August 15, 201115 yr comment_100179 'Neatzaaaa!La multi ani!Va aduc si voua azi din tortul mamei mele, ca i l-am facut de ieri, azi fiind iar la Bucuresti (ziua soacra-mi!) Mirela, fanatate mult-multa! Sper sa-ti treaca repede! Report
August 15, 201115 yr comment_100180 La Multi Ani Mariilor....ce fel arata diplomatul ala, niciodata n-am facut...trebuie sa ma incumet odata si odata Report
August 15, 201115 yr comment_100182 Vezi c-am scris reteta la "dulciuri" fara imagini.Se face-n 10 minute! Bine, se mananca muuult mai repede. Report
August 15, 201115 yr comment_100188 Buna dimineata .Am o durere de cap de mor . M-am apucat de fiert niste coste de porc . Vreau sa fac mititeii Sefei / Mayei , sambata avem intalnire la un gratar la ei acasa cu cei cu care am fost la picnic . Sotul a promis ca duc ceva specific romanesc , mititei . Am cautat ca aiurita oase de porc , abia am gasit niste coaste . Sper sa iasa bine sa nu ma fac de ras . Oricum , vreau sa fac o portie mica azi-maine , de proba . Poate te ajuta, daca vrei iti dau PM cu detalii. Te rog Zozo , fain torul tau . Pot veni cu lingurita? Report
August 15, 201115 yr comment_100202 iau zyrtec si daca nu merge in 7 zile steroizi scrie pe mine Angel, cum iti mai e? Sper ca mai bine. Nu cred sa ajungi la steroizi, in cateva zile ar trebui sa se amelioreze daca bineinteles nu mai intri in contact cu alergenul. Cumnata mea a fost in Ro si a stat intr-o zi la plaja, s-a ars si dupa aia a tras o saptamana pentru ca i s-a umflat fata si i-a fost rau, a ajuns la urgente - cica alergie la soare . i-a dar creme cu steroizi de care foloseste si bebe Cris! ce-o fi cu alergiile astea anul asta, multa lume o pateste... Report
August 15, 201115 yr comment_100203 a inceput sa se duca...mai sant in jurul ochilor si pe pometi rosie si umflata....mi se cojeste fata desi am dat cu crema non stop. tatal prietenei mele, romani, este alergic la soare...traiesc aici!...omul ala nu poate iesi din casa vara fara sa fie acoperit total. a descoperit dupa ce au emigrat acum 30 de ani ....ce ghinion frate! Report
August 15, 201115 yr comment_100204 Call me crazy.Nu am vazut nicaieri pana acum , dar de cateva minute mi-a venit - idea, nu becul - unor farfurii care sa aiba pictata in relief o decoratiune ce imita uleiul de masline si crema balsamica.Pe mine - un priceput - m-ar ajuta mult. Voi, care sunteti mai umblati prin lume, spuneti-mi de unde sa cumpar asa ceva, sau si mai bine, cereti-mi pe PM adresa la care sa-mi trimiteti cadoul Stai ca n-am inteles!Ca imita o maslina o crenguta, am inteles.Crema balsamica?Uleiul? Gasiti niste exemple, ceva? Report
August 15, 201115 yr comment_100206 Cred ca se refera la faptul ca i-ar placea o farfurie pe care sa fie "desenat" uleiul de masline si reductia balsamica , in relief , sa para gata "coafata" fafuria. Report
August 15, 201115 yr comment_100207 a inceput sa se duca...mai sant in jurul ochilor si pe pometi rosie si umflata....mi se cojeste fata desi am dat cu crema non stop. tatal prietenei mele, romani, este alergic la soare...traiesc aici!...omul ala nu poate iesi din casa vara fara sa fie acoperit total. a descoperit dupa ce au emigrat acum 30 de ani ....ce ghinion frate! ce bine ca ti-a mai trecut, hai ca in cateva zile o sa fii ca noua! aia mica cum se mai simte? mama mia ce nenoroc pe omul ala!! Report
August 15, 201115 yr comment_100209 Sara are o voce ragusita, e haioasa. nu poate tipa la sor'sa deloc ...curge mucul si parca vad ca iar tuseste peste noapte. s-au umflat de covrigei si la masa doar au ciugulit, ada dor mamaliga goala, sara un pic de spanac si mamaliga....nu mai le e foame, nu le fortez eu ma balonez extraordinar, indiferent ce manac. chiar si o felie de paine ma baloneaza. acum spre exemplu, ei au mancat si eu m-am uitat, am senzatia ca sant plina ochi desi am mancat brunch la 10 azi si doar covrigei si apa multa peste zi...2 felii de mar ramase de la ada si atat!...de la ce m-oi balona oare? Report
August 15, 201115 yr comment_100212 Balonarea sa fie de la sarcina? incearca lichide, smoothie, supe, sucuridesi pe mine un smoothie ma cam baloneaza daca are multe in combinatie tu pe fete le lasi sa manance intre mese, sau inainte de masa ce vor ele? eu nu prea stiu cum sa fac, cum e mai bine... Report
August 15, 201115 yr comment_100215 intre mese inseamna cand vine ada de la scoala la 3, mananca biscuiti, mar, fructe, etc...depinde..inainte de masa nu le las....fructe da, chiar le recomand inainte de masa decat dupa Report
August 15, 201115 yr comment_100217 eu am tendinta sa o las pe Cati sa manance daca imi cere chestii gen branza sau iaurt sau ceva care nu e dulce. si fructe bineinteles. dar nu stiu ce sa ma mai fac cu ea ca refuza fructele de cateva luni. stramba din nas si la pepene, si la banana, si la piersici, caise, prune... parca numai struguri mananca de buna voie si capsuni, dar din aia cumpar rar ca mi se par prea scumpi. cu greu am convins-o sa guste cirese si a facut mofturi ca nu-i place samburele, pana la urma a invatat sa-l scoata singura, dar primul impuls este sa spuna nu cand ii ofer fructe de parca i-as oferi lamaie goala. ce-o fi asta? Report
August 15, 201115 yr comment_100220 Maria sa stii ca si Izabela e la fel , nu pune gura pe fructe decat foarte rar , Cred ca e ceva legat de varsta lor . Izabela abia inghite cateva boabe de struguri , zmeura l-a inceput o refuza pe motiv ca "are parut" apoi a inceput sa o manance ( acum nu prea mai gasim ) , capsune nu vrea , mar rar de tot rontaie cam jumatate . De fapt cu ea e mare chin la tot ce inseamna mancare. Are zile in sir cand mananca /cere acelasi lucru de ma duce la disperare , pentru ca apoi sa nu mai puna gura pe felul respectiv. Report
August 15, 201115 yr comment_100221 Izuka, si Cati cere acelasi mic dejun: biscuiti cu lapte, nu o pot scoate din ei si ma oftic de nu se poate. am eu asa in cap ca nu e sanatos sa mananci acelasi lucru mereu si mereu. daaar sotul meu mananca asa, mai mult de un an mananca acelasi mic dejun cu mare placere si nu-l scoti din el nici impuscat! Mi-e peste putinta sa inteleg pentru ca mie imi place sa schimb, mancarea mea tre sa fie diversa dar acum mi-a venit o idee salvatoare! smoothie, din asta bea cu placere si deseara pun blenderul in functiune ca nu se mai poate! (sa nu uit sa ma si aprovizionez) Report
August 15, 201115 yr comment_100227 Izuka, si Cati cere acelasi mic dejun: biscuiti cu lapte, nu o pot scoate din ei si ma oftic de nu se poate. am eu asa in cap ca nu e sanatos sa mananci acelasi lucru mereu si mereu. daaar sotul meu mananca asa, mai mult de un an mananca acelasi mic dejun cu mare placere si nu-l scoti din el nici impuscat! Mi-e peste putinta sa inteleg pentru ca mie imi place sa schimb, mancarea mea tre sa fie diversa dar acum mi-a venit o idee salvatoare! smoothie, din asta bea cu placere si deseara pun blenderul in functiune ca nu se mai poate! (sa nu uit sa ma si aprovizionez) Maria , LA MULTZI ANI ! ca te prinsai aci Fa-i biscuitzi diverersi: azi simpli , maine cu prune uscate , sau cu banane , etc....Sa manance tot aceeasi mancare , dar sa o diversifici putzin. Mare lucru nu rezolvi numai ca se va obisnui cu ideea ca nu ´papa chiar acelasi lucru' in fiecare zi. E un inceput. Report
August 15, 201115 yr comment_100229 Multumesc Mutti! E buna ideea ta, mersi mult! Problema mea acum este ca nu am cum sa coc biscuiti si din lipsa de timp si spatiu, dar sper ca in curand sa ne mutam in cuibusorul nostru si atunci altfel va arata situatia. Report
August 15, 201115 yr comment_100233 Ohhhhhhhhhh , cand te mutzi la tine acasa n-o sa mai ai vreme de nimic o vreme ,crede-ma , stiu despre ce vb .... ( al meu zice-ntr-o zi ca dupa ce om iesi la pensie , daca mai traim , sa ne luam o cautza undeva la caldurica. Ok , am zis , dar io nu mai mut!!!!!!!!!!! ) Report
August 15, 201115 yr comment_100236 [size=2]va salut asa rapid, ca abea m-am intors din "salbaticie" fara calculator si internet. bine o mai fost. doar niste dor de voi mai am o saptamana de vacanta asa ca inca vom mai bantui. [/size]ne revedem cand reincep munca Report
August 15, 201115 yr comment_100239 Ohhhhhhhhhh , cand te mutzi la tine acasa n-o sa mai ai vreme de nimic o vreme ,crede-ma , stiu despre ce vb .... ( al meu zice-ntr-o zi ca dupa ce om iesi la pensie , daca mai traim , sa ne luam o cautza undeva la caldurica. Ok , am zis , dar io nu mai mut!!!!!!!!!!! ) nasol!! dar te cred pe cuvant, am si eu o presimtire din asta, dar na... speranta moare ultima si eu sper sa nu ma mai mut, nu-mi mai trebe, dea Domnu' sa am bafta si totul sa mearga bine Boni, vacanta faina in continuare! Report
August 15, 201115 yr comment_100274 Maria(San) LA MULTI ANI, multa sanatate, bucurii si noroc! Sa te bucuri de copii si sa ai parte de tot ce e mai bun si mai frumos in viata! pup LA MULTI ANI pentru toate MARIILE si in mod special pentru mami meu si pentru Beutza Mariutza mea! Report
August 16, 201115 yr comment_100283 Maria, la multi ani de ziua numelui....noua ne ziceau toti: casa noua cere bebe nou, ca un nou inceput. acum, daca stau sa ma gandesc, la noi asa a fost. in apartament a fost conceputa Ada, ne-am mutat si a fost conceputa Sara...acum mai vine unul s aici ....coincidenta?? la noi e urat, vant si ploaie si am de spalat...le mai pun in casa, din ce le las mai multe se strang si mai greu e de uscat...nu bag uscatorul decat in caz de forta majora, suge curent la greu.....le-as pune afara dar parca vad ca alergam ca nebunii cand incepe ploaia (n-ar fi prima data).... n-am chef de nimic...da nimic, nu stiu de ce....as lenevi in pat, atat.....am fost cam rea cu Ada dimineata si ma cam oftic acum ....e asa un copil bun si eu tot ma iau de ea. cand vad ca ea tot raspunde frumos si tot manierata e imi vine sa-mi dau pumni, ca un kkt ma simt offf am uitat sa zic: aseara am mancat o lamaie, cu tot cu coaja ...de cand ma uitam la ele in fructieraas fi mancat ceva si am taiat-o felii(sant din curte de la soacra'mea) si am mancat-o pe toata, in pat, cititnd ...tare buna a fost. nu sant acre tare si miros bestial. am observat ca am predilectie pe citrice in ultimul timp Report