July 20, 201115 yr comment_96936 Mi-e somn.. Asa ca trec la nani, ca dimineata tre' sa fac ochisori, sa merg la biuro. Va spun noapte buna, somn usor si va las sa va alegeti unde vreti sa dormiti: eu am dormit in patul cu petale de flori si diseara ma culc in cel de la Oceanul Indian Merci! da si vreau mruaturi picante si reci! vreau si fructele astea dulci si reci de le afisasi! Report
July 20, 201115 yr comment_96945 'Neata! Am beut si io o cafea dimineata (de obicei si-n general nu beu), da' dupa doar 4 ore dormite azi-noapte si-o zi lunga in fata, am zis ca e cazu'. Si mi-am facut una strong (da' strong nene, la o ceasca am bagat 3 lingurite pline!!!!! ), asa ca va servesc si pe domniile dumneavoastra, cu cafelute pe alese: Report
July 20, 201115 yr comment_96948 Sissi noroc ca ai zis de cafea, ca nu am apucat sa o beau pana la ora asta! Zi faina la han! Report
July 20, 201115 yr comment_96951 Sissi noroc ca ai zis de cafea, ca nu am apucat sa o beau pana la ora asta! Zi faina la han!Faci ce faci si iar ma botezi... Pe cand mielu' ala???? ;) Report
July 20, 201115 yr comment_96955 Buna dimineata si o zi faina(la noi ploua de azi noapte, sunt 12 gr acum afara, brr) La multi ani tuturor ce-si serbeaza azi ziua de nume. va las un mic dejun mai special,asa ca si cum i l-as pregati cu drag mamicii mele O zi frumoasa si racoroasa. Report
July 20, 201115 yr comment_96962 La multi ani! si din partea mea. Ioana, frumos ai aranjat masa poate ploua si pe la noi. e nevoie de nitica racoare ca erau 26 de grade deja la 8 dimineata. acum nu stiu pana unde s-a ajuns. Report
July 20, 201115 yr comment_96968 ploua cu nemiluita si la mine. am zacut toata ziua in pat la Ada. de azi noapte ...am iesit dimineata la o plimbare scurta pe plaja si ne-au si pozat pt ziarul local, era o fotografa ce facea poze la podul doar facut si ne-a pozat si pe noi la promenada mi-a facut sotul supa crema de ciuperci la pranz, super buna. am baut o cana, acum mananc un kiwi. ce zi e azi? La Multi Ani si de la mine Ioana Report
July 20, 201115 yr comment_96969 Sissi noroc ca ai zis de cafea, ca nu am apucat sa o beau pana la ora asta! Zi faina la han!Faci ce faci si iar ma botezi... Pe cand mielu' ala???? phiii, Foxxy! se pare ca se face nu stiu ce conexiune in capul meu intre tine si Sissi, sa ma apuc sa sap? si tu aveai tricou rosu la semnatura/poza, cand cu campionatul? in fine nu stiu de ce ...cred ca numai din cauza ca nu intri suficient de des pe aici si nu-s obisnuita sa-ti spun pe "nume". Oricum vad ca in ultimele zile ai inceput sa fii activa pe forum si asta nu face decat sa ma bucure, e nevoie sa-l mai animam ...si nu tot aia ...de ne-am povestit viata de-a fir a par In alta ordine de idei, trebuie sa dau mielul, cand spui ma execut! Poate il gatesti si-l mancam amandoua sau viceversa (dar sa nu intelegi ca il gatim amandoua si il mananci tu ) Iertare Report
July 20, 201115 yr comment_96971 La multi ani Ilie (si Ilinca?)! Mai exista si alte nume derivate din Ilie care se serbeaza azi?Sa-ti traiasca, sa fie sanatoasa mamica Ioana!Angel ia nu te mai plange, cum sa zaci si dupa aia hopa in jurnal la promenada ...eram gata sate cred ...cand colo rasfat: supa crema facuta de tati, plimbare si sedinta foto pe plaja ... Hai ca glumesc, tot mai doare stomacul? sau oasele? ori alta buba acum? Report
