November 4, 201114 yr comment_109516 'Neata la tot hanul! Eu de aseara si toata noaptea nu mi-am gasit linistea din cauza maselei, mi-a facut un tratament (am gasit in sfarsit un doctor aproape de mine si sa nu imi ia si pielea de pe mine) si mi-a cimentat ceva pe canale, m-a avertizat ca o sa ma doara, dar nu ma asteptam sa ma doara in halul asta. Acum dimineata mi-a mai trecut. Sunt chiauna, dar la munca trebuie sa fii fresh. Deci, o cafelutza, va rog! Report
November 4, 201114 yr comment_109554 Salutare la Han! Ioana, multumesc mult pt ca ti-ai facut timp sa-mi scrii reteta, este foarte interesanta, am sa o fac de Craciun, dupa cum vreau sa-l decorez merge mai mult pt Craciun. Multumesc inca o data Stella, m-ai omorat cu retetele tale ciocoloase, imi vine sa le fac pe toate, de ce te-ai oprit sa mai postezi retete de genu..?[b]Georgiana[/b], imi pare rau de durerea ta, sper sa te mai lasa...Multa sanatate!!Carmaw, pt ce sunt alea( pantalonii si bluza)? Arata bine... Angel, cum te mai simti? Dute inapoi la magazin si spune la caserita ca a uitat sa-ti puna crema.. Eu acum astept prima data aniversarea noastra si venirea socriilor ,apoi Ziua recoltei /Thanksgiving care este pe 23 noiembrie (avem 4 zile libere) si mergem la Disney cu totii si apoi voi astepta si sarbatoriile de iarna. Eu lenesa de cateva zile, imi este lene sa fac mancare si prefer cat de mult sa stau pe afara si pe la magazine si sa nu fac alceva... Pupici!! Report
November 4, 201114 yr comment_109560 am sunat dimineata, am vb cu administratorul si a zis ca se uita pe camera si ma suna.m-a sunat si am avut dreptate, m-am dus si mi-am luat crema si mi-au dat si un set de tratament pt ten uscat absolut superb (asta asa ca sa nu ma supar, ca a fost greseala lor ) Dr Llewins sant cremele, una e cu caviar si vitamine, crema de zi, de ochi, restorativa de noapte si una de maini cu pomegranate!...super. s-ar putea sa ma aiba de clienta cand se termina ce am Report
November 4, 201114 yr comment_109561 Super Mirela, poate gresesc si data viitoare , si-ti mai dau un set...glumesc. te-am admirat ce bine arati . Report
November 4, 201114 yr comment_109562 Buna dimineata la han!Mi-a luat ceva vreme sa citesc tot ce ati mai scris! Daniela, Bea e o dulce! O pupam!Eu mi-am facut acum un an tratament pentru caderea parului la o firma specializata. Am dat o groaza de bani si pe examenele firului de par si pe produse si dupa 8 luni de zile n-am vazut nici un rezultat. Cand ma duceam la control, tipa imi zicea: vaaai, dar uite ca firul s-a ingrosat! Nu mai ai asa de mult sebuum (ea se uita cu o camera care mareste de 200 sau 300 de ori). in schimb, cu ochiul liber eu n-am vazut nici o imbunatatire: la fel de gras, la fel de mult cadea!Am vazut dermatologul care mi-a facut analizele si mi-a zis ca nu e nimic organic, probabil e hormonal.Apoi am facut timp de 4 luni tratament cu: multivitamine (de la care m-am ingrasat in perioada aia), sampon si balsam Nutricap si masca o data pe saptamana (masca din: 1 galbenus de ou amestecat cu cateva picaturi de vitamina E uleioasa, cu cateva picaturi de vitamina A uleioasa, cu zeama de la o jumate de lamaie, cu o lingurita de ulei de ricin si cu ulei de masline pus la ochi. Mi-am dat amestecul asta pe parul uscat, am masat bine radacina. De fapt, amestecul nu ajunge sa-ti dai pe toata lunigmea firului, dar la radacina e important. Pus peste amestec un prosop inmuiat in apa cat mai calda si stors bine, apoi o punga de plastic si la urma un prosop uscat - toate astea ca sa favorizeze deschiderea