Skip to content
View in the app

A better way to browse. Learn more.

Arta Culinara

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

La hanul "Arta culinara"

Featured Replies

Da' ce drepti sta in fata lu muma-sa! :sm2: =))

Daaa! faza e ca dureaza doar 5 secunde ,asa ca mai tre' sa mai lucram la asta =))

Ia liniste ca mi-am netezit pestielca, am indreptat baticu' si bat la poarta, care imi iesiti in cale?

Iote c-am agiuns si io la poarta. Acasica, ca am tot umblat fleaura azi. Cu ce ne cinstim? :scratch: Ie drepti ca io vine de la o aniversare, da' acolo s-a lasat numa' cu torturi (2 soiuri), smoothie de varii fructe, somon afumat cu ananas si neste sushi. De beut, mai usurel, ca serbatoritu' ie minor! :P

Buna dimineata .Ceva racoritor pentru doritoare/tori.

http://www.allhealthyrecipes.net/wp-content/uploads/2011/07/Fruity-Smoothie-Recipe.jpg

ce liniste-i aici...v-a molesit caldura? :-*

neata (pt voi) ca eu fac cina...tuna si fulgera afara de fetele nu vor sa urce la etaj :drool: si vor sa doarma in patul meu diseara =))

'mneatza fetele!!! 'mnasara , Angel :drool: . Ce faci bun de cina?

Eu tocmai ce ma culcat fata , sa speram ca doarme linistita o vreme....aseara a fost mult mai bine. I-am dat un paracetamol si a mai linistit-o. Oricum , de la 5.00 dimineatza am dormit la ea in camera. Nici foame nu i-a mai fost la 6.00 , a dormit pana la 7.30 , dragutza de ea.

Azi a tras o tranta pe gresie , are un obraz rosu si la tampla vanataie deja. I-am dat globuli de Arnica .

Al meu lucreaza la terasa cu un nene , ma duc sa le fac ceva de mancare. Cred ca le fac Bratkartoffeln mit Wurst ( cartofi tzaranesti si carnatzi), sa aiba putere de munca !!!! =))

ce-mi place mie ploaia cu vant si tunete! la noi is 30de grade, noroc de ac. biroul meu e la ultimul etaj, intr-o cladire fara pod si am niste geamuri maaaaari, in plin soare. cireasa de pe tort e ca aud si toate trenurile din gara, eh!

noi am ramas singuri acasa, kinderu' tocmai m-a sunat c-a ajuns cu bine la mare. ar fi bine, da' nu mai avem masina, deci o saptamana tot pe loc, pe loc, pe loc. tb sa ne gandim serios la inca una.

Simona, dar cum a cazut? merge deja?

Simo' pup fetita :drool:

Eu am fost la cumparaturi si acum fac o varza la ceaun cu afumatura si cimbru proaspat,cu mamaliguta ,ca asa a vrut sotul.La noi e racorica,nu a plouat dar e bine,nu e canicula,deseara vreau sa fac niste clatite umplute cu branza si date la cuptor. =))

In picioare nu umbla singura , fetelor , dar merge capra peste tot si cand se satura se ridica , se tzine de ce apuca si se plimba in picioare peste tot! Era langa geam , se hliza la tat'su si cand s-a intors a cazut... :drool:
Simona, de acum incolo se va tot lovi, mare grija la colturi ascutite, sa fie protejate. Daca ai vedea-o pe Cati cum are picioarele... vanataie langa vanataie :) . N-am ce sa-i fac. In fiecare seara imi arata: mami, azi m-am lovit rau, uite aici :) - mai e si mandra de ea!

eu am facut spanac cu mamaliga pt mine si sara si ada a mancat snitel cu mamaliga(ea nu serveste spanac)

el nu e acasa, e la restaurant cu socru :)...

a tunat de mi-a speriat copii si fulgerat dar a plouat putin la mine. ravagii mai in centru si pe insula Rottnest, 126km/h vant

la noi ploua acum si s-a racorit bine. ieri a mai fost ceva soare si zapuseala. dar nu vara adevarata. pe la noi e o vorba de cativa ani in coace: a fost vara intr-o joi :) cam 2 saptamani a tinut anul asta...

eu plec la mare si imi fac acolo plinul de soare pe un an intreg :)

Ce ziceti de un sondaj?

Din pdv gustativ, in ce zona a lumii ati vrea sa locuiti?

Eu as raspunde fara ezitare Asia, dar as face, cred, o mare nedreptate zonei mediteraneene, in special italiei. Restaurantele italiene de aici sau de oriunde nu se pun pentru ca nu se compara cu originalul. Asa ca nu-mi ramane decat sa merg in vacanta :)

Ce ziceti de un sondaj?

Din pdv gustativ, in ce zona a lumii ati vrea sa locuiti?

Eu as raspunde fara ezitare Asia, dar as face, cred, o mare nedreptate zonei mediteraneene, in special italiei. Restaurantele italiene de aici sau de oriunde nu se pun pentru ca nu se compara cu originalul. Asa ca nu-mi ramane decat sa merg in vacanta :)

Eu una, as propune un job totalmente remote si asa as putea sta 3 luni prin Asia, vreo 2 prin India, alte 3-4 prin sudul Europei si restul prin America de sud :). Eu sunt mai flexibila si ma adaptez usor :)

si mie mi-ar placea un job plimbaret. :) Si tot asa, sa ma plimb prin toate regiunile...

Deci, Armina, sa inteleg ca nu ai o bucatarie preferata? Iti plac toate in mod egal?

mie imi place bucataria japoneza in momentul asta...nu am apreciat-o la timpul respectiv. acum o vad cu alti ochi si o 'gust' altfel

nu-mi place mancarea deep fried si plina de grasime

ce bucatarie are salate multe? :)

aura- eu as vrea sa ma mut la etajul 5 sau 7 ,sub , sau deasupra lui geanny :) numa cand citesc si mai vad si cate o pooozaaaa :)

geanny- zi cum faci clatitele alea (pune si o poza )

bey , pe aici se mai si bea ceva ? sau doar se mananca ? :) io am asa o stare aiurea ! cred ca vremea asta se joaca cu nervii mei :)

de la 1 august sunt somer in regula ( sa dau de baut .... sa nu dau ....) :)

aura- eu as vrea sa ma mut la etajul 5 sau 7 ,sub , sau deasupra lui geanny :71: numa cand citesc si mai vad si cate o pooozaaaa :71:

aaa, pai bucataria geany am scos-o intentionat din concurs...nu ar fi fost corect pentru asia :71:

pentru mine mancarea romaneasca deja face parte din mine, e in fibra mea :71:

e ca si cum as spune: ce-mi place mai mult mana stanga sau ochiul drept? nu o pot compara cu nimic.

Pot sa mananc 3 ani numai asiatic si sa nu ma satur, dar cand mananc sarmale e ca si cum sunt acasa.

Ca sa vezi,numa' eu nu vreau sa stau pe scara cu mine :71: (vecini prosti,da prosti rau,la propriu' :71: )mi-a ramas umplutura de poali-n brau si m-am gandit eu sa fac clatite sa le umplu,o sa ung un vas rezistent la foc cu unt le pun acolo si o sa bat ceva smantana cu un ou si olea' de zahar si rasatura de portocala ceva esenta,torn pe ele si dau la cuptor si gata.Chiar ar fi cazul sa-mi misc posteriotul meu ielegant' :71: la bucatarie,va aduc clatituri aici la han ,da'?! :71:

Eu as raspunde fara ezitare Asia

care parte a asiei, că's multe bucătării distincte şi foarte diferite pe acolo

Eu as raspunde fara ezitare Asia

care parte a asiei, că's multe bucătării distincte şi foarte diferite pe acolo

pai nu am incercat chiar tot tot, doar: japonia, china, filipine, india, coreea, vietnam.