Skip to content
View in the app

A better way to browse. Learn more.

Arta Culinara

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

La hanul "Arta culinara"

Featured Replies

nu mi-a dat prin minte sa fac si cu narcise si cu drumul spre plaja. :toothy9;

iti pun alta si narcisele sant pe partea stanga, multe multe.....

se vede si distanta pana la casa , atat trebuie sa merg sa ajung la plaja...

Angel, ce colt de rai! pai tu ai relaxare maxima, frumusete si beatitudine in viata ta :tongue3:

eu am bucatarit, ce s-a intamplat in Norvegia?

Dana nu e in Finlanda? eu asa stiam :tongue3:

e dezastru oricum :toothy9;...imi zicea prietena mea ca vor sa-i dea doar 21 de ani inchisoare, slap on the wrist cum a zis si ea...pe viata si e prea putin ^_^

nebunie mare, au fost mai multe explozii, un atac armat intr-o tabara de copii/tineri, cativa dintre ei au murit, plus alte persoane moarte in explozii.

nebunie mare, au fost mai multe explozii, un atac armat intr-o tabara de copii/tineri, cativa dintre ei au murit, plus alte persoane moarte in explozii.

91 de persoane moarte pana la ora asta, inca mai cauta :toothy9;

Mirela , ce frumusetze.....daca as sta acolo nici nu mi-ar mai trebui sa plec in vacantza!!!!!!!!!!

Daniella , merci de retzeta . O sa o incerc si pe a ta. Eu le faceam mainaresti sau cu sos de rosii.

In concediu am intrebat pescarii cum sa fac scoicile , simplu si bun si mi-au dat o retzeta de care m-am indragostit!!!! Tot cam ce ai spus tu , numai ca am calit esalote in unt , am pus apoi vinul , apoi patrunjel si la sfarsit smantana. O minune!!!!!!!

Ce am uitat sa zic : eu nu le las niciodata in apa , stiam ca nu se lasa , le-am curatzat tot timpul sub jet.....

si smantana pui peste toata oala de scoici?

si eu marinaresti (_cu sos de rosii) sau fara sos de rosii dar cu mult piper (peppata)

mie asa mi-au spus italienii (prietena mea care sta acolo din ... eheh 94) ca se lasa 24 h in apa rece in frigider, "per spurgare la sabia"

daca m-au mintit ...eu asa am facut mereu anyway ...

(sincera sa fiu stiu ca si melcii de pamant se lasa 24 h nemancati inainte de a-i gati sa-si goleasca intestinele, asa ca m-am gandit ca tot cam procedura aia e)

vezi ca e un topic de midii si acolo s-au spus mai multe ... nu-l mai gasesc acum ca mie nu mi.a mers search-ul niciodata ... :rolleyes:

Uf , nu-mi adu aminte de melci!!! Se lasa mai mult , parca ....si balesc...

Cum spui tu , sa li se goleasca intestinele.

Dar apoi sunt buni la gust :rolleyes:

Eu n-am vaz't nici un topic cu midii... :floare:

Uf , nu-mi adu aminte de melci!!! Se lasa mai mult , parca ....si balesc...

Cum spui tu , sa li se goleasca intestinele.

Dar apoi sunt buni la gust :beer2:

Eu n-am vaz't nici un topic cu midii... :(

i-am incercat si eu melcii facuti in casa acum vreo 10 ani (inainte ca eu sa fi mancat in vreun restaurant), dar nu erau vii, erau congelati si fara cochilie. Nu-mi aduc aminte sigur, dar parca erau de pamant. Nu mi-au iesit buni, mirosea in casa groaznic (i-am fiert in apa cu otet, usturoi si vin in prealabil), i-am aruncat pt ca nici cainele nu s-a apropiat de ei :rolleyes:

daca imi aduc bine aminte cand am cautat si eu sunt vreo 3 topice deschise de Uptgirl, Dragos si Adriana (ori numai 2)

oricum am ajuns la cncluzia ca unele chestii mai bine le mananc la restaurant si nu stiu cum arata crude sau cum miros ... :floare:

ti-am gasit unul deocmdt:

https://forum.artaculinara.ro/topic/608-midii/page__p__14632__hl__midii__fromsearch__1entry14632

Merci , Daniella!

Stii ceva? Eu nici nu stiam ca avem SEARCH , mare tuta-s!!!! Multzam ca mi-ai deschis ochii!

Salut; stiti ceva de Dana? sper ca nu s-a intamplat nimic cu ei. stiu ca stau in Norvegia :rolleyes:

au zis la tv ca niciun roman nu a avut de suferit in aceasta tragedie.

Salut; stiti ceva de Dana? sper ca nu s-a intamplat nimic cu ei. stiu ca stau in Norvegia :floare:

au zis la tv ca niciun roman nu a avut de suferit in aceasta tragedie.

E absolut cumplit ce s-a intamplat!! Atatea vieti irosite din cauza unui nebun! :rolleyes:

Da,merge numai bine cafeluta de dimineata :D

La noi e racoare,e intunecat si picura,voiam sa ies azi cu bubuletul,dar lasa nu-i nimik,bine ca-i racoare :D

Daa!! Arata f. bine :D ,noi am mancat azi cas cu rosii ,castraveti,mezelicuri ,destia.

Parca nu mai ploua poate totusi plec la mama... :D

'neata

eu la micul dejun, daca ar fi sa aleg intre o gustare si inghetata, aleg intotdeauna inghetata! Noroc ca nu am inghetata in casa ca altfel eram la frigider acum. Ma multumesc cu una virtuala :D

Fetelor,cine vrea o placintuta calda?! Poale'n brau.

post-405-1311525367634_thumb.jpg

Si pudrate.

post-405-13115253895927_thumb.jpg

Uma cred ca tu voiai :notworthy: Hai nu va coditi...''La placinte inainte''... :floare:

mai, dar voi v-ati vorbit....ba cu inghetata, ba cu poale-n-brau.

Vreti sa ma ingras? :notworthy:

arata super placintele tale, geany

mai, dar voi v-ati vorbit....ba cu inghetata, ba cu poale-n-brau.

Vreti sa ma ingras? :notworthy:

arata super placintele tale, geany

Hi hi hi! Pai la noi ploua si s-a racorit ghinishor,asa ca numa' buna vreme de placinte :floare:

Hai nu fiti sfioase :lol: