Skip to content
View in the app

A better way to browse. Learn more.

Arta Culinara

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

La hanul "Arta culinara"

Featured Replies

Buna tuturor si o zi excelenta in continuare!

cafele? gustari? beri? pregatim o cina? nici macar o maslina? cred ca toata lumea e la dieta, p-aici :rolleyes:

Angel, sa stii ca si eu am fost balonata primele 3 luni, aveam o burta de ziceai ca sunt in a 7-a! Incearca sa eviti orice chestie baloneaza sau constipa. Meal replacement-ul ala nu baloneaza?

nu stiu daca baloneaza Daniela, e plin de fibre si vitamine....s-ar putea. nu constipa insa.

izuk, mersi de reteta de galuste, o sa incerc si ca tine....cateodata ies superbe cateodata ies pietroi :hug:

Mirela , de ce iei Meal Replacement si nu mananci mancare?

https://forum.artaculinara.ro/public/style_emoticons/default/headbang.gif A stat ploaiaaaaa!

Deci, afara, pe plaja! Va astept aici:

post-73-13136872014909_thumb.jpg

La beuturaaaa!!

post-73-13136872354506_thumb.jpg

Asta ca sa va alegeti fiecare ce vreti!

Helloouu! Vin si eu sa mai semnez condica pe la han! Sunt o nerusinata ...stiu :rolleyes: Da' ai mei sunt in conced' asa ca umblam numa chiauca,nu ne mai ajung terasele,azi am facut plaja si tot ashe' o tzanem :hug: saptamana aviatoare fug si eu la mare...

Va pup dulce mi-e dor de voi si sa stiti ca nu v-am uitat. :hug:

Stellaaaaaaaaaa? mai esti p-aci?

Mai imi dai o data retzeta ta de chec sarac? te rog?

Buna tuturor si o zi excelenta in continuare!

cafele? gustari? beri? pregatim o cina? nici macar o maslina? cred ca toata lumea e la dieta, p-aici :rolleyes:

Angel, sa stii ca si eu am fost balonata primele 3 luni, aveam o burta de ziceai ca sunt in a 7-a! Incearca sa eviti orice chestie baloneaza sau constipa. Meal replacement-ul ala nu baloneaza?

nu stiu daca baloneaza Daniela, e plin de fibre si vitamine....s-ar putea. nu constipa insa.

izuk, mersi de reteta de galuste, o sa incerc si ca tine....cateodata ies superbe cateodata ies pietroi :hug:

Mirela , de ce iei Meal Replacement si nu mananci mancare?

nu pot manca nimic...ori dau afara ori ma doare stomacul extraordinar de tare....vad ca s-a mai linistit, aseara am mancat si eu cu ei la masa, orez cu putin japanese curry....m-am balonat ca de obicei dar nu m-a durut tare.

azi sper sa iesim un pic la plaja(la plimbare), sant 23 de grade si e si soacra aici.

ma simt bine...nu ma plang

o zi frumoasa si voua si un wend superb!

Buna dimineata .

Azi sunt singura cu pitica pana seara tarziu , ne facem de cap :rolleyes: Sotul e plecat la Tallin cu un coleg , la shopping :hug:

Buna fetele! Maine se pleaca la maaaareeeee pt doua saptamani... Voi fi fara net (asta nu-mi place), dar suntem in vacantaaaaaaa (asta-mi place).

Pupici dulci!

nush ce-o avut aia mica atunci cand o fo' bolnava , dar cred ca mi-o dat si mie :tongue3: .

Mi se parea mie ca-s cam ametzita , cand imi iau temperatura 38,2 deja. Poate vi se pare putzin dar io nu fac niciodata febra. Cand am avut 38,7 m-au internat!

Am luat paracetamol si...astept.

neata gagix

mie mi s-a schimbat forumul pe romaneste, de la sine putere. si daca dau pe engleza tot pe romana apare :salut:

la noi e sperb afara, 23...miroase a ocean frumos ca vara...de maine incepe frigul si ploile au zis. mi-a adus frigiderul azi, sant fericita..de cand il asteptam

ma simt mai bine de vreo 2 zile, fac o supa minestrone acum si placinta cu mere ca mi-au facut fetele pofta (aka maneki :) ). or sa faca si carnati la gratar pt ei si o salata si a mai trecut o zi :tongue3:

nu mai stiu ce sa gatesc. eu n-as manca nimic, mere(care imi fac rau) sau mandarine..in rest nimic. nu mi-e foame pur si simplu. la pranz am mancat niste cascaval feliat ca foaia de ceapa si rice crackers.

ma ia pe mine foamea peste vreo 3 luni cred :)...

Hello , hello. am ajuns si eu acasa , unde ma asteapta un munte de spalat, calcat, gradina e jungla etc etc...dar incet , incet.

de luni vine nenea care schimba centrala de incalzire ( ca asta e din 76, si-a trait traiul , basca nu mai e conforma cu noile reguli ecologice etc.asa ca

o cisterna de bani ma costa, ca am ales o varianta cu panouri solare ptr incalzit apa. in rest , nimic deosebit, decat ca am fost foarte mandra,

ca din cei 1450 km , de la mare acas, mai mult de 1/3 a condus fiimea :) , si nu portiunile cele mai usoare : dinainte de bari pana dupa pescara si de la bologna la milano; bravo ei

va doresc o sambata -duminica insorita si placuta tuturor.

Mirela, ma bucur ca esti mai bine.

hello si de la mine https://forum.artaculinara.ro/public/style_emoticons/default/icon_cheers.gif

LA MULTI ANI!!! retroactiv tuturor celor care au sarbatorit cate ceva.

de luni incep si eu munca, asa ca o sa ne vedem mai des :)

Hi hi hi! Va salut si eu...Ne-am facut de cap maii!! Suntem cam chiauni ne cam dor capatanele,dar ne-am distrat pe cinste :)

Abea astept sa o sterg la mare :)

Cand pleci la mare , fato? Ca vine iarna , acusica :P :(

He he! Zilele astea plec,e numai bine ca ai mei nu suporta vf. de sezon,acum e numai bine,mai liniste,apa calda nu mai e canicula :occasion14: Am fost si in septembrie si a fost superb,cand am fost in Iulie m-am jurat ca nu mai imi trebe' :violent1:

Ziua buna la toata lumea ! :scratch:

Azi inca nu stiu ce o sa facem ca nu-s decisi ai mei,eu astept cuminte sa se decida,sa vad ce or avea in plan :floare:

Azi am tras sperietura vietzii: Elena s-a lovit cu barba de banca si atata sange i-a curs din cura....picatura dupa picatura!!!!!!!!!!!!!!!

Acum e ok , se plimba p-aci cu o bucata de covrig in mana...

Azi am tras sperietura vietzii: Elena s-a lovit cu barba de banca si atata sange i-a curs din cura....picatura dupa picatura!!!!!!!!!!!!!!!

Acum e ok , se plimba p-aci cu o bucata de covrig in mana...

sper sa nu mai ai sperieturi din astea, stiu cum e, ti se opreste inima in loc :scratch:.

Cu copiii insa nu poti stii niciodata, cazaturi, zgarieturi, trebuie sa fii pregatita pentru toate. Teoretic :occasion14: Practic, eu la Stefania, primul copil, am fost urmarita 2 zile de imaginea acului intrand in piciorusul ei, la primul vaccin. Tati m-a lasat pe mine sa o tin, el a iesit din cabinet ca-i era rau :violent1:

mutti, cu parere de rau iti spun ca vor mai fi ....nu e niciodata usor si nici nu te obisnuiesti.

or sa-si juleasca genunchii, coatele, palmele....cucuie....desi nu -i scapi din ochi f mult.

draga de ea.....la sange din gura si de la cap ma pierd si eu :(

Simo',saracuta fetita! :( sper ca i-a trecut,sa nu-si fi muscat limbuta sau vreo rana la gurita sa o deranjeze la mancat :(

Mai tineti minte cucuiosul' bubuletului?! :( Moama ce spaima am mai tras :(

Fetelor , s-a lovit deasupra dintzilor , intre buza si gingie...a sangerat vreo juma de ora. Apoi s-a oprit. Am fost la plimbare si cand am venit s-a scarpinat nush cum in gura si iar!!!!! De data asta i s-a umplut gura de sange!!! Dar s-a oprit mult mai repede a doua oara.

Sper sa se prinda bine pana maine ca ea e tot cu mana-n guritza , saraca , de la dintzi.

e 1 noaptea si eu nu pot sa dorm. ploua cu galeata acu vreo juma de ora, vad ca s-a oprit. toarna in rafale.

toata casa doarme, mi-am fiert o cana de lapte si ma uit la un film. se va termina in curand si o sa ma bag in pat cred. daca citesc pe canapea unde sant de obicei adorm si ma trezesc ca mi-e frig sau mai stiu eu ce :(

noapte buna...