuk drum bun in continuare si petrecere frumoasa.

Pup Bubuletzul scump!

Sanatate si mult noroc lui Bea!

Sa va traiasca!https://forum.artaculinara.ro/public/style_emoticons/default/floare.gif

Si cat spui ca stai Dani?!

Daca ai timp sa pozezi vreo 2 peisaje si sa-mi povestesti ce obiceiuri culinare mai inedite ai gasit pe acolo ,te rog!

Vacanta superba si de neuitat iti doresc! :D

plec pe 4 si vin pe 14, iubita

o sa pozez, ca pe vapor nu prea am apucat :P ...am cateva poze, dar de la ultimele urecheli nu le-am mai postat nici pe alea ...unii intra numai sa creeze zazanie

voi ati nimerit bine la mare? cum a fost cazarea? mancarea? marea curata? calda?

am vazut ca ai trecut la gatit intensiv si sa stii ca mare pofta mi.ai facu cu zacustile si mai ales cu salata de gogosari picanti :-* ...dar lasa ca ma duc si eu unde-mi place mie mai mult pe lumea asta mancarea si traditiile culinare ...

zoazo multumesc mult de urari :P

Cazarea buna si f. curat ca am mers la niste cunostinte,ce stau chiar langa plaja,dar probleme au cu vecinii de desupt ca sunt batrani si carcotasi si se plang mereu ca aud miscare dimineata la prima ora sau seara tarziu (podea veche si pereti subtiri se aude tot),is batrani si ei,na',ma doare pe mine la tenisi,noi ne-am simtit bine ...Vreme buna dar vreo 3 zile cu vant puternic ,desi apa era f. calda,valuri mari dar mergeam intr-un golfulet unde nu erau valuri asa ca a fost foarte fain,dar obositor,si drumul lung si imi lipsea casa mea si conditiile mele deacasa,si rutina mea zilnica,desi nu ne-am abtinut de la nimic absolut,mereu repetam si noi si bubuletul:''ce bine-i acasa'' :-*

Dar tragand linie si facand calcul a fost f. frumos si avem amintiri frumoase ,asta-i cel mai important .

Iti doresc si tie o calataorie placuta si sa ramai cu amintiri minunate ,si sa vii la raport sa-mi povestesti tot :P

P.S Sory,pt. pofta,dar am un chef de gatit teribil,mi-a lipsit enorm,chestia e ca nu prea putem sa mancam carnarai si destea,mai mult frunzareli....sper sa ne treaca,repede... :P de fapt alor mei ca eu ar trebui sa trec la pascut ,rapid...

Buna dimineata.eu sunt epuizata dupa o saptamana grea, dar fiocco are chef de joaca, asa ca m-a trezit in zori :P , de la 5h30...tre sa-l educ sa ma lase sa dorm cand se poate .

o zi faina va doresc. a mea e plina de activitati menajere...plus gradina.

vrenica mai sunt :-*, am pus si niscai castraveti la murat.

Brava Stelina :-* Si eu ar trebui sa mai pun o tura de castraveti la murat :P

La noi e ceata si bubuletul e tare nedumerit unde a disparut ''peisajul'' de la geam,se tot duce sa verifice daca nu s-a ridicat ''sheata'',si-si face mari probleme cum va mai ajunge el la bicuta lui pe asa ''sheata'' groasa,ca poate nu nimereste :P

'neata.

Geany e total bubu https://forum.artaculinara.ro/public/style_emoticons/default/24.gif

Stella cred ca mai ai nevoie de inca un concediu, sa te refaci https://forum.artaculinara.ro/public/style_emoticons/default/71.gif

Daniella, sa-ti traiasca fata sanatoasa si vesela si voi sa va bucurati de ea.

LA MULTI ANI!!!! pentru Bea, sa aiba o zi minunata si o viata la fel https://forum.artaculinara.ro/public/style_emoticons/default/11.gif

iar de maine concediu placut si fara peripetii sa aveti. si sa aduci poze, si sa le postezi aici. eu vreau sa le vad :-*

Sal'tareee!

O cafea?

post-73-13150309054384_thumb.jpg

La multi ani, Bea!

Daniella, sa aveti o vacanta minunata, asa cum ati visat!

La Multi Ani Beatrice...fecioara ca mine :-*

vacanta placuta plimbaretilor

eu am avut o noapte cam naspa, am dormit pe canapea cu Ada care astazi s-a trezit ca noua. dupa pranz azi a inceput Sara si e mai rau ca sor'sa ea ca nu asculta sa bea nimic si cred ca e deshidratata saraca.

nu are putere nici sa ridice capul sa vomite.....mi-e asa mila de ea, pare mica tare si fragila, asa era si Ada ieri dar ea a inteles ca trebuie sa bea chiar daca vomita. a luat o inghititura de ginger ale. :71:

sper pana maine sa-i treaca si ei, stau aici la noapte, oi gasi companie pana se culca romania.

Angel, imi pare rau de printesuci. Spune-i Sarei ca e important sa bea, ca daca o face, ii va fi bine in scurt timp, asa cum i-a fost si Adei. Spune-i ca lui bebe ii pare rau de ea ca e bolnavioara si ca o asteapta iar sanatoasa si e foarte foarte important sa bea, ca asa se bucura si ala mic din burtica daca ea e ascultatoare :71:

Buna dimineata.eu sunt epuizata dupa o saptamana grea, dar fiocco are chef de joaca, asa ca m-a trezit in zori :) , de la 5h30...tre sa-l educ sa ma lase sa dorm cand se poate .

Mai multe sanse sa te educe el pe tine :) E bebe plin de energie acum, sa vezi cand il apuca si vanatul de noapte cum o sa fie :71:

eu am avut o noapte cam naspa, am dormit pe canapea cu Ada care astazi s-a trezit ca noua. dupa pranz azi a inceput Sara si e mai rau ca sor'sa ea ca nu asculta sa bea nimic si cred ca e deshidratata saraca.

nu are putere nici sa ridice capul sa vomite.....mi-e asa mila de ea, pare mica tare si fragila, asa era si Ada ieri dar ea a inteles ca trebuie sa bea chiar daca vomita. a luat o inghititura de ginger ale. :71:

sper pana maine sa-i treaca si ei, stau aici la noapte, oi gasi companie pana se culca romania.

Pupam obrajori de Sara bolnavioara!

Papuaciuni Sarei si sper sa bea , sa nu se dezhidrateze.

Si tie curaj mult la noapte , si multa sanatate.

Darky, nu stiu cum le cheama la voi, aici le spun saruri minerale.O ajuta dupa o perioada critica(voma, diaree) sa recupereze ce a pierdut.Chiar daca le elimina, incearca iar.Se reface rapid de la ele.

Sanatate la toate. :71:

i-am dat lili....nu e pacient bun Sara, pe cat de cuminte si intelegatoare a fost sor'sa pe atat de incapatanata e ea :71:....plansete ca nu-i dau apa....a ajuns pana la punctul de a se da jos din pat sa-si ia singura de la chiuveta, credea ca eu nu o vad....wend de cosmar asta, azi sant termintata.

am lasat-o sa bea o jumate de pahar de hydralite(e acelasi lucru dce a zis lili) si nici n-a atins perna ca a vomat. schimba cearsafuri de 2x, pijamale....

asta e. vad ca se simte bine acum, mananca mic dejun (toast) si bea ginger ale in continuu :)

e ziua tatalui aici dar el nu se supara ca sant prea obosita sa-i fac MD...isi face singur si mi-a facut si mie cafeaua :)

Dark vad ca si la voi e aceasta old wife tale cu ginger ale. Ce a spus Eataly e ceea ce trebuie sa le dai la fetite. Orice bautura carbonatata nu face decit sa le produce durere de stomac si un nou atac de voma. Incearca sa ceri saruri de astea la doctor sau pur si simplu da-le ceaiuri.

Multa sanatate va doresc si ai grija sa nu iei si tu.

ginger ale fara bule, am lasat fara dop. gingerul le-a taiat greata putin. le-am dat hydralite, au baut ca lumea.

si limonada fara bule e buna, asa mi-a zis si dr . ceaiul nu contine nimic in el, sau apa.

vad ca-si revin, stau pe canapea si citesc povesti, adica cea mare citeste la cea mica. ne uitam si noi amandoi la ele, nr3 nu prea o sa aiba loc intre ele chiar daca e fata :71:...au o legatura f stransa ca surori.

ginger ale fara bule, am lasat fara dop. gingerul le-a taiat greata putin. le-am dat hydralite, au baut ca lumea.

si limonada fara bule e buna, asa mi-a zis si dr . ceaiul nu contine nimic in el, sau apa.

vad ca-si revin, stau pe canapea si citesc povesti, adica cea mare citeste la cea mica. ne uitam si noi amandoi la ele, nr3 nu prea o sa aiba loc intre ele chiar daca e fata :71:...au o legatura f stransa ca surori.

Eu am citit niste statistici si din pacate bauturile astea care sustin ca au ginger se spune ca majoritatea nici macar nu contin acest ingredient. La noi aici din pacate asta se intimpla cu un procent covirsitor de produse din comert, toate gusturile sint de fapt esteri cum obisnuia profa noastra de biochimie sa zica, mai bei un suc - mai gusti un ester:))

Oricum ma bucur ca si-au revenit fetele! Ma ia groaza cind ma gindesc la gradinita si cum iau unii de la altii tot felul de minuni.

Nu iti face griji ca o sa vezi ce o sa il iubeasca ele pe cel mic!!! O sa fie o veselie cum nu ai vazut!

Tin minte ca noi ne-am dorit f mult inca un fratior/surioara - ne rugam de ai mei tot timpul si eram maricele.

Dar ma rog, ai mei gonisera barza:)

E...la mine nu e dimineata, dar abia mincam prima noastra masa sanatoasa pt ca azi s-a varuit iatacul micutului.

Si mi-as dori si o cafea! Asta e preferata mea: cafe Borgia - cu ciocolata mexicana, coaja de lamiie si frisca.

post-125-13151150597524_thumb.jpg