July 20, 201115 yr comment_96974 Sissi noroc ca ai zis de cafea, ca nu am apucat sa o beau pana la ora asta! Zi faina la han!Faci ce faci si iar ma botezi... Pe cand mielu' ala???? ;)phiii, Foxxy! se pare ca se face nu stiu ce conexiune in capul meu intre tine si Sissi, sa ma apuc sa sap? si tu aveai tricou rosu la semnatura/poza, cand cu campionatul? in fine nu stiu de ce ...cred ca numai din cauza ca nu intri suficient de des pe aici si nu-s obisnuita sa-ti spun pe "nume". Oricum vad ca in ultimele zile ai inceput sa fii activa pe forum si asta nu face decat sa ma bucure, e nevoie sa-l mai animam ...si nu tot aia ...de ne-am povestit viata de-a fir a par In alta ordine de idei, trebuie sa dau mielul, cand spui ma execut! Poate il gatesti si-l mancam amandoua sau viceversa (dar sa nu intelegi ca il gatim amandoua si il mananci tu ) Iertare Pai zici cand esti acasa si vin, ca stam relativ aproape.... Si de-o fi musai, fie.... gatesc io mielu' ala... Si vedem apoi cine are coraj sa-l haleasca! Report
July 20, 201115 yr comment_96975 La multi ani sarbatoritilor zilei! Care da ceva de beut / mancat? E vreun sarbatorit pe aici? Report
July 20, 201115 yr comment_96977 woaaaa! Foxyy, pai poate cand vine Angel "ne scoate" pe toate la o bere ... sa ne arate minunea de nepoata ...prin parc pe la IOR....sau cand vine Dani_ela in Bucuresti ca si ea se lauda ... cu berea in IOR ... daca nu, pare-se ca raman cu mielul pana la paste la anul, macar niste kebap de oaie sa dau, merge ? dar si p-ala cin sa ni-l faca ... Report
July 20, 201115 yr comment_96979 woaaaa! Foxyy, pai poate cand vine Angel "ne scoate" pe toate la o bere ... sa ne arate minunea de nepoata ...prin parc pe la IOR....sau cand vine Dani_ela in Bucuresti ca si ea se lauda ... cu berea in IOR ... daca nu, pare-se ca raman cu mielul pana la paste la anul, macar niste kebap de oaie sa dau, merge ? dar si p-ala cin sa ni-l faca ...Apai, asa ramane, iesim la gramada cand vine Angel... sau Dani_ela. Daca or vrea sa iasa la o plimbare, normal! Iar cu facutu' de kebab, o rezolvam noi, de nu ne iese, facem un gratar! Bun s-asa rau, zic io... Report
July 20, 201115 yr comment_96982 dau sfoara in tara cand ajung, sor'mea tot in zona IOR sta asa ca mi-e usor acolo. dau si 2 beri nu numai una. stomacul e pb acum, de ieri....intr-un hal fara hal. ma bag in pat iar si-l las pe el sa gateasca pt ei amandoi diseara Report
July 20, 201115 yr comment_96983 nu e vorba sa dai tu, d-aia am pus in ghilimele, e vorba sa ne scoti si sa ne intalnim ... si fiecare bea cat de multe poate nah trebuie sa vina muntele, sa-l urneasca pe Mahomed sa iasa la intalneala! subterfugiul cu patul imi place ... Mai ales daca face mancare buna ... Report
July 20, 201115 yr comment_97000 'neatza! ehe, si mie mi-ar place sa stau in pat si sotul sa faca mancare . Angel nu vin fetele peste tine sa ceara ba una ba alta? La mine asa se intampla. Pentru stefania sunt lucruri pe care numai mama poate sa le faca am baut deja cafeaua si ma pregatesc sa fac ceva de mancare. Nu stiu ce. Ma simt cam prost dupa ce am vazut ca s-a inchis topicul vijelios. Mi-e ciuda pe mine ca m-am lasat antrenata in discutii de genul asta asta e, sa-mi fie invatatura de minte Report
