July 18, 201115 yr comment_96665 [size=2]am iesit ieri pe la 11 la o plimbare, frumos afara, 18 grade (ca si azi de altfel).... la intoarcere am gasit narcise salbatice si mi-am luat cate am putut, sotul se grabea spre casa si miroase in casa de numa. absolut superbe.frumoasa iarna la voi. auzi tu, sa culegi narcise in toiul iernii [/size] Report
July 18, 201115 yr comment_96668 Angelico, superbe flori, da' pvoi sunteti si mai si! 2 printese din povesti! piies: cand veniti in tara? da tu de unde stii bre? septembrie spre sfarsit, nu stiu exact inca. dai o bere? N-o sa-ti zic ca mi-o soptit o pasarica, fin'ca pasaricile nu soptesc. Da' am citit ce-ai scris pe aci... si-am bagat la cheliuta.Dau si doua, daca-i musai! Da' dai si tu? (ca esti matusica!) Report
July 18, 201115 yr comment_96669 Angelico, superbe flori, da' pvoi sunteti si mai si! 2 printese din povesti! piies: cand veniti in tara? da tu de unde stii bre? septembrie spre sfarsit, nu stiu exact inca. dai o bere? N-o sa-ti zic ca mi-o soptit o pasarica, fin'ca pasaricile nu soptesc. Da' am citit ce-ai scris pe aci... si-am bagat la cheliuta.Dau si doua, daca-i musai! Da' dai si tu? (ca esti matusica!) dau cum sa nu... da boni, s-a incalzit iar...18 azi, 18 ieri, frumos afara. noaptea se lasa la 6 Report
July 18, 201115 yr comment_96672 la intoarcere am gasit narcise salbatice si mi-am luat cate am putut, auzi, si la ea cica-i iarna!!! asta este o zi obisnuita din viata familiei mele...Ador rutina asta Poate pt. unii poate parea plictisitor dar mie imi place tare mult. Geany, imi plac tare-tare mult oamenii care se bucura de orice lucru, cat de marunt! inspiri pace. piies: cand veniti in tara? da tu de unde stii bre? cum adica? pai nu stie toata lumea? doar a scris la avizier! Report
July 18, 201115 yr comment_96674 cred c-am zis pe la burtici ca vin sa-mi vad nepurcica auziti voi, am facut pizza doar pt mine si sara. el acum a venit. aveam totul pregatit doar sa intind pizza si sa pun pe ea. nu mai am cascaval razuit, ciuperci...le-a mancat sara ....ma apuc sa razui iar si ciuperci nu mai am nici de la cutie macar, ii fac fara. a mancat si maslinele taiate dar el oricum nu mananca. de-aia nu si-a terminat pizza ei ca e satula de la altele. Report
July 18, 201115 yr comment_96675 Foxxy, multumim de flori (eu l-am ales pe al noualea ) si te asteptam zi de zi! Geany imi place Domnul Pupacila...e clar de ce estem dumneata romanticus incurabilus! Focaccia aia, cat si pizzele dumitale, ma innebunesc de o sa dau in alte alea ..... Noi am fost azi cu traista in bat pe la Ikea si am venit cu niste lenjerii si fete de perna rosii, opritoare de priza si 5 ghivece maaari de curte. Opritorul pentru scara nu crede tati ca era bun, asa ca nu l-am luat. Mutti ce varianta aveti pentru scara? ca-n curand incep astea micile sa se catare... A propos a mica se catara pe tot ce vede, nu mai poate servi masa in scaunul de masa ca tb sa se catare pe spatar, in tarc se catara si merge de colo colo tinandu-se de margine, desi tot nu tine talpa dreapta. Cand oboseste se la sa in fund (sau se arunca...depinde de gradul de oboseala). Daniella , noi la scara inca nu am pus ca tre' sa facem o chestie...pt scara am luat de la Geuther..( oare asa se scrie). Trebuie amandoua lateralele sa fie de lem si la noi scara e langa usa si deci pe o parte ar fi usa/geam.....Eventual tre' sa-l punem cu 2 scari mai sus , eu stiu? Oricum , scara e la intrare si acum ca merge de-a busilea n-o prea las pe acolo ca e mizerie de la pantofi....de la cum ne stergem pe picioare.... La ea la camera am de la Ikea si e OK. L-am pus acum cateva luni si-l zgaltzaie bine....inca rezista. Are insa o chichitza: cand e deschis , nu strange bine si daca te lasi pe el cand e deschis , se misca. Cand e inchis , insa , nu se clinteste. Ala de la Geuther nush cum e , daca e acealsi pricipiu sau nu ca nu l-am despachetat. Report
July 18, 201115 yr comment_96676 [size=2]am iesit ieri pe la 11 la o plimbare, frumos afara, 18 grade (ca si azi de altfel).... la intoarcere am gasit narcise salbatice si mi-am luat cate am putut, sotul se grabea spre casa si miroase in casa de numa. absolut superbe.frumoasa iarna la voi. auzi tu, sa culegi narcise in toiul iernii [/size] da, le ador si miroase extraordinar in casa. el nu le suporta insa, ma roaga sa le mut...le duc in camera de oaspeti Report
July 18, 201115 yr comment_96683 neata gagix!sambata fetele au avut o zi de nastere, au avut clown invitat. toti s-au distrat numai sara mi-a plans, nu-i plac clownii deloc 9il mosteneste pe tati, nu-i plac nici lui, a zis ca nu-i inspira incredere ca nu le poti vedea fata )pun poze cu fetele la bubuleti am iesit ieri pe la 11 la o plimbare, frumos afara, 18 grade (ca si azi de altfel). s-a facut drum prin bush sa putem cobori la ocean si am iesit sa vedem cum e. ada nu e acasa, e la bunici si ne petrecem tot timpul cu sara care nu se supara deloc la intoarcere am gasit narcise salbatice si mi-am luat cate am putut, sotul se grabea spre casa si miroase in casa de numa. absolut superbe. aseara am fost la un chef (cand apare poza in ziar va arat , ca ne-au fotografiat, petrecere fitzoasa dom'le) cam atat . o saptamana super sa aveti. hai sa va pun si niste poze Angelino, sunteti niste frumoase. In cativa ani o sa te confunde lumea pe strada si o sa zica ca esti sora lor Report
July 18, 201115 yr comment_96687 Geany , mie imi place rutina ta ...eu va vad o familie fericita , unita. Sa fiti sanatosi , sa va iubiti tot asa si sa mentineti rutina asta. Report
July 18, 201115 yr comment_96698 Geany , mie imi place rutina ta ...eu va vad o familie fericita , unita. Sa fiti sanatosi , sa va iubiti tot asa si sa mentineti rutina asta.Daa!! Sar-na eu si sotul meu suntem impreuna de 18 ani,speram in bine,ca doar nu ne-om prosti la batranete...sper ... Adevarul e ca ne potrivim tare bine suntem Tanda si cu Manda ,mereu nedespartiti de manuta peste tot mereu avem ceva de comentat ,discutat ,ne ciorovaim non stop spre amuzamentul celorlalti,daca suntem despartiti mai mult de 1 ora ne sunam la telefon non stop culmea in acelasi timp asa ca dureaza ceva pana reusim sa prindem legatura ,cemai suntem 2 figuri geometrice de tuata frumusetea Report
July 18, 201115 yr comment_96744 Mi-e somn.. Asa ca trec la nani, ca dimineata tre' sa fac ochisori, sa merg la biuro. Va spun noapte buna, somn usor si va las sa va alegeti unde vreti sa dormiti: Report
July 18, 201115 yr comment_96746 Geany , mie imi place rutina ta ...eu va vad o familie fericita , unita. Sa fiti sanatosi , sa va iubiti tot asa si sa mentineti rutina asta.Daa!! Sar-na eu si sotul meu suntem impreuna de 18 ani,speram in bine,ca doar nu ne-om prosti la batranete...sper ... Adevarul e ca ne potrivim tare bine suntem Tanda si cu Manda ,mereu nedespartiti de manuta peste tot mereu avem ceva de comentat ,discutat ,ne ciorovaim non stop spre amuzamentul celorlalti,daca suntem despartiti mai mult de 1 ora ne sunam la telefon non stop culmea in acelasi timp asa ca dureaza ceva pana reusim sa prindem legatura ,cemai suntem 2 figuri geometrice de tuata frumusetea geanny , sigur nu m-ai descris pe mine+ barbatu` meu ? beeey , io iar nu am avut apa ! voi , colo la bacau aveti potabila?angel- ce bine iti seamana micuta ! ca doua picaturi de apa ! si fiica-mi ii este teama de clovni , si e deja maricica Report
July 19, 201115 yr comment_96762 Geany , mie imi place rutina ta ...eu va vad o familie fericita , unita. Sa fiti sanatosi , sa va iubiti tot asa si sa mentineti rutina asta.Daa!! Sar-na eu si sotul meu suntem impreuna de 18 ani,speram in bine,ca doar nu ne-om prosti la batranete...sper ... Adevarul e ca ne potrivim tare bine suntem Tanda si cu Manda ,mereu nedespartiti de manuta peste tot mereu avem ceva de comentat ,discutat ,ne ciorovaim non stop spre amuzamentul celorlalti,daca suntem despartiti mai mult de 1 ora ne sunam la telefon non stop culmea in acelasi timp asa ca dureaza ceva pana reusim sa prindem legatura ,cemai suntem 2 figuri geometrice de tuata frumusetea geanny , sigur nu m-ai descris pe mine+ barbatu` meu ? beeey , io iar nu am avut apa ! voi , colo la bacau aveti potabila?angel- ce bine iti seamana micuta ! ca doua picaturi de apa ! si fiica-mi ii este teama de clovni , si e deja maricica Da da! Noi avem apa . Buna dimineata! Report
July 19, 201115 yr comment_96763 neata gagix dani-ela, seamana cu sor'mea leit picea, daca o las acolo nu ar crede nimeni ca nu e a ei Ada incepe sa aibe trasaturile mele, mai ascutita putin la fata mi-e dor de ea, aseara m-a sunat grandad ca plange, ii e dor de mine...vb la telefon si se ineca cu lacrimi draga mea. ar vrea sa stea si la ei dar ar vrea si la mine ...numai cand pleaca i se face dor, in rest e fata lui tati 100% ma doare stomacul iar ...fac sarmale de post in foi de varza acra cu ciuperci si pine nuts (eu nu sant carnivora, sotul astepta sa fac sarmale ca lumea in varza asta acra sa astepte alta varza)...lor le fac chili con carne diseara. bai ce ma doare, dami-as palme! Report
July 19, 201115 yr comment_96766 ma doare stomacul iar ... bai ce ma doare, dami-as palme!offf mai mirelush nu ai ce sa faci? Report
July 19, 201115 yr comment_96767 decat sa iau calmante, daca escaladeaza in ritmul asta o sa iau si stau in pat...altceva...nimic Report
July 19, 201115 yr comment_96769 decat sa iau calmante, daca escaladeaza in ritmul asta o sa iau si stau in pat...altceva...nimicof nu iti ajuta ceaiuri sau ceva mai "usor" decat calmantele?hai ca nu te mai bat la cap, ca stii tu mai bine ce ai de facut. https://forum.artaculinara.ro/public/style_emoticons/default/6.gif da nu-mi place cand cineva nu-i bine... Report
July 19, 201115 yr comment_96778 Angel dau si eu pupic sa treaca Astept sa vina instalatorul ca am scurgere sub chiuveta la bucatarie bubuletul a observat si acum se joaca cu chei si patent spunand ca repara el defectiunea,mancal-ar mama pe el de istet,ca eu nu observam sau asi fi dat vina pe condens (apa rece in casa cald...na')de unde ca e fisurat pexalul ,si plange peacolo prin fisura Report
July 19, 201115 yr comment_96791 Ce bine ca la tine ploua Izuka',la noi e o canicula de numa'. A fost instalatorul,gata am rezolvat...Cine vrea muraturi picante si bune puse de bubulet?!...sunt excelente,le-am dat la frigider si acum sunt reci si picante si bbuunnee!!!... Report
July 19, 201115 yr comment_96802 Pup manuta la bubuletul harnicut , vreau si eu muraturi de casa. Report
July 19, 201115 yr comment_96813 Daaa, si eu vreauuuu!https://forum.artaculinara.ro/public/style_emoticons/default/eusa_drool.gif Ce bine arataaaa!https://forum.artaculinara.ro/public/style_emoticons/default/hungry.gif Angel, vii si-n Bucuresti in septembrie? Io-s in urma, ca la "burtici" nu intru!C-as da si io o bere!https://forum.artaculinara.ro/public/style_emoticons/default/occasion14.gif Geanny, aseara am plans ca "vleu la beleee!" si Stefan m-a trimis la Bubuletz!https://forum.artaculinara.ro/public/style_emoticons/default/mellow.gif Da' pana la urma am mers!https://forum.artaculinara.ro/public/style_emoticons/default/icon_cheers.gif Mie-mi place cand e cald!Da' si narcise salbatice vreauuuu! Report
July 19, 201115 yr comment_96842 Hello, ce faine muraturi a pus bubuletzul, mancal-ar mama pe el.salutari calduroase . Report
July 19, 201115 yr comment_96847 Stelina bine ca te prinsei iubita,zi si mie cum faci tu cremsnit ca ma inebuneste maica-mea,stiu ca ai zis tu ca sa presar aluatul foietaj sa nu se infoaie cu zahar si reteta de crema am, dar asi compara-o cu a ta ..sar-na... Sa-mi scrii cand ai tu timp ca nu arde(nu-i graba) Muraturi serviti care vreti cate vreti,sunt bestiale,garantez... Report