Skip to content
View in the app

A better way to browse. Learn more.

Arta Culinara

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

La hanul "Arta culinara"

Featured Replies

pai poate si al tau nu.i ok, ca si al meu ca nu l.am mai voXit. desi eu nu m.am voXit pt o perioada prea indelungata. mie coafezele imi zic ca se incarca si se ingroasa de la vopsea, dar astea zic cateodata si sa.si vanda marfa/serviciile. Care o fi adevarul?

Al meu asa e, moale de la mama natura(da nu aia de pe Antena :) ), eu am inceput sa va vopsesc pe la 20 de ani:bine intai nuantat, ca-mi doream f mult sa fiu roscata.Apoi dupa vreo 2-3 ani am inceput sa ma vopsesc si sa ma fac suvitze.Mie nu vopseaua mi l-a distrus ci decoloratul.fiinca ma vopseam, apoi imi trageam suvitze si deja pt par era prea mult

cam asa de roscata am fost, una dintre nuante :)

post-479-13201694483021_thumb.jpg

Bey, voi aveti dreptate ca-i cam prea multa seriozitate p-aici!

Daniella,adica noi doua avem o bere impreuna? O, una? Neah! CATE una!

Da' scrieti mai cate putin, ca nu va fac fata cu cititul!

Ia, Bere:

Neagra:

post-73-13201714917343_thumb.jpg

Si diversa:

post-73-13201715271677_thumb.jpg

Si-am adus si-un maseor nou:

post-73-13201715754558_thumb.jpeg

Sau poate va place privirea languroasa si galesa a astuia!

post-73-13201717514312_thumb.jpg

Hai ca stau eu cu piscotii, ca-s dulci tare! Nu stiu sa zic ai cui is mai frumosi, ca nu pot!

Deci, https://forum.artaculinara.ro/public/style_emoticons/default/11.gif pentru fiecare!

Nevorbitelooor! Io cand mai si citesc, mai fac si masaj, mai bag si-o prajitura....Uuuff!https://forum.artaculinara.ro/public/style_emoticons/default/angryfire.gif

Voi aveti ceva personal cu mine? https://forum.artaculinara.ro/public/style_emoticons/default/sad.gif

https://forum.artaculinara.ro/public/style_emoticons/default/11.gifhttps://forum.artaculinara.ro/public/style_emoticons/default/6.gif

Da io' am ceva personal cu tine... https://forum.artaculinara.ro/public/style_emoticons/default/occasion14.gif https://forum.artaculinara.ro/public/style_emoticons/default/6.gif https://forum.artaculinara.ro/public/style_emoticons/default/11.gif

Da nu pot ca sa-ti spun decat fata-n fata , https://forum.artaculinara.ro/public/style_emoticons/default/24.gif

In spatele bisericii?https://forum.artaculinara.ro/public/style_emoticons/default/crying.gif

Io am ceva LA tine: neste gogosi, sa zicem! Visinata?https://forum.artaculinara.ro/public/style_emoticons/default/Soif10.gif

Ba si una si alta, ca merg!https://forum.artaculinara.ro/public/style_emoticons/default/pupic.gif

https://forum.artaculinara.ro/public/style_emoticons/default/pupic.gif pentru Bubulet!

Nici eu nu am apucat sa citesc tot,azi bub' are glume in program ca nu prea ma lasa la calculator,maine sotul instaleaza windosul asa ca :( ....

Oricum va pupez pe toate,vreau si bere si visinata :-* :beer2:

Ioana faina culoarea,te vazusem si bruneta parca,cand te-ai intalnit tu cu Fox si Laponel' daca nu ma insel :hug:

Ioana, daca puneai o poza mai din fata era si mai bine :beer2: Asa din cate am vazut eu si m-am chiorat, arata f bine culoarea parului si tu arati bine.

Zoazo, eu il iau pe maseoz si as bea vin fiert.

