August 18, 201115 yr comment_100448 Buna tuturor si o zi excelenta in continuare!cafele? gustari? beri? pregatim o cina? nici macar o maslina? cred ca toata lumea e la dieta, p-aici Angel, sa stii ca si eu am fost balonata primele 3 luni, aveam o burta de ziceai ca sunt in a 7-a! Incearca sa eviti orice chestie baloneaza sau constipa. Meal replacement-ul ala nu baloneaza? nu stiu daca baloneaza Daniela, e plin de fibre si vitamine....s-ar putea. nu constipa insa. izuk, mersi de reteta de galuste, o sa incerc si ca tine....cateodata ies superbe cateodata ies pietroi Mirela , de ce iei Meal Replacement si nu mananci mancare? Report
August 18, 201115 yr comment_100453 https://forum.artaculinara.ro/public/style_emoticons/default/headbang.gif A stat ploaiaaaaa!Deci, afara, pe plaja! Va astept aici: La beuturaaaa!!Asta ca sa va alegeti fiecare ce vreti! Report
August 18, 201115 yr comment_100458 Helloouu! Vin si eu sa mai semnez condica pe la han! Sunt o nerusinata ...stiu Da' ai mei sunt in conced' asa ca umblam numa chiauca,nu ne mai ajung terasele,azi am facut plaja si tot ashe' o tzanem saptamana aviatoare fug si eu la mare... Va pup dulce mi-e dor de voi si sa stiti ca nu v-am uitat. Report
August 18, 201115 yr comment_100464 Stellaaaaaaaaaa? mai esti p-aci? Mai imi dai o data retzeta ta de chec sarac? te rog? Report
August 19, 201115 yr comment_100475 Buna tuturor si o zi excelenta in continuare!cafele? gustari? beri? pregatim o cina? nici macar o maslina? cred ca toata lumea e la dieta, p-aici Angel, sa stii ca si eu am fost balonata primele 3 luni, aveam o burta de ziceai ca sunt in a 7-a! Incearca sa eviti orice chestie baloneaza sau constipa. Meal replacement-ul ala nu baloneaza? nu stiu daca baloneaza Daniela, e plin de fibre si vitamine....s-ar putea. nu constipa insa. izuk, mersi de reteta de galuste, o sa incerc si ca tine....cateodata ies superbe cateodata ies pietroi Mirela , de ce iei Meal Replacement si nu mananci mancare? nu pot manca nimic...ori dau afara ori ma doare stomacul extraordinar de tare....vad ca s-a mai linistit, aseara am mancat si eu cu ei la masa, orez cu putin japanese curry....m-am balonat ca de obicei dar nu m-a durut tare. azi sper sa iesim un pic la plaja(la plimbare), sant 23 de grade si e si soacra aici. ma simt bine...nu ma plang o zi frumoasa si voua si un wend superb! Report
August 19, 201115 yr comment_100480 Buna dimineata . Azi sunt singura cu pitica pana seara tarziu , ne facem de cap Sotul e plecat la Tallin cu un coleg , la shopping Report
August 19, 201115 yr comment_100490 Buna fetele! Maine se pleaca la maaaareeeee pt doua saptamani... Voi fi fara net (asta nu-mi place), dar suntem in vacantaaaaaaa (asta-mi place).Pupici dulci! Report
August 19, 201115 yr comment_100497 Drum bun Sorina , sa te simti bine , Si lasa , in vacanta nu trebuie net Report
August 19, 201115 yr comment_100514 nush ce-o avut aia mica atunci cand o fo' bolnava , dar cred ca mi-o dat si mie . Mi se parea mie ca-s cam ametzita , cand imi iau temperatura 38,2 deja. Poate vi se pare putzin dar io nu fac niciodata febra. Cand am avut 38,7 m-au internat! Am luat paracetamol si...astept. Report
August 19, 201115 yr comment_100526 Urmareste cineva Master Chef?Cine credeti ca va castiga?Interesanta emisiune. Tre' sa-ncep si io sa-i urmaresc. Se difuzeaza si pe vreun canal romanesc? Sau doar pe youtube? Report
August 20, 201115 yr comment_100540 neata gagix mie mi s-a schimbat forumul pe romaneste, de la sine putere. si daca dau pe engleza tot pe romana apare la noi e sperb afara, 23...miroase a ocean frumos ca vara...de maine incepe frigul si ploile au zis. mi-a adus frigiderul azi, sant fericita..de cand il asteptam ma simt mai bine de vreo 2 zile, fac o supa minestrone acum si placinta cu mere ca mi-au facut fetele pofta (aka maneki ). or sa faca si carnati la gratar pt ei si o salata si a mai trecut o zi nu mai stiu ce sa gatesc. eu n-as manca nimic, mere(care imi fac rau) sau mandarine..in rest nimic. nu mi-e foame pur si simplu. la pranz am mancat niste cascaval feliat ca foaia de ceapa si rice crackers. ma ia pe mine foamea peste vreo 3 luni cred ... Report