porilor si sa intre amestecul in piele mai bine. Barbate-miu radea de mine zicea ca sunt Tutankamon cu toate turbanele alea in cap! Dupa 30-40 minute de stat cu masca se spala parul bine - intr-adevar, mi s-a intamplat de cateva ori sa-mi ramana ceva galbenus coagulat in par, sa fiu nevoita sa-l piepten si apoi sa-l mai spal inca o data).Una peste alta, tratamentul asta ultim care l-am facut m-a multumit in sensul ca nu mai mi-a cazut parul asa de mult si l-a facut mai matasos. Acum nu stiu daca datorita mastii sau datorita vitaminelor, sau combinatia la toate astea! Probabil ca mai depinde si de tipul parului. Pe timpul verii am oprit si vitaminele, ca ma ingrasasem, si masca, ca era prea cald sa mai stau cu turbane-n cap! Oana, si mama vea vine la noi pe 26 noiembrie si abia o astept! In ce priveste mancarea, meniul meu in prima zi e ceva usor genul supa cu galusti sau supa-crema de legume si apoi ceva pui la cuptor. Asta pentru ca am patit-o acum cativa ani cu matusa mea careia i-am facut tot felul de specialitati chinezesti (in cinstea venirii ei) si, obosita fiind dupa atatea ore de zbor, plus faptul ca a mancat repede ca-i era foame, a dat-o intr-o criza biliara de a suferit o luna aproape! Si de atunci am zis ca prefer sa-i astept cu ceva cat mai usor, ca sa se digere repede pe fond de oboseala, si abia dupa vre-o saptamana, dupa ce isi revin cu fusul orar sa le fac specialitati.O sa-ti trimit pe pm linkul de la un tort de trufe (in engleza). Eu azi sunt acasa, am mancare deja facuta (mancare de fasole galbena, cotlete de porc la cuptor, piure de spanac, ciorba de curcan si desert de cumparat). Ma duc la masaj la ora 10h si abia astept ca ma doare spatele (banuiesc dureri de stomac care iradiaza in spate). Apoi am program de voie pana mai pe dupa-amiaza cand ma duc sa-mi iau copchila de la scoala! Am rufe de calcat ca si Ioana, 2 maldare, dar mi-e o leneeeee! Cred ca mama cand o sa vina o sa gaseasca camera plina de chestii care trebuie calcate! Si de cusut,ca nu-mi place sa cos! V-am pupat, va doresc o zi buna si un w/e pe masura! Report
November 4, 201114 yr comment_109566 Oana S pantaloni si bluza( impreuna fix 30E) sunt protectie impotriva frigului cind esti la munte sky...Sunt noi materiale care iti asigura multa caldura....Uite scrie:(sper ca poti vedea....) Report
November 4, 201114 yr comment_109568 Oana S imi pare rau ...nu poti vedea nimic....in fine e un mat nou cu multe calitati!pup! Report
November 4, 201114 yr comment_109576 Angel, te-ai scos ca au uitat sa-ti puna crema in punga Ralesu si eu debea astept sa vina socrii din RO si nu mai este mult, eeeeeee!! si mai ales ca-mi aduc si cadouri Ma gandeam sa le fac ceva usor dar sa fie 3 feluri, deja am hotarat in privinta tortului a supei si urmeaza sa mai fac un alt fel , parca nu vreau friptura, trebuie sa ma mai gandesc...Carmaw bune idee cu hainutele astea!! Cand am sa ma duc la munte iarna, am sa-mi iau si eu. Va pup!! Report
November 4, 201114 yr comment_109581 Oana S imi pare rau ...nu poti vedea nimic....in fine e un mat nou cu multe calitati!pup! Dar nu transpiri in ele ca materialul asta nou mi se pare 100% sintetic (cel putin ce e pe la noi prin magazine), si de-aia mi-a fost teama sa le incerc. Report
November 4, 201114 yr comment_109594 Carmen, ambele piese 30€?Aici bluza de dama e 12,99 iar pantalonii 9,99. Ralu, nu, nu transpiri, e un material special Oana, cu mare placere Toata ziua am fost in priza, a fost o veme superba, parca era primavara.Mi-am luat azi 5l de lapte(apropo Fox si moaza, eu am dat 3€ pe 5l ) din care 1 l-am fiert pt mine 2 le-am dat cheag sa fac branza si 2 i-am pus la prins sa fac iara smantana.Am dat in patima branzeturilo Mi-am luat azi nuantator ca deja nu se mai putea, sunt un sfert alba eu ma uit la Dansez pt tine, voi va uitati? Report
November 4, 201114 yr comment_109597 IOANA draga mea da la greci e totul scump...da bluza si pantalonu fix 30EAzi am preparat cele 2 buc de filé de vaca,vacuta vitel m am uitat am dat 11E pe cele 2 bucati (32E la kilogram)Nu mai scriu acum...ca sa am material sa scriu cind ma trezesc eu la ora 2 dim....(Va pup pe toate si ma apuc de vizionat seriale(adica disperatele) Report
November 4, 201114 yr comment_109599 Mi-am luat azi 5l de lapte(apropo Fox si moaza, eu am dat 3€ pe 5l )Am ciuda la tine! Da' in nemtia intotdeauna laptele a fost mai ieftin decat aici. La juma' de pret, fata de ce-i in tara, asa ca nu ma mir! Pofta buna si spor la facut si mancat branzeturi si lactate! Report
November 4, 201114 yr comment_109601 Fox, da in magazin ala pasteurizat e ieftin, eu luam inainte unul proaspat care aducea cu gustul de lapte de tara si costa cam 90 centi.Banuiesc ca daca iau mai mult de la taranu meu imi face si reducere Oricum laptele e super,ducem doru.Deja ma gandesc ce cozonac o sa-mi iasa cu lapte proaspat si oo de la gainile crescute in libertate Report
November 4, 201114 yr comment_109606 Fox, da in magazin ala pasteurizat e ieftin, eu luam inainte unul proaspat care aducea cu gustul de lapte de tara si costa cam 90 centi.Banuiesc ca daca iau mai mult de la taranu meu imi face si reducere Oricum laptele e super,ducem doru.Deja ma gandesc ce cozonac o sa-mi iasa cu lapte proaspat si oo de la gainile crescute in libertate Foarte bine! Ma bucur tare mult ca reusesti sa te aprovizionezi direct de la sursa! Abia astept sa iesi cu cozonacii la interval! Report
November 5, 201114 yr comment_109621 Buna dimineatza, eu tare vrenica, pusei deja o masina ( a venit fata cu valiza in wend) ,mai am vreo 2plus de crosetat niscai dulciuri ca suntem invitati la o aniversare cu vreo 50 de persoane ,plus mancarea pe maine ....aiaiai atata vrenicie nu e de bine o zi faina tuturor , eventual stat oleaca la semineu si cujetat . eu pot sa stau ore ca curca-n lemne uitandu-ma la flacara din semineu, ceea ce va doresc si voua...e relaxant . si o cafelutza ca sa nu adorm de tot Report
November 5, 201114 yr comment_109644 Stella, asa as sta in fata semineului tau din poza !Aici la mine bate vantul asa de tare ca te ia pe sus si alta nu. Report
November 5, 201114 yr comment_109653 Seara buna! La noi tare caldut si bine a fost azi,dar am auzit ca se stramba vremea si la noi Am fost in vizeta la parinti,le-am dus salata buf',am baut un vin rosu de tara mama lui' Report
November 5, 201114 yr comment_109655 Pfuaii ce vant e la mine, n-a stat deloc si tre' sa iesim si o sa-mi faca parul valvoiiiii Report
November 5, 201114 yr comment_109662 Pfuaii ce vant e la mine, n-a stat deloc si tre' sa iesim si o sa-mi faca parul valvoiiiii Nashpa'! Stii,vb. tziganului?! Poa' sa fie cat de frig,numa vantul sa nu bata... :D Report
November 6, 201114 yr comment_109699 noi am fost in vizita aseara, pe drum a inceput ploaia atat de tare de nu mai se misca nici o masina, fum parca era, nu vedeai in fata nimic. a durat vreo 10min sa zic la intensitatea aia. incredibil. Ada a zis: o sa murimmmmmmmm! ne-a umflat rasul pe amandoi in martie fetele mele vor fi flower girls la nunta verisoarei lui tati (unchiul lui e mai mic cu ani buni decat restul fretilor si are copii cu 20 de ani mai mici ca restul familiei ). Tessa implineste 21 in cateva zile si nunta e in martie. eu o sa arat cam naspa ...cu copil de cateva zile, numai sa ma arat la nunti nu o sa-mi arda ...asta e. sant super incantate fetele, abia asteapta sa probeze rochite, sa faca repetitii...iar sotul e MC pt nunta ....o sa fie frumos cred. o sa ploua si azi iar eu am un camion de rufe de calcat, extraordinar de multe am ...delasatoare ce sant. in rest leneveala. doar un pic aspir la parter si atat.sper sa aveti o zi insorita Report
November 6, 201114 yr comment_109710 Ziua buna .Scurt pe aici , am de facut mancare , ieri nu am apucat sa fac mai nimic , am umblat teleleu prin Helsinki si am spart o gramada de bani , nu pe cumparaturi ci pe o idioata de amenda de circulatie ( nu eu , sotul , eu nu am carnet ), dar neatentia si prostia se platesc , cam scump in cazul lui ..peste 300 euro :71: . Azi ma bag la o salata de boeuf ( cu carne de pui ) daca tot mi-a facut pofta Geany zilele trecute , o supica , niste carne de porc si cartofi la cuptor , o salata de ardei copt ( am dat iama in congelator deja ) si poate deschidem si o sticla de vin , sa sarbatorim evenimentul mai sus mentionat Ieri eram prea socati s-o facem .Pup pe toata lumea si sa aveti o duminca placuta . Report
November 6, 201114 yr comment_109712 Buna dimineata. Izuk, imi pare rau, e asa de enervant sa platesti amenzi ofofof ;Eu ieri am prajiturit ca eram invitati la un party , plus pentru trimis la biserica din urbe, ca azi serbeaza Mosii.ieri a "crosetat " fratele meu la sarmale m, ( ca mie tare nu-mi place sa le invart ) si a facut si in vita ( cu carne de miel) si in varza acra ( carne de porcule )...si aiaiai ce era la gura fameleonului basca dusei si la party aseara in foi de vita...s-or gatat rapid Report
November 6, 201114 yr comment_109713 deci trebuie neaparat sa-mi fac o mana de salata de boeuf nu am pofte dar daca tot vad acelasi lucru mereu sta pe creieras. a mai facut si geany, am ignorat-o ...acum si izuk. neaparat. imi trebuie doar casteraveti acri, restul am noi am mancat cina, fetele sant in cada, a plouat toata ziua. am facut curat eu si am copt panini, acuma sa-mi fac un dus cald si un masaj ca ma dor oasele si la pat. ma simt obosita tare o groaza de bani amenda aia. cea mai scumpa a mea a fost 275$ si 2 demerit points ...am raspuns la telefon pt o sec , doar am zis ca nu pot sa vb. m-au vazut, erau in spatele meu in masina civila el cam ia pt viteza (cate 75$ mai mereu). pt cativa km in plus fata de limita.nu poate el sa stea in ;limita de viteza si pace. ma duc sa-mi cojesc un grapefruit si sa spal fetele pe par ca el nu poate ...e grele astea. Report
November 6, 201114 yr comment_109716 Buna dimineata si din zona mea - fericire mare ca s-a schimbt ora si la noi si m-am trezit fara probleme la ora 7 dimineata (adica ora 8 veche, 7 noua) Da, e duminica, dar o sa dau o fuga pana la munca ca e liniste si nu ma bate nimeni la cap.In rest,vad ca e racoare, in Calgary a nins deja (nu mai spun de zona mai nordica a Canadei)- ma uitam ieri ca pomii sunt aproape dezgoliti. Dar vine zapada Izuk, imi pare rau de amenda, cumplit sa dai atat de multi bani aiurea Stella mi-ai facut o pofta de sarmale!!! Numai ca mai rezist putin pana la craciun, ca daca mananc acum nu mai e aceeasi pofta Ingerico, si la noi mai ploua asa de opresti masina ca nu vezi nimic..si mai frumos e cand se pune pe fulgerat, si vezi 2-3 fulgere lovind in acelasi timp! Ma duc sa fac cafelul si o zi buna in continuare Report