M-am nervat' de numa,ca m-am luptat cu un piure de cartofi,sunt cartofi albi,par sanatosi,dar mi s-a incleiosat din prima :beer2: nu am mai patit asa ceva,de cand l-am zdrobit cu zdrobitorul de cartofi am vazut ca e ciudat,,,cleios asa...ce bunica?! :-* l-am frecat cu ceva unt ,1 lingura de smantana si niste lapte caldut da' tot prea cleos...bleee! :( ai mei l-au halit de numa cu niste pui cu sos,am facut si o salata mare verde...Ei au zis ca a fost super ,da' eu tot nu-s multumita ca mi-a iesit asa... :( Nu prea dau eu kixuri destea :( Hmm!! :hug:

Geany, nu , nu eram bruneta, poate era cum batea lumina, da de cand am renuntat la rosu(inafara de faza intermediara cand am fost cam blondina) sunt satena.

Cam asta e nuanta mea naturala, saten cu tente roscato-blonde vara sau negru in perioada reci :beer2:

post-479-13201753664982_thumb.jpg

Oana, saru-mana.Asa cum spunea si Maya nu mai sunt roscata ;)Poza e de acum 8 ani

Zozo si eu vreau vin fiert, ia sa ma duc sa imi pun si eu o cana

Ioana, incantata de cunostinta! Esti foarte draguta si arati tare fina, muuult mai bine decat acum 8 ani. Mie una imi placi mai mult acum, ca femeie decat atunci ca pustoaica ....

Daca asta din ultima poza e parul de care te plangi acum, arata bine si lucios, pare sanatos. E drept ca si al meu pare... , dar numai eu stiu ce ma chinui cu el sa arate la un fel, ma ia groaza la gandul sa ma spal pe cap, cu ce ma asteapta dupa aia la descurcat. Din cauza parului fara 1 ora si ceva nu scap la baie :beer2: Ador parul lucios si matasos, cu aspect sanatos.

Booon, deci ce facem cu parul asta? Si culoarea mea naturala si actuala e la fel ca si cea din ultima poza a ta, lungime cam la fel ... circa. Oare daca dam cu o vopsea in ton cu parul nostru nu se mai ingroasa si devine mai putin moale? Asa zic coafezele, cine isi mai da cu parerea: asa e?

Si eu l-am nenorocit tot cu decoloratul, nu atat cand am fost blonda, vreo 5 ani, cat dupa aia cu suvite blonde si roscate ... cativa ani buni, vreo 7-8 l.am zapacit cu suvitele. Si pe mine tot suvitele "m-au ars".

Avand in vedere ca nu am multe variante, intrucat actualmente nu ma mai suport, cred ca o sa incerc eu prima cu vopsitul si apoi te anunt.

Jeannetutzo, nu o sa crezi, dar mie ca si hunilor tai acel piure cleios imi place. Eu mi-l fac din cartofii fara lichide, doar cu unt si adaug doar un pic de smantana casa ramana asa cleios. Acu nu mai mananc, ca nu-mi pIermite siluIeta, dar sa stii ca ala de-i zici tu gresit imi place mie. No, daca a ramas ma sacrific eu cu el ce sa fac.

Eu am trantit la 7 jum cand am sosit 3 pastravi proaspeti cumparati pe seara de tati, la cuptor si o varzuca mica-mica cu un rest de friptura ce mi-a ramas de la gratarul de samabata seara. Am facut si poze de data asta. Fac maine cinste la han, ca am facut si eu poze cu camera, sa vaz daca am descurc sa la micESC maine, ca ies si ele mai de doamne ajuta decat alea cu telefonul (Azi am incercat ambele variante si vazui ce diferenta uriasa e intre canon si bb :beer2:

In alta ordine de idei Oana ai terminat masajul? Zozo, daca e la liber :-* de acu iau eu masseorul pana la Craciun si dau la schimb doua-trei navete de bere. Cand aveti nevoie claxonati ca il mai imprumut :( Posibil sa il retin si dupa Craciun :( O fi bine? e de post domnul? :hug:

Nu impartim of course numai O bere Zozo :( , desi sambata nu ai avut nici O cadere, cred ca doar te lauzi ...

Geany, sa stii ca in afara de piure :beer2: , mai ai noroc si cu parul ala pana la popou pe care poti sa-l descurci, nu ti se incurca, nu se rupe si nu cade!

referitor la intalniri, sa stii ca si eu, ca si Stefana, pun economii deoparte pentru o pizza Geany. :hug:

Daniela, m-am inrosit toata.

Cand e aranjat parul nu arata asa rau, pb la mine e ca dupa 2 zile deja se ingrasa, se pleosteste intr- un cuv arata ca naiba.

cat de nuantat si ingrosat parul no chance fiinca asta fac eu si e la fel.doar vopseaua cu amoniac ar schimba ceva

Maii Dani' eu nu am mai patit ,jur,sa-mi iasa piureul asa,din prima cand am scurs cartofii cuburi de apa si am inceput ai pisa cu piciorul'' ala de-i pt. piure (de pisat)nu mixer nu nik, ala del folosesc eu mereu... am vazut ca nu sunt ok.,lipiciosi si cleiosi,chiar nu am mai patit asa ceva :beer2: O fi alt soi de cartof?! sunt albi si par sanatosi asa dealtfel... :hug:

Geany, sa stii ca in afara de piure :hug: , mai ai noroc si cu parul ala pana la popou pe care poti sa-l descurci, nu ti se incurca, nu se rupe si nu cade!

referitor la intalniri, sa stii ca si eu, ca si Stefana, pun economii deoparte pentru o pizza Geany. :(

Hahaha! Daaa :beer2:

Despre parul eu am mai zis si nu vreau sa monopolizez discutia,putinul ce stiu eu sunt cateva tipsuri simple...Eu folosesc mereu acelasi sampon garnier pt. par vopsit ca-mi prieste si mie si familiei (mai putin bub ca el are jonson)cand spal parul o data la 3 zile ,ba chiat iarna si o data la 5 (ca nu mai e asa praf si soare etc)il spal in chiuveta separat(nu la dus nu in cada) cu apa calduta (nu fierbinte)samponez,ma clatesc,si la urma o apa doar calduta cu otet...ma infasor cu prosop,apoi scutur parul,capul ca sa-l usuc,apoi astept fara feon sa se zvante bine.Nu pieptan parul ud,de la cap la vf,si sa pierd juma din el prin pieptan ca parul lung ud se smulge f. repede ,in rest eu ma pieptan cu un pieptan cu dintii rari,nu perie,astfel: bretonul e usor,apoi restul fara sa ajung pana la vf. ci pana unde vrea el ca se vede unde se incalceste,il prind cu o omiduta mai groasa (nu una subtire ca aia incurca si incalceste mult par dupa ea)si apoi prind cu mana coada asa prinsa deja si o pieptan bine bine fara sa smulg astfel sau sa pierd nici un fir de par...

Na' eu asa fac acuma'...

Despre vopsea eu stiu ca daca te obisnuiesti cu un tip de vopsea,e bine sa mergi doar pe acea gama si poti proteja parul o data vopsindul apoi cand se duce vopseaua din aceasi gama nuantator culoare asemanatoare cu vopseaua(asta e mai putin invaziv pt. par).

Deci alternand o data vopsea o data nuantator.

Alte chestii ce mai stiu ca se pot face masti naturale ,berea se zice ca hraneste bine parul daca te dai cu ea pe par,infuzie de frunze de nuc etc...destea...

Cum am zis eu asa stiu si asa fac eu asta nu inseamna ca e neaparat corect sau ca asa se face... :-*

bai da scrieti nene....am vazut pe Bea ce mare e si mor de genele ei....

intru mai incolo sa mai citesc, sant pe fuga acuma.

buna!

Iaca ma bag si eu in seama....am vorbit ieri cu chiriasul meu(actor....prenume LIVIU) si zicea ca peste 2sapt pun astia la timbilizor reclama in care a jucat dinsu....reclama pt bere BUCEGI.....sa nu va rideti....Macar pt cum arata el sa ne luam o bere nu?Deci hai la BUCEGI :beer2: :-* :(

Detalii dau la cine vre:))

Altceva...vad ca vorbiti de par....eu am facut mai de mult o cura(ulei masline polen-praf,miere galbenus,si vit A si inca altceva.....ma documentasem eu din carti....rezultatul miraculos...beneficii an de zile....dar acum de cind cu inelul gastric ....trebuie sa reeditez.....mi e o lene....

A si sunt nervoasa pe grecotei....i as omori! :( Deci ei au facut istoria ,isi fac PRAF SI PULBERE prezentul si demoleaza viitorul EUROPEI.

Gata e ora 5 ma scol sa mi fac cafeaua.....prin ianuarie ajung la belgieni....dau o strigatura si pe la intilniri cu 2 locatii Romanica si Beljica (unde l cearta flamanzii pe S Spielberg....ca de ce sa zica lui Tantin asa si nu 'kuifje' :hug: :( :(

Buna dimineata la han, si o zi faina. eu as usual, calare pe matura :beer2:

un ceai, o cafea, un masaj , o fructa ??? serviti

post-16-13202100657555_thumb.jpg

post-16-13202100880642_thumb.jpg

post-16-13202101028318_thumb.jpg

post-16-13202101310433_thumb.jpg

Buna dimineata la han, si o zi faina. eu as usual, calare pe matura :(

un ceai, o cafea, un masaj , o fructa ??? serviti

'Neata!

Stella, sar'na pentru tratatie! Io ma infig la un masaj facut de personaju' din imagine! Prea-l face cu foc... :beer2: Si daca mai si toarce..... efectul e garantat! :hug:

Ceai am servit, iau un fruct si trec la munci! :-*

O zi frumoasa sa aveti!

Merci tauroaico!!! si tie sa-ti traiasca. Esti ok cu adolescentul? :beer2:

Ee, asa si asa, adolescenta asta este tare grea! :hug:

Stella, m-am servit si eu din bunatati, dar mi-ar place si un masaj! :beer2:

Fetelor, sa aveti o zi buna!

Si de la mine, ceva bun:

post-88-13202172713504_thumb.jpg

post-88-13202173030966_thumb.jpg

Buna dimineata .

Eu as vrea un masaj pisicesc si o cafea si o felie de tarta de la Giorgana ca tare bine arata.

Apropos de pisici , ieri m-am intalnit cu prietena Kivei , a fost o dupa -amiaza placuta , o fata de nota 10 . Prima intrebare pe care Izabela i-a pus-o cand ne-am intalnit a fost "tu ai pisici?" :beer2:

Angel merci!

Valeu ce festinuri la 7 dimineata. Merci de bucegi carmaw, merci de tratatie Stella si Giorgiana. Asa mai da, parca s-a facut azi aprovizionarea la han, ca tot camarile goale erau.

Foxyy ai eliberat motanu'? Pap oleak de ananas, iau si eu turbanu galben si ma pun pe masa de masaj. Si-mi astept cuminte randul...

Giorgiana ce e in paharul acesta din fata mesei cum ma uit la monitor? e ceva cu alcooale sa ma relaxez asa de dimineata? sau iar avem o zi molcoma?

carmaw adu-ti aminte te rog si ultimul ingredient si da-mi detalii cum procedai, te rog. Fac orice sa repun parul in funtiune :beer2: Cate sedinte dureaza tratamentul?

Zozo sa nu uit: nu rezisti tu cu picii nici 1 ora cu toti, sau mai mult de 3 ore cu 1. Apoi nu-ti mai trebuie ...

Izuk, Bea a fost cu tati la un gratar la curtea unui prieten unde erau 7 pisici si un caine. Ce a facut ea 4 ore cat am fost eu invoita? A alergat dupa pisici. Acum e foarte atenta sa vada pisici si sa se bucure tare tare cu manutele cand se vede. Avem la scara unui bloc de langa noi niste pisici pripasite si in drum spre parc arata cu manuta: ââââââââ sa trecem pe acolo sa le vada si nu se mai da plecata. :hug: Iar pe Cora, cateaua noastra din curte, cand o vede e entuziasmata foc si topita de bucurie. Ma pune si cand suntem in casa sa o urc pe pervaz sa se uite la ea. :beer2:

O zi faina sa aveti!

hello everybody!

Stelluto, vad ca si tratament de par (pisicesc) ne propui. deci total on topic :beer2:

Aseara am fost la teatru, ce mi-a placut! Am vazut o piesa cu o anumita rezonanta ptr mine, Aproape perfecta. Trateaza felul in care societatea (nu) accepta minoritatile, cea a obezilor fiind in discutie. Mi-a placut si m-a intristat, totodata.

Altfel, o zi plina azi. Asa ca spor la treaba!

Foxyy ai eliberat motanu'? Pap oleak de ananas, iau si eu turbanu galben si ma pun pe masa de masaj. Si-mi astept cuminte randul...

Uffffff, tre' sa ma dau deoparte taman cand incepeam sa ma simt asa bine.... Da' na, ce sa fac, mai trec si io la munci si mai punem motanu' la treaba si pe la alte cchinarute. :beer2: