July 20, 201115 yr comment_97014 si mie imi pare bine ca s-a inchis, imi propusesem de mu stiu cate ori sa renunt, dar... Tanti Aurica de la Asau e o femeie inteleapta. Aura, discutiile astea sunt omenesti si eu te inteleg pe tine in situatia de acolo. Eu personal evit sa intru in 'controverse' cu oameni care se afla la o extrema, ca sa zic asa (desi eu la randul meu de multe ori ma aflu la extrema, dar sa zicem pe latura mai soft, aia idealista ), asta ca sa evit... inevitabilul . maria, si eu sunt idealista si tocmai din cauza asta am continuat, am crezut ca pot schimba lumea. ehe, visuri! Report
July 20, 201115 yr comment_97015 io dau berile astea sa plece de la mine ca nu ma pot abtine de la Leffe e ceva, nu e bere ... e altceva, are un gust sublim... oh rece si gustoasa Report
July 20, 201115 yr comment_97017 la mine e prea dimineata pentru bere, dar niste masline nu as refuza. Cine mai vrea? Report
July 20, 201115 yr comment_97021 Moo da zgarcite mai sunteti... bine, bine... hai ca mai dau una Report
July 20, 201115 yr comment_97022 'neatza! ehe, si mie mi-ar place sa stau in pat si sotul sa faca mancare . Angel nu vin fetele peste tine sa ceara ba una ba alta? La mine asa se intampla. Pentru stefania sunt lucruri pe care numai mama poate sa le faca am baut deja cafeaua si ma pregatesc sa fac ceva de mancare. Nu stiu ce. Ma simt cam prost dupa ce am vazut ca s-a inchis topicul vijelios. Mi-e ciuda pe mine ca m-am lasat antrenata in discutii de genul asta asta e, sa-mi fie invatatura de minte Ada nu e acasa, maine o aducem...Sara a venit si a tras una la saltea, la pat unde stateam, atipisem de fapt....am sarit in sus si imi batea inima de numa...mi-a venit sa-i trag vreo 2 la fund dar m-am abtinut. am dat-o afara si a zis sa ies eu ca e camera ei ...are dreptate a venit pe urma si m-a pupat si m-a intrebat daca ma mai doare...am iertat-o.... D lucreaza de acasa si a stat pe langa el azi...daca nu era el si ea era singura se plictisea. cand sant amandoua isi fac de lucru si Ada o tine sub observatie mi-a zis ca s-a distrat cu noi dar abia asteapta sa vina sissy maine ...s-au obisnuit una cu alta. Report
July 20, 201115 yr comment_97028 copiii sunt asa de usor de iertat!la noi stefania doarme inca cu mine sau cu tati. Cu mine doarme cand vrea sa se alinte, iar cu tati doarme pentru ca lui ii e frica sa doarma singur Intre timp ne-am zbantuit. La radio, in fiecare dimineata pe la 8 da Shakira cu Loca. Mama ce mai dansam... Report
July 20, 201115 yr comment_97032 nu a dormit nici una cu noi decat in cazuri extreme. de exemplu, cat a fost Ada la bunici , am lasat pitica cu noi ca am vrut noi nu ea , ea se ducea la ea in camera...asa de mult mi-a placut sa o simt langa mine toata noaptea desi bate cu picioarele si cu coatele de numa...e obisnuita singura on pat. azi noapte am dormit in camera la ele eu, in patul Adei care e extrem de comod....e single king, poate dormi un adult lejer.....ma durea stomacul rau si cand am vazut cum era Sara intinsa si adormita la noi...nu m-am indurat , mi-era ca ma loveste si ea cu picioarele..... in seara asta o las tot la noi ca maine vine sissy si gata Report
July 20, 201115 yr comment_97033 eu fierb niste fasole, vreau sa fac tacos cu fasole batuta. Am pus cam mult la fiert si o sa trebuiasca sa congelez excesul, se poate? Nu am congelat niciodata fasole fiarta, ce stiti? merge? Report
July 20, 201115 yr comment_97085 merge f bine, eu fac intentionat asta. pai de acum incolo am sa fac si eu intentionat, ca decat sa fierb cate o mana de fasole in fiecare saptamana...merci moatza. Report
July 20, 201115 yr comment_97097 M-a asteptat azi tati cu friptura la gratar, ciupercute cu mozzarella la cuptor si saalta asortata de vara. Beatrice e sanatoasa, o frumoasa si o cuminte. Ce sa-mi mai doresc mai mult de atat? Sunt fericita! ceea ce va doresc si voua! Ce-i linistea asta pe seara? Sunteti la cina, sau v-ati si culcat deja? Report
July 20, 201115 yr comment_97098 Ce seara cu peripetii am avut ,am iesit cu sot bubulet si parinti la o terasa ca era prea cald in casa,apoi am trecut pe la mama,si cand ne intorceam noi asa linistiti spre casa,s-a starnit deodata o vijelie,eram printre blocuri (toate cu interfon)nu aveam unde sa ne adapostim,un vant cu ploaie de nu te puteai tine pe picioare,intuneric de sa-ti bagi degetele in ochi nu vedeam pe unde calcam ca se luase curentul,cadeau in jur tigle ,sticle se izbeau geamuri pe la oameni,si fugeam asa bezmetici printre proiectile,parca eram intr-un film de groaza,bine ca nu a dat ghiata ca aia eram... Norocul a fost ca un baietel ne-a tinut deschisa usa de la scara blocului (fiind cu interfon si fara curent nu am fi putut intra)si pe el il surprinsese furtuna dar apucase sa deschida usa inainte sa se ia curentul,si am urcat pe scari cu lumina de la telefonul mobil,acum suntem murati,s-a dat curentul,bubuletul e speriat...UUUUuuufff!!!! Bbbaaii nea Ilie,ne-ai copt-o Report
July 20, 201115 yr comment_97099 Bbbaaii nea Ilie,ne-ai copt-o si la noi furtuna dupa 7 mult vant si vijelie, tunete si traznete. Ploaia abia pe la 10 jum a inceput. Bine ca ati scapat cu bine si ati ajuns acasa sanatosi! pup eu bubuletz speriat Report
July 20, 201115 yr comment_97102 Bbbaaii nea Ilie,ne-ai copt-o si la noi furtuna dupa 7 mult vant si vijelie, tunete si traznete. Ploaia abia pe la 10 jum a inceput. Bine ca ati scapat cu bine si ati ajuns acasa sanatosi! pup eu bubuletz speriat Hi hi hi! Pai asa e cand vb. gura fara tine,ca la terasa muream de cald,nu era strop de aer,si ziceam:''Ba ce nea Ilie e aista' bre'?! ca in fiecare an o plouat''...''O fi in concediu''...''E somer''...etc,asa ca s-o fi ofticat si el saracu' Cand ne intorceam i-am zis sotului ca m-a picurat,zice:''ti se pare'',apoi iar ,zic:''hai sa stam un pic aici la un local,mai luam o bere ceva la bubulet,si vedem ce se intampla,ca era si statie de autobuz sa luam pt. o statie,si taxiuri erau,zice:''vezi de treaba ca mai avem 10 min. pana acasa,daca lungim pasul ajungem''....cucu' am ajuns ca ne-a prins cum o fost mai rau de nu mai aveam unde sa ne adapostim... Daca dadea cu ghiata aia eram,noroc ca nu a dat. Report
July 21, 201115 yr comment_97149 Da' voi pe unde-mi umblati?! Hhhmm?!! Ca-i gol la han... Dupa spaima cu furtuna ,am avut un vis tare ciudat,pierdusem bubuletul si era noapte si umblam besmetica dupa el si nu-l gaseam,m-am trezit mai obosita decat m-am culcat,asa ca o sa recuperez acusi,nici de gatit nu am gatit,doar mamaliguta cu branza de oi,oua de tara si muraturile bubuletului...Deseara oare ce sa fac de mancare?! Report
July 21, 201115 yr comment_97151 Deseara oare ce sa fac de mancare?! eu cand nu am chef de facut mancare le zic ca in meniu avem rabdari prajite Report
July 21, 201115 yr comment_97153 Deseara oare ce sa fac de mancare?! eu cand nu am chef de facut mancare le zic ca in meniu avem rabdari prajite Hi hi hi! Bunicul meu dinspre tata (D-zeu sa-l ierte),a trebuit sa stea cu mine o data cand eram mica,ca erau parintii la serviciu,si eu eram tare sclifosita la mancare(nici acum nu m-am schimbat prea mult ) si m-a intrebat saracul,ce vreau sa mananc enumerand ce era prin frigider,eu tot ii raspundeam ca nu vreau asteptand cu nerabdare sa ma intrebe daca nu vreau cartofi prajiti,mancarea mea favorita,la un moment dat ma intreaba:''rabdari prajite vrei?'',eu crezand ca asa ii zice la cartofi prajiti (gen barabuli parajate,o fi vre-un regionalism ma gandeam pe semne eu ) zic fericita:''Da,da... '' ...Si astept,astept zic:''bunicule da' nu mai sunt gata rabdarile alea pajate?!'' Atata s-a amuzat si mereu povestea asta... Report
July 21, 201115 yr comment_97157 Care erau planurile mele...Paii mai multe ...sunt asa de indecisa... Am 2 vinete (mare smecherie ) si ma gandisem initial la o salata de vinete,dar acum nu mai vreau ca deabea am avut,apoi zic sa fac o mancarica de vara cu ardei rosii ceapa (gen zacusca dar nu asa de scazuta,si asa doar sa mancam pe moment),nici deaia nu mai vreau,asi face parmigiana de vinete dar nu mai am parmigeano (sa vina sorela acusi sa-mi cadoneze hi hi hi!)dar am cascaval,asa ca pot sa inlocuiesc,am tortelini cumparati umpluti cu ciuperci,pot sa-i fac ori in brodo (supa de pui cu legume strecurata si fierti acolo) ori cu smantana si ciupercute (am o conserva),sau cum altfel?! mai am 2 frigarui si cu sos picant ,pot face cartofi prajiti si o salata mare,mi-ar mai place o salata beof ca am castraveciorii bubuletului picanti si buni de numa,pt. toate astea am toate ingredientele da' nu-mi surade nimik...Cred ca las sotul sa decida,desi si el e intr-o dispozitie ca nu-l coafeaza nimik,zice"lasa nu mai munci nu mai fa nimik ,ca frunzarim noi ceva '',ce ma-nerveaza Pe principiul:''Vreu' da' nu stiu ci vreu'...'' Report
July 21, 201115 yr comment_97158 He he Geany , pai numai eu sa vorbesc singura ? Intreb "ce fac de macare?" Raspuns , in cel mai fericit caz "ce vrei tu" Eu am iesit in brambureala putin cu pitica , dar am cam transpirat si m-am intors rapid acasa.E zapuseala , ca soare nu prea este.Acum ma chinuie talentul , fac foccacia , sa incalzesc putin casa Report
July 21, 201115 yr comment_97160 Hi hi hi! Se zice ca noaptea-i un sfetnic bun,da' oare daca dormi si dupamiaza se pune?! Mac' sa ma culc 1 ora cu bubuletul ca picam de somn si vad ce mai visez Izuka,focaccia tot aia umpluta alla Maya faci?! Hi hi hi! mi-e pofta de toate si de nimik...is' cu capu' clar E grave?! Report
July 21, 201115 yr comment_97161 Hi hi hi! Se zice ca noaptea-i un sfetnic bun,da' oare daca dormi si dupamiaza se pune?! Mac' sa ma culc 1 ora cu bubuletul ca picam de somn si vad ce mai visez Izuka,focaccia tot aia umpluta alla Maya faci?! Hi hi hi! mi-e pofta de toate si de nimik...is' cu capu' clar E grave?! Geany , io cand am 2 vinete si nush ce sa fac de mancare , fac un ratatouille.Iubesc mancarica asta! Report