Skip to content
View in the app

A better way to browse. Learn more.

Arta Culinara

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

La hanul "Arta culinara"

Featured Replies

salutareeeee ! ati inchis ? aha , o venit criza si aici ? haideti fetelor la o bericica rece ca acusi vine toamna si cautam numa ceaiuri caldute :rolleyes: azi am iesit cu stef si desi era ora 12 , soarele isi facea datoria sus pe cer , era racoare ! am simtit cum imi sufla toamna in ceafa :D vara asta nu am iubit-o deloc , dar parca nici iarna nu imi e draga :)

eu beau ceai de lamaie cu miere...inca ma chinuie raceala :rolleyes:

am fost in parc cu fetele, 19 grade...s-au distrat, am facut picnic (eu am simtit ca e ceva naspa si nu am mancat decat niste grisine si capsuni si niste para)

m-a luat o durere de stomac de nu va inchipuiti...am simtit cum transpir si a trebuit sa ma intind pe patura imediat. asa patesc de obicei....de la 4 de cand am venit pana acum am zacut pe canapea. au facut cartofi prajiti(bleah), peste la cuptor...m-a ucis mirosul.

cam asta a fost sambata mea, acum ma duc sa ma bag in pat, imi termin ceaiul si gata. azi noapte n-am dormit din cauza ca nu am putut sa respir. sper la noapte sa ma odihneasc.

sper sa va distrati sau cel putin sa aveti liniste

cam asta a fost sambata mea, acum ma duc sa ma bag in pat, imi termin ceaiul si gata. azi noapte n-am dormit din cauza ca nu am putut sa respir. sper la noapte sa ma odihneasc.

sper sa va distrati sau cel putin sa aveti liniste

Ingerico, incearca ceai de fenel - ajuta si la stomac si la respiratie! Are si gust placut...Sanatate multa! :rolleyes:

Ziua buna .

Of Mirela , te compatimesc . Stiu ce insemna dureri de stomac , eram si eu cu el in pioneze intr-o vreme.

Noi azi am sarbatorit , ce-i drept in 3 , ca aici nu avem cu cine . Dar vom repeta peste o saptamana , in Romania . Am suflat in lumanari dimineata , am desfacut cadouri , apoi am plecat la plimbare in Helsinki. La intoarcere acasa , am poposit sa luam pranzul la o terasa , unde ne-a servit chiar patronul , un turc amabil , care i-a dat Izabelei bomboane pe bat si a cinstit-o din partea casei cu pranzul dorit . Asta asa , de parca ar fi stiut ca e ziua ei :rolleyes:

Acum facem si noi cinste cu tort aici la han

http://1.bp.blogspot.com/-iQ8UTbS2vck/TljsmMQQ4iI/AAAAAAAAAts/TNv8Yg2WhuE/s1600/tort+disney.JPG

http://2.bp.blogspot.com/-S2YsilHzctk/TljtHHfSc3I/AAAAAAAAAt4/BsZPgpsOQXY/s1600/tort+disney+felie.JPG

Buna seara!

Iaca, am aparut si eu pe-aici! Asa-i cand vin acasa: stau mai mult de vorba cu ai mei, mai una-alta, trece vremea!

Pup si eu printesele care si-au serbat zilele.Noroc, sanatate si bucurii in viata! Sa le fie bine!

Am gustat si tort.Foarte bun, Izuk!

Si le-am adus si-un cadou virtual:

post-73-13144649287768_thumb.jpg

Maine nu stiu daca voi intra, ca-s pe drum!

Va puuuup!https://forum.artaculinara.ro/public/style_emoticons/default/pupic.gif

Frumos tortul Izuk, sunt sigura ca Izabela a fost incantata! La multi ani puiuta, sa cresti mare,frumoasa, sanatoasa si norocoasa! :floare:

as vrea sa fiu capabila sa fac si eu torturi asa frumoase, gustoase ies si sant laudata dar aspectul cam lasa de dorit :floare:

eu vad ca sant mai bine azi (parca imi scriu jurnalul medical aici). am baut insa la apa de simt ca pleznesc. beau apa cu lamaie sa taie greata si am luat mylanta.

am facut o ciorbica de gaturi de curcan si am facut oprit ceva sa fac su cu galuste cand se termina asta. nu mai stiu ce sa le fac de mancare lor :floare:...am osso bucco si vroiam sa le fac dar am uitat sa dezghet peste noapte.....

voi ce ma faceti de mancare??

Ziua buna .

Azi am bucatarit si eu si acum astept plimbaretii sa vina sa luam pranzul. Am facut supa de pui cu galuste , piure de cartofi , chiftelute , un sos de rosii pentru piure si mancarica scazuta de fasole verde , cu usturoi si rosii.

Buna dimineata .

Multumesc Dani_ela si Moatza .

Eu sunt mucoasa. Dupa durerea de gat de acum cateva zile , s-a apucat si nasul sa-mi curga. :sad3: Si azi de dimineata m-am trezit si stramba de spate , ma doare la orice miscare , pot sta doar intr-o anumita pozitie , aplecata putin spre dreapta. :sad3:

:sad3: Si azi de dimineata m-am trezit si stramba de spate , ma doare la orice miscare , pot sta doar intr-o anumita pozitie , aplecata putin spre dreapta. :sad3:

izuk-ule, bine ca ai apucat sa faci tortul, si nu te-a apucat mai devreme. ce fain ti-a iesit (tortul) https://forum.artaculinara.ro/public/style_emoticons/default/icon_thumleft.gif

zici ca ne-am vorbit :D si eu sunt teapana, abea ma misc, si imi vine sa urlu la orice miscare https://forum.artaculinara.ro/public/style_emoticons/default/mad.gif la mine pleaca de sub ceafa si coboara pana sub omoplatul stang. azi dimineata am inversat rolurile cu Maia mea: m-a pieptanat ea pe mine, nu eu pe ea. draga de ea, era incantata ca ma ajuta. mie imi venea sa plang https://forum.artaculinara.ro/public/style_emoticons/default/sad.gif e cumplit sa fi asa neputincios.

si eu am amigdalita, am tot mancat lamaie cu miere si am niste pastile de supt. azi tot bag ceai si mananc grisine si de-astea aspre.

eu sant in greva. m-am suparat tare ca sant nesimtiti toti si nu mai fac nimic, nici mancare, nici vase (nici nu le pune in masina de vase puturosul ca fetele golesc masina cand e gata).

am zis. ori isi schimba atitudinea ori ii las asa toata saptamana. diseara sa se descurce ce mananca, nu am facut nimicuta. iepurii put dar nu se inghesuie nici unul, tot la mine asteapta. e, or sa vada cand vor aprecia. am inceput cu stangul saptamana :sad3:

Neatza. Mirele :D , imi pare rau; acum ar trebui sa fie si mai atenti cu tine.

ai dreptate, lasa-i sa vada cum e cand nu vine"zana" sa stranga totul. o zi faina si o saptamana buna.

eu azi sunt ko, dupa turul de forta de sapt trecuta. ieri au venit vecinii de la 12h si au plecat dupa 20h :sad3: , cred ca ne simteam bine cu totii.

a fost si o zi splendida. dar dupa a trebuit sa strang si sa curat totul etc..la 22h eram deja in bratele lui morfeu, si le soileam la greu.

azi am pus ceasul sa sune si am adormit la loc, nu am chef de nik, si am un munte enorm de rufe de calcat ( ceea ce odiez in mod particular, aka sa calc :sad3: )

in rest oi face ce-oi putea :D

sa aveti o saptamana super fetele! Multa sanatate celor betege, aveti grija la curent.

Ieri, dupa ce a pomenit Dani_ela, am bagat si eu de seama ca sufla vant de toamna ... :D

eu abia astept sa vina duminica sa plecam la mare ... :sad3:

Intre timp, am o groaza de treburi la serviciu de finalizat, iar sambata e ziua Beatricei si am vrea sa o ducem la un loc de joaca ... sa se sature de joc toata ziulica ... . E asa de dornica. Sambata am fost la curte la o prietena si s-a jucat cu fiul mai mare ca noi cu 3 luni al prietenei...a fost in elementul ei, toata ziua ture-ture ... Era atrasa tot sa se duca la piscina ...

Exista oare in Bucuresti loc de joaca pentru copii asa de mici (12 luni)? Am fost ieri dimineata prin Herastrau sa inspectam. La Paradisul copiilor erau multe tobogane si dracii de alea umflate de sarit, dar erau pentru copii mai mari de 3 ani. Nu am putut sa o punem ca veneau copii mari si se aruncau ca din avion, asta mica nu stie sa se fereasca ... inca :D

si ca sa mai descretesc fruntile incretite de curentul care v-a tras: Angi, pe la cat pot pune fata sa goleasca masina de spalat vase/rufe :sad3: ? acum nici nu ajunge si cred ca le-ar face zob :D ! Abia asteapta si tati (Aseara l-am pus sa o goloeasca si sa o umple cu cele noi, s-a executat dragul de el, dar nu a vrut sa ne mai duca in parc dupa amiaza, ca era meci :(

Stella, eu incerc sa imi usurez viata privind activitatile pe care le urasc: la rufe le pun balsam, centrifuga la minimum (vara), apoi le usuc pe umerase bine scuturate sa se intinda. Cand sunt bine uscate le netezesc si le impachetez perfect intinse. In cateva zile cand le scot de pe raft sunt ca si calcate se intind f bine. Calc doar camasi si vreo rochita/fusta care e mai pretentioasa. Si eu urasc calcatul ... desi inter-o vreme ma ocupam si cu asta, acum deloc ... B) La inceput facea si tati galagie ca mama-sa il tinea calcat pana si la chiloti, dar acum i-a spus si ei sa nu mai calce ca nu e nevoie :P

eu astept stirile la noi. prezentatoarea anunta gypsy invasion in the australian suburbs...mi-e groaza daca sunt romani :D

sa vezi ce taraie telefonul, ce ma tachineaza prietenii :sad3:

acum vreo 2 zile, in ziar, scria ca au prins un cuplu de romani facand parte dintr-o retea internationala de traficanti de droguri :9...in aceeasi suburbie unde am stat noi inainte sa ne mutam. m-a sunat soacra'mea sa faca misto, ca m-am reprofilat? :sad3:

dupa stirile live cred ca se gasesc si online, va pun link daca pot sa vedeti si voi despre ce e vorba. si-aici au ajuns tuciurii, nu le ajunge europa. cum drak or intra astia in tara nu stiu, vin inot cred sau in zbor? :D

eh, Angel, unde nu gandesti se duc astia! doar sunt nomazi!

Cand eu stateam la coada pentru o viza de italia in 96 ei se plimbau nestingheriti.

Prietena mea care mai merge in Finlanda, spunea ca acum 5 ani nu erau, anul urmator aparusera pe la semafoare cativa razleti, acum e puzderie ...

in asta e si o parte buna: scapam noi de ei, creste nivelul de trai si de analfabetism/delicventa/lipsa de ocupatie

e drept ca nu toti sunt de bagat in aceeasi oala, nu sunt xenofoba ca am avut o fata printre angajate, care a fost de toata isprava: macar toti romanii sa fi fost asa ... :sad3:

Angel, si deci la ce varsta i-ai dat responsbilitatea sa se ocupe de masina de spalat vase? de ce nu le inveti de acum sa le si puna, daca tot le scot, sa faca treaba-treaba ... ca tati cu 3 fete in casa ...se pare ca nu mai are chef de treburi gospodaresti ... :sad3:

Geany nu a mai semnat condica la han de nu mai tin minte, cred ca e la soare- la mare, draga de ea si de bubuletz!

o sa le arat ca musiu se facu cam puturos. o sa-i scot eu aerele din cap. :sad3:

ce-o fi asa greu in loc sa lasi in chiuveta sa deschizi usa si sa pui in masina? comoditate...

apropos de tigani, in canada nu prea au avut succes. In orasul meu, eu nu am vazut si nu am auzit de nici unul, dar la Montreal a fost acum cativa ani o gasca. I-a aranjat politia rapid, astia nu stau pe ganduri aici, sunt foarte agresivi (politistii). Si eu eram "tachinata" la serviciu de catre colegi cu stirile din romania care apareau in ziarele de aici. Stirea cu fanii care au vandalizat orasul dupa un meci de fotbal mi-a fost raportat imediat de catre colegi, canadieni, la pauza de masa. Nu prea mi-a convenit, dar ironia e ca de curand, tot la un meci, o gasca de tineri a dat foc la 2 masini ale politie,i in oras :lol: Acum e randul meu sa-i tachinez :D