Skip to content
View in the app

A better way to browse. Learn more.

Arta Culinara

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

La hanul "Arta culinara"

Featured Replies

adica ar fi vrut sa mai stea?

Cred ca da....Oricum , a plans numai cand am pus-o in masina. Cand am iesit pe usa cred ca n-a realizat ca plecam , desi a facut PA. Poate ca maine plange de la usa :notworthy:

Ii plac copiii de nu mai poate.

Da , Geany , sunt dulci. Numai ca atunci cand intorc toata casa pe dos parca nu mai sunt asa de dulci , sau? :thumleft:

Buna dimineata.

Lumea e in concediu , se vede . E adevarat ca luna august e "luna moarta" :toothy9;

Pentru cele care suntem acasa putin rasfat de dimineata , azi hanul s-a mutat aici

http://images2u.com/acatalog/lifes_a_beach.jpg

post-780-13122649417826_thumb.jpg

Uuaauu! Izuk ce fain arata :toothy9;

Buna ziua,am intrat mai tarziu ca abea acum mi s-a terminat telenovica :appl: (au decalat ora ) :appl:

Mai pe seara o sa fac neshte paste cu ragu :appl: si cam atat...

Buna dimineata.

Lumea e in concediu , se vede . E adevarat ca luna august e "luna moarta" :thumleft:

Pentru cele care suntem acasa putin rasfat de dimineata , azi hanul s-a mutat aici

http://images2u.com/acatalog/lifes_a_beach.jpg

post-780-13122649417826_thumb.jpg

Aaaaa...ce mi-ai facut...tot week-endul numai la mare si ocean mi-a fost gandul si acum m-a apucat iar amocul :toothy9;

Buna, buna sa va fie ziua. azi marea este de vis, plata ca o piscina si limpedeeeeeeeeee

va doresc numai bine tuturor.

Buna, buna sa va fie ziua. azi marea este de vis, plata ca o piscina si limpedeeeeeeeeee

ce ma ienervezi...

de ciuda am sa ma duc si eu la plaja. Ce daca e doar un rau si plin de poluare ca nu vezi fundul apei nici la mal? Am sa inchid ochii si am sa-mi inghipui ca sunt la marea cea de vis, plata ca o piscina si limpedeeeee :) :)

Salut!

Stellaaa, vreau si eeeuuuuu la marea aiaaaa!https://forum.artaculinara.ro/public/style_emoticons/default/eusa_drool.gif

Imi place unde s-a mutat hanul! Hai sa-l lasam aici pana da frigul! Apoi ne mutam la seminee!https://forum.artaculinara.ro/public/style_emoticons/default/headbang.gif

P-aici nu mai bea nimeni nimic?

post-73-13123871178447_thumb.jpg

Bunaa!

Hai, Sorina, indrazneste, ca mai avem cocktail! Si hamace, si sezlonguri!

Feteelooorrrrhttps://forum.artaculinara.ro/public/style_emoticons/default/director.gif !

post-73-13124758944686_thumb.jpg post-73-13124759117611_thumb.jpg post-73-13124759955391_thumb.jpg

Indraznesc, indraznesc...

Deabia astept sa ajung si eu la mare. Am fost doar intr-o duminica anul acesta. Doamne, ce bine a mai fost!

In 20 luna aceasta plecam doua saptamani... mai e un pic si ajungem si noi in paradis. Dupa cum va spuneam, deabia astept.

Mai sunt doua saptamani...

Geanny, pai nu ziceai ca mergeti si voi la mare?

Sorina, unde-i paradisul vostru din 20 august?

Asteptam impresii!https://forum.artaculinara.ro/public/style_emoticons/default/notworthy.gif

Iaca paradisul meu :) , fara pretentii.

edrept ca abia de 3 zile e marea asalimpede, pana acum era cu valuri :D

post-16-13124901163891_thumb.jpg

Zoaza draga mai devreme de 20 august nu pot sa plec ,da' e bun si atunci :)

Stelino ce fain e in paradisul tau :D

Apa' asa ca tine acolo stiu sa inot si eu :D

'neata!

cand am deschis pagina, Sara era langa mine si m-a intrebat: cine-i baby? o vazu pe stella in apa :D

am zis: stella trebuie sa auda asta, fi'mea o considera baby :D :D

eu ma simt atat de obosita, parca n-am dormit deloc. azi a trebuit sa spal baile ca am tot amanat si arata jalnic si dusurile si toaletele(cat pui albastru de-ala, daca nu pun mana sa frec putin nu se vede alb imaculat)...spalat rufe ca e soare afara, pus aspiratorul (dupa ce am terminat tot la etaj nu ami am energie sa fac si jos, doar am aspirat si atat, nu pot sa mai spal si gresia)

am zis ca fac minestrone diseara dar fetele vor paste bolognese...asa ca le fac si eu mananc niste piept de pui la gratar cu salata ceva cu otet, as bea otet de n-ar arde pe gat :)

cam atat de la mine, predau legatura la cine mai e acasa, nu in conced :D

fi'mea o considera baby= de parca numa' fii-ta! N-o vezi ce indecent de frumoasa s-a facut? Si ea si Moatza!

Eiii, cum io fusai deja la mare, acuhttps://forum.artaculinara.ro/public/style_emoticons/default/eusa_drool.gif la pozele voastre!

Frumoase paradisuri aveti!

Aci ploua si-i frig! Parca-i toamna! Uuufff, cat urasc frigul!https://forum.artaculinara.ro/public/style_emoticons/default/angry.gif Vreau vara, cald, soare!

Ia, asa ceva!

post-73-13125268309659_thumb.jpg

Oh, da , Zozo , asa mai merge.

Aseara sotul meu facaea propuneri indecente :) Cica o vacanta exotica mai in iarna . Da' cred ca nu s-a uitat ce preturi sunt . Pe aici toti merg iarna in vacanta , in destinatii exotice , gen Thailanda . Era si el interesat , dar nu cred ca il va mai interesa cand va afla si pretul unei astfel de vacante.

'neata!

cand am deschis pagina, Sara era langa mine si m-a intrebat: cine-i baby? o vazu pe stella in apa ;)

am zis: stella trebuie sa auda asta, fi'mea o considera baby ;) ;)

eu ma simt atat de obosita, parca n-am dormit deloc. azi a trebuit sa spal baile ca am tot amanat si arata jalnic si dusurile si toaletele(cat pui albastru de-ala, daca nu pun mana sa frec putin nu se vede alb imaculat)...spalat rufe ca e soare afara, pus aspiratorul (dupa ce am terminat tot la etaj nu ami am energie sa fac si jos, doar am aspirat si atat, nu pot sa mai spal si gresia)

am zis ca fac minestrone diseara dar fetele vor paste bolognese...asa ca le fac si eu mananc niste piept de pui la gratar cu salata ceva cu otet, as bea otet de n-ar arde pe gat ;)

cam atat de la mine, predau legatura la cine mai e acasa, nu in conced ;)

ce albastru pui, soro? Curata bine? Poate gasesc si pe aici... ca eu am inebunit cautand ceva bun de curatat baia.

eu la mare nu prea am unde sa merg. E prea rece apa aici, nici vara nu se incalzeste ca sa faci o baie.

Alternativa ar fi rau sau lac...dar nu e la fel, ehei

asa ca ma multumesc cu pozele voastre.

e un tub care se pune in cisterna, e dezinfectant si curata chipurile. daca nu iei de buna calitate raman dire pe bowl si tot trebuie sa freci. mai sant si niste rotite care tot in cisterna se pun si se topesc in timp.

mai iau domestos, si ala to albastru...ar trebui sa curete ca are beack...pe drak. pana nu frec eu c peria nu luceste ;)

e un tub care se pune in cisterna, e dezinfectant si curata chipurile. daca nu iei de buna calitate raman dire pe bowl si tot trebuie sa freci. mai sant si niste rotite care tot in cisterna se pun si se topesc in timp.

mai iau domestos, si ala to albastru...ar trebui sa curete ca are beack...pe drak. pana nu frec eu c peria nu luceste ;)

Sunt si in tara astfel de dracii. Nu-mi plac de nici o culoare. Cand ne-am luat apartament, tatal jupanului mi-a dat o caramida de asta albastra, chipurile face buda luna! Ca noaptea fara luna, cred ca vroia sa zica..... ;) Nu-s ce rol are, in afara ca albastreste apa si ma enerveaza, ca mai si raman dungi, din cand in cand. Abia astept sa se topeasca si sa nu mai am de-a face cu albastreala aia! ;)

Cu domestos, se face totul curat in timp scurt. Nu-mi bat capu' cu jde alte porcarii. ;)

Hello, caldura mare azi . va doresc o zi faina, si un wend minunat la toti.Geaninooooooo, nu am camera care sta sub apa, ;) e o sapuniera veche, asa ca am stat mai la mal, cat sa faca hazbandu' cateva poze. dar ma imbaiez mai hacana,dar nici foarte departe, ca eu panichez rapid, si nu tre sa fiu foarte in larg.

Mirela, stai doamna mai linistita, ca nu dau turcii bre ;) , si curatenia jos o faci mai catinel. pupa pe Sarah dulce din partea mea.

aaa, tub din ala care se pune in cisterna am si eu. Dar in afara de faptul ca albastreste apa nu stiu daca face si altceva. Tot cu peria curat si eu, indiferent ce fel de dezinfectant folosesc.

la mine maine e ziua de curatenie, pana atunci ma duc sa fac niste muffins :hello:

we placut la toata lumea!