July 20, 201115 yr comment_97001 'neatza! ehe, si mie mi-ar place sa stau in pat si sotul sa faca mancare . Angel nu vin fetele peste tine sa ceara ba una ba alta? La mine asa se intampla. Pentru stefania sunt lucruri pe care numai mama poate sa le faca am baut deja cafeaua si ma pregatesc sa fac ceva de mancare. Nu stiu ce. Ma simt cam prost dupa ce am vazut ca s-a inchis topicul vijelios. Mi-e ciuda pe mine ca m-am lasat antrenata in discutii de genul asta asta e, sa-mi fie invatatura de minte Aura stai tranquila,mie imi pare bine ca s-a inchis topicul vijelios'',nu-mi place sa vad cearta...e normal ca fiecare sa avem pareri si viziuni diferite,si uneori sa ne mai lasam dusi de val,important e sa ''nu sarim calu'' cum zice tanti Aurica de la Asau Report
July 20, 201115 yr comment_97004 'neatza! ehe, si mie mi-ar place sa stau in pat si sotul sa faca mancare . Angel nu vin fetele peste tine sa ceara ba una ba alta? La mine asa se intampla. Pentru stefania sunt lucruri pe care numai mama poate sa le faca am baut deja cafeaua si ma pregatesc sa fac ceva de mancare. Nu stiu ce. Ma simt cam prost dupa ce am vazut ca s-a inchis topicul vijelios. Mi-e ciuda pe mine ca m-am lasat antrenata in discutii de genul asta asta e, sa-mi fie invatatura de minte Aura stai tranquila,mie imi pare bine ca s-a inchis topicul vijelios'',nu-mi place sa vad cearta...e normal ca fiecare sa avem pareri si viziuni diferite,si uneori sa ne mai lasam dusi de val,important e sa ''nu sarim calu'' cum zice tanti Aurica de la Asau si mie imi pare bine ca s-a inchis, imi propusesem de mu stiu cate ori sa renunt, dar... Tanti Aurica de la Asau e o femeie inteleapta. Report
July 20, 201115 yr comment_97005 'neatza! ehe, si mie mi-ar place sa stau in pat si sotul sa faca mancare . Angel nu vin fetele peste tine sa ceara ba una ba alta? La mine asa se intampla. Pentru stefania sunt lucruri pe care numai mama poate sa le faca am baut deja cafeaua si ma pregatesc sa fac ceva de mancare. Nu stiu ce. Ma simt cam prost dupa ce am vazut ca s-a inchis topicul vijelios. Mi-e ciuda pe mine ca m-am lasat antrenata in discutii de genul asta asta e, sa-mi fie invatatura de minte Aura stai tranquila,mie imi pare bine ca s-a inchis topicul vijelios'',nu-mi place sa vad cearta...e normal ca fiecare sa avem pareri si viziuni diferite,si uneori sa ne mai lasam dusi de val,important e sa ''nu sarim calu'' cum zice tanti Aurica de la Asau si mie imi pare bine ca s-a inchis, imi propusesem de mu stiu cate ori sa renunt, dar... Tanti Aurica de la Asau e o femeie inteleapta. Mda' are 70 si ceva de ani ,da' e spirt si la ea 1+ 1 = 2,nu te joci cu ea... ne joaca pe toti pe degete cum vrea ea si e simpatica si mucalita foc',e matusa sotului Report
July 20, 201115 yr comment_97006 si mie imi pare bine ca s-a inchis, imi propusesem de mu stiu cate ori sa renunt, dar... Tanti Aurica de la Asau e o femeie inteleapta. Aura, discutiile astea sunt omenesti si eu te inteleg pe tine in situatia de acolo. Eu personal evit sa intru in 'controverse' cu oameni care se afla la o extrema, ca sa zic asa (desi eu la randul meu de multe ori ma aflu la extrema, dar sa zicem pe latura mai soft, aia idealista ), asta ca sa evit... inevitabilul . Report
July 20, 201115 yr comment_97008 Auzi, da la tuata' lumea adunata aici in par'' cin' da o bere,sau ceva?! o aluna ,o maslina?! nika,bre?! Report
July 20, 201115 yr comment_97009 Auzi, da la tuata' lumea adunata aici in par'' cin' da o bere,sau ceva?! o aluna ,o maslina?! nika,bre?! nea Ilie de la pravalie Report
July 20, 201115 yr comment_97011 Auzi, da la tuata' lumea adunata aici in par'' cin' da o bere,sau ceva?! o aluna ,o maslina?! nika,bre?! nea Ilie de la pravalie Ci rea iesti' fata...Eu nu prea cunosc gusturile fetelor... Report