August 10, 201115 yr comment_99677 el o face ....eu nu mai vreau nici o durere si nimic, m-am saturat. la barbati e mult mai usor. eu s-ar putea sa am nevoie de altfel de operatie, discut cu dr dupa nastere, e dureroasa si recuperarea dureaza asa ca...s-a oferit dansul dimineata o face, seara e acasa ...vezi poate merge si la tine Report
August 10, 201115 yr comment_99680 el o face ....eu nu mai vreau nici o durere si nimic, m-am saturat. la barbati e mult mai usor. eu s-ar putea sa am nevoie de altfel de operatie, discut cu dr dupa nastere, e dureroasa si recuperarea dureaza asa ca...s-a oferit dansul dimineata o face, seara e acasa ...vezi poate merge si la tine pai stiu despre operatia pentru 'el', dar cum ziceam are side effects nasoale si nu ma hotarasca inca sa-i cer asa ceva Report
August 10, 201115 yr comment_99684 Aura, am inteles (din marturii de pe internet) ca acceasta operatie da dureri la fel de nasoale ca operatia echivalenta la femei. Report
August 10, 201115 yr comment_99698 nope, avem amici de au facut-o si nici unul n-a avut side effects...sa fi fost ei norocosi sau sant cazuri izolate cei cu dureri?asa orice operatie poate avea repercusiuni, depinde de specimen, de cum e facut, etceu am incredere ca va fi bine. Report
August 10, 201115 yr comment_99708 hello, Mirela, ma bucur a esti mai bine. cat despreoperatie nu stiu decat ca e ireversibila , dar nu cunosc pe nimeni care sa o fi facut. pentru tine si celelalte doamne, o floricica din flora locala, creste pe nisip:),nu stiu cum ii zice , dar tare-s faine. Report
August 10, 201115 yr comment_99713 Salut!Angelus, ma bucur ca esti mai bine! Sper sa fii bine definitiv!Aici ploua si-ii frig! Urasc frigul!https://forum.artaculinara.ro/public/style_emoticons/default/crying.gif Stellina, https://forum.artaculinara.ro/public/style_emoticons/default/notworthy.gif pentru floricica! Chiar ca-i frumoasa!Cand mai vii sa ne-aduci una reala? Dau o bere!https://forum.artaculinara.ro/public/style_emoticons/default/occasion14.gif Report
August 10, 201115 yr comment_99717 acceasta operatie da dureri la fel de nasoale ca operatia echivalenta la femei. dureri...orice interventie pp ceva dureri. si daca-s la fel, de ce sa nu le suporte el, ca-i barbat. cate dureri au femeile...Mirela, bine ca vrea, in Romanica nu cred ca se accepta nici ideea unei discutii despre. Report
August 10, 201115 yr comment_99722 Mirela, bine ca vrea, in Romanica nu cred ca se accepta nici ideea unei discutii despre.In Romania o iau personal si daca le spui sa castreze motanul ... Report
August 10, 201115 yr comment_99727 Mirela, bine ca vrea, in Romanica nu cred ca se accepta nici ideea unei discutii despre.In Romania o iau personal si daca le spui sa castreze motanul ...Hhahhahahhahaha! Report
August 10, 201115 yr comment_99728 Am pierdut ziua lu' Bubuletz????? Geany , LA MULTZI ANI flacaului , sa cresca mare si voinic si sa ramana tot asa frumos si ochios ! Report
August 10, 201115 yr comment_99729 Hello la tot hanul si bine v-am gasit! M-am intors de duminica, dar nu am avut pra mult timp ca serile tot am fost ocupata cu bebelusa: sosire spalat garderoba si imbarcare din nou azi ... . Am reusit sa fac putin update de pe diverse topicuri...s-a scris ceva intr-o saptamana, dar nu cred ca mai tin minte toate subiectele abordate in discutiile de la han. Una peste alta, cel mai important: Angel sa fie intr-un ceas bun! Multa sanatate si tie si lui bebe si sa ai o sarcina usoara. Sa stii ca eu am avut un presentiment ca vei mai avea si pe al 3-lea, pentru ca retin ca acum vreun an cand eram noi astea insarcinatele ai scris ca El mai vrea un bebel, dar tu nu prea te-ai baga, desi sarcinile ti-au fost perioade frumoase. Si la mine a fost la fel, absolut fantastic si mai vreau Cu mine sa--ti fi incurat barzoiul comanda? E bine atunci, pentru ca eu am comandat baietel. Eu nu pariez inca, ma mai uit prin stele pana ma exprim... Nu am inteles de ce suferi, dar primeste compasiunea mea pentru durerile suportate si sper sa iti fie numai bine de acum incolo. Stella, vreau locul exact unde e apa aia frumoasa, sa merg si eu acolo. Maica precista ce-mi place apa aia! E splendida! gata ca nu mai tin minte care ce a scris ...dar va pupez pe toti si mi-a fost dor de voi ... Report
August 11, 201115 yr comment_99739 Buna dimineata .Bine ai revenit Daniella , sper cu forte proaspete . Report
August 11, 201115 yr comment_99741 Buna dimineata. aici e un vant aiaiai. asa ca stau acasa, nici nu merg la mare.Daniella e in sudulitaliei in regiunea puglia, la marea ionica . ai pmo zi faina tuturor. Report
August 11, 201115 yr comment_99744 Mirela, bine ca vrea, in Romanica nu cred ca se accepta nici ideea unei discutii despre.In Romania o iau personal si daca le spui sa castreze motanul ... Doamne, ce tare-i asta!!!bravo, Uma! Report
August 11, 201115 yr comment_99753 Geany sa-ti traiasca Bubuletul, sorica si nepotul ca tare-s frumosi. Dar parca nepotul seamana cu tine si Bub cu sora ta ... nu vreau sa sugerez nik..., dar asa imperechere ciudata ... imi apare pe la gene Report
August 11, 201115 yr comment_99754 Izuk, bine v-am gasit! forte proaspete nu prea, ca am mult de lucru si as dori sa mai apuc o saptamana de vacanta la sfarsit de luna. Croaziera a fost super-extra-meravigliosa! Din punctul asta de vedere, da sunt incarcata pozitiv pentru o luuunga perioada de timp! vad ca nici voi nu ati stat degeaba pe aici: nu lipsesc bine o saptamana ca citesc vesti atat de bune: Angel a preluat stafeta la gravidute! iuhuuuu Report
August 11, 201115 yr comment_99759 acceasta operatie da dureri la fel de nasoale ca operatia echivalenta la femei. dureri...orice interventie pp ceva dureri. si daca-s la fel, de ce sa nu le suporte el, ca-i barbat. cate dureri au femeile...Mirela, bine ca vrea, in Romanica nu cred ca se accepta nici ideea unei discutii despre. Moatza, nu ma refer la durerile de la operatie, ci dureri dupa vindecare, dureri care tin toata viata. Omu' meu m-a intrebat, dar eu nu pot sa-i cer asa ceva deocamdata cand stiu ca e posibil sa ramana cu dureri pe viata. Ma mai documentez. Daniela, bine ai venit inapoi, ti-am simtit lipsa Report
August 11, 201115 yr comment_99761 Maria bine te-am gasit ! Merci ! M-am bucurat asa de tare sa vad ca bebe Chris merge si ca-i place ciulamaua O solutie mai putin radicala nu puteti alege: gen sterilet sau similar? Report
August 11, 201115 yr comment_99766 O solutie mai putin radicala nu puteti alege: gen sterilet sau similar? deocamdata la sterilet m-am oprit si eu ca idee, dar n-am facut nimic in directia asta. Pe aici nu mai sunt din cele simple, ci doar din cele care emit si hormoni, ori eu nu vreau hormoni... Report
August 11, 201115 yr comment_99783 ei na? si astea emit hormoni? habar nu aveam! ce porcarie! eu am incercat o data cu anticonceptinale si nu mi-a priit deloc: ma dureau picioarele si venele (sunt si fumatoare ) si ma ingrasam... moama dar ce liniste e in han! am de lucru azi de nu-mi vad capul, dar nu am nici un chef de treaba ci de tzaca-tzaca sa inrosim aici tastele la palavre am uitat HDD acasa ca poate macar puneam niste foto din vacanta sa va umplu ochii de mare ... . A fost o feerie Report
August 11, 201115 yr comment_99793 Dani , sunt sterilete "clasice" si cele hormonale , ceva mai noi ( sau cel putin noi pentru romance ) . La mine iar ploua , se pare ca luna august aici e ploioasa. Eu ma enervez , vroiam sa fac un tort cu Mickey Mouse din pasta de lapte praf Izabelei de ziua ei , dar am constatat ( bine ca am incercat mai repede si nu m-am lasat pe ultima suta de metrii) ca aici laptele praf are granulatia prea mare , ar mai trebui rasnit cred si nu am cu ce . Asa ca voi recurge la ciocolata din nou pentru figurine. Acum , ce sa fac cu jumatate de kilogram de lapte praf?!Cred ca o data ajunsa in Romania , ma voi intoarce cu portbagajul masinii plin de diverse "chestii" cu care nu ma impac aici.Uneori , imi vine sa urlu cat ma tine gura "vreau acasa!!!!". Sunt 3 luni si jumatate deja de cand sunt aici , si in loc sa ma acomodez , parca tot mai mult imi doresc sa ma intorc acasa. Report
August 11, 201115 yr comment_99796 Uneori , imi vine sa urlu cat ma tine gura "vreau acasa!!!!". Sunt 3 luni si jumatate deja de cand sunt aici , si in loc sa ma acomodez , parca tot mai mult imi doresc sa ma intorc acasa. hei, capul sus si pieptu' inainte! mie mi-a trecut 'vreau acasa' dupa vreo 7 ani Report
August 11, 201115 yr comment_99800 se poate si mai rau! o prietena de-a mea, intr-o situatie similara (eu ma vaitam) m-a incurajat spunandu-mi ca trece, ei i-a trecut in 10 ani . sincer mi s-a parut ca face misto de mine si nu credeam ca ar putea vreodata sa-mi treaca. dar azi nu mai vreau 'acasa' nici daca as fi platita sa stau degeaba Report