August 16, 201115 yr comment_100292 Buna dimineata.Angel , la fel patesc si eu , ma ratoiesc la fata si apoi ma sparge plansul cand o aud "mami , mamica mea"Ieri a plouat toata ziua , asa incet , mocaneste . Aseara pe la 7 s-a oprit. Barbatu-meu s-a gandit ca s-ar plimba putin si a luat fata cu el. Au venit inapoi pe la 9 , ea era uda leoarca , luase la rand toate baltile si cu picioarele si cu fundul , era uda pana la chiloti si rece gheata. Am crezut ca-l omor pentru ca a lasat-o si mai ales pentru ca nu a adus-o acasa imediat. I-am facut o baita calda repede. Sper sa nu raceasca . Ea nu e foarte sensibila , in 3 ani a racit de vreo 3 sau 4 ori si nu a fost nimic grav , dar cand ma gandesc cat era de congelata saracuta si uda leoarca ... Report
August 16, 201115 yr comment_100303 Fetelor, multumesc pentru urari! Angel, la mine nu se potriveste faza cu casa, desi tare mi-as fi dorit! Acum incercam sa ne luam si noi o casuta, dar nu e usor. Poate tu ai mai multa bafta . Tu ai aceeasi problema cu uscatul rufelor ca si mine... mi se parea ca tu stai foarte fain acolo unde stai tu. Eu sper la casa noua sa imi aranjez o camera mititica special pentru rufe, sa nu mai am probleme veci cu uscatul lor. Si eu am sot rea cu Cati de dimineata, dar mi-am cerut scuze rapid. Intervine mereu intre mine si bebe, adevarul e ca eu numai de bebe am ochi, ca tre sa stau cu ochii pe el... asta e. Si tare ma irita comortamentul ei, dar realizez ca nu are saraca nici o vina, doar ca vrea putin si din atentia mea. Izuka, nu exagerezi? Sunt convinsa ca fata s-a distrat de minune! Report
August 16, 201115 yr comment_100307 O zi si o saptamana excelenta (la noi a fost zi libera ieri )! Azi dau eu cafeluta si un mic dejun tarziu si lenes, pentru ziua lui Beutza de ieri Report
August 16, 201115 yr comment_100318 Noi nici n-am putut ieri sa sarbatorim .... Fata ardea , cand i-a fost mai bine nici n-a vrut sa guste din praji...... Na ja , la anul.... Report
August 16, 201115 yr comment_100322 La cat mai multe petreceri la puiutele voastre...nu va suparati, ele habar nu au oricum. pana la 2 ani nici nu bashesc de chef...de atunci incolo or sa tot ceara chef de ziua lor ale mele incep sa organizeze urmatoarea imediat dupa ziua de nastere, deja fac liste pe cine sa invite la nul Report
August 16, 201115 yr comment_100325 Bineinteles ca habar nu au de petreceri, dar le place cand e multa lume in jur, cel putin lu'Bea ii place. Noi in fiecare luna pe 3 i.am luat tort, si acum de sf Maria. Domne' ...acum e ceva ... nu mai sta o clipa: se rasuceste stahga, dreapta, se cambreaza, legata in carut sau in alta parte nu mai sta nici de sila, se pune pe plans, vrea pe jos sa mearga, desigur ca nu poate inca singurica, nu are echilibru ... dar ea vrea ... pe jos. in iarba sau pe jos e cea mai fericita sa fuga ea de-a busilea pana gaseste ceva pe care sa se ridice si catare ... AnaMaria sa ne traiesti, sa fii sanatoasa sa te bucuri de a mica (m-am zapacit, cu Mutti si Simona etc sorry). E mai bien azi Elena? de la ce sa o fi luat-o febra? aer conditionat? dif mari de temperatura? Report
August 16, 201115 yr comment_100330 Fetelor, multumesc pentru urari! Angel, la mine nu se potriveste faza cu casa, desi tare mi-as fi dorit! Acum incercam sa ne luam si noi o casuta, dar nu e usor. Poate tu ai mai multa bafta . Tu ai aceeasi problema cu uscatul rufelor ca si mine... mi se parea ca tu stai foarte fain acolo unde stai tu. Eu sper la casa noua sa imi aranjez o camera mititica special pentru rufe, sa nu mai am probleme veci cu uscatul lor. Si eu am sot rea cu Cati de dimineata, dar mi-am cerut scuze rapid. Intervine mereu intre mine si bebe, adevarul e ca eu numai de bebe am ochi, ca tre sa stau cu ochii pe el... asta e. Si tare ma irita comortamentul ei, dar realizez ca nu are saraca nici o vina, doar ca vrea putin si din atentia mea. Izuka, nu exagerezi? Sunt convinsa ca fata s-a distrat de minune! am unde sa pun rufe dar ploua. uscatorul consuma enorm.. le pun in guest room, pe de-alea portabile mai mereu. mi-am cerut scuze si eu dar tot nu-mi place. ...ma revansez eu. ea nu se supara si nu tine ranchiuna. Report
August 16, 201115 yr comment_100331 Maria , ea s-o fi distrat , dar eu nu ma distrez stiind ca e fata , sa stea uda la picioare si la fundulet . Trebuia macar sa o aduca acasa imediat dupa distractie , nu sa mai umble aiurea cu ea uda leoarca. Poate exagerez , poate nu .Pentru ca nu-mi place sa o stiu ca sufera in primul rand , apoi pentru ca atunci cand boleste , nu e el cel care se chinuie cu tratamentul ( ca nu vrea sa inghita nimic ) si nici nu cred ca i-ar placea prea tare sa deschida portofelul la farmacie aici . Ca o curiozitate , astazi m-am uitat cat costa un sirop pentru cresterea imunitatii ...cel mai banal , doar extract de echinaceea , este 15 euro sticluta de 50 ml. Report
August 16, 201115 yr comment_100332 Daniella, sa-ti traiasca fata!Si toate Mariile, Marioarele, Marianele!https://forum.artaculinara.ro/public/style_emoticons/default/occasion14.gif Izuk, la voi nu se gaseste catina? E mai sanatoasa, zic eu, decat siropurile.Mie-mi dadea mama de mica miere amestecata cu catina.Racesc si eu, dar rar si nu forme ff grave.E dulce-acrisoara si e naturala. Report
August 16, 201115 yr comment_100335 Zozo , anul trecut i-am facut eu sirop de catina acasa , din catina lasata la macerat in miere , apoi strecurata. Crezi ca l-a inghitit? Nu , nu l-a vrut nici picata cu ceara. Ea nu e un copil sensibil , cu spuneam , de cand e pe lume nu a racit decat de vreo 3 sau 4 ori , forme usoare . Intr-o periada i-am dat un sirop din ceva ierburi himalayene , apoi nu a mai vrut sa-l bea , cred ca i s-a facut greata de el . Apoi nu i-am mai dat nimic , inafara de ceva , care desi nu-s incantata ca-l bea , fara el nu se poate , Actimel . Zilnic bea 2 sticlute . Bine , aici l-am gasit sub diferite alte denumiri , dar cu acelasi adaos de L - casei defensis , si cu adaosul de E -uri de rigoare banuiesc .Poate e doar concidenta , poate chiar au dreptate astia , stiu si eu? Report
August 16, 201115 yr comment_100343 Urmareste cineva Master Chef?[center].http://www.youtube.com/watch?v=R7FsKG8gisg.[/center]Cine credeti ca va castiga? Report
August 16, 201115 yr comment_100357 Zozo , anul trecut i-am facut eu sirop de catina acasa , din catina lasata la macerat in miere , apoi strecurata. Crezi ca l-a inghitit? Nu , nu l-a vrut nici picata cu ceara. Ea nu e un copil sensibil , cu spuneam , de cand e pe lume nu a racit decat de vreo 3 sau 4 ori , forme usoare . Intr-o periada i-am dat un sirop din ceva ierburi himalayene , apoi nu a mai vrut sa-l bea , cred ca i s-a facut greata de el . Apoi nu i-am mai dat nimic , inafara de ceva , care desi nu-s incantata ca-l bea , fara el nu se poate , Actimel . Zilnic bea 2 sticlute . Bine , aici l-am gasit sub diferite alte denumiri , dar cu acelasi adaos de L - casei defensis , si cu adaosul de E -uri de rigoare banuiesc https://forum.artaculinara.ro/public/style_emoticons/default/sleep.gif .Poate e doar concidenta , poate chiar au dreptate astia , stiu si eu? Si daca-i amesteci catina in iaurtul ala? Report
August 16, 201115 yr comment_100358 Merci , Daniella. Azi e putzin mai bine , azi noapte m-a cautat toata noaptea prin cap ( am dormit langa patutzul ei la ea-n camera). Ardea...n-am inchis un ochi , de teama sa nu se ridice febra prea tare...i-am pus supozitoare la 6 ore , compresa cu spirt si asa a venit dimineatza! Cand m-a simtzit ca ies din camera s-a pus pe un plans de numa' asa ca n-am mai mers la servici ( voiam sa o las cu tati , aveam oricum ore numai pana la 11.) Maine daca are tot asa febra tre sa facem analize de sange si urina sa vada ce are. Report
August 16, 201115 yr comment_100359 Izuk , multzi copii beau Actimel d-asta cand sunt mici. Nush daca gustul le place sau sticlutza Nepotu'miu nu se lasa pana nu bea cate vedea ca-s p-acasa. Cand ii duceam ( ziceam sa nu-i duc ciocolata) luam cate 4. Nu bea numai unul , ci urla pana cand il primea si pe al doilea , pe al treilea , etc..... Report
August 17, 201115 yr comment_100376 Buna dimineata .Eu sunt suparata , e adevarata vorba " de ce ti-e frica , nu scapi" . Izabela e mucoasa. Azi noapte a miorlait toata noaptea , s-a foit , nu putea respira de secretii. Si nu ma lasa sa-i pun picaturi de nici o culoare . De vesela , e vesela , cu chef de prostii ca de obicei , de cum deschide ochii. Mutti , sa stii ca la inceput vroia un sigur fel de Actimel , alta culoare la sticluta nu accepta . Acum , nu conteaza ce "model " e , dar sa fie de capsuni . Am luat o data de portocale si dupa prima inghititura a spus ca asta nu e bun.Zozo , ideea ta e buna , trebuie sa incerc sa-i pun in iaurtel .Desi , daca-i schimba gustul , nu-l va bea . Report
August 17, 201115 yr comment_100379 dragi mamici, insanatosire rapida la fetite! nu va suparati, e ok sa mai si raceasca, asa isi fac anticorpi (incerc si eu sa vad partea plina a paharului ) bebeloiul meu e necajit, sta numai cu mana in gurita, cred ca pocneste al 5-lea dintisor. Report
August 17, 201115 yr comment_100382 Si eu va doresc doar soare in viata copiilor!Izuk, poti face si ceai din catina!Pisoi, sa-si stapaneasca sanatos dintisorul si sa-l piarda cat mai tarziu si cat mai usor!https://forum.artaculinara.ro/public/style_emoticons/default/pupic.gifdulceii mici si pe mamicile lor panicoase! Report
August 17, 201115 yr comment_100392 izuk, te tin de mana...ale mele sant coapte. sara e de vreo 3 zile, ada doar ce a luat si ea. zac efectiv. maine nu pupa scoala, se supara tare s-ar duce oricum. seara nu a mancat ada, o durea si stomacul zicea. eu sant moarta de foame, acum manac niste biscuiti uscati dimineata am mancat toast....la pranz am baut meal replacement si tot mi-e rau si sant balonata extraordinar de mult. acum mi-e foame dar nu pot manca nimic, mi-e si frica sincer. cred ca fac iar supa cu galusti maine..mi-ai iesit cam tari data trecuta, nu mai stiu ce reteta sa folosesc sa iasa buna help Report
August 17, 201115 yr comment_100394 Angel , banuiesc ca te referi la galuste de gris ...Eu fac mereu asa , si iasa bine : 2 oua batute , fara sa separ albus de galbenus ,pun sare , adaug 1 lingura ulei , cam 7 linguri de gris ( acum , cred ca depinde si de marimea oului si de gris , compozitia trebuie sa fie ceva mai moale)si le fierb imediat , nu las sa stea pentru ca se intaresc galustele , la foc mic . Report
August 17, 201115 yr comment_100396 bebeloiul meu e necajit, sta numai cu mana in gurita, cred ca pocneste al 5-lea dintisor. Maria, unde trebuie sa pocneasca al 5-lea? si bebelusa sta numai cu mana in gurita si freaca gingiile cu tot ce prinde! Report
August 17, 201115 yr comment_100397 Buna tuturor si o zi excelenta in continuare!cafele? gustari? beri? pregatim o cina? nici macar o maslina? cred ca toata lumea e la dieta, p-aici Angel, sa stii ca si eu am fost balonata primele 3 luni, aveam o burta de ziceai ca sunt in a 7-a! Incearca sa eviti orice chestie baloneaza sau constipa. Meal replacement-ul ala nu baloneaza? Report
August 17, 201115 yr comment_100429 Buna tuturor si o zi excelenta in continuare!cafele? gustari? beri? pregatim o cina? nici macar o maslina? cred ca toata lumea e la dieta, p-aici Angel, sa stii ca si eu am fost balonata primele 3 luni, aveam o burta de ziceai ca sunt in a 7-a! Incearca sa eviti orice chestie baloneaza sau constipa. Meal replacement-ul ala nu baloneaza? nu stiu daca baloneaza Daniela, e plin de fibre si vitamine....s-ar putea. nu constipa insa. izuk, mersi de reteta de galuste, o sa incerc si ca tine....cateodata ies superbe cateodata ies pietroi Report
August 18, 201115 yr comment_100433 Buna dimineata .Azi noapte am fost mai bine , am reusit aseara sa-i pun picaturi in nas Izabelei , a respirat aproape normal si a dormit fara sa se trezesca toata noaptea. Azi e ceva mai bine , vad ca a mancat binisor acum dimineata . Se pare ca faptul ca i-am dat niste sirop cu ibuprofen , a ajutat. Report