August 20, 201115 yr comment_100541 Hello , hello. am ajuns si eu acasa , unde ma asteapta un munte de spalat, calcat, gradina e jungla etc etc...dar incet , incet.de luni vine nenea care schimba centrala de incalzire ( ca asta e din 76, si-a trait traiul , basca nu mai e conforma cu noile reguli ecologice etc.asa cao cisterna de bani ma costa, ca am ales o varianta cu panouri solare ptr incalzit apa. in rest , nimic deosebit, decat ca am fost foarte mandra,ca din cei 1450 km , de la mare acas, mai mult de 1/3 a condus fiimea , si nu portiunile cele mai usoare : dinainte de bari pana dupa pescara si de la bologna la milano; bravo eiva doresc o sambata -duminica insorita si placuta tuturor.Mirela, ma bucur ca esti mai bine. Report
August 20, 201115 yr comment_100542 hello si de la mine https://forum.artaculinara.ro/public/style_emoticons/default/icon_cheers.gifLA MULTI ANI!!! retroactiv tuturor celor care au sarbatorit cate ceva.de luni incep si eu munca, asa ca o sa ne vedem mai des Report
August 20, 201115 yr comment_100568 Hi hi hi! Va salut si eu...Ne-am facut de cap maii!! Suntem cam chiauni ne cam dor capatanele,dar ne-am distrat pe cinste Abea astept sa o sterg la mare Report
August 21, 201115 yr comment_100613 'MNEATZAAAAAAAAAAAAAAAAA!!!!! Dormitzi toata ca valiza-n gara! Ia trezirea si...la masa! b1.bmp Report
August 21, 201115 yr comment_100616 Cand pleci la mare , fato? Ca vine iarna , acusica He he! Zilele astea plec,e numai bine ca ai mei nu suporta vf. de sezon,acum e numai bine,mai liniste,apa calda nu mai e canicula Am fost si in septembrie si a fost superb,cand am fost in Iulie m-am jurat ca nu mai imi trebe' Ziua buna la toata lumea ! Azi inca nu stiu ce o sa facem ca nu-s decisi ai mei,eu astept cuminte sa se decida,sa vad ce or avea in plan Report
August 21, 201115 yr comment_100635 Azi am tras sperietura vietzii: Elena s-a lovit cu barba de banca si atata sange i-a curs din cura....picatura dupa picatura!!!!!!!!!!!!!!! Acum e ok , se plimba p-aci cu o bucata de covrig in mana... Report
August 21, 201115 yr comment_100640 Azi am tras sperietura vietzii: Elena s-a lovit cu barba de banca si atata sange i-a curs din cura....picatura dupa picatura!!!!!!!!!!!!!!! Acum e ok , se plimba p-aci cu o bucata de covrig in mana...sper sa nu mai ai sperieturi din astea, stiu cum e, ti se opreste inima in loc . Cu copiii insa nu poti stii niciodata, cazaturi, zgarieturi, trebuie sa fii pregatita pentru toate. Teoretic Practic, eu la Stefania, primul copil, am fost urmarita 2 zile de imaginea acului intrand in piciorusul ei, la primul vaccin. Tati m-a lasat pe mine sa o tin, el a iesit din cabinet ca-i era rau Report
August 21, 201115 yr comment_100642 mutti, cu parere de rau iti spun ca vor mai fi ....nu e niciodata usor si nici nu te obisnuiesti.or sa-si juleasca genunchii, coatele, palmele....cucuie....desi nu -i scapi din ochi f mult.draga de ea.....la sange din gura si de la cap ma pierd si eu Report
August 21, 201115 yr comment_100649 Simo',saracuta fetita! sper ca i-a trecut,sa nu-si fi muscat limbuta sau vreo rana la gurita sa o deranjeze la mancat Mai tineti minte cucuiosul' bubuletului?! Moama ce spaima am mai tras Report
August 21, 201115 yr comment_100651 Fetelor , s-a lovit deasupra dintzilor , intre buza si gingie...a sangerat vreo juma de ora. Apoi s-a oprit. Am fost la plimbare si cand am venit s-a scarpinat nush cum in gura si iar!!!!! De data asta i s-a umplut gura de sange!!! Dar s-a oprit mult mai repede a doua oara. Sper sa se prinda bine pana maine ca ea e tot cu mana-n guritza , saraca , de la dintzi. Report
August 21, 201115 yr comment_100652 e 1 noaptea si eu nu pot sa dorm. ploua cu galeata acu vreo juma de ora, vad ca s-a oprit. toarna in rafale.toata casa doarme, mi-am fiert o cana de lapte si ma uit la un film. se va termina in curand si o sa ma bag in pat cred. daca citesc pe canapea unde sant de obicei adorm si ma trezesc ca mi-e frig sau mai stiu eu ce noapte buna... Report