Skip to content
View in the app

A better way to browse. Learn more.

Arta Culinara

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

La hanul "Arta culinara"

Featured Replies

Angel, de ce esti asa de bucuroasa ca vine we? iar mergi la cules narcise?

nu, doar ca nu ne trezim devreme si nu trebuie sa-mi fac griji ce pun la pachet la Ada ca tare mofturoasa e...e greu cu pachetul la ea.

la Sara va fi super usor, mananca orice si sandwich si de toate :notworthy:

Ok , o sa faca sotul din dotare infarct...azi am urmat sfatul Geaninei , m-am "delectat" prin oras . Prima oprire la un magazin cu de-ale tortalitului de unde mi-am luat cate ceva , apoi mancat in oras cu pitica , apoi ceva cumparaturi pentru pitica de la H&M , unde m-am ales cu in gift card de 5 euro :notworthy: , apoi mi-am dat intr-un magazin cu parfumuri , luat si pentru mine si pentru altii si am incheiat cu o partida de joaca la un loc special amenajat in ncurtea interioara a mall-ului.

Boni concediu placut si vreme buna! sa te relaxezi si sa te simti bine!

Izuk toate-s bune, imprieteneste-te cu universul ... :floare: Si pe mine ma relaxeaza shoppingl, dar nu am timp sa ies la cumapraturi, bravo tie!

Stella bine ai venit din vacanta, ne-ai lipsit!

Geany si Angel zi si we frumoase!

Foxyy si Gloxinia LA MULTI ANI, sa ne traiti fericite si inspirate!

Bravo Izuka! :floare: Daca o zice sotul ceva zici ca eu te-am pus,eu una asa fac :pupic: Ii zic:Steluta o zis''... si gata nu mai zice pas :-*

Hahaha, stelina a zis :D . Daniella, nu am venit inca din vacanta :D , mai va o perioada :D

am intrat cu o chiavetta internet :D. abia azi a ajuns copila la mare.

Izuk, sa-ti fie debine ziua placuta si shoppingul.

Ziua buna doamnelor.

Geany , nu a zis nimic, cred ca-i era teama ca explodez iar :D si-s tare spurcata la gura cand imi dau drumul.Desi s-ar putea sa taca pentru ca acum are iar "iubita" si mereu tre' sa bibileasca la ea cate ceva , mereu baga bani in ea.Iubita = masina.

Hi hi hi! Mi-a sarit inima cand am vazut ca are iubita :D Eii ,daca-i masina il iertam ca asa e berbantii :D Noi cu ale noaste ei cu ale lor,noi nu-i intelegem pe ei,ei pe noi,da rau cu rau si mai rau fara de rau :D Ce filozofica sunt la ora asta :D
Al meu specimen de iegzemplu'' a sters-o la un coleg la carat mobila,sigur se infileteaza la o bere dupaia :occasion14: .Eii,bravo lui! Eu imi iau bubuletul si plec la mama ,asa ca toata lumea e multumita :lovestory:

'neata la lume! care mai e....ca vacanta a lasat hanul gol.

uite ca profit de liniste si intreb aici fetele din canada (nu am rabdare sa caut topicul respectiv ;) ).

Mi s-a terminat cafeaua! Bine a facut, ca si asa nu era grozava.

Deci fetele din canada, ce cafea buna imi recomandati? Nu am filtru si nici expresso, ca pana de curand nu eram bautori e cafea, dar de la o vreme ne facem una in fiecare dimineata.

Uma, ajutor! cafea!!!! :)

Uma, ajutor! cafea!!!! :)

Buna dimineata!

Eu m-am indragostit tare rau de o cafea de la Starbucks -Guatemala Antigua. Si nu numai eu,pentru ca o cumparam si la serviciu si de cand am schimbat se consuma mult mai multa decat pana acum.

Uite aici un link :

http://www.starbucks.com/coffee/whole-bean-coffee/latin-america/guatemala-antigua

Merita! E buna rau!

PS Si eu bautul de cafea l-am inceput tot in Canada ;)

Nu am filtru si nici expresso

faci cafea la ibric, că dacă da, pot să îti recomand o cafea grecească excelentă, asta în cazul în care îţi place cafeaua grecească

Nu am filtru si nici expresso

faci cafea la ibric, că dacă da, pot să îti recomand o cafea grecească excelentă, asta în cazul în care îţi place cafeaua grecească

da, la ibric o fac.

nu stiu cum e cafeaua greceasca, dar mi-ar placea sa stiu

cafeaua grecească e mai e mai blondă ca altele , in sensu că e prăjită mai puţin. fiind rîşnită ca o pudră fină, iese un caimac pe cinste.

iaca şi poza, se chiamă papagalos, iar firma e loumidis. ai magazine greceşti prin zonă, în ce oraş eşti?

post-1215-13121233520287_thumb.jpg

cafeaua grecească e mai e mai blondă ca altele , in sensu că e prăjită mai puţin. fiind rîşnită ca o pudră fină, iese un caimac pe cinste.

iaca şi poza, se chiamă papagalos, iar firma e loumidis. ai magazine greceşti prin zonă, în ce oraş eşti?

post-1215-13121233520287_thumb.jpg

stau pe langa ottawa, iar de magazine grecesti nu am auzit. Am sa ma interesez. Imi place cafeaua prajita mai putin, mai blonda...

Maine mergem la cresa ! :( :( :( sau :) :) :) ???

cred ca bebelina va fi :) iar tu vei fi :( :floare: sa speram ca se va acomoda repede . tinem pumnii !

Buna dimineata.

Simona , va doresc acomodare usoara la amandoua.

E cam tarziu , dar vin totusi cu micul dejun

http://nimicniciodata.files.wordpress.com/2010/06/mic-dejun-in-stil-francez.jpg

Ne-am intors. N-am fost de la 8.00 ca a trebuit sa mergem intai la dr sa luam adeverintza ca-i sanatoasa. ( acolo am plans ca lumea o tura...moama , ce urat s-a uitat la el!!! )

Am cantat cu copiii ,i-am atins pe totzi pe rand :) , am mancat de dimineatza cu ei...apoi am plecat acasa. Cand sa o pun in masina , URLETE!!!!

Vaii ce draguti sunt! :thumleft: Bubuletul a plans la gradi in grupa mica la inceput,ca e tare mamos,apoi s-a obisnuit si nu a mai plans :notworthy:

Hello, Boni concediu placut, Izuk fata mea, dupa un plans bun nu poate veni decat un mare fata mea, ce mai face bubuletzul? vazui ca-i ziua foxolinei, suras. o plimbare cu miss din dotare si o sa ai iar surasul pe buze.

Geanino , ce mai face bubuletzul?

Vazui si ca e ziua foxolinei, sa ne traiasca La ulti ani.

Multumesc Stella! :notworthy:

Boni concediu placut si vreme buna! sa te relaxezi si sa te simti bine!

Izuk toate-s bune, imprieteneste-te cu universul ... :thumleft: Si pe mine ma relaxeaza shoppingl, dar nu am timp sa ies la cumapraturi, bravo tie!

Stella bine ai venit din vacanta, ne-ai lipsit!

Geany si Angel zi si we frumoase!

Foxyy si Gloxinia LA MULTI ANI, sa ne traiti fericite si inspirate!

Daniella, multumesc pentru urari! :notworthy:

Ne-am intors. N-am fost de la 8.00 ca a trebuit sa mergem intai la dr sa luam adeverintza ca-i sanatoasa. ( acolo am plans ca lumea o tura...moama , ce urat s-a uitat la el!!! )

Am cantat cu copiii ,i-am atins pe totzi pe rand :thumleft: , am mancat de dimineatza cu ei...apoi am plecat acasa. Cand sa o pun in masina , URLETE!!!!

Inseamna ca i-a placut la gramada, cu multi copii! :notworthy: