July 24, 201115 yr comment_97503 La noi nu ploua, dar poalele alea chiar se pun in brau!Geanny, https://forum.artaculinara.ro/public/style_emoticons/default/icon_thumleft.gif https://forum.artaculinara.ro/public/style_emoticons/default/eusa_drool.gifMai zici de Bub? Report
July 24, 201115 yr comment_97505 La noi nu ploua, dar poalele alea chiar se pun in brau!Geanny, https://forum.artaculinara.ro/public/style_emoticons/default/icon_thumleft.gif https://forum.artaculinara.ro/public/style_emoticons/default/eusa_drool.gifMai zici de Bub?Zoazo' mai bini' poale-n brau decat poalele-n cap .... Bub' rau ca am fost ieri la o terasa si desi i-am zis,n-a ascultat si s-a jucat cu un pui de cutz' puricos,si acu'e piscat de purici,am dat cu sprai,maine sa spal lenjerii ca azi e duminica...si doar i-am zis' da el nik,ii dadea sa manance snecsuri si covrigi Report
July 24, 201115 yr comment_97508 Uma cred ca tu voiai Hai nu va coditi...''La placinte inainte''... Eu, eu , eu!!!! Arata super bine si doar imi inchipui cat sunt de bune! Report
July 25, 201115 yr comment_97521 Fetele, am adus invitatii la concurs. N-am cafea ca am baut-o pe toata, aduc . Report
July 25, 201115 yr comment_97525 Buna dimineata . Aduc eu o cafeluta si ma servesc din popcorn-ul tau Lily http://img90.imageshack.us/img90/5963/kafe.jpg Ieri am "spart" o punga imensa de popcorn Am fost cu pitica la Helsinki la parcul de distractii.Frumos rau de tot. S-a lasat si cu smiorcaieli la plecare bineinteles , apoi am constatat ca si-a lasat pe undeva o pisicuta de plus pe care i-o luasem de acolo si sa vedeti tragedie ...da' de unde s-o mai iau?Data viitoare ...alta.Acum ma bate la cap intr-una "mergem sa cautam pisicuta?""pisicuta mea , unde-i pisicuta mea ?" Report
July 25, 201115 yr comment_97528 neata.la noi ploua si e frig, e ultima zi de vacanta - de maine la scoala nu am chef de nimic desi as manca niste poale-n brau mi-e lene sa ma apuc. trebuie sa-l trimit dupa smantana ca nu am si asta e motiv bun sa nu le fac ma apuc sa fac un lighean de snitele de pui sa am pt scoala la pachetel ca nu le refuza niciodata Ada si cam atat.o saptamana frumoasa sa aveti. Report
July 25, 201115 yr comment_97571 IN SFARSIT am adormit fata! Am fost iar la dr ca IAR e tare mucioasa si azi noapte s-a trezit tusind.... N-are nimic , plamanii sunt liberi , urechile si gatul neinfectate... In schimb , ii ies dintzi. Am venit tarziu , i-am dat sa manance ceva si la nani. Cum trecuse ora ei de somn , n-a mai vrut sa se culce. A facut un tambalau !!!! Am incercat si eu si tat'su s-o culcam , n-a vrut. Am puso pe jos , se tara in maini ca o soparla ca era in sacul de dormit. Si se juca cu tot ce prindea. Am coborat si in sufragerie...a facut numai tampenii! Cand am dus-o din nou sus si am pus-o in pat....a adormit instant!!!!!!!!!!!! Report
July 25, 201115 yr comment_97573 si Bea e mai mucioasa... dif mari de temp casa (28 gr)/afara (40)/masina(22), aere conditionate, geamuri deschise, curent...nu am cum sa nu dau drumul la aer in masina, ca fiind neagra sunt 100 grade cand intri Report
July 25, 201115 yr comment_97577 E o liniste in han de aud musca in pod!intru si eu 1 data pe zi, in pauza de masa sa ma relaxez citindu-va si cand colo raman cu ciocu'n soare ...ca nu-i activitate pe aici ...ma bag din nou la lucru... sa aveti o saptamana faina va doesc! eu duminica plec in vacanta ...abia asteptiar sambata Bea pleaca si ea in vacanta la munte cu mamaie si cu nepoata cealalta ...deci eu cu tati vacanta romantica ...woaaa nu am stat fara ea nici o zi de aproape 11 luni ...sper sa rezist ... pana atunci sa ma pregatesc de bagaje, de pregatiri, de una alta, nu mai cumpar produse, nu mai gatesc mare branza pana atunci ..., dar tot va citesc ... Report
July 25, 201115 yr comment_97585 Wow , Danilela , ce frumos. Va fi greu fara puiut , dar o sa treaca prea repede.Drum bun si distractie placuta . Report
July 25, 201115 yr comment_97592 Good luck la stat fara Bea :-) Eu intru si citesc dar nu mail am ce sa zic nou. Fetele dorm eu imi fact de lucru cu i-padul lui :-) Chiar Dana nu a mai intrat deloc. Per sa fie bine. Report
July 25, 201115 yr comment_97601 daniella, vacanta placuta cu tati. Noi de cand s-au nascut copiii am sta fara ei doar 3 ore cat am fost la film. Si atunci ne-am intors repede repede acasa. Asa ca, parca te vad si pe tine dupa Bea peste 2 zile Angel, cine e Dana? Report
July 25, 201115 yr comment_97641 daniella, vacanta placuta cu tati. Noi de cand s-au nascut copiii am sta fara ei doar 3 ore cat am fost la film. Si atunci ne-am intors repede repede acasa. Asa ca, parca te vad si pe tine dupa Bea peste 2 zile Angel, cine e Dana? Dana e Uptown Girl. Locuieste in Norvegia si parca Stella interbase daca stie cineva ceva de ea. Si eu sper sa fie bine.... Report
July 25, 201115 yr comment_97646 Dani' conced' placut,o sa-mi lipsesti Ma simt cam depresata',nush de ce... Report
July 25, 201115 yr comment_97651 daniella, vacanta placuta cu tati. Noi de cand s-au nascut copiii am sta fara ei doar 3 ore cat am fost la film. Si atunci ne-am intors repede repede acasa. Asa ca, parca te vad si pe tine dupa Bea peste 2 zile Angel, cine e Dana? Dana e Uptown Girl. Locuieste in Norvegia si parca Stella interbase daca stie cineva ceva de ea. Si eu sper sa fie bine.... ok.merci armina. Report
July 25, 201115 yr comment_97661 Fetele, am adus invitatii la concurs. multumim de invitatii! ce concurs frumos! abia astept sa vad creatiile! Wow , Danilela , ce frumos. Va fi greu fara puiut , dar o sa treaca prea repede.Drum bun si distractie placuta . Multumesc, Izuk. Sper sa stau linistita. Good luck la stat fara Bea :-) Multumesc Angel! chiar ca ne trebuie oleak de succes! o sa-mi fie tare dor de ea! daniella, vacanta placuta cu tati. Noi de cand s-au nascut copiii am sta fara ei doar 3 ore cat am fost la film. Si atunci ne-am intors repede repede acasa. Asa ca, parca te vad si pe tine dupa Bea peste 2 zile De unde vom fi nu ne putem intoarce. Asa ca sper sa nu ma ingrijoreze ceva ca sa trebuiasca sa stau pe ghimpi! Oricum e obisnuita sa stea toata ziua cu mamaie si cu nepoata. Pana venim noi poate ne si uita Daniella, concediu placut si relaxant sa ai Multumesc, Armina! sa dea domnul! Dani' conced' placut,o sa-mi lipsesti Ma simt cam depresata',nush de ce... multumesc Geany si tu si fetele o sa-mi lipsiti! ooo ce de o sa mai am de citit cand vin ...de ce iubita esti depresata? Report
July 25, 201115 yr comment_97662 Moo!! abar' n-am ,E-ul meu personal,e ashea de complex,ca nici eu nu-l inteleg stai tranquila mai am eu destea,ma simt trista asa si fara vlaga si parca ''toate pisicile sunt negre''ashea,dar imi trece...ce-i drept am cam flamanzit ..iar ... si vine sorica.si cand vad atatea accidente la tv.ca vine cu masina )...Oooff!!!Ii port de grja Report
July 25, 201115 yr comment_97664 tu care esti asa de vesela si de haioasa si de glumeata si pus mereu pe sotii, la concurenta cu bubuletul trebuie sa-ti revii repede ca tare mi-e dor de umorul taububuletul ce face? i-a mai crescut parul?drum bun surorii tale! ...hai ca acusica ajunge cu desaga incarcata cu bunatati de-ti plac tie Report
July 25, 201115 yr comment_97665 tu care esti asa de vesela si de haioasa si de glumeata si pus mereu pe sotii, la concurenta cu bubuletul trebuie sa-ti revii repede ca tare mi-e dor de umorul taububuletul ce face? i-a mai crescut parul?drum bun surorii tale! ...hai ca acusica ajunge cu desaga incarcata cu bunatati de-ti plac tie Daaa!!! I-a mai crescut parul ...un pic e asa nostim...azi manca inghetata cu paine prajita clar e ''nebun'' ca mine intr-o mana tinea inghetata,in una felia de paine prajita si musca ,cand din una cand din alta,mi-a amintit ca de copila imi placea sa mananc ciocolata cu paine Report
July 26, 201115 yr comment_97796 Daniella, concediu placut si sedere usoara!https://forum.artaculinara.ro/public/style_emoticons/default/103.gif Genny, ce-ti veni? Ia, hai de fa poze cu bubu cu par si mai fa si neste gugosi si nu te mai gandi la prostiute! https://forum.artaculinara.ro/public/style_emoticons/default/11.gif Chiar, Dana n-a mai aparut de multa vreme! Sper ca-i bine! Report
July 26, 201115 yr comment_97806 Genny, ce-ti veni? Ia, hai de fa poze cu bubu cu par si mai fa si neste gugosi si nu te mai gandi la prostiute! Nimik Zoazo' nu ma luati in seama ,mai am eu deastea,ieri ma simteam asa ''depresata'' si nu aveam chef de nimik,si trista asa,si ma tot gandeam la sor-mea toata ziua,se vede ca nu a fost nimik,doar un mic cutremuras in Italia,s-o fi speriat saraca si eu am simtit asa,nu aveam de unde sa stiu ca nu s-a dat nici la stiri nici nimik.Ma rog nu ma bagati in seama,sunt piticii mei care tropaie... Freza lui bub' Scuzati moaca ,dar nu statea deloc se stramba si se scalambaia si fugea de mine,ca nu voia sa stea la poza asa ca m-am tipat la el si a inghetat ''instant'' Report