Skip to content
View in the app

A better way to browse. Learn more.

Arta Culinara

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

La hanul "Arta culinara"

Featured Replies

Sissi, vin eu la tine daca ma primesti!

Unde ati vazut voi poze cu Geany? dati-mi si mie linkul!

Uma draga, noroc cu tine, ca eu habar n-aveam cand se da ceasul inapoi la noi! Intotdeauna ma incurc in date, uit sa-l schimb! Acum 2 ani am ratat chiar un examen din cauza asta.

La noi e soare afara, te imbie sa iesi la plimbare! Vreo 7 grade, ceea ce e acceptabil.

Maine e Haloweenul! Aia mica isi probeaza costumele si cred ca tinde sa fie vrajitoare anul asta (... o schimbare, ca de 4 ani e numai printzesa!).

Acum un an vroia Spider Man, dar cand am intrat in magazin sa cumparam costum, a vazut rochiile de printesa, asa ca si-a schimbat parerea imediat (spre bucuria mea!)

O zi buna si pupici!

Eu m-am uitat pe net de acum doua saptamani pentru ca e din ce in ce mai dificil de trezit dis de dimineata :)

Deabea astept sa vad ghindocii in costume :) Nepota-miu mi-a spus necajit ca el are doar costume de eroi (Superman, Spiderman) dar ca vrea sa fie mumie anul asta :drool:

A crescut piciul meu, ca ieri ii cumparam tricouri cu personaje Disney, acum vrea tricouri de pirati :)

Hiieeii! Cini credeti ca va aduce bilute proaspete la han,reteta de la bunica facute de manutele lui?!! Bubuletul ,normal :drool:

post-405-13199890454736_thumb.jpg

Talent nene,ti gioci?!

post-405-13199890501708_thumb.jpg

Ci concentrat ii a scos limba de-un cot :)

post-405-13199890591792_thumb.jpg

Haii ca iese..

post-405-13199890643996_thumb.jpg

Si pudrate puse la racit...

post-405-1319989071427_thumb.jpg

Si portie (generoasa) :)

post-405-13199890774531_thumb.jpg

Si sexiuni fragede..

post-405-13199890843993_thumb.jpg

Geany zilele trecute m-am uitat la reteta asta si chiar o sa le fac de Craciun, prevad ca o sa-mi placa.

In tava la tine e o portie?

Geany zilele trecute m-am uitat la reteta asta si chiar o sa le fac de Craciun, prevad ca o sa-mi placa.

Da cica tre sa iasa 70 de buc.dar mie mereu imi ies vreo 60 si ceva... :drool:

Da cica tre sa iasa 70 de buc.dar mie mereu imi ies vreo 60 si ceva... :drool:

O gramadaaaaa! Bun si 60.

Da cica tre sa iasa 70 de buc.dar mie mereu imi ies vreo 60 si ceva... :)

O gramadaaaaa! Bun si 60.

Paii da Any ca eu inpart intai aluatul in patru,fiecare 4 iar in patru 4x4=16 si iar fiecare in patru 16x4=64 si deaia...

ele se coc f. repede si apoi trebuie sa se lase f. bine la racit ca nu pot fi manevrate calde (ca orice aluat cu grasime) ca-s prea fragede ,dupa ce s-au racit bine bine de tot cu cat stau mai mult cu atat is mai bune...aaaa si visinile desamburite ,de la mijloc tre sa fie bine,bine stoarse chiar in pumni ca altfel baltesc si nu e bine ...

I-am lasat vb. tatii sa-mi sparga si curete nuci,el le-a dat si pe masina si nu trebuia :drool: ca trebuie zdrobite din sucitor,eii nu-i nik bun ashea,i-am mai zis sa-mi desambureasca 70 de visine din visinata si a uitat,eii bun asa ca le-am stoars io' si a iesit o cescuta tare faina de visinata buna rau (buey catai visinata inghit visinile astea :) ) si am baut-o la posta cu mama si cu tata si ne linseram pe mustati :)

crema de jos e ganache de ciocolata (cu lapte).

crema de sus e ganache cu ciocolata (cu lapte) + nuca macinata + unt.

ooo, generos!

Da cica tre sa iasa 70 de buc.dar mie mereu imi ies vreo 60 si ceva... :scratch:

eu cred ca de fapt iti ies 70 da' esti lucrata pe la spate. ;)

crema de jos e ganache de ciocolata (cu lapte).

crema de sus e ganache cu ciocolata (cu lapte) + nuca macinata + unt.

ooo, generos!

Da cica tre sa iasa 70 de buc.dar mie mereu imi ies vreo 60 si ceva... :scratch:

eu cred ca de fapt iti ies 70 da' esti lucrata pe la spate. ;)

HHhhmmm!!!... ;)

;) ;)

Paii da Any ca eu inpart intai aluatul in patru,fiecare 4 iar in patru 4x4=16 si iar fiecare in patru 16x4=64 si deaia...

ele se coc f. repede si apoi trebuie sa se lase f. bine la racit ca nu pot fi manevrate calde (ca orice aluat cu grasime) ca-s prea fragede ,dupa ce s-au racit bine bine de tot cu cat stau mai mult cu atat is mai bune...aaaa si visinile desamburite ,de la mijloc tre sa fie bine,bine stoarse chiar in pumni ca altfel baltesc si nu e bine ...

I-am lasat vb. tatii sa-mi sparga si curete nuci,el le-a dat si pe masina si nu trebuia ;) ca trebuie zdrobite din sucitor,eii nu-i nik bun ashea,i-am mai zis sa-mi desambureasca 70 de visine din visinata si a uitat,eii bun asa ca le-am stoars io' si a iesit o cescuta tare faina de visinata buna rau (buey catai visinata inghit visinile astea :scratch: ) si am baut-o la posta cu mama si cu tata si ne linseram pe mustati ;)

exact, am remarcat ca nuca e macinata, asa ca m-am dus la reteta sa ma uit!

eu am visine in aspirina la borcan, minunate, le tin cu zece ate, adica desfac cate unul cand si cand.

eu am visine in aspirina la borcan, minunate, le tin cu zece ate, adica desfac cate unul cand si cand.

Sa stii ca or fost bune si cu nuca macinata,mai ales ca mama si tata decand cu proteze dentare,cu nuca mai crocanta ,mai greu :scratch:

Acum daca lei face pt. craciun le poti face f. bine cu o zi 2 dinainte cel putin in felul asta iti lasi loc si timp pt. alte trebi',adevarat e ca tre' sa nu te atingi de ele ca daca le halesti n-ai facut nici o sfaraiala ;)

Sa stii ca or fost bune si cu nuca macinata,mai ales ca mama si tata decand cu proteze dentare,cu nuca mai crocanta ,mai greu :scratch:

Acum daca lei face pt. craciun le poti face f. bine cu o zi 2 dinainte cel putin in felul asta iti lasi loc si timp pt. alte trebi',adevarat e ca tre' sa nu te atingi de ele ca daca le halesti n-ai facut nici o sfaraiala ;)

Vreau sa le fac unu pentru ca ma atrag, nuca-mi place iar de visine nu mai vorbesc, iar doi le pot face inainte si e un mare avantaj ;) .

Pai daca ies asa multe am de unde manca si mai las si pentru Craciun ;)

• Author

Ralesu cind vrei, te primesc cu placere ;)

Geani nu te mai lauda ca ai facut bilute ;) avem dovada ca bubulet le-a facut ;) pupici pe nasucul poznas :scratch:

Si niste zimbete de la cucuietii mei sa va mearga bine saptamina ce vine

post-665-13200066202308_thumb.jpg

• Author
Eu asa stiu ca miine e deschis, pe 1 noiembrie e feirtag

eu n-am somn. de la 5 m-am trezit si m-am uitat la un vas care asteapta saintre in port, aseara era tot luminat si frumos ;)

a venit caprita si s-a infiltrat intre noi, am inchis ochii altfel ma ginea si o apuca vorbitul, etc...asa a adormit iar. e periculoasa picea ;)

am visat ca adoptasem un baietel, Maxim il chema, la vreo 1.5 ani, un carliontat blondut...din Franta venise. nu mai puteam de dragul lui ;) imi zicea dimineata : bonjour maman!....eu inca burtoasa, ma ajuta sa aleg cu ce sa ma imbrac (vis ce mai)....

ii curgea sange din nas insa si cand m-am trezit de dimineata imi curgea mie (ce-o ma fi si asta?) ...o dau in paranormal aici ;)

Ada nu are scoala nici azi, am de facut curat sus si la ele in garderoba, bag pantalonii si gecile mai sus ca nu-i mai purtam (ieri am facut garderoba noastra si iar ne-am luat la cearta pe spatiu. ma pune sa dau din toale auzi! blasfemie!! si ca nu am voie sa mai cumpar nimic, as imbraca un mic sat in Africa mi-a zis. s-o creada el).

tot nu am ajuns sa iau faina fara gluten ;)....vad ca tot coaceti. as face si eu ceva dar se infige si musiu si nu e bine. asa mai bine mai astept.

oricum. sa aveti o saptamana buna si linistita.

editez sa trimit un pupic la flacaii de mai sus. bucalatul mic ma topeste :scratch: si la bubulet of course. (porecla Sarei e bubu, v-am mai spun nu?)

Numai pici adorabili ;) Sa va traiasca si voi pe langa ei(ele) :scratch:

Salutare la Han!!

Angel si mie mi-a curs sange din nas pe perioada sarcinii, este normal.

Geany, prea scump baiat ai!! Iti seamana mult, mai ales la ochi. Pup pe fetisoara lui dragalasa :scratch:

si daca tot te-am pomenit, sa zic ca am facut si gogoselele tale faimoase [b]Bomboloni alla crema...Geany[/b]- pot sa zic ca sunt supe,super bune!! Ce aluat aerat mi-a iesit si se inmuia in gura, prea bun!! Am sa mai fac gogoselele si cu alte compozitii sa vad cum ies. Multam de reteta si sa traiesti ,sa-ti faci casa in...- orcum nu mai este la moda, toti fug de orasele zgomotoaze..

Sissi, f dragalasi flacaii tai!!

Hai sa va fac pofta si voua ca eu tot am salivat dupa reteta asta ...

fetita cea mare, a ornat un gogos cu ciocolata ca sa faca un paianjen, in realitate arata mai bine dar in poze...nu prea...

post-1297-13200268007898_thumb.jpg

si sectiunea...

post-1297-13200268125894_thumb.jpg

Va pup!!

Buna dimineata tuturor! ;)

Vb. cu Oana si mi-a spus ca nu stie cum arat,eu am tot imprastiat poze peaici pe forum vreo 2 sunt la artistii culinari in tuata' splendoarea lor,daca iei de la inceput de la prima pagina gasesti acolo multe fete iaca io',de bruneta m-ai nimerit dar de inalta nexam 1,62 (is' mic ;)) https://forum.artaculinara.ro/topic/1040-artistii-culinari-in-toata-splendoarea-lor/page__st__80 ;)

Si edit,tot pt.Oana https://forum.artaculinara.ro/topic/2266-la-hanul-arta-culinara/page__st__420 :scratch: no coment!

Uite aici 2 linkuri...si craciunul https://forum.artaculinara.ro/topic/2266-la-hanul-arta-culinara/page__st__320

Gata Geanino, te vazui!

Oki frumosi, gene lungi! ;) in ceea ce priveste inaltimea, hai sa facem un targ: iti mai dau eu de la mine chiar si 10 cm da numa` daca-mi dai in schimb par de la tine (din cap, of course) ca tare-mi place asa lung si negru! ce zici?

Editez ca l-am vazut si pe bubu! Pe el il mai vazusem cred ca pe la pozele cu cei mici! A crescut! Sa va traiasca!

Ralesu cind vrei, te primesc cu placere ;)

Geani nu te mai lauda ca ai facut bilute ;) avem dovada ca bubulet le-a facut ;) pupici pe nasucul poznas :scratch:

Si niste zimbete de la cucuietii mei sa va mearga bine saptamina ce vine

post-665-13200066202308_thumb.jpg

pupam flacaii!

Salutare la Han!!

Angel si mie mi-a curs sange din nas pe perioada sarcinii, este normal.

Geany, prea scump baiat ai!! Iti seamana mult, mai ales la ochi. Pup pe fetisoara lui dragalasa :scratch:

si daca tot te-am pomenit, sa zic ca am facut si gogoselele tale faimoase [b]Bomboloni alla crema...Geany[/b]- pot sa zic ca sunt supe,super bune!! Ce aluat aerat mi-a iesit si se inmuia in gura, prea bun!! Am sa mai fac gogoselele si cu alte compozitii sa vad cum ies. Multam de reteta si sa traiesti ,sa-ti faci casa in...- orcum nu mai este la moda, toti fug de orasele zgomotoaze..

Sissi, f dragalasi flacaii tai!!

Hai sa va fac pofta si voua ca eu tot am salivat dupa reteta asta ...

fetita cea mare, a ornat un gogos cu ciocolata ca sa faca un paianjen, in realitate arata mai bine dar in poze...nu prea...

post-1297-13200268007898_thumb.jpg

si sectiunea...

post-1297-13200268125894_thumb.jpg

Va pup!!

Eu vreau paianjenul, mi-l da??

'Neata!

Un inceput de saptamana frumos sa aveti! Si o saptamana minunata sa avem cu totii. N-am prea apucat sa scriu zilele astea, ca am fost pe drumuri mai mereu. Si cand nu eram pe fuga, faceam mancare... sau faceam pe baby-sitter-ul...

Sambata normal ca am intarziat la intalnire, am fost tot pe drum si cum traficul nu e cel mai prietenos sambata dimineata.... am intarziat. :) Dar, bine c-am ajuns! :)

Pe Stella am recunoscut-o din poze. O DOAMNA tare draga mie, care mi-a devenit si mai draga stand de vorba cu ea, vazand-o live. Si foarte atenta cu cei din jurul ei! :)

Pe Zoazorel o stiam, ca ne-am mai intalnit de cateva ori. E fata de gasca, vesela si mereu are o vorba buna pentru toata lumea.

Moatza.... jos palaria! Am recunoscut-o si pe ea din prima, dupa poze, normal! Dar sa stiti ca pozele mint! Arata si mai si, in realitate! :pupic: A avut bunavointa sa bata atata drum, ca sa stea de vorba si sa ne intalneasca si asta spune multe despre ea! :floare:

Daniella, e o mamica tare draguta si daca a fost mai "absenta" asta cred ca s-a datorat printesei. Mai mereu tragea cu coada ochiului la telefon si se cam foia pe scaun, cu gandul la cea mica. Dar stie sa fie si un interlocutor minunat, cu care poti discuta muuuuulte! :cheers:

Am avut onoarea s-o cunosc si pe Patrick, care si ea a facut un efort sa vina la intalnire. Desi avea piciorul in ghips, si l-a scos cu cateva zile inainte, ca sa poata face ceva miscare si sa vina sambata sa ne vada. Jos palaria! :-*

Ady e o persoana tare draguta si simpatica. Putin mai timida, dar de treaba! O placere s-o intalnesti si sa discuti cu ea. :105:

Si Cinezee a fost tare draguta ca a venit, desi era racita bocna! Multa sanatate si sper sa ne revedem in conditii mai bune!

Stella, mii de multumiri pentru invitatie! :) M-am simtit foarte bine alaturi de voi si sper sa ne revedem. Mi-ar fi placut sa stam mai mult la palavre, dar problemutele si-au pus amprenta asupra programului meu si n-am reusit sa stau cu voi prea mult. Poate reusim mai mult alta data! :cheers:

Buna dimineata tuturor! Si o saptamana minunata va urez!

Sissi pup baieteii frumosi! :cheers:

Merci Ral'! Da mie mi-a placut intodeauna parul lung,se infoaie el in pene cand e proaspat spalat dar dupaia ,nu mai sta asa de grozav,mai ales ca-i si usor ondulat natural dar cum e mai rau (sta in toate directiile) :cheers:

Oana ce ma bucur ca ti-au placut,de fapt eram sigura ca or sa-ti placa,e f. buna reteta,e a Alessandrei Spisni,de la prova del cuoco rai uno :) iar paianjenul e bestial. :floare:

Gata Geanino, te vazui!

Oki frumosi, gene lungi! :cheers: in ceea ce priveste inaltimea, hai sa facem un targ: iti mai dau eu de la mine chiar si 10 cm da numa` daca-mi dai in schimb par de la tine (din cap, of course) ca tare-mi place asa lung si negru! ce zici?

Editez ca l-am vazut si pe bubu! Pe el il mai vazusem cred ca pe la pozele cu cei mici! A crescut! Sa va traiasca!

post-405-13200428916781_thumb.jpg

Uite Ral' ia cat vrei :) :cheers:

• Author

Buna dimineata!

Beau si eu cafeluta repede , ca tre sa plece cel mare la gradi si al mic inca sforaie.

Geani , foarte fain paru

Oana complimente fetitei si bineinteles si tie :) reusit paianjenul gogoasa

Angel, wow cw vis si eu in perioada sarcinii avem tot felul de vise care mai de care mai ciudate, sarcina cit mai usoara :cheers:

O saptamina usoara si frumoasa la toata lumea :